Nerviranje

poruka: 65
|
čitano: 10.057
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nerviranje

Da li vas neka igra zna iznervirati, koja je to igra???Da li razbijate prvo sta vam se nade pri ruci... Da li se lako iznervirate, do koje granice idete, mah pisite sve:D:D:D
Javite se takvi da malo podijelite svoja iskustva sa nama i najvaznije da se malo ismijemo :D:D:D

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nerviranje

Ne igre me opće ne nerviraju jer ih igram da bi testirao neku novu grafu. Inaće ih ne igram.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nerviranje

Ne nerviram se bas previse...obicno ugasim igru prije nego nesto razbijem.

Imam frenda koji je stol razbio zbog PES-a...sta je najbolje jos je pobjedivao :))

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nerviranje
Maxx kaže...

Ne igre me opće ne nerviraju jer ih igram da bi testirao neku novu grafu. Inaće ih ne igram.

zaš kupuješ grafu onda?
17 godina
neaktivan
Ne sluzi samo graficka za igre, ali nemojte o tome...idete u offtopic otvorite posebnu temu za to :D
17 godina
protjeran
Nerviranje

....nije samo po štrumpfam, te izađem iz igre, te onda poslije lažem da sam igrao na najtežim postavkama i sve prošao, te da mi je igrica dosadila, a za ono što se fakat zaštrumpfam šutim i igram u tajnosti, jer onda manje boli neuspjeh, a uspjeh je još draži. Eto, to je to!

Skupljam Kinder-jaja!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

U posljednje vrijeme ne stignem dovoljno dugo igrati neku igru da me iživcira, no bilo je vremena kad sam itekako znao 'poludit' nakon nekoliko uzastopnih 'pogibija' ili traženja nekih vrata koja vode dalje, a nikako ih nač..   konkretnih naslova se sad ne mogu sjetiti.. hmmmm..

Stvari ne razbijam nego u najgorem slućaju ugasim komp Viče

Intel Core2 Duo E8400, 4GB OCZ 800, GF8800GTS 640MB, nForce650iUltra
17 godina
neaktivan
Meni je par bežičnih miševa letjelo u zid ...
17 godina
neaktivan
Nerviranje

Hmm na PS2 sam razbio yositck kad sam udario u zid sa njime ali više se ne sijecam koja je to igra izazvala Smijeh

Na  kompu  ništa  jer  uglavnom  se  iznerviram  zbog  svojih  iz  klana  kad  naprave  nešto  krivo  pa  im  "skidam  sve  sa  neba" preko  TS  pa  nemam  vremena  da  nešto  razbijam  Smijeh

May The Force be With You DuDe!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nerviranje

Nekad, dok mi je kučište još uvijek stajalo na stolu, toliko sam postao uvjeren da me komp vara u Mortal Kombatu da sam ga uspio šakom resetirati ("blokiraj ovo kretenu").

Kasnije sam postao pametniji pa sam ga premjestio pod stol da ga mogu dohvatiti čizmom.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nekoć davno plaćala je tipkovnica. :D Onda sam kupio skupu tipkovnicu, pa mi nije padalo na pamet. :D

Entrepreneurs are simply those who understand that there is little difference between obstacle and opportunity and are able to turn both to their advantage.
17 godina
neaktivan
Nerviranje

Jednom sam bacio DVD kroz prozor.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nerviranje

kad me neka igrica nanervira(a ta borba zna trajati i pokoji dan),odem na bug-ovu stranicu i varam!

0 0 hvala 0
17 godina

jednom sam tako jako udario u LCD monitor šakom da sam ubio koji pixel tj. bilo mi je crno na tom mjestu Belji se

a i sad nije ništa bolje na tom mi mjestu titra

Ljubav je kao šah. Uvijek te pobijedi neki konj dok osvajaš kralja!
17 godina
neaktivan
Nerviranje

mene je iznervirala igra thief 3 : deadly shadows , prehebena igra

Necu zvaku ocu kusur

0 0 hvala 0
17 godina
Nerviranje

Ne udaram po periferiji,ali verbalno me čuju susjedi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nerviranje

Verbalno i fizički nasrćem na svoje računalo pritom ostavljajući dojam potpuno ludog čovjeka.

Igra na kojoj sam najviše živaca izgubio eto nije bila na PC-u, već na PS1 i to GranTurismo. Znam samo da sam pokušavajući doći do vozačke C ako se dobro sjećam ostao bez 3 gamepada, koja su tada koštala oko 250 kn po komadu.

Ono što najčešće ode je zapravo tipkovnica, miš ne diram jer sam ga skupo platio... he he.

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Grand turismo, bjese to davno pa se nesjecam problema s C licence. Sjecam se da sam je igrao godinu dana i imao sve zlatne medalje, prvi put mi je na pola puta crkla memory card pa sam poceo is pocetka i zavrsio.

Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
Nerviranje

Znam da sam se jednom iznervirao zbog jedne igre( neznam koje) i lupio bokserom po tastaturi da pola tipki na tastaturi vise nije radilo, onda sam jednom centralnu udario nogom da se onaj lim sa strane udubio.  

Ali naravno to je bilo na starom racunaru.Osmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nerviranje

LOL

A i inače držiš bokser pored PC-a dok nekaj radiš???

Iznenađen

Smijeh

Don't you see their bodies burning
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nerviranje

Pa moze se tako reciSmijeh

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ja sam jednom bacio svoj PS 1 S sedmog kata to nije bilo zapravo tako davno a bacio sam ga jer sam htio napravit mjesta za svoju novu tricu
17 godina
neaktivan
sub_zero kaže...
ja sam jednom bacio svoj PS 1 S sedmog kata to nije bilo zapravo tako davno a bacio sam ga jer sam htio napravit mjesta za svoju novu tricu
  Svakako. SmijehSmijeh

May The Force be With You DuDe!
17 godina
neaktivan
Nerviranje

Zadnji put u igri sam se naživcirao igrajući Super Maria na Nintendu početkom devedesetih :)

Nema mi smisla igrati neku igru i gubiti živce na njoj, to mi onda nije "igranje".

- Hrvatski linux portal - www.linuxzasve.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nerviranje

Pa ponekad se zna desit, al kad sam fakat na rubu onda izadjem van, sjedem na motor, ispusem se i vratim, sve pet Viče

...:::MB Gigabyte M55S, AMD Athlon X2 64 4000+, 2x1GB Kingmax 800Mhz,Gainward GeForce 7900GS 512MB,160GB & 250GB Seagate Baracuda & 750GB WD external,Foltron 500W Blue,Thermaltake Soprano case,MX518 gaming mouse,Audigy2,Samsung SyncMaster 226BW,2X Pioneer DVD/RW:::...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nerviranje

najviše me je znao iznervirati NFS kad sam na starom kompu udarao tipkovnicu sad se na novom suzdržavam od udaranja, inače me najviše nerviraju igre gdje konstantno ubijam sve protivnike a kad dođem do bossa onda ta misija traje par dana i to mi ide na živce

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Maxx kaže...

...zanimljivo...

Potpis bez imena, takozvani bezimeni potpis ili potpis koji nema imena...
17 godina
neaktivan
Nerviranje

glupi nfs, stavim na svemax, šteka (zu i tamo, no nervira...), staviš sve na min... isto šteka...

pa neznaš šta je glupo...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

MA DA 

IGRE NIKOJA NE ŠLJAKA!!!!

MARKO
17 godina
neaktivan
btw samo da javim da me je bilijar iznervirao izgubio sam od covjeka nide veze a sve je kriva moja mama... "alene skid j se sa racunara idi uci sta!!!!!"
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice