Need for Speed Undercover

poruka: 814
|
čitano: 190.273
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Need for Speed Undercover
pavac kaže...

Evo da kazem par dojmova. Upravo sam se vratio s WCG-a (World Cyber Games) iz Koelna u Njemackoj kao prvak Hrvatske u NFS:Prostreetu i bilo nam je omogućeno igrati Undercover na xboxu 360. Igrali smo free roam s audijem A4 i mene je igra malo razocarala. Izgleda prelijepo ali auto se opet cudno ponasa. Cistog skretanja gotovo nema, auto vrluda lijevo desno ravni pravac je tesko drzat sto je potrebno za prolaske izmedu auta. Ostalo je sve isto kao i u MW: heatovi za policiju (mislim da ima do 5), malo cudna policija koja te opet ne moze opkoliti ni zaustaviti kako treba, itd. Sve u svemu cini mi se da su napravili samo mali korak naprijed nakon Prostreeta ali da su opet izmislili toplu vodu. Evo i malo slika mape iz menija i gameplaya (slikano s digitalcem u mracnom prostoru pa je losija kvaliteta).

Edit: zaboravio sam reci da damage super izgleda al je mogao biti detaljniji

Tvoje mišljenje govori da je loša igra dok slike obrunutoBelji se
Potpisujem...
16 godina
ProG kaže...
pavac kaže...

Evo da kazem par dojmova. Upravo sam se vratio s WCG-a (World Cyber Games) iz Koelna u Njemackoj kao prvak Hrvatske u NFS:Prostreetu i bilo nam je omogućeno igrati Undercover na xboxu 360. Igrali smo free roam s audijem A4 i mene je igra malo razocarala. Izgleda prelijepo ali auto se opet cudno ponasa. Cistog skretanja gotovo nema, auto vrluda lijevo desno ravni pravac je tesko drzat sto je potrebno za prolaske izmedu auta. Ostalo je sve isto kao i u MW: heatovi za policiju (mislim da ima do 5), malo cudna policija koja te opet ne moze opkoliti ni zaustaviti kako treba, itd. Sve u svemu cini mi se da su napravili samo mali korak naprijed nakon Prostreeta ali da su opet izmislili toplu vodu. Evo i malo slika mape iz menija i gameplaya (slikano s digitalcem u mracnom prostoru pa je losija kvaliteta).

Edit: zaboravio sam reci da damage super izgleda al je mogao biti detaljniji

Tvoje mišljenje govori da je loša igra dok slike obrunutoBelji se
 Igra je nevjerojatno lijepa i stvarno je bio gust ju igrat pogotovo na samsungovom ogromnom televizoru ali voznja mi je ostala ista i novosti gotovo nema. Sad posto je to xbox verzija vjerojatno ce pc verzija jos bolje izgledati ali sve u svemu je isti u dlaku MW. 
amd athlon64 x2 5400+ @ 2,8 Ghz ASRock ALiveN570SLI-eSATA2 2x2gb Kingmax 800 Mhz XFX 9600 GT 512 MB GDDR3 xxx-edition
16 godina
neaktivan
GeForce kaže...
robert kaže...

I moja kanta ce ga vrtit na visokim detaljimaCool

s obzirom na konfu u potpisu...bilo bi cudno kad bi radila na manje od very high  Smijeh
 Vidit cemo kad izadje.
Nebi me cudilo da steka dok ne izbace par pacheva.
q6600@3GHz,6GB DDR2,ati radeon 3870x2
17 godina
neaktivan

moj comp će ići bar na low

Intel Pentium 4 630 3,46 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
robert kaže...

I moja kanta ce ga vrtit na visokim detaljimaCool

Zašto Game-o-meter ne radi na Mozilla Firefox? Yahoo! I meni će ići sve na high (ili very high)!
Game-o-Meter Game-o-Meter
Game-o-Meter rezultat Game-o-Meter rezultat
Q6600 , EX38-DS4, DDR2 4GB, HD4870
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.11.2008 16:51 (stoncin3).
17 godina
neaktivan

Ne radi ni na chromeu

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Izgleda da smo još uvijek zastarjeli...? Ili smo mi već prenapredni pa neki još ne koriste dovoljan broj Firefox.

Q6600 , EX38-DS4, DDR2 4GB, HD4870
17 godina

A kako meni na Firefoxu radi?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tko nezna,opća misterija!crystal6 kaže...

A kako meni na Firefoxu radi?

Nitko ne zna,neka misterija?!Namigiva
ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
protjeran

pa nije uopce zahtjevan

• Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista)
  • 1GB RAM
  • Geforce 6500, Radeon 9500 or better DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCIe only) using a supported chipset
  • DirectX compatible sound card
  • 8X or faster DVD Drive
  • 5.5 GB of HD space required to install game
  • To play online a network card is required for broadband connectivity
  •  

steta sto nece biti DX 10

Pixel shader 2.0 XD

0 0 hvala 0
    17 godina
    neaktivan

Mini lol ali smisleno pitanje: Kako dobro će ovo radit na GTX 260 MAXCORE OCX?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina...
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    17 godina
    neaktivan
    Hex kaže...

Mini lol ali smisleno pitanje: Kako dobro će ovo radit na GTX 260 MAXCORE OCX?

Testiraj ovdje.
    ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
    17 godina
    neaktivan

Da ali to je da meni očita system a ne da ja odaberem system...

EDIT: ...a baš i nevjerujem da sam daleko od minimuma...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Kažu da škola nije ztvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina...
    Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2008 19:55 (Hex).
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    17 godina
    Hex kaže...

Da ali to je da meni očita system a ne da ja odaberem system...

EDIT: ...a baš i nevjerujem da sam daleko od minimuma...

Šta se brineš? S  GTX260 će raditi na uber high s velikom rezom.
    92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
    16 godina
    neaktivan

Evo još jedan novi video, vjerojatno i posljednji do izalaska igre koji će vas upoznati sa svime novime što nudi NFS:Undercover:

http://www.gametrailers.com/player/42476.html

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    16 godina
    Prison Breaker kaže...

Evo još jedan novi video, vjerojatno i posljednji do izalaska igre koji će vas upoznati sa svime novime što nudi NFS:Undercover:

http://www.gametrailers.com/player/42476.html

Izgleda dobro, samo jos da igra bude dobra kao taj video, nista dok neoprobamo.
    16 godina
    neaktivan

U svim trailovima voznja je po danu, steta nije po noci

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    16 godina
    ivan88 kaže...

U svim trailovima voznja je po danu, steta nije po noci

Meni je vele bolje po danu, radi toga mi se Carbon nije sviđao, pre mracno, Most Wanted je bio odlican,
    i Underground 2( mrak na U2 razini vec more).
    Sad mozda je u vas bilo lipse ali u mene je bilo pre mracno u Carbona, posvijetlio na najjace.

Sad izgleda da ce bit ova igra dobra, samo da bude ko taj video.
    17 godina
    neaktivan

Ovaj video je in-game video.

I ne kužim što je tu tako dobro. Isti MW samo s poboljšanom grafikom i novom pričom. Vjerojatno su i fiziku i AI uzeli iz MW-a. Isto sranje, drugo pakovanje.

Jedino što me smeta je što gamad, hoću reći EA, nije vratila je pogled iz kokpita.

Al je jednostavno žalosno gledati kako se jadnim potezima EA koristi. Nakon vrhunskog propaliteta Pro Streeta, čemu opet riskirati s nečim novim? Zašto ne bi igračima dali ono što im se sviđalo, tj. MW? Onaj ko kupi Undercover kupit će samo ime i bolju grafiku. Šteta što nema smajlija koji se zgraža, s njim bih mogao opisati što mislim o Undercoveru i o EA-u...

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    17 godina
    neaktivan

znaci izlazi 18.11?

0 0 hvala 0
    17 godina
    neaktivan
    21.11 kolko j aznam
    intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc
    16 godina
    neaktivan

18.11. Amerika

21.11. Europa

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    16 godina
    i_rambo_plache kaže...

Ovaj video je in-game video.

I ne kužim što je tu tako dobro. Isti MW samo s poboljšanom grafikom i novom pričom. Vjerojatno su i fiziku i AI uzeli iz MW-a. Isto sranje, drugo pakovanje.

Jedino što me smeta je što gamad, hoću reći EA, nije vratila je pogled iz kokpita.

Al je jednostavno žalosno gledati kako se jadnim potezima EA koristi. Nakon vrhunskog propaliteta Pro Streeta, čemu opet riskirati s nečim novim? Zašto ne bi igračima dali ono što im se sviđalo, tj. MW? Onaj ko kupi Undercover kupit će samo ime i bolju grafiku. Šteta što nema smajlija koji se zgraža, s njim bih mogao opisati što mislim o Undercoveru i o EA-u...

Pa dobro je jer su se vratili dobrom Most Wantedu, da su isli nesto novo, uprskali bi kao sa pro street, pa bolje novi grad, bolja grafika i malo bolja auta, pa tako su i radili do sada, to je nova igra, i nadam se da ce igra bit kao na videima i trailerima, jer skoro svaki put naprave odlicne trailere a losu igru(Pro street-ov slucaj).
    17 godina

Da sumiram sve što smo vidjeli.

Dakle, igra ima fenomenalnu grafiku i oštećenje.

Recimo da je AI isti kao i u MW-a.

Puno veći grad i mogućnost tjuniranja auta je tu.

Najvjerovatnije da je fizika auta malo čudna.

I sve u svemu, ako smo voljeli MW i Carbon ovo ćemo isto voljeti jer ne može biti loša, pa čak i ako je MW sa boljom grafikom i ničim više.

Moj PC  
    0 0 hvala 0
    17 godina
    neaktivan
    crystal6 kaže...

Da sumiram sve što smo vidjeli.

Dakle, igra ima fenomenalnu grafiku i oštećenje.

Recimo da je AI isti kao i u MW-a.

Puno veći grad i mogućnost tjuniranja auta je tu.

Najvjerovatnije da je fizika auta malo čudna.

I sve u svemu, ako smo voljeli MW i Carbon ovo ćemo isto voljeti jer ne može biti loša, pa čak i ako je MW sa boljom grafikom i ničim više.

po mojem misljenu most wanted je najbolji nastavak nfs serijala. nije mi ni carbon bil tak dobar, a ovaj pro street jos manje. ovaj pro street je instaliran vec mjesec dana, ali zadnjih 2 tjedna ga nisam niti upalil. ali kad je most wanted tu bil, e to se igralo 24-7.
    17 godina
    neaktivan

Most wanted mi je bio naj nfs samo se nije moglo ni maknuti u free roamu a da vas policija ne lovi, carbon sam prešao u dvije večeri a pro street sam igrao iz znatiželje, nadam se da će u undercoveru biti malo manje policije ili neka šifra da se policija makne pa da se malo čovjek upozna sa mapom.

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
    Moj PC  
    0 0 hvala 0
    17 godina
    neaktivan
    BORN kaže...

Most wanted mi je bio naj nfs samo se nije moglo ni maknuti u free roamu a da vas policija ne lovi, carbon sam prešao u dvije večeri, a pro street sam igrao iz znatiželje, nadam se da će u undercoveru biti malo manje policije ili neka šifra da se policija makne pa da se malo čovjek upozna sa mapom.

Seronjo ne lažiSmijeh, a ostatak poslije potpisujem.
    17 godina
    neaktivan
    Hex kaže...
    BORN kaže...

Most wanted mi je bio naj nfs samo se nije moglo ni maknuti u free roamu a da vas policija ne lovi, carbon sam prešao u dvije večeri, a pro street sam igrao iz znatiželje, nadam se da će u undercoveru biti malo manje policije ili neka šifra da se policija makne pa da se malo čovjek upozna sa mapom.

Seronjo ne lažiSmijeh, a ostatak poslije potpisujem.
     Sam si bio prisutan onaj vikend kad sam prešo crabon u dvije večeriViče
    16 godina
    neaktivan
    BORN kaže...

carbon sam prešao u dvije večeri a pro street sam igrao iz znatiželje,

ma nemoguće tako brzo
    16 godina
    neaktivan

Ja mislim da NFS nemože bit kao oni prvi i pravi tipa Porshea,hotpursuit je legenda,tako da ne očekujem ludu zabavu.

0 0 hvala 0
    Nova poruka
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice