Da li vas neka igra zna iznervirati, koja je to igra???Da li razbijate prvo sta vam se nade pri ruci... Da li se lako iznervirate, do koje granice idete, mah pisite sve:D:D:D
Javite se takvi da malo podijelite svoja iskustva sa nama i najvaznije da se malo ismijemo :D:D:D
Ne igre me opće ne nerviraju jer ih igram da bi testirao neku novu grafu. Inaće ih ne igram.
Ne nerviram se bas previse...obicno ugasim igru prije nego nesto razbijem.
Imam frenda koji je stol razbio zbog PES-a...sta je najbolje jos je pobjedivao :))
Ne igre me opće ne nerviraju jer ih igram da bi testirao neku novu grafu. Inaće ih ne igram.
....nije samo po štrumpfam, te izađem iz igre, te onda poslije lažem da sam igrao na najtežim postavkama i sve prošao, te da mi je igrica dosadila, a za ono što se fakat zaštrumpfam šutim i igram u tajnosti, jer onda manje boli neuspjeh, a uspjeh je još draži. Eto, to je to!
U posljednje vrijeme ne stignem dovoljno dugo igrati neku igru da me iživcira, no bilo je vremena kad sam itekako znao 'poludit' nakon nekoliko uzastopnih 'pogibija' ili traženja nekih vrata koja vode dalje, a nikako ih nač.. konkretnih naslova se sad ne mogu sjetiti.. hmmmm..
Stvari ne razbijam nego u najgorem slućaju ugasim komp
Hmm na PS2 sam razbio yositck kad sam udario u zid sa njime ali više se ne sijecam koja je to igra izazvala
Na kompu ništa jer uglavnom se iznerviram zbog svojih iz klana kad naprave nešto krivo pa im "skidam sve sa neba" preko TS pa nemam vremena da nešto razbijam
Nekad, dok mi je kučište još uvijek stajalo na stolu, toliko sam postao uvjeren da me komp vara u Mortal Kombatu da sam ga uspio šakom resetirati ("blokiraj ovo kretenu").
Kasnije sam postao pametniji pa sam ga premjestio pod stol da ga mogu dohvatiti čizmom.
Nekoć davno plaćala je tipkovnica. :D Onda sam kupio skupu tipkovnicu, pa mi nije padalo na pamet. :D
Jednom sam bacio DVD kroz prozor.
kad me neka igrica nanervira(a ta borba zna trajati i pokoji dan),odem na bug-ovu stranicu i varam!
jednom sam tako jako udario u LCD monitor šakom da sam ubio koji pixel tj. bilo mi je crno na tom mjestu
a i sad nije ništa bolje na tom mi mjestu titra
mene je iznervirala igra thief 3 : deadly shadows , prehebena igra
Ne udaram po periferiji,ali verbalno me čuju susjedi.
Verbalno i fizički nasrćem na svoje računalo pritom ostavljajući dojam potpuno ludog čovjeka.
Igra na kojoj sam najviše živaca izgubio eto nije bila na PC-u, već na PS1 i to GranTurismo. Znam samo da sam pokušavajući doći do vozačke C ako se dobro sjećam ostao bez 3 gamepada, koja su tada koštala oko 250 kn po komadu.
Ono što najčešće ode je zapravo tipkovnica, miš ne diram jer sam ga skupo platio... he he.
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Grand turismo, bjese to davno pa se nesjecam problema s C licence. Sjecam se da sam je igrao godinu dana i imao sve zlatne medalje, prvi put mi je na pola puta crkla memory card pa sam poceo is pocetka i zavrsio.
Znam da sam se jednom iznervirao zbog jedne igre( neznam koje) i lupio bokserom po tastaturi da pola tipki na tastaturi vise nije radilo, onda sam jednom centralnu udario nogom da se onaj lim sa strane udubio.
Ali naravno to je bilo na starom racunaru.
LOL
A i inače držiš bokser pored PC-a dok nekaj radiš???
Desolate and full of yearning
Dying of anticipation
Choking from intoxication
Pa moze se tako reci

Zadnji put u igri sam se naživcirao igrajući Super Maria na Nintendu početkom devedesetih :)
Nema mi smisla igrati neku igru i gubiti živce na njoj, to mi onda nije "igranje".
Pa ponekad se zna desit, al kad sam fakat na rubu onda izadjem van, sjedem na motor, ispusem se i vratim, sve pet
najviše me je znao iznervirati NFS kad sam na starom kompu udarao tipkovnicu sad se na novom suzdržavam od udaranja, inače me najviše nerviraju igre gdje konstantno ubijam sve protivnike a kad dođem do bossa onda ta misija traje par dana i to mi ide na živce
glupi nfs, stavim na svemax, šteka (zu i tamo, no nervira...), staviš sve na min... isto šteka...
pa neznaš šta je glupo...
MA DA
IGRE NIKOJA NE ŠLJAKA!!!!