Need for Speed Undercover

poruka: 814
|
čitano: 190.129
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
RE: Need for Speed Undercover

Definitivno je poboljšana grafika u igri, barem koliko se vidi iz priloženog gameplaya, samo ne znam da će baš biti kao Most Wanted. Trebali su raditi na novoj temi otkad je ProStreet dosta loše prošao kod publike EA (čitaj: igrači NFS serijala)... a ova je dosta slična (undercover ili most wanted imaju obje prvo veze sa policijom itd.).

Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb L2 cache, DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8000 (1000MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit, VGA Ati Radeon HD 4870, 1024Mb GDDR5 256bit, Dual DVI, PCI-E, HDTV
16 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Gametrailers link! Novi trailer za novu igru...

Prema ovome što sam vidio u ovom traileru novi NFS može biti sve samo ne loš.
Grafika izgleda nevjerojatno dobro, kretnje auta su bolje nego u ProStreetu, okoliš izgleda dosta dobro...

Ovako na prvi pogled bi rekao da će ovo biti najbolji NFS dosada, ali vjerojatno previše očekujem, može grafika biti lijepa, ali bitno je da radnja i igrivost budu dobre.
A i istina je da je svaka najava za NFS uvijek bila dobro napravljena tako da treba pričekati da igra izađe da ju zaigramo, pa da onda kažemo komentare....

17 godina

Samo je jedan NFS 3 Hot Pursuit, jedan Porsche Unleashed i jedan Underground.

Undercover će definitivno biti lošiji od ovih, no bolji od PS-a. Možda čak i od Most Wanteda.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Po viđenom izgleda dobro i čekam ovakav nastavak od most wanteda jer to mi je najbolji NFS uz underground.

ASUS P5Q DELUXE INTEL CORE 2 DUO E8500 NVIDIA 9800 GX2 SEAGATE BARRACUDA 320GB CORSAIR TWIN2X2048-6400C4 CORSAIR HX 620W Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2008 18:36 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Igra će biti super. Samo nemogu čekati da igra izađe gotova je a izlazi za mjesec dana

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BORN kaže...

Igra će biti super. Samo nemogu čekati da igra izađe gotova je a izlazi za mjesec dana

Kako znaš da će biti super?
Kolko se sjećam tako su govorili i za Pro Street, svi su mislili da će igra biti zakon, a nakon što je došla - drek!

Ja samo znam da više ništa ne vjerujem EA-u (ni najavama, ni screenovima, ni trailerima) sve dok sam ne probam igru...
And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
BORN kaže...

Kolko se sjećam tako su govorili i za Pro Street, svi su mislili da će igra biti zakon, a nakon što je došla - drek!

Ja samo znam da više ništa ne vjerujem EA-u (ni najavama, ni screenovima, ni trailerima) sve dok sam ne probam igru...
 Na videima je bio gameplay a po gameplayu dobro izgleda, ima dovoljno dobar engine, ima sandbox i u svakom videu je mapa drugačija znači da je i koliko toliko različita. Pa će valjda biti dobra.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan

Svaki novi NFS prije nego izađe izgleda obećavajuće, predobro, fantastično, itd.

Treba ipak pričekati da zaigramo igru da bi nešto mogli prosuditi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Nikad nemojte Ea-u vjerovat...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koliko bi otprilike mogla biti cjena oriđiđi igre za PC? Možda sada netko zna? Ja nigdje nisam mogao pronaći.

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Poznavajući naše recimo od 350 do 550 kn.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Svaki novi NFS prije nego izađe izgleda obećavajuće, predobro, fantastično, itd.

Treba ipak pričekati da zaigramo igru da bi nešto mogli prosuditi.

slazem se.tako je bilo i sa pro streetom,neki filmići,hvaljenje....da ne nabrajam
igru treba prvo vidjeti,a ne vjerovati trailerima
AMD 5000+ 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram Radeon x1650 Pro *** don't mess with the best - or die like the rest ***
16 godina
neaktivan
BORN kaže...
i_rambo_plache kaže...
BORN kaže...

Na videima je bio gameplay a po gameplayu dobro izgleda, ima dovoljno dobar engine, ima sandbox i u svakom videu je mapa drugačija znači da je i koliko toliko različita. Pa će valjda biti dobra.
 ako meni ne bude dobra bude mlađi brat vozio u sandboxu.
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
crystal6 kaže...

Poznavajući naše recimo od 350 do 550 kn.

Ja ću bilo koju noviju igru platit samo 120 kn Cool !!!!!!!!!!!Belji se!!!!!!!!!!!!!!
16 godina

Oriđiđi sigurno nije za te novce al kopija je ,a ljudi ja stvarno nevidim razliku između oriđiđija i kopije sve ti je isto samo je kopija jeftinija.A i nevidim razlog zašto bi neko kupovo oriđiđije samo radi kutije po čemu su oni kvalitetniji ? Važna je igra koju instaliraš i igraš a nije bitno dali igru nabaviš na nekom shit mediju roze boje ili oriđiđiju sa slikom igre.Ja imam kopije igara stare i do 8 godina pa sve još super radi.Moj izvor nabavke igara je pouzdan i ako je neka igra neipravna samo tutnem mail nabavljaču i on mi nabavi tu igru ispravnu i još jednu besplatno po mom odabiru

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pa orginal se kupuje da bi moga igrat multiplayer, a ja dosad skoro pa i nemam orginal igrucu(možda 4-5)
Nadam se da nas EA, i novi NFS nece razočarat, prosli sam malo igra i odma mi je glup u startu, sve je bilo glupo od nacina utrka(mislim, na cili sistem), nema freee room(po cilom gradu), i lupa fizika i sve ostalo, na mobitelu su je bolje napravili nego na kompu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Xbox360 Modder kaže...

Oriđiđi sigurno nije za te novce al kopija je ,a ljudi ja stvarno nevidim razliku između oriđiđija i kopije sve ti je isto samo je kopija jeftinija.A i nevidim razlog zašto bi neko kupovo oriđiđije samo radi kutije po čemu su oni kvalitetniji ? Važna je igra koju instaliraš i igraš a nije bitno dali igru nabaviš na nekom shit mediju roze boje ili oriđiđiju sa slikom igre.Ja imam kopije igara stare i do 8 godina pa sve još super radi.Moj izvor nabavke igara je pouzdan i ako je neka igra neipravna samo tutnem mail nabavljaču i on mi nabavi tu igru ispravnu i još jednu besplatno po mom odabiru

A multiplayer?
My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
16 godina
neaktivan
BORN kaže...
Xbox360 Modder kaže...

A multiplayer?
 Ak ti se od neke igre igra multiplayer onda kupis orginal, za NFS sta ce ti
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

samo da nebudu pro utrke i ja zadovoljanCool

Ulične utrke 4 ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Belji se

AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram Radeon x1650 Pro *** don't mess with the best - or die like the rest ***
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Geralt-The Witcher kaže...

ma di si ti vidio da te u pro utrkama "ganja" policija?
Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
16 godina
neaktivan

Jesil vidio trailere. Ima i sa murijom
17 godina
neaktivan
IRebic kaže...

ja sam se sjetio vidjet trailer poslije posta
AMD 5000+ Duo 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram Radeon x1650 Pro *** don't mess with the best - or die like the rest ***
17 godina
neaktivan
IRebic kaže...

ma ja sam se sjetio pogledat trailer poslije ovog posta
17 godina
neaktivan
ivan88 kaže...

Jesil vidio trailere. Ima i sa murijom
 da vidio sam i mislim da nas nebude razočaralo kao pro street.bude kao most wanted s boljom grafikom.JEDVA ČEKAMCool

(oprostite na duplom postu,slučajno)molim modove da obrišu ovaj 1.
17 godina
neaktivan

E kad izlazi ovo cudo?

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
17 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

E kad izlazi ovo cudo?

mislim da izlazi 18. studenog
16 godina
neaktivan

možda tko zna kakvi će biti zahtjevi za pokretanje? nešto slično kao i za pro street ili još viši?

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina

Operating System: Windows XP and Windows Vista with latest service pack installed
Processor: Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista)

Memory: 1GB RAM

Hard Drive: 5.5 GB

Optical Drive: 8x DVD drive (Europe) / CD drive (North America

Graphic Card: Geforce 6500, Radeon 9500 or better DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCIe only) using a supported chipset

Sound Card: DirectX Compatible Sound Card

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.10.2008 22:21 (crystal6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Operating System: Windows XP and Windows Vista with latest service pack installed
Processor: Intel Pentium 4 (or equivalent) CPU running at 2.8GHz or higher (3.0GHz if running Windows Vista)

Graphic Card: Geforce 6500, Radeon 9500 or better DirectX compliant video card with Pixel shader 2.0 or above (AGP and PCIe only) using a supported chipset

Jel ovo minimalna, il preporucena
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

ovo je isto ko za prostreet!
Intel Pentium 4 630 3,45 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice