Need for Speed Undercover

poruka: 814
|
čitano: 190.112
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ovo me šokiralo. NEMA NFS UNDERCOVER DEMO-a !!!!

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Gigabyte EP35-DS3 | Intel C2D E8200 @3.2 GHz | Gigabyte HD4850 | 2 GB Kingmax PC 6400 | Chieftec 550 W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Need for Speed Undercover
crystal6 kaže...

Ovo me šokiralo. NEMA NFS UNDERCOVER DEMO-a !!!!

I mene. Ovo je stvarno cudno sto nema DEMO-a
17 godina
neaktivan

Ma boli te međunožje za demo, samo čekaj novi NFS, valjda je to politički korak da ljudi više kupuju cjele igre umjesto da besplatno ljudi skinu demo i da im se još nesvidi.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Gameplay sa policijom!!!

Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

sa prostreetom je sve počelo a sad i undercover užas

kladim se da još jedan nfs neče izać

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Meni se čini da će ovo zadnje izdanje biti gore od prošlog

[IMG]http://i35.tinypic.com/9px8y0.jpg[/IMG]
16 godina
neaktivan

Ovaj NFS:Undercover stvarno vuce malo previse na NFS:Most Wanted.

Daj Boze da ispadne dobro. Da ne bude mrtva kopija Most Wanteda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Prison Breaker kaže...

Ovaj NFS:Undercover stvarno vuce malo previse na NFS:Most Wanted.

Daj Boze da ispadne dobro. Da ne bude mrtva kopija Most Wanteda.

Čak i da bude kopija MW-a meni bi odgovarao, jer se ipak raspadaju auti
Intel Pentium 4 630 3 giga ati hd 2600 pro 512 mega de-de-er-a 2 2 giga de-de-er-a 400 ...
17 godina
neaktivan

Pa ko s buni da je kopija most wanteda? Najbolje strretrace igre ikad? Igra koja ujedinjuje utrkivanje, murju, i nabrijavanje auta....

Nek bude fizika auta malo bolja, grafika malo bolja i bit ce ok, kad sam vidio kako igra zgleda zapravo sam se ugodno iznenadio

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ige kaže...

Pa ko s buni da je kopija most wanteda? Najbolje strretrace igre ikad? Igra koja ujedinjuje utrkivanje, murju, i nabrijavanje auta....

Nek bude fizika auta malo bolja, grafika malo bolja i bit ce ok, kad sam vidio kako igra zgleda zapravo sam se ugodno iznenadio

u potpunosti se slažem
17 godina
neaktivan

Ma igra će biti super "kopija most wanteda" vraga. Za zaigrati će biti super. Naganjanja sa murjom, utrke... A kopija most wanteda nemože biti: Novi story, nova(veća) mapa, drugi auti, tuning drugačiji, druga grafika i engine i da ne nabrajam dalje.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma bit ce sve novo, od price, auta, tuninga, ali princip je isti i zato ce igra bit jeb*na...Mozda ju cak i kupim...Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Jedava čekam da izađe da popravi sliku NFS PS-a ( nadam se )

17 godina
neaktivan
WItcher kaže...

E to imas pravo...to im je tolko pokvarilo imidz, nakon carbona svi su ocekivali nesta spektakularno, na razini prijasnjeg MW-a, i oni ga zaj*ebali...
Al sad izgleda da ce NFS vratit staru slavu
17 godina
neaktivan
WItcher kaže...

prođe li Undercover dobro na tržištu, nadoknadit će i PS i Carbon, možda se serijal NFS vrati na noge
17 godina
neaktivan
IRebic kaže...
WItcher kaže...

prođe li Undercover dobro na tržištu, nadoknadit će i PS i Carbon, možda se serijal NFS vrati na noge
 Veliko MOŽDA
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
neaktivan

novi trailer sa policijom na games masteru!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

DEMO-a nema zato jer bi odma 60% potencijalnih kupaca odustalo od kupnje igre.

Ovako ce ipak više uspijeti prodat.

Oni oštrijeg oka koji su pogledali ovaj trailer koji je naveden u ovoj temi mogli su zamijetit kako im igra trza na pojedinim dijelovima...

Dakle jedino što bi pokazali sa demom je to da i dalje nisu u stanju napravit dobru igru.

Izvlace se na staru slavu koju polako i uništavaju radeci sve veci crap od igre...

Svake jeseni izbaciju novi crap koji je sve veci i veci...

A prodaje se zahvaljujuci dobrom markentingu i djeci koja se furaju na NFS fast&furious.

MORTAL, CAN YOU FEEL THE FORCE OF DARK SIDE... I ROCK YOU LIKE A HURRICANE^^

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Ko zna štaće to bit

Najbolja dosad je meni MOST WANTED

a onaj PRO STREET je s....

i po meni su ih pritisnuli da ne proizvode igre koje promiću street raceing

KIKI

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

štete što izlazi 2 dana prije GTA IV pa se neču baš naigrat

Core 2 Extreme QX9775, FOXCONN BLACKOPS MBO, 8GB DDR3 (4x2GB) 1600MHz, Sapphire HD 4870 X2 CF 2X, 2TB WD (2X1TB),LG GGW-H20L, Cooler Master 1250 W, Thermaltake VD4000BWS

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jedva čekam kad će izaći...nfs a i gta

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar
Filmić na BUG-DVD-u se cini odlicnim,ali igra ce bit daleko lošija
Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.
16 godina
neaktivan
pc-haker kaže...
Filmić na BUG-DVD-u se cini odlicnim,ali igra ce bit daleko lošija
 Ja mislim da ce biti vrlo dobra, 100% bolja od Pro Street-a i u rangu sa Most Wanted-om

16 godina
neaktivan

da je barem slična most wantedu...bila bi izvrsna

17 godina
neaktivan

Samo se nadam da nebudu zasrali undercover kao pro street

AMD 5000+ 2,6 Ghz.2 Gb 667 mhz Ram Radeon x1650 Pro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Vidio sam triler.
Bit će puno stvarnih glumaca. Grafika je napredovala. Okoliš mi se najviše sviđa
Viva La Vida
17 godina
neaktivan

Veliki plus će biti velika mapa
Samo me zanima da li će mo morati snositi posljedice ako nas policija ulovi jer će mo ipak mi biti undercover policajac. Po nekoj logici će mo morati bježati od policije kako nebi postali sumnjivi a opet ako nas ulove neće ništa biti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Još jedno sranje...Predrasude su potpuno opravdane jer nije bilo dobrog Nfs serijala od meni najdražeg Undergrounda 2...

Jednostavno nema analitike u njihovim razvojnim timovima...sve rade površno i s ciljem velike zarade...sumnjam da će ovaj nastavka biti kontradiktoran mojoj izjavi.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Gametrailers link! Novi trailer za novu igru...

Intel Core 2 Quad Q6600 , 4x2.4GHz, socket 775, 8Mb L2 cache, DDR2 4GB (2x2GB kit) PC8000 (1000MHz) OCZ, Platinum XTC, DC kit, VGA Ati Radeon HD 4870, 1024Mb GDDR5 256bit, Dual DVI, PCI-E, HDTV
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
stoncin3 kaže...

Gametrailers link! Novi trailer za novu igru...

ovo se čini kao primjerak multiplayer gameplay-a, i djeluje dobro! 
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice