Need for Speed: Most Wanted 2

poruka: 677
|
čitano: 117.329
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Need for Speed: Most Wanted 2

Jednom rijeciju...dajte mi NFS U3, moze i sa istom grafikom kakvu je imao U2, bas me briga za grafiku, al dajte mi Need For Speed Underground 3  ili pravi nasljadnik Most Wanted 2, sa tonom kustomizacije, sa ili bez policije...moze i grafika iz 2005 godine, bas me briga...al to su igre koje mogu vratit NFS na stare staze...ovo su sve neki poluproizvodi koji sve vise lice na hibride burnouta i NFS-a...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
15 godina
neaktivan

Meni je zabavna, nemam nekih problema sa frame dropovima, al podhitno treba moddat skretanja i lag nakon puštanja tipke. Sad sam se malo vozikao i tražio aute.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Koje smece od igre. hahaha šta je ovo?!

Model vožnje je užasan i sa tipkovnicom kao da po ledu vozim, nevjerojatno neprirodno mi djeluje, glupo, isforsirano. Grafika blago receno prosjecna (modeli automobila su OK tho). Sistem "skakanja" iz auta u auta debilan do bola. Meni je konzolitis na kvadrat. Ovo je nešto najgluplje što sam vidio od NFSa. Uzas.

Zašto se ovo zove NFS i još most wanded? Ovo nema veze sa NFSom. Razocaranje svjetsko.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 0:00 (mislav_01).
16 godina

mislim da sam se čak prevario da je igra lockana na 30 frameova,nego je toliko loše optimizirana da se vrti na 30 frameova većinu igre,primjetio sam kada odem van grada gdje ima manje detalja da se penje do 50 frameova,i isto tako sam probao staviti sve na medium i frame i dalje pada ispod 30 u nekim situacijama,užas od optimizacije...neću ni igrati dalje dok ne izbace neke drivere ili patch koji će to popraviti (nadam se barem da hoće).

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Jedino sta u ovoj igri valja je:

Broj auta, ima ih oko 120 i nesto....Sad sam naso neki audi quatro, auto je predobar, odnosno zvuk...posebno kad se mjenjaju brzine, to mi je 40 i neki auto...

Imam šervole corvetu koja je modana dokraja, znaci sve trke sam osvojio zlata, i ono bjezanje sam uspio u 2 minute pobjec na heat lvl 4.

Policija je dosta pametnija, radi PIT manevre, predviđaju vaše poteze( ne u smislu da varaju nego su dosta pametni ) Dobro postavljaju blokade...jedna od najgadnijih stvari mi je kad cujem na intercomu da pozivaju Rhino one ogromne đipove...sta je najbolje, dolaze uvijek iz suprotnog smjera. kao i u MW-u obicnom..al ovdje su tako brzi i dosta precizni da je prava sreca izbjec ih...jer sudar s njima jednak je propasti...

Isto tako cooldown je drugaciji...znaci ako ste heat lvl 3 i uspijeli ste izac iz vidokruga policije...pocinje vam lagano padat cooldown za lvl 3, nakon toga krece cooldown za lvl 2 i tako do jedinice...i nakraju nestaje..naravno..sto veci heat lvl duze ce trajat...al sad je ugobalu cooldown puno sporiji..jer treba proc sve tri faze...

Dobra stvar je, ako vam probiju gume, a nemate MOD da imate one gume koje se same ponovno napumpaju, mozete nastavitt vozit po felgama..naravno sa takvom voznjom to izgleda ko balet na ledu..al je i bolje nego u starom MW-u di kad pogodite spike strip za vas je gotovo...

Modirao sam svoju corvetu koji mi je trenutno najbolji auto da ide cak 360 sa Track gumama i lakim bodykitom...

Dosao sam do Most Wanted lvl 4...al sam krenuo sad sa drugim autima da i njima otkljucam modove...

Sve u svemu, sta se tice same igre, nije nista posebno, al nekako je spašava ta bolja policija i te neke sitnice koje su mozda nedostajale u pravom MW-u...

Jedan od tezih modova je bjezanje od policije sa određenim autom u određenom roku...tu sam se namucio...jer sam imao limit 2 minute i 20 sec za zlato...6 i po minuta za srebro a bronca je bila samo uspijet pobijec...

13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Jedino sta u ovoj igri valja je:

Broj auta, ima ih oko 120 i nesto....Sad sam naso neki audi quatro, auto je predobar, odnosno zvuk...posebno kad se mjenjaju brzine, to mi je 40 i neki auto...

Imam šervole corvetu koja je modana dokraja, znaci sve trke sam osvojio zlata, i ono bjezanje sam uspio u 2 minute pobjec na heat lvl 4.

Policija je dosta pametnija, radi PIT manevre, predviđaju vaše poteze( ne u smislu da varaju nego su dosta pametni ) Dobro postavljaju blokade...jedna od najgadnijih stvari mi je kad cujem na intercomu da pozivaju Rhino one ogromne đipove...sta je najbolje, dolaze uvijek iz suprotnog smjera. kao i u MW-u obicnom..al ovdje su tako brzi i dosta precizni da je prava sreca izbjec ih...jer sudar s njima jednak je propasti...

Isto tako cooldown je drugaciji...znaci ako ste heat lvl 3 i uspijeli ste izac iz vidokruga policije...pocinje vam lagano padat cooldown za lvl 3, nakon toga krece cooldown za lvl 2 i tako do jedinice...i nakraju nestaje..naravno..sto veci heat lvl duze ce trajat...al sad je ugobalu cooldown puno sporiji..jer treba proc sve tri faze...

Dobra stvar je, ako vam probiju gume, a nemate MOD da imate one gume koje se same ponovno napumpaju, mozete nastavitt vozit po felgama..naravno sa takvom voznjom to izgleda ko balet na ledu..al je i bolje nego u starom MW-u di kad pogodite spike strip za vas je gotovo...

Modirao sam svoju corvetu koji mi je trenutno najbolji auto da ide cak 360 sa Track gumama i lakim bodykitom...

Dosao sam do Most Wanted lvl 4...al sam krenuo sad sa drugim autima da i njima otkljucam modove...

Sve u svemu, sta se tice same igre, nije nista posebno, al nekako je spašava ta bolja policija i te neke sitnice koje su mozda nedostajale u pravom MW-u...

Jedan od tezih modova je bjezanje od policije sa određenim autom u određenom roku...tu sam se namucio...jer sam imao limit 2 minute i 20 sec za zlato...6 i po minuta za srebro a bronca je bila samo uspijet pobijec...

Pravi znalci u original MW su znali pobjeći sa par milijuna bountiya i na felgama i to heatu lvl 5 i Crossu {#}

Poštujem svakoga al' se nikoga se bojim !
12 godina
neaktivan

Znao sam i ja bjezat u pravom MW-u na heat lvl 6, al ovdje su panduri puno pametniji...sta je puno bolje za igru...

jedino sta valja u ovom nfs-u je ustvari kolicina auta i policija..ostalo je ispod prosjeka...

15 godina

Cim je lock na 30 FPS to je sigurno odmah maltene cisti port, nisu se potrudili jbt jer da nije lock vidjeli bi vi sto znaci pad FPS-a sa 40-45 na 25 i sl, a vjerujem da su bas zato i lockali kako bi koliko toliko"prikrili" neoptimizaciju, tako rade i na konzolama, jednostavno stave max FPS limit na 30 bez obzira sto bi cak i na konzolama u nekim situacijama FPS i bio iznad 30 al jbg, to su i napravili tako da se priviknemo na 30 FPS pa necemo toliko osjetiit pad na 25 FPS-a (puno bolje nego nagli pad sa 40-45 na 25), svejedno, ocito je da je los port, a oni gameplay trailer itd su bili sa Xbox 360 konzole.....

BTW @TheDarkSide nisam jos skinuo ali drago mi je da je bar policija na nivou jer mi je po traileru djelovala nekako plaho... znaci, trenutno plus za policiju i grafiku, trebam jos probati osobno da vidim kako je igrati (kada skinem).

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Meni FPS dolazi do 60, koliko mi je hercaza monitora LCD...Naravno nikad mi ne stoji na 60, jer je igra katastrofa...van grada dodje do 60 i vrti se oko 50-60..al zato u gradu...majko mila...sa 40 pada na 15 pa se vraca na 30 i tako dalje...

Da se razumijemo...imam komp koj vrti svaku igru i vrtit ce jos sigurno 2 god na MAX, al ovo je sramota od optimizacije...ovo je skoro u rangu GTA4...

12 godina

Epa ovako da iznesem utiske, na medium high postavkama dobijam od 36 do 43 fps-a, znaci sve je ukljuceno na ON cak i High resolution texture, ali opet nekako cak i kada se igrica popne na 43 fps-a imam osecaj kao da je i dalje 30 frejma, nzm mozda tripujem ali ono....igra kao igra po meni je teska shitina, most wanted bez tuninga to nikako....ali dobro sta je tu je, grafika je okej, ali naravno nije sve u grafici, jeste lepo ali ono...kao sto neko rece u prethodnom postu neka daju underground 3 sa grafikom undergrounda 2 i ne bi bilo problema...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Meni "moj pc" sve na max vrti 30 fps i onda ponekad zna past do 25 cirka... 

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina

Igrao sam malo i nisam primjetio neke frame dropove, a sve mi je gotovo na najvecim postavkama.... mada nisam gledao u frapsu ali vise mi djeluje kao fluidno nego "usporeno".....  nego, vozio sam se gradom i totalno je glupo sto je sve otkljucano, dosao sam negdje i uzeo neki bolid (dakle, nikakve misije nisam prelazio, samo onu prvu), ostao sam paf!!!!!

Totalno lose, odmah u startu veliko razocarenje......  ovo nije NFS Most Wanted.

EDIT: Dokazi da je port sa konzole (za one koji nisu probali)

1. Misa ne mozete kontrolirati u postavkama vec morate strelicama

2. Sa Xbox 360 kontrolerom sve sljaka normalno (od analognjih gljiva, triggera, rumble-a, doziranje svega toga takoder itd).... kada vidim da na tipkovnici moram drzati tipku A za gas onda mi dode zlo.

Ionako racing igre igram na kontroleru jer je jednostavno bolje ali opet.... ovo je dokaz da je obicni port ili vjerojatno misle da 90% PC gamera ima gamepad.

Whenever there's light, there are shadows. We, who were changed by being bathed in the light only once... will spend our future in a world without light.
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 6:59 (lovac82).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

probao sinoc konzolitis teski.. sramota vise kakve igre izbacuju za pc.. delete

xfact
Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina

E da ukljucio sam hyper-threading i fps kao da su se zakljucali na 30 nit gore nit dole, posle uzmem i iskljucim hyper-threading i dobijam do 43 fps-a, a graficka mi na pocetku igre nekih desetak minuta radi na 65% i posle se poveca na 99% i tako i ostane...sad cekam druga da mu pokazem igricu da vidi samo kakva je i verovatno posle toga ide delete forever and ever{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nema kamere sa haube i ne igram dok ne izađe neki camera mod.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Na prvi dojam sam mislio dati igir šansu..ali nakon par utrka hladno sam je vratio frendu.

Nije to to, ubili su NFS sa miksanjem Burnouta. Burnout je fenomenalna igra, ali za sebe, isto tako je i NFS. Čemu spajati te dve u jednu ne razumijem.

Igra je predivna, lijepo izgleda, forstbite 2 je odličan ali to je sve, uz nešto tih autića za vozit ne nudi ništa više.

Sve je pojednostavljeno i glupo, nepotrebno. Di je ona garaža, ono i malo sređivanja auta. Nema do undergounda i mw, to su bila 3 nastavka koji su držali nfs na vrhu slave, sve poslije je krenulo silaznom putanjom. Zašto ne odigraju opet stare NFS-ove i ne sjete se kako je to nekad bilo dobro?

Šteta, jer sam očekivao puno, a dobio malo...kao i svaki naslov koji EA u zadnje vrijeme potpisuje...Ea je tumor koji uništava sve svojom pohlepom za parama...šteta.

Nadam se da će nekad nfs biti ono što je nekad bio, arkada koja pruža tonu zabave u ovim hladnim zimskim danima, a ne nešto se što se igra preko qurca ili ne igra nikako.

Idem staviti opet U1 i U2 i Mw pa odigrat tamo za Božić, tako sam ih sve igrao za praznike po cijele dane :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Isprobao sam i kao veiliki fan koji igra Need For Speed od jedinice mogu reci kako nisam ocekivao da ce ovako lose ispasti.

Zao mi je ali ovo nije ni blizu Most Wanteda iz 2005. Hot Pursuit 2010 mi je bio odlican ali ovo jednostavno nije.

Lijep pozdrav.

Need For Speed World here i come.

Friends will be friends, When you're through with life and all hope is lost, Hold out your hand cos friends will be friends right till the end.
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

GT review ( 8.8/ 10 ), dosta dobra recenzija.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan

znači kak i pretpostavljah,da je EA radila vjerovatno bi ličilo na nekaj... a nis idem ponovo install underground 2,,malo zeze..

Live to win!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

...stvarno sam mislio da će ovo biti donekle igrivo...nemam state of the art grafičku...ali s obzirom da mi svi drugi naslovi rade normalno na medium postavkama, pretpostavljao sam da i ovo nebi trebalo biti proble...ali, eto iznenađenja...igra svako malo zastajkuje...bolje da ni neznam koliko imam fps...šteta...više sreće druge godine :(

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

zasto je toliko tesko upravljanje autima?? jel ima di,sta u postavkama?

0 0 hvala 0
12 godina

je da upravljanje s tipkovnicom je uzasno..spojio sam svoj xbox 360 controller i probao da vidim kako igrica radi s time...igrica je odmah druga priča..lakše se skreče i sve i čak igrica ima support za xbox controller odmah se ikone promjene u gumbiće od xboxa i da ukopčao sam ga dok sam bio u igrici i odmah je prihvatilo!

d4rkd3atH
15 godina
protjeran

Ima li ova shitna igra ikakvu priču kao MW1?

A complex man drawn off of simplicity.

0 0 hvala 0
15 godina
d4rkd3atH kaže...

je da upravljanje s tipkovnicom je uzasno..spojio sam svoj xbox 360 controller i probao da vidim kako igrica radi s time...igrica je odmah druga priča..lakše se skreče i sve i čak igrica ima support za xbox controller odmah se ikone promjene u gumbiće od xboxa i da ukopčao sam ga dok sam bio u igrici i odmah je prihvatilo!

Pa da, tako je za svaku igru jer je PC u prijevodu Xbox 360 ali samo sa puno boljim detaljima..... ovakav tip igara uvijek igram sa kontrolerom zbog analognih gljiva i analognih triggera, daleko bolje od digitalne tipkovnice (na konzolama i na PC-u sa kontrolerom) bas kao i sidescrollere, sportske igre tipa tenis i fifa i sl. ........   a igre TPS, RTS, MMORPG i FPS igram na misu/tipkovnici u 90% slucajeva.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 20:34 (lovac82).
14 godina
neaktivan

Najbolja mi je fora kad prestignem protivnika, on se razbije, ostavim ga dosta iza sebe i onda se brzinom svjetlosti meni vrati na dupe.

[19xx] Pr0d1gyyy ---- http://battlelog.battlefield.com/bf3/user/Pr0d1gyyy/
Moj PC  
11 0 hvala 0
15 godina

Need for Speed Most Wanted - Matt Webster reveals game's opening

0 1 hvala 0
15 godina

grafika mi se sviđa, i to je nažalost jedino što mi se sviđa u igri, možda bi me čak i privukla da najvisi mi fps nije stalno 43-45... jednostavno sam naviknut da mi sve radi na 60 fps-a i nemogu igrat na manje da se hebem

Moj PC  
0 5 hvala 0
14 godina

boze moj kako ste razmazeni...jadni vi jer vam igra lockana na 30 ili ti zadnji koji si pisao sta imas 45...

bas ste razmazeni...meni je bitno da je preko 17-18...to mi je prag normalnog igranja...evo primjerice f1 2012 mi vrti na 25-35, kako kad, a rfactor na 120-150 i ne vidim nikakve razlike...

neznam stvarno sta ste tako razmazeni s tim fpsima

Moj PC  
1 8 hvala 0
12 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

boze moj kako ste razmazeni...jadni vi jer vam igra lockana na 30 ili ti zadnji koji si pisao sta imas 45...

bas ste razmazeni...meni je bitno da je preko 17-18...to mi je prag normalnog igranja...evo primjerice f1 2012 mi vrti na 25-35, kako kad, a rfactor na 120-150 i ne vidim nikakve razlike...

Nije to bit razmazen, al razlika se u 17-18 i 30 vidi golim okom, osim ako neznam, stvarno zapazanja okom su ti loša....

Meni se toliko oko priviklo da ja mogu vidjet kad se sa 30 spusti na 29 recimo...Toliko su mi se oci "Istrenirale" da svaki mikro trzaj ja vidim...To i mene samog pomalo nervira, jer se onda bezveze opterecujem glupostima..umjesto da budem ko vecina pa da im je svejedno bio FPS 32 ili 29...meni bas ne...ja vidim razliku od 1 FPS-a...

14 godina
RuskeGTT kaže...

očekivo sam takav post od tebe...

po tvom mišjenju su ljudi razmaženi zato što žele igrat igru koja ne šteka? LOL

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice