Need for Speed: Most Wanted 2

poruka: 677
|
čitano: 117.262
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Need for Speed: Most Wanted 2
MARKOcVp kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Igra nije nešto ali je ok za gubit vrijeme {#}. Postavke su mi sve na ultra i vrti sve bez problema i trzanja.

Najvece moguce su high, nema ultra.

Imaš pravo max je High, zamijenio sam sa novom MOH-om settingse. Sorry {#}

14 godina
neaktivan

Upravo riješio zadnjeg most wanteda, prelagano je to i prebrzo gotovo.. OK igra i zabavna za izgubiti koji sat ali ne nudi puno toga. Otvorio 98/123 jackspota i vec mi je dopi*dilo, živcira me što isti auto nađem na tri različita mjesta, taman se ponadam evo neki novi autić, a ono isti.. A i trke se sve ponavljaju, ni one nisu više zanimljive.. Jel netko probao online? Jel valja šta?

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mislav_01 kaže...

Nitko, a o cemu ti pricas? Ne igra nam se simulacija inace ne bi uzeli ovo smece.

Prica se o tome da ovo nema veze sa voznjom, ni arkadom cak. Kao da po ledu voziš, nema veze sa nicime. Kad bi to samo bio problem u igri još bi reko ajde. Al apsolutno svaka stavka u ovoj igri je napravljena BOLJE u prijasnjim "arkadnim" naslovima NFSa. I šta nam to govori? Da su igru radili kreteni koji nemaju pojma sta je NFS, a pridružili su im se debili koji ovoj igri daju visoke ocijene. Jedini plus ove igre je veliki broj automobila, a kako su svi dostupni odmah ne postoji osjecaj napredka i "nagrade"

Tebi je 40 i nešto automobila puno?Možda si zamijenio,u igri ima 123 jackspota ali to nisu 123 različita automobila...

Lacko kaže...

Mislim da svi dijelimo isto misljene bar vecina.

sta se tice mw2 khm ok u 4 sata sam doso na 5 bosa -.-

auti su s*anje, kontrole su killaj me lopatom, customizacija khm nema je. drift mod drag mod FAIL.

kao sta je vecina napisala ocemo UG3

s tim da ja bi spojio sve gradove skupa, i da ima bar preko 1000 staz amislim da se naigras covjece.

aute obicne ne neke jurilice hallo. spika ferari itd brisi s tim.

ocu forda, nissana, toyotu itd. normalne aute koji tuneri koriste.

takoder sta se tice tuninga obavezno dyno tuning ali iz u2 sa poboljsanjima. hrpa branika spojlera itd iz uu1 u2 i mw. ona gotovi shitovi kao an pro streetu itd mi se gade.

i ocu sve stare race modove. zar je to previse za trazit mislim samo nek ih spoje -.-

dan danas imam u2 instaliran na kompu i igram preko tunngla online sa svojim skylinom.

i bila bi full nice da mogu stavit da se swapaju motori O_o  npr iz skylina r34 da se stavi u focusa itd. ali da kosta masu para ofc. ali to bi bilo wow

Upravo to što si napisao bio bi pun pogodak.Zamisli samo,kupiš na početku recimo hondu civic,polako ju sređuješ,felge,spojleri,branici,tuning motora i još eventualno ubacit cockpit view...to bi bila igra a ne ovaj poluproizvod....

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.11.2012 21:26 (big_guy).
14 godina
neaktivan

I tako ja danas sav sretan instaliram MW2 igram 20 min i izbrišem je, svako malo se zabijem u zgradu ili auto ili drvo jer je skretanje užasno loše napravljeno, šteka mi igra na dosta mjesta i poludim onda (na nekim dijelovima padne na 25 fps-a), a ne bi smjela jer imam ok komp, murja je retardirana, igram igru 5min i već vozim SLS-a?! ma jako, jako loše napravljeno i stvarno sam razočaran.

Pročitao sam većinu komentara i mislim si pa nemre bit tak loša kak svi pišu al očito da može{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
big_guy kaže...
mislav_01 kaže...

Upravo to što si napisao bio bi pun pogodak.Zamisli samo,kupiš na početku recimo hondu civic,polako ju sređuješ,felge,spojleri,branici,tuning motora i još eventualno ubacit cockpit view...to bi bila igra a ne ovaj poluproizvod....

pa no? tocno to sam i rekao skombiniraju najbolje dijelove iz nekoliko NFS-a i PUN POGODAK,@stolnik piratsvo is in the bay lol

Xc
12 godina

Malopre upalio igru nisam znao kako drugacije da ubijem vreme vozikao se po gradu, jer da je prelazim ne pada mi na pamet preso sam neke voznje i smorilo me, ovako relax pederiram kroz grad {#} i nesto sam uploadovao na youtube i minimiziram igricu i ukljucim youtube i stavim da se uploaduje i vratim se u igru kad ono gle cuda fps-ovi su skocili i igra je radila tako dobro sa Reflections-ima na max sa skoro konstantnim 45 fps-om pa cak i u gradu, postavke su bile medium - max....lepo za promenu posto mi se desava da od 50fps padne na 28 pa ide tako 30 pa 40 pa van grada 50 i tako menja se i ubija u pojam. I eto bas je lepo radilo....naravno to ne menja cinjenicu da je igra velika shitina sto se tice gameplay-a...cisto neka promena bez frame dropova....

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 2:59 (animal4444).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

da pun pogodak da izade u3 u da vrijedi da ga nezakake. em bi kupio igricu i jos bi kupio novi komp samo da je mogu igrat waaaa. mislim da bi visio onda za kompom.

ali ovo nema smisla. nfs je propo i tjt zadnji naslov sta je valjo je bio mw iako mi se i on nije svido prtjerano. jer nema boljeg nego izgubit 2 sata vremena na sredivanje auta :)

12 godina
neaktivan
Lacko kaže...

da pun pogodak da izade u3 u da vrijedi da ga nezakake. em bi kupio igricu i jos bi kupio novi komp samo da je mogu igrat waaaa. mislim da bi visio onda za kompom.

ali ovo nema smisla. nfs je propo i tjt zadnji naslov sta je valjo je bio mw iako mi se i on nije svido prtjerano. jer nema boljeg nego izgubit 2 sata vremena na sredivanje auta :)

Kao sta sam rekao vec gore jednom, opet cu..nek daju U3 sa tjuningom i kustomizacijom, moze i sa grafikom koju je imao U2, Carbon ili MW, svejedno mi za grafiku...al dajte mi igru koja ce bit nasljednih U2 po svemu, i nista više mi netreba...I naravno da se izbace svi supercars i tako to...Znaci Peugeot, golf, audi kakav slabiji, punto, polo, i tako ti auti, koje kad sredis je milina, a ne tamo neki bugati, lambo, zonda i tako ta cuda...mislim logike? sređivat pagani zondu koja sama po sebi je metak...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
TheDarkSide kaže...
Lacko kaže...

Kao sta sam rekao vec gore jednom, opet cu..nek daju U3 sa tjuningom i kustomizacijom, moze i sa grafikom koju je imao U2, Carbon ili MW, svejedno mi za grafiku...al dajte mi igru koja ce bit nasljednih U2 po svemu, i nista više mi netreba...I naravno da se izbace svi supercars i tako to...Znaci Peugeot, golf, audi kakav slabiji, punto, polo, i tako ti auti, koje kad sredis je milina, a ne tamo neki bugati, lambo, zonda i tako ta cuda...mislim logike? sređivat pagani zondu koja sama po sebi je metak...

Da, bas.... najbolje mi je kada stave bolid u MW2 lol, ja bi da se pucam (jos ga mozes odmah uzeti na pocetku igre), mrzim takve igre koje su prejednostavne i prave budalu od nas, to mi je nekako kao da koristim cheat..... jbmti NFS, unistili su ga

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.11.2012 4:59 (lovac82).
13 godina
neaktivan

treba im grupno poslat tamo u EA neku peticiju za U3 bas da vidimo do cega ce to dovesti

Xc
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

odi malo na forum od EA svi ali bas skoro svi traze u3

da mislim jucer sam se bas trko sa lexusom i ono vidim bolid ispred mene i meni onako upitnici i nejde mi u glavu.

ajd bar su stavili deltu integrale :P

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo imam jedno pitanje..ja kad igramm nfs sad imam postavljeno na low postavkama..igrica mi za ponekad lagat..i to malo jače..isto tako imam problem i sa novim medal of honorom..

konfa:

Maticna: Motherboard - ASUS P5P41D

Procesor: Pentium Dual-Core CPU E6300 @ 2.80GHz

Graficka: ATI Radeon HD 4770

Memorija: 3GB

Hard Disk: Sata 320 GB

Dajte mi recite šta bi ja morao zamjenit ili nadodat da mi nebi lagalo(štekalo)

jer druge godine dolazzi i gta v i znam da ce mi isto bit i sa tom igrom..pa me zanima šta da tu promenim il nadodam kod konfe..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Kupi novu (bolju) grafičku.

12 godina
neaktivan

Trenutno jako dosta ljudi ima problema s FPS-om tako da treba sacekati novi update,koji ce to mozda popraviti jel u nekim segmentima voznje nije nimalo optimizirana.Uglavnom igra je po meni jako veliko razočaranje,bolje bi bilo da su samo preradili stari MW na bolju grafiku i neka novija auta,puno bi bolje prosla.

13 godina
neaktivan
Kmica1985 kaže...

Kupi novu (bolju) grafičku.

jel imaš neku za preporučit?

15 godina

EA Australia Presents: The Most Wanted Taxi in Sydney

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

gdje je car lot?? jel se mogu vozit auti one koje pobjedis??

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...

Nema car lota, odnosno car lot ti je u EASYDRIVE-U hahaha xd

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
13 godina

Evo rezultata pretjeranog drifta !  {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

FXAA odlicno zagladi rubove u igri i izgleda puno ljepse.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
_CR7_ kaže...

Nema car lota, odnosno car lot ti je u EASYDRIVE-U hahaha xd

Tamo ti je ujedno i garaža i ,,prostor za tuning'' {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
14 godina

MW 2005 vs MW 2012

Battlelog: D-Ki11a
Moj PC  
5 0 hvala 3
15 godina
Almin94 kaže...

FXAA odlicno zagladi rubove u igri i izgleda puno ljepse.

Da, al dzaba ti to kada je igra bezveze...

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
14 godina
neaktivan

sve na low i zna malo zastekat! jel tako i kod vas? {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
_CR7_ kaže...

sve na low i zna malo zastekat! jel tako i kod vas? {#}

igra je neoptimizirana... 

http://www.omsisimulator.smfnew.com/
14 godina

kad sam ja govorio da je neoptimizirana ste svi s.rali po meni...

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Kako da nastimam kontrole za keyboard u igri?

xXxXx

0 0 hvala 0
16 godina

Je li netko uspio naći kakvo takvo rješenje za konstantno lagganje?

U igri mi nema neke razlike u performansama na najmanjim i najvećim detaljima. Šteka ko ludo..

Come to the dark side, we have cookies.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Igra je smeće, na osnovu svega.

Moj PC  
6 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Evo da se i ja ubacim. Kao i većina Vas ovdje slažem se  da je igra čisti idiotizam i meni totalno neigriva, te da se svakako trebaju osvrnuti unatrag i napraviti nekaj tipa UG2 i pravog MS-a, ali oni očito misle da znaju kaj nam treba i to će im se obiti u glavu. Svaki novi NFS je sve veće sranje od igre. Kaj se tiče štekanja igre,lagganja s tim nemam nikakvih problema. Sve je na max postavkama i radi savršeno. Sad vjerojatno je to tak jer je moja max reza 1440X900, ali kaj ćeš treba "zašparati" za novi monitor. {#} Evo i jedan bezvezan "screen" iz bezvezne igre . P.S. Skidam opet stari Most Wanted. {#} 

NFS MS: FAIL Edition NFS MS: FAIL Edition
http://www.okm-centrometal.net/
Moj PC  
4 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice