Need for Speed World Online

poruka: 4.836
|
čitano: 564.343
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

E sad kad su došli novi achievemnti, da li će tko biti zainteresiran da ih rješava preko private utrka (Crew achievment prvobitno)

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || http://www.erepublik.com/hr/referrer/midzan21 Help me :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Need for Speed World Online

Jel i vama baguje igra?

15 godina

Da 

Suha krpa na dnu mora.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Zbog toga su,na službenoj stranici od worlda piše da svi koji to iskoriste da će biti banani i evo par ljudi iz mog klana je banano ja neznam kako meni stoji ja sam uzeo sva 3 i ništa više oni su svi gurali do 150 auta za CCXr pa sad neznam kako to otprilike ide no njih par je dobilo ban radi toga.

Napisali su to, ali to nije razlog da nekoga banale. Po tome bi trebali 1/4 ljudi banaliti. Malo provjeri korištenje hackova, autofinisha i ostalog.

TheMrCro123 kaže...

bumbilek jesi ti iskoristio ovaj bug {#}

iako nezz je tebi ovo potrebno

Djelomično...

Božoo kaže...
Bumbilek kaže...
Božoo kaže...

Lako ovako do veyrona ...{#}

Ovim ne možeš doći do Veyrona {#}

Ja mogu po mojoj računici taman mi nedostajalo oko 150 bodova

Samo ako me banaju onda ne mogu... Usrdno se nadam da neće...

Uz ovo, morat ćeš odraditi i sve utrke, što baš i nije lako {#}

13 godina
kruskar kaže...

Već  2-3 čovjeka iz klana u kojem sam ja su banani radi toga,tako da očekujte ekipa banove.

Koliko je to pouzdana informacija?

13 godina

Ja mislim da je to njihov problem i da bi prije trebalo dat otkaz njihovom programeru koji je to napravio nego banat nekoga, svejedno mislim da je to patka...

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Božoo kaže...
kruskar kaže...

Već  2-3 čovjeka iz klana u kojem sam ja su banani radi toga,tako da očekujte ekipa banove.

Na facebooku u grupi ljudi koji su banani su napisali ;) nekoriste cheat niti išta tako.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
13 godina
kruskar kaže...
Božoo kaže...
kruskar kaže...

Na facebooku u grupi ljudi koji su banani su napisali ;) nekoriste cheat niti išta tako.

Ma pusti priče...

12 godina
neaktivan

Ako uzmem samo po jedan od ova dva mogu dobit ban ili navodni ban prijeti samo onima koji ih masovno uzimaju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tomo104 kaže...

Ako uzmem samo po jedan od ova dva mogu dobit ban ili navodni ban prijeti samo onima koji ih masovno uzimaju?

prijeti svima koji su iskorištavali bug

15 godina

Kolko imate slotova?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Vrlo je moguce da nas pobanuju jer je steta koju smo nanijeli igri ogromna. Otprilike su svi imali 10-tak auta, znaci 140 su skoro svi minimalno ukrali. Svaki Cayman vrijedi 125k + 60k dijelova i skillova na njemu. Sve to skupa vrijedi skoro 26 MILIONA igc-a!!! Da ne govorim o onima koji su uzeli jos vise auta!

Na kraju smo dobili CCX-a, 140 slotova, zavrsili Collector achievement i sada nam ostaje 26 miliona sa kojima vise nije ni problem zavrsiti achievement sa aftermarket dijelovima i dobiti Focusa RS, kao i kupovati ostale igc aute za kompletiranje achievementsa i dobiti jos hrpu driver score bodova. Drugim rijecima, Veyron je sa ovim bugom postao dosta blizu, a nisam bas siguran da ce EA to da nam presuti iako su oni krivi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 15:22 (the. Shelby).

0 0 hvala 0
13 godina

Poslije ovog buga ea može stavit ključ u bravu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Kakve sam ja srece izdat ce zakrpu dok dodjem doma sa posla.
B-A-R-C-A
16 godina
neaktivan

i onda nfs world propada ak nas banaju jer vjerujem da je 80% igraca iskoristilo bug

14 godina
neaktivan

Evo da se i ja javim...uzeo sam 150 auta...dobio ccx-a...nije loš auto...ali ako dobijemo ban zbog toga onda svaka čast...jer i dalje će biti hackera...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ajmo razjasniti nešto...

Šteta je samo po pitanju slotova i Porsche achievementa, jer su jedino oni za booste. Sve ostalo je IGC, kojeg ćete ionako, prije ili kasnije prikupiti.

Veyrona NIJE MOGUĆE dobiti bez utrka bez obzira na bugove, dijelove i ostalo. Dakle, puno prašine ni za što... U stvari, ovo će samo pomoći nekima da brže dođu do 3000 bodova, gdje ih čeka car prize pack

EDIT:   eh, da...izgleda da ste svi uzeli ccx, osim mene{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 16:05 (Bumbilek).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja cu doc do 150 slotova, boli me k, oni su sami krivi za taj bug, a ne mi.Da mi daju ban isto me boli briga jer ionako se nisam previse namucio do sad.Sigurno je i vecina igraca iskoristila taj bug tako da sumljam da ce svih banat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Bumbilek kaže...

Šta je bumbi prpa?{#}

13 godina
neaktivan
Božoo kaže...
Bumbilek kaže...

Šta je bumbi prpa?{#}

Ne toliko prpa, koliko razum.{#}

Ionako se previše "igram" koristeći glitcheve, bugove i raznorazne zajebe. Došao sam do 147 slotova i sad ću čekati da daju kakav kod. Možda i kupim jedan slot, tek toliko da "zamažem" oči {#}

I sad imam dovoljno novaca za kompletirati Lexuse{#}

14 godina

evo krenuo i ja u pohode prema CCX-u {#}

LoL: CRORenato NFSW: Remzi1996
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Daka96 kaže...

Ja cu doc do 150 slotova, boli me k, oni su sami krivi za taj bug, a ne mi.Da mi daju ban isto me boli briga jer ionako se nisam previse namucio do sad.Sigurno je i vecina igraca iskoristila taj bug tako da sumljam da ce svih banat.

Pa točno to oni naprave grešku i naravno ko kriv nego mi... sve to treba pregazit....

14 godina
neaktivan

zanimljivo, prijete banovima, a istovremeno ništa ne poduzimaju da bi rješili taj propust

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
TheMrCro123 kaže...

zanimljivo, prijete banovima, a istovremeno ništa ne poduzimaju da bi rješili taj propust

Nema vise. Zakrpali su.

B-A-R-C-A
14 godina

Oprostite, nisam u toku. Kakvi su to giftovi ta 2 auta. Gift za što?

Ako vam pomognem bilo bi lijepo da stisnete Hvala!
13 godina
Ivan_cno kaže...

Niko nezna...

14 godina
Božoo kaže...
Ivan_cno kaže...

Niko nezna...

Dobro, hvala ipak. Ja uzeo 4 komada od svakog za achievement pa cu maknut da imam po jedan. Valjd me nece banat :P

16 godina
neaktivan

to ti je neki bug bio,btw ja jos uvijek mogu jer nisam nizi izlazio iz igre cijeli dan samo trpam :DDDD samo me nije bilo u periodu od 12 do 3 sve ostalo vrijeme samo kupujem

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.6.2013 19:09 (Ryder007).
14 godina
Ryder007 kaže...

to ti je neki bug bio,btw ja jos uvijek mogu jer nisam nizi izlazio iz igre cijeli dan samo trpam :DDDD samo me nije bilo u periodu od 12 do 3 sve ostalo vrijeme samo kupujem i jos uvijek mogu :D

Al garant ce te banati. Evo meni na kupnji 4-og caymana izbaci fatal error 7. I ne mogu se spojiti.

15 godina
protjeran

Kakve sam ja srece, ni jedan nisam kupio. Upalim sad igricu i downloaduje neko sranje.

B-A-R-C-A
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice