igra je dobra pogotovo što se tiče slobode kretanja
nakon svih misija i istraživanja igra mi je oduzela negde malo više od 200 sati života, pa sam čvrsto odlučio odustati od svih RPGova do Fallouta 3 jer čujem da bu dobar
igra je dobra pogotovo što se tiče slobode kretanja
nakon svih misija i istraživanja igra mi je oduzela negde malo više od 200 sati života, pa sam čvrsto odlučio odustati od svih RPGova do Fallouta 3 jer čujem da bu dobar
ma izvrsna je... ima strasno puno toga za radit, veeelik broj raznolikih side questova, a i inace mnogo opcija. svidjelo mi se razgovaranje i prikljucivanje u gilde (osim u dark brotherhood)
Po meni je Oblivion jedna od boljih igra šta sam u životu igrao.Imam ga od kad je izašao.Kad sam riješil više manje sve moguče questove skinuo sam negdje 100 modova i nastavio prelazit.Savršena igra bez kraja...
Evo ako netko još uvijek igra oblivion zamolio bih ga da se učlani u forum.Netreba pisat sve u šesnaest al neka bar malo piše po forumu i poštuje pravila.Na forumu nas je 8 a samo 4 ozbiljna člana a forum je bar po mom mišljenju solidan.
Zasto ne u Dark Brotherhood?
Kad rijesavas njihove misije, dobijes puno dobrih stvari i onaj light armor koji je po mom misljenju jedan od boljih u igrici, ako ne po efikasnosti, onda po izgledu.