Nba 2k11

poruka: 699
|
čitano: 340.733
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Nba 2k11

Eo imam jedan problem, dok igram jedno 5 minuta dogodi se da jedno 20 sec igra se znatno uspori, nije u rezoluciji ni u detaljima pa me zanima jer zna netko kako da rijesim problem? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Maloprije sam odigrao jednu strašno uzbudljivu utakmicu.Igrao sam sa Lakersima protiv Celticsa.

Cijelu utakmice smo se izmjenjivali u vodstvu ali su mi pobjegli na 8 razlike 4 minute prije kraja zadnje četvrtine.

Pomislio sam da je utakmica gotova ali se nisam predavao.Tada je na scenu sputio Kobe Bryant.Zabio je tricu preko ruke Allena a nakon toga još i proigrao Odoma.

28 sekundi prije kraja Celticsi su vodili 1 razlike.Imali su napad kojeg su realizirali i otišli na 3 razlike 7 sekundi prije kraja.Ja zovem time-out i dodajem Bryantu loptu.Pod velikim je pritiskom Raya Allena ali opet zabija preko njegove ruke 0.4 sekunde prije kraja.U produžetku se igra Bostona totalno raspala te sam na kraju lako došao do pobjede.

Moj PC  
7 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Nba 2k11
Da se nadovezem na patcha :D i ja sam odigrao nevjerovatno uzbudljivu tekmu. Igram sa Kingsima sezonu. Izgubio sam od Mavsa 136-133. Kad nisam razbio monitor. 12 min cetvrtina na all star nivou (uvjezbavam se tek :D). Razbio sam ih pod kosem. Preko 50 skokova (nevjerovatno kako kingsi imaju jak frontcourt) naspram 30 i nesto. Evans 35/10/7. Ali me zato Terry ubio. Nowitzkog sam zaustavio koliko toliko. Gubio sam cijelu utakmicu 10tak razlike. I par minuta prije kraja imao 4 razlike vodstvo i dadose par trica i uzese utakmicu. Ali sve u svemu odlicna tekma. Bit ce bolje :D
Loyal to the game
15 godina
protjeran
Simon Ghost Riley kaže...
Da se nadovezem na patcha :D i ja sam odigrao nevjerovatno uzbudljivu tekmu. Igram sa Kingsima sezonu. Izgubio sam od Mavsa 136-133. Kad nisam razbio monitor. 12 min cetvrtina na all star nivou (uvjezbavam se tek :D). Razbio sam ih pod kosem. Preko 50 skokova (nevjerovatno kako kingsi imaju jak frontcourt) naspram 30 i nesto. Evans 35/10/7. Ali me zato Terry ubio. Nowitzkog sam zaustavio koliko toliko. Gubio sam cijelu utakmicu 10tak razlike. I par minuta prije kraja imao 4 razlike vodstvo i dadose par trica i uzese utakmicu. Ali sve u svemu odlicna tekma. Bit ce bolje :D

To nije realan rezultat. Koliki su tebi slideri?

Dinamo živi vječno
14 godina
protjeran
tonihrvat kaže...

hoće li biti nba 2k11 na torrentu

Želim se ispričat zbog ovog pitanja. Zaboravio sam se odjaviti i glupi brat je postavio to glupo pitanje.

15 godina
neaktivan
tonihrvat kaže...
tonihrvat kaže...

Želim se ispričat zbog ovog pitanja. Zaboravio sam se odjaviti i glupi brat je postavio to glupo pitanje.

gledaj necemo ti mi nista..nije potrebno lagati..lijepo reci da si ti i to je to..Izlanuo se

14 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
tonihrvat kaže...
tonihrvat kaže...

gledaj necemo ti mi nista..nije potrebno lagati..lijepo reci da si ti i to je to..Izlanuo se

Da sam ja ne bi bezveze pisao porukuNeodlučan Pokušavam poštivati pravila Bug foruma i jako sam izbjegavao razgovore o piratskim igricama.Namigiva

15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Slidere nisam ni editovao. Znaci sve default. Imas li preporuku sta da smanjim (povecam)?

Loyal to the game
15 godina
neaktivan
Kora kaže...

Slidere nisam ni editovao. Znaci sve default. Imas li preporuku sta da smanjim (povecam)?

stavi si u settingsima(neznam tocno kojim no nisu u slider settings SEKCIJI sigurno)na simulation

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Koja je razlika između NBA 2k11 i NBA Elite 11 ?

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!

0 0 hvala 0
17 godina

razlika je da je EA sportsov ELITE (prijašnji Live) inferiornija igra u svakom pogledu...

14 godina
protjeran
Korny1603987 kaže...

razlika je da je EA sportsov ELITE (prijašnji Live) inferiornija igra u svakom pogledu...

Čovjek je sve rekao.

15 godina
protjeran
tonihrvat kaže...
Korny1603987 kaže...

Čovjek je sve rekao.

Da, ELITE je naspram 2K11 kao npr FIFA naspram PES-a, tj krš

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
tonihrvat kaže...
Korny1603987 kaže...

Čovjek je sve rekao.

mislis obrnuto

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
15 godina
protjeran
Kora kaže...

Ah, sad nisam stigao sve prijeći, ali smanji si uglavnom zasada vjerojatnost ubačaja skok šuta (default je na 50 posto ak se ne varam)  na jedno 43, duljinu četvrtine na 8 minuta, a vidim i da se mučiš ko Isus na All Star, stoga smanji jedan nivo težine. I dalje bi trebalo bit teže za igrati al neće biti toliko frustrirajuće. Eto npr Top Player težina u PES-u ti je ko najslabija težina u NBA 2K11

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
dmanz kaže...
Kora kaže...
tonihrvat kaže...
Korny1603987 kaže...

Čovjek je sve rekao.

mislis obrnuto

Ne. FIFA je krš, i ELITE je krš

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
dmanz kaže...
Kora kaže...
tonihrvat kaže...
Korny1603987 kaže...

Čovjek je sve rekao.

mislis obrnuto

elite je krš to znam, ali fifa i pes su potpuno razlicite igre a opet nije ni jedna krš.... pogotovo na konzolama

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
16 godina
neaktivan
To je tvoje mišljenje...zanima me kako driblati u igri.koju kontrolu moram mapirati na kontroler da mogu driblati?
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
dmanz kaže...
Kora kaže...
tonihrvat kaže...
Korny1603987 kaže...

cak se niti u ovoj temi nemozes suzdrzat od pes fanboyisma

PES nije krs a bogami niti FIFA

svakome je nesto bolje i netreba onda blatiti druge stvari radi toga

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
14 godina
protjeran
Nba 2k11

Boli nas briga što mislite da je Pes krš ili Fifa krš. Svatko ima svoje mišljenje. Nekome se sviđa Fifa, a nekome Pes. O tom pričate u temi koja govori o skroz drugom sportu.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

Nba ELite se može sakrit, Nba 2k ga owna u svakom segmentu u kojem se može ownat.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Nba 2k11

ja igram samo my player jucer igrao i 12 koseva, 4 skoka, 3 asistencije kontam joj eto dosadilo nista novo ali kad sam vidio da sam player of the game i kako me prikazuje poludio i nikad mi i nece dosaditi :D samo jos kontrole da skontam :D :D

P.S kako je najlakse skupiti one skill points u my playeru?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
TopForumaš kaže...
Kora kaže...
dmanz kaže...
Kora kaže...
tonihrvat kaže...
Korny1603987 kaže...

Nije to nikakav "fanboyisam" ili kakve god ti te tinejžerske fore i fazone izgovaraš. Ja samo pišem činjenice, a ne poput tebe, da pišem takve nebuloze

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Kora kaže...
TopForumaš kaže...
Kora kaže...
dmanz kaže...
Kora kaže...
tonihrvat kaže...
Korny1603987 kaže...

Nije to nikakav "fanboyisam" ili kakve god ti te tinejžerske fore i fazone izgovaraš. Ja samo pišem činjenice, a ne poput tebe, da pišem takve nebuloze

fanboyism nije nikakva fazona niti teen fora

to je izraz za nekog tko je FAN neke stvari te ju slijepo brani i pljuje po bilo cemu drukcijem sto je povezano za stvar koje je fan ili je voli

i sta je tocno nebulozno u mom postu?

da su fifa i pes obadvije igre koje su kvalitetne

kora bilo kakve daljnije rasprave sa tobom su besmislene...

15 godina
Nba 2k11

uf, ovo izgleda odlično

onaj Elite se slobodno može sakriti

btw. @Kora : de probaj tu Goddamn fifu, vidjet ćeš kako treba izgledati nogometna igra

0_o
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
TopForumaš kaže...
Kora kaže...
TopForumaš kaže...
Kora kaže...
dmanz kaže...
Kora kaže...
tonihrvat kaže...
Korny1603987 kaže...

fanboyism nije nikakva fazona niti teen fora

to je izraz za nekog tko je FAN neke stvari te ju slijepo brani i pljuje po bilo cemu drukcijem sto je povezano za stvar koje je fan ili je voli

i sta je tocno nebulozno u mom postu?

da su fifa i pes obadvije igre koje su kvalitetne

kora bilo kakve daljnije rasprave sa tobom su besmislene...

Potpuno se s tobom slažem. Nisu nebuloze za svakoga.......

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Nba 2k11

ovo je najbolja kosarka ikada..napravljena..s frendom sam igral 1na1 i odlicna je..stvarno nemam zamjerke cita 10..a grafika tek uff....ma svaka cast..:P

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
crowap kaže...
To je tvoje mišljenje...zanima me kako driblati u igri.koju kontrolu moram mapirati na kontroler da mogu driblati?

Mba mrcine zna k0 odgovor?

15 godina
neaktivan
crowap kaže...
crowap kaže...

Mba mrcine zna k0 odgovor?

sa trokutom ja mislim

16 godina
neaktivan

Kako se zove potez u control opcijama pa da mogu mapirati?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice