Eo imam jedan problem, dok igram jedno 5 minuta dogodi se da jedno 20 sec igra se znatno uspori, nije u rezoluciji ni u detaljima pa me zanima jer zna netko kako da rijesim problem?
Maloprije sam odigrao jednu strašno uzbudljivu utakmicu.Igrao sam sa Lakersima protiv Celticsa.
Cijelu utakmice smo se izmjenjivali u vodstvu ali su mi pobjegli na 8 razlike 4 minute prije kraja zadnje četvrtine.
Pomislio sam da je utakmica gotova ali se nisam predavao.Tada je na scenu sputio Kobe Bryant.Zabio je tricu preko ruke Allena a nakon toga još i proigrao Odoma.
28 sekundi prije kraja Celticsi su vodili 1 razlike.Imali su napad kojeg su realizirali i otišli na 3 razlike 7 sekundi prije kraja.Ja zovem time-out i dodajem Bryantu loptu.Pod velikim je pritiskom Raya Allena ali opet zabija preko njegove ruke 0.4 sekunde prije kraja.U produžetku se igra Bostona totalno raspala te sam na kraju lako došao do pobjede.
To nije realan rezultat. Koliki su tebi slideri?
hoće li biti nba 2k11 na torrentu
Želim se ispričat zbog ovog pitanja. Zaboravio sam se odjaviti i glupi brat je postavio to glupo pitanje.
Želim se ispričat zbog ovog pitanja. Zaboravio sam se odjaviti i glupi brat je postavio to glupo pitanje.
gledaj necemo ti mi nista..nije potrebno lagati..lijepo reci da si ti i to je to..
gledaj necemo ti mi nista..nije potrebno lagati..lijepo reci da si ti i to je to..
Da sam ja ne bi bezveze pisao poruku Pokušavam poštivati pravila Bug foruma i jako sam izbjegavao razgovore o piratskim igricama.
Slidere nisam ni editovao. Znaci sve default. Imas li preporuku sta da smanjim (povecam)?
Slidere nisam ni editovao. Znaci sve default. Imas li preporuku sta da smanjim (povecam)?
stavi si u settingsima(neznam tocno kojim no nisu u slider settings SEKCIJI sigurno)na simulation
Koja je razlika između NBA 2k11 i NBA Elite 11 ?
razlika je da je EA sportsov ELITE (prijašnji Live) inferiornija igra u svakom pogledu...
razlika je da je EA sportsov ELITE (prijašnji Live) inferiornija igra u svakom pogledu...
Čovjek je sve rekao.
Čovjek je sve rekao.
Da, ELITE je naspram 2K11 kao npr FIFA naspram PES-a, tj krš
Čovjek je sve rekao.
mislis obrnuto
Ah, sad nisam stigao sve prijeći, ali smanji si uglavnom zasada vjerojatnost ubačaja skok šuta (default je na 50 posto ak se ne varam) na jedno 43, duljinu četvrtine na 8 minuta, a vidim i da se mučiš ko Isus na All Star, stoga smanji jedan nivo težine. I dalje bi trebalo bit teže za igrati al neće biti toliko frustrirajuće. Eto npr Top Player težina u PES-u ti je ko najslabija težina u NBA 2K11
Čovjek je sve rekao.
mislis obrnuto
Ne. FIFA je krš, i ELITE je krš
Čovjek je sve rekao.
mislis obrnuto
elite je krš to znam, ali fifa i pes su potpuno razlicite igre a opet nije ni jedna krš.... pogotovo na konzolama
cak se niti u ovoj temi nemozes suzdrzat od pes fanboyisma
PES nije krs a bogami niti FIFA
svakome je nesto bolje i netreba onda blatiti druge stvari radi toga
Boli nas briga što mislite da je Pes krš ili Fifa krš. Svatko ima svoje mišljenje. Nekome se sviđa Fifa, a nekome Pes. O tom pričate u temi koja govori o skroz drugom sportu.
Nba ELite se može sakrit, Nba 2k ga owna u svakom segmentu u kojem se može ownat.
ja igram samo my player jucer igrao i 12 koseva, 4 skoka, 3 asistencije kontam joj eto dosadilo nista novo ali kad sam vidio da sam player of the game i kako me prikazuje poludio i nikad mi i nece dosaditi :D samo jos kontrole da skontam :D :D
P.S kako je najlakse skupiti one skill points u my playeru?
Nije to nikakav "fanboyisam" ili kakve god ti te tinejžerske fore i fazone izgovaraš. Ja samo pišem činjenice, a ne poput tebe, da pišem takve nebuloze
Nije to nikakav "fanboyisam" ili kakve god ti te tinejžerske fore i fazone izgovaraš. Ja samo pišem činjenice, a ne poput tebe, da pišem takve nebuloze
fanboyism nije nikakva fazona niti teen fora
to je izraz za nekog tko je FAN neke stvari te ju slijepo brani i pljuje po bilo cemu drukcijem sto je povezano za stvar koje je fan ili je voli
i sta je tocno nebulozno u mom postu?
da su fifa i pes obadvije igre koje su kvalitetne
kora bilo kakve daljnije rasprave sa tobom su besmislene...
uf, ovo izgleda odlično
onaj Elite se slobodno može sakriti
btw. @Kora : de probaj tu Goddamn fifu, vidjet ćeš kako treba izgledati nogometna igra
fanboyism nije nikakva fazona niti teen fora
to je izraz za nekog tko je FAN neke stvari te ju slijepo brani i pljuje po bilo cemu drukcijem sto je povezano za stvar koje je fan ili je voli
i sta je tocno nebulozno u mom postu?
da su fifa i pes obadvije igre koje su kvalitetne
kora bilo kakve daljnije rasprave sa tobom su besmislene...
Potpuno se s tobom slažem. Nisu nebuloze za svakoga.......
ovo je najbolja kosarka ikada..napravljena..s frendom sam igral 1na1 i odlicna je..stvarno nemam zamjerke cita 10..a grafika tek uff....ma svaka cast..:P
Mba mrcine zna k0 odgovor?
Mba mrcine zna k0 odgovor?
sa trokutom ja mislim
Kako se zove potez u control opcijama pa da mogu mapirati?