PA TSDIAUJH
Imam problem s NTW...instalirao sam igru i kada ju pokrenem pojavi se početni screen (piše Napoleon: Total War) i dalje ne ide...isti problem su imali decki prije,procito sam u temi ali ako im je itko i pomogo,odgovorili su im na PM.molio bih vas da mi netko pomogne,mucim se vec par dana al nemrem dokuciti u cem je problem..(nedostatak znanja ocito:))....unaprijed zahvaljujem na pomoci...PS.nije problem u konfiguraciji jer i vise od minimalne konf.zadovoljava comp...jos jednom molim pomoc da se i ja napokon pocnem zabavljat s Napoleonom,hvala!
dajte ljudi pokazite solidarno i predobro (prosjecno) Hrvatsko srce.....nije mi jos niko pomogo pa jos jednom bi zamolio....ak nema citatelja,zna li neko od moderatora u cem je problem?....unaprijed zahvaljujem!
A čuj, bit će da je problem to što igra nije org.
Imam jedno pitanje,kad završim talijansku kampanju i krenem na egipatsku,oni posjedi ostaju moji?Kolko turnova smijem imat maksimalno u egipatskoj kampanji?
Ne ostaje ti ništa. Krećeš novu kampanju.
Predlažem ti da što brže središ Engleze, trebat će ti jedna puna vojska, ali ne šiptara, jel englezi na svojim vojnicima i to sve skoro line infantry ima velik xp, bar je tak meni bilo.
Dosta je zajebana ta kampanja, više se moraš prepuštati na miliciju, a ovi muslići napadaju na devama i to puno njih, pa zna biti teških bitki, a neke gradove izgubiš po više puta.
Ja sam Cairo izgubio 4-5 puta.
Da,zbilja je zaribana,vojska ti može dobiti bolest,napadaju te s kopna i mora,agenti ,špijuni...zaribano je.
to bez sumnje....al nisi mi nimalo bio od pomoci...bolje da si istipko onda da problem nije rijesiv....posto mislim da se moze rijesiti zato sam i zatrazio pomoc..
Pa vjerovatno se da riješit problem time, da instaliraš zadnji patch i crack. Sad neznam koji su pošto ja imam org. igru i sve to ide automatski.
ok..thx...eto pokusat cu to...mozda upali
Ko zna password za Napoleon: Total War pliz .
Prije sam mogao igrati MP Campaign ali sad nemogu. Jeli zna netko u čemu je problem.
Stalno mi izbaci poruku "no response from the host" ili nešt slično tome.
Nekužim u čemu je problem.
Jeli zna netko od vas ?
igra je org.
Prije sam mogao igrati MP Campaign ali sad nemogu. Jeli zna netko u čemu je problem.
Stalno mi izbaci poruku "no response from the host" ili nešt slično tome.
Nekužim u čemu je problem.
Jeli zna netko od vas ?
igra je org.
Ja imam gusara i sve radi u redu.
.
Imam problem s NTW...instalirao sam igru i kada ju pokrenem pojavi se početni screen (piše Napoleon: Total War) i dalje ne ide...isti problem su imali decki prije,procito sam u temi ali ako im je itko i pomogo,odgovorili su im na PM.molio bih vas da mi netko pomogne,mucim se vec par dana al nemrem dokuciti u cem je problem..(nedostatak znanja ocito:))....unaprijed zahvaljujem na pomoci...PS.nije problem u konfiguraciji jer i vise od minimalne konf.zadovoljava comp...jos jednom molim pomoc da se i ja napokon pocnem zabavljat s Napoleonom,hvala!
Ja imam isti problem, jednostavno ude i stane kod onog napoleon total war.
Ako neko zna u cemu je problem, bilo bi dobro da pomogne :)
Meni isto nije radilo,ali onda sam opet krekiral i radilo je bez problema.
Pozz ekipa...
sry-ite ako vam iskčem iz teme, nisam baš čitao postove prijem mojeg...
Jel bi mi mogo neko dat mišljenje tj. prijedlog jel da si nabavim napoleon total war ili civilization 4...ili 5 kad izađe..?
unaprijed hvala
CIV i TW nisu baš slični. Napoleon Tw je stvarno odlična igra, ja pošto sam veliki fan TW serijala ti ju preporučam, nećeš pogriješit, a i sad u ovom mjesecu dolazi novi DLC.
Igra je odlična, a CIV 5 stigneš kupit, on dolazi na kraju godine.
Koja je razlika između Napoleon: Total War i Napoleon: Total War Imperial Edition i kolika je razlika u cijeni?
Koja je razlika između Napoleon: Total War i Napoleon: Total War Imperial Edition i kolika je razlika u cijeni?
Na steamu je obični 40 eura, a imperial 50 eura. Sa imperial edition dobiješ neke posebne elitne jedinice. http://store.steampowered.com/app/901162/
Imam problem sa title screenom, kao i drugi. Ako netko zna riješenje, PM molim. :( Što ću kad se nema para za original.
evo vidim da neki imaju problema s bitkama, a posto (skronost na stranu) sam odlican strateg evo pra savijeta:
- kada se borite s ocito vecom silom i nemate nikakve sanse za pobijedu, imate 3 mogucnosti: 1. logicno pobijeci
2. ponuditi AI-u mamac, u obliku vojske koja je veca od vase, ali i dalje dovoljno mala
da ju on moze smlaviti i s njome ga odvuci od grada ili vojske koju zelite zastititi
3. pokrenuti bitku s njim i otkriti koje su vase jedinice posebno ucinkovite protiv nekih njegovih i ako je ikako moguce, ukloniti mu topnistvo, cime cete mu drasticno smanjiti ucinkovitost, stvar koju morate pod svaku cijenu izbijeci je borba na cistini, jer je to upravo ono sto velikoj vojsci treba da budu na punom stupnju snage. ova taktika ima najvece sanse za uspijeh, ali i najvecu cijenu, no ako to znaci da cete obraniti neki vazniji grad ili barem odgoditi njegovo osvajanje dovoljno dugo dok stignu vasi saveznici ili vasa druga vojska...
-sastavite minimalno 3 male/srednje vojske koje ce se boriti kao gerila, cij cilj nece biti potpuno unistiti neprijatelja nego ga pripremiti za vase glavne snage, neka se bore iz daljine i cim konjica ili pijesadija veseg neprijatelja stigne do njih, povucite se i bijezite, uz malo srece AI ce vas slijediti i ostaviti npr, grad koji cuva neobranjen, ili dati mogucnost vasim glavnim snagama da ga iznenade sleđa
evo nadam se da sam vam pomogao, ove taktike rade provijereno ma medievalu, a koliko ja znamm, rade i na Napoleonu jer sam ih rekao frendu i sve su radile jos bolje buduci da puske pojacavaju ucinkovitost gerile,(koliko ja shvaćam puske rade vise stete od strijela, ispravite me ako gijesim) javite mi kakvi su
P.S. koja bi mi konfa trebala da mi bitke rade na najvisim detaljima na visokom FPS-u planiram kupit sljedecu konfu pa mi vi recite bi li radilo:
4 GB RAM
ATI Radeon HD 5850
quad core 3.2 GHz
Hvala na velikom objašnjenju. :)
Ta konfa je i više nego dovoljna za high postavke. :)
koliko jos jedinica koristi hladna oruzja?
Ne moze. :)
Jesam uspio sam. :)