Ovo me šokiralo. NEMA NFS UNDERCOVER DEMO-a !!!!
Ovo me šokiralo. NEMA NFS UNDERCOVER DEMO-a !!!!
Ma boli te međunožje za demo, samo čekaj novi NFS, valjda je to politički korak da ljudi više kupuju cjele igre umjesto da besplatno ljudi skinu demo i da im se još nesvidi.
sa prostreetom je sve počelo a sad i undercover užas
kladim se da još jedan nfs neče izać
Meni se čini da će ovo zadnje izdanje biti gore od prošlog
Ovaj NFS:Undercover stvarno vuce malo previse na NFS:Most Wanted.
Daj Boze da ispadne dobro. Da ne bude mrtva kopija Most Wanteda.
Ovaj NFS:Undercover stvarno vuce malo previse na NFS:Most Wanted.
Daj Boze da ispadne dobro. Da ne bude mrtva kopija Most Wanteda.
Pa ko s buni da je kopija most wanteda? Najbolje strretrace igre ikad? Igra koja ujedinjuje utrkivanje, murju, i nabrijavanje auta....
Nek bude fizika auta malo bolja, grafika malo bolja i bit ce ok, kad sam vidio kako igra zgleda zapravo sam se ugodno iznenadio
Pa ko s buni da je kopija most wanteda? Najbolje strretrace igre ikad? Igra koja ujedinjuje utrkivanje, murju, i nabrijavanje auta....
Nek bude fizika auta malo bolja, grafika malo bolja i bit ce ok, kad sam vidio kako igra zgleda zapravo sam se ugodno iznenadio
Ma igra će biti super "kopija most wanteda" vraga. Za zaigrati će biti super. Naganjanja sa murjom, utrke... A kopija most wanteda nemože biti: Novi story, nova(veća) mapa, drugi auti, tuning drugačiji, druga grafika i engine i da ne nabrajam dalje.
Ma bit ce sve novo, od price, auta, tuninga, ali princip je isti i zato ce igra bit jeb*na...Mozda ju cak i kupim...
Jedava čekam da izađe da popravi sliku NFS PS-a ( nadam se )
novi trailer sa policijom na games masteru!
DEMO-a nema zato jer bi odma 60% potencijalnih kupaca odustalo od kupnje igre.
Ovako ce ipak više uspijeti prodat.
Oni oštrijeg oka koji su pogledali ovaj trailer koji je naveden u ovoj temi mogli su zamijetit kako im igra trza na pojedinim dijelovima...
Dakle jedino što bi pokazali sa demom je to da i dalje nisu u stanju napravit dobru igru.
Izvlace se na staru slavu koju polako i uništavaju radeci sve veci crap od igre...
Svake jeseni izbaciju novi crap koji je sve veci i veci...
A prodaje se zahvaljujuci dobrom markentingu i djeci koja se furaju na NFS fast&furious.
Ko zna štaće to bit
Najbolja dosad je meni MOST WANTED
a onaj PRO STREET je s....
i po meni su ih pritisnuli da ne proizvode igre koje promiću street raceing
štete što izlazi 2 dana prije GTA IV pa se neču baš naigrat
jedva čekam kad će izaći...nfs a i gta
da je barem slična most wantedu...bila bi izvrsna
Samo se nadam da nebudu zasrali undercover kao pro street
Bit će puno stvarnih glumaca. Grafika je napredovala. Okoliš mi se najviše sviđa
Veliki plus će biti velika mapa
Samo me zanima da li će mo morati snositi posljedice ako nas policija ulovi jer će mo ipak mi biti undercover policajac. Po nekoj logici će mo morati bježati od policije kako nebi postali sumnjivi a opet ako nas ulove neće ništa biti
Još jedno sranje...Predrasude su potpuno opravdane jer nije bilo dobrog Nfs serijala od meni najdražeg Undergrounda 2...
Jednostavno nema analitike u njihovim razvojnim timovima...sve rade površno i s ciljem velike zarade...sumnjam da će ovaj nastavka biti kontradiktoran mojoj izjavi.
Gametrailers link! Novi trailer za novu igru...
Gametrailers link! Novi trailer za novu igru...