Napoleon: Total War

poruka: 335
|
čitano: 107.434
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Napoleon: Total War

PA TSDIAUJH

15 godina
neaktivan

Imam problem s NTW...instalirao sam igru i kada ju pokrenem pojavi se početni screen (piše Napoleon: Total War) i dalje ne ide...isti problem su imali decki prije,procito sam u temi ali ako im je itko i pomogo,odgovorili su im na PM.molio bih vas da mi netko pomogne,mucim se vec par dana al nemrem dokuciti u cem je problem..(nedostatak znanja ocito:))....unaprijed zahvaljujem na pomoci...PS.nije problem u konfiguraciji jer i vise od minimalne konf.zadovoljava comp...jos jednom molim pomoc da se i ja napokon pocnem zabavljat s Napoleonom,hvala!

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

dajte ljudi pokazite solidarno i predobro (prosjecno) Hrvatsko srce.....nije mi jos niko pomogo pa jos jednom bi zamolio....ak nema citatelja,zna li neko od moderatora u cem je problem?....unaprijed zahvaljujem!

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

A čuj, bit će da je problem to što igra nije org. Namigiva

Ako treba nekome pozivnica za lockerz, neka mi je javi na pm !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Imam jedno pitanje,kad završim talijansku kampanju i krenem na egipatsku,oni posjedi ostaju moji?Kolko turnova smijem imat maksimalno u egipatskoj kampanji?

Ne ostaje ti ništa. Krećeš novu kampanju.

Predlažem ti da što brže središ Engleze, trebat će ti jedna puna vojska, ali ne šiptara, jel englezi na svojim vojnicima i to sve skoro line infantry ima velik xp, bar je tak meni bilo.

Dosta je zajebana ta kampanja, više se moraš prepuštati na miliciju, a ovi muslići napadaju na devama i to puno njih, pa zna biti teških bitki, a neke gradove izgubiš po više puta.

Ja sam Cairo izgubio 4-5 puta.

16 godina

Da,zbilja je zaribana,vojska ti može dobiti bolest,napadaju te s kopna i mora,agenti ,špijuni...zaribano je.

Napoleon:Total War
15 godina
neaktivan

to bez sumnje....al nisi mi nimalo bio od pomoci...bolje da si istipko onda da problem nije rijesiv....posto mislim da se moze rijesiti zato sam i zatrazio pomoc..

15 godina
neaktivan

Pa vjerovatno se da riješit problem time, da instaliraš zadnji patch i crack. Sad neznam koji su pošto ja imam org. igru i sve to ide automatski.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ok..thx...eto pokusat cu to...mozda upali

15 godina
neaktivan

Ko zna password za Napoleon: Total War  pliz Mršti se.

0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prije sam mogao igrati MP Campaign ali sad nemogu. Jeli zna netko u čemu je problem.

Stalno mi izbaci poruku "no response from the host" ili nešt slično tome.

Nekužim u čemu je problem.

Jeli zna netko od vas ?

igra je org.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 16:13 (Tsar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Tsar kaže...

Prije sam mogao igrati MP Campaign ali sad nemogu. Jeli zna netko u čemu je problem.

Stalno mi izbaci poruku "no response from the host" ili nešt slično tome.

Nekužim u čemu je problem.

Jeli zna netko od vas ?

igra je org.

Ja imam gusara i sve radi u redu.

Assassins Creed II
15 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 23:13 (kokoš).
15 godina
neaktivan
falcon01 kaže...

Imam problem s NTW...instalirao sam igru i kada ju pokrenem pojavi se početni screen (piše Napoleon: Total War) i dalje ne ide...isti problem su imali decki prije,procito sam u temi ali ako im je itko i pomogo,odgovorili su im na PM.molio bih vas da mi netko pomogne,mucim se vec par dana al nemrem dokuciti u cem je problem..(nedostatak znanja ocito:))....unaprijed zahvaljujem na pomoci...PS.nije problem u konfiguraciji jer i vise od minimalne konf.zadovoljava comp...jos jednom molim pomoc da se i ja napokon pocnem zabavljat s Napoleonom,hvala!

Ja imam isti problem, jednostavno ude i stane kod onog napoleon total war.

Ako neko zna u cemu je problem, bilo bi dobro da pomogne :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.5.2010 23:13 (kokoš).
16 godina

Meni isto nije radilo,ali onda sam opet krekiral i radilo je bez problema.

Assassins Creed II
15 godina
neaktivan

Pozz ekipa...

sry-ite ako vam iskčem iz teme, nisam baš čitao postove prijem mojeg...

Jel bi mi mogo neko dat mišljenje tj. prijedlog jel da si nabavim napoleon total war ili civilization 4...ili 5 kad izađe..?

unaprijed hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

CIV i TW nisu baš slični. Napoleon Tw je stvarno odlična igra, ja pošto sam veliki fan TW serijala ti ju preporučam, nećeš pogriješit, a i sad u ovom mjesecu dolazi novi DLC.

Igra je odlična, a CIV 5 stigneš kupit, on dolazi na kraju godine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Koja je razlika između Napoleon: Total War i Napoleon: Total War Imperial Edition i kolika je razlika u cijeni?

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.6.2010 19:26 (ale329).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ale329 kaže...

Koja je razlika između Napoleon: Total War i Napoleon: Total War Imperial Edition i kolika je razlika u cijeni?

Na steamu je obični 40 eura, a imperial 50 eura. Sa imperial edition dobiješ neke posebne elitne jedinice. http://store.steampowered.com/app/901162/

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
neaktivan

Imam problem sa title screenom, kao i drugi. Ako netko zna riješenje, PM molim. :( Što ću kad se nema para za original.

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

evo vidim da neki imaju problema s bitkama, a posto (skronost na stranu) sam odlican strateg evo pra savijeta:

- kada se borite s ocito vecom silom i nemate nikakve sanse za pobijedu, imate 3 mogucnosti: 1. logicno pobijeci

2. ponuditi AI-u mamac, u obliku vojske koja je veca od vase, ali i dalje dovoljno mala

da ju on moze smlaviti i s njome ga odvuci od grada ili vojske koju zelite zastititi  

3. pokrenuti bitku s njim i otkriti koje su vase jedinice posebno ucinkovite protiv nekih                                                                              njegovih i ako je ikako moguce, ukloniti mu topnistvo, cime cete mu drasticno                                                                                   smanjiti ucinkovitost, stvar koju morate pod svaku cijenu izbijeci je borba na cistini,                                                                              jer je to upravo ono sto velikoj vojsci treba da budu na punom stupnju snage. ova                                                                              taktika ima najvece sanse za uspijeh, ali i najvecu cijenu, no ako to znaci da cete                                                                               obraniti neki vazniji grad ili barem odgoditi njegovo osvajanje dovoljno dugo dok                                                                                stignu vasi saveznici ili vasa druga vojska...

-sastavite minimalno 3 male/srednje vojske koje ce se boriti kao gerila, cij cilj nece biti potpuno unistiti neprijatelja nego ga pripremiti za vase glavne snage, neka se bore iz daljine i cim konjica ili pijesadija veseg neprijatelja stigne do njih, povucite se i bijezite, uz malo srece AI ce vas slijediti i ostaviti npr, grad koji cuva neobranjen, ili dati mogucnost vasim glavnim snagama da ga iznenade sleđa

evo nadam se da sam vam pomogao, ove taktike rade provijereno ma medievalu, a koliko ja znamm, rade i na Napoleonu jer sam ih rekao frendu i sve su radile jos bolje buduci da puske pojacavaju ucinkovitost gerile,(koliko ja shvaćam puske rade vise stete od strijela, ispravite me ako gijesim) javite mi kakvi su

P.S. koja bi mi konfa trebala da mi bitke rade na najvisim detaljima na visokom FPS-u planiram kupit sljedecu konfu pa mi vi recite bi li radilo:

4 GB RAM

ATI Radeon HD 5850

quad core 3.2 GHz          

Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...

0 0 hvala 3
15 godina
neaktivan
sory sta cudno izgleda piso sam na vecoj povrsini
Samo su dvije stvari beskonacne, svemir i ljutska glupost, a za svemir i nisam posve siguran...
16 godina
neaktivan

Hvala na velikom objašnjenju. :)

Ta konfa je i više nego dovoljna za high postavke. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
nema problema, jedva onda cekam da mi dođe komp, ako opet zapnete samo javite imam izlaz za gotovo svaku situaciju, (razmisljem vec da pocnem naplacivat XD)
koliko jos jedinica koristi hladna oruzja?
15 godina
neaktivan
cekaj jesam ja dobro shvatio ili se nemoze kao u medievalu samo odabrat zemlju i igrat?
16 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
cekaj jesam ja dobro shvatio ili se nemoze kao u medievalu samo odabrat zemlju i igrat?

Ne moze. :)

15 godina
neaktivan
ccc steta, pa koje su zapravo razlike u odnosu na empire, jer me ovaj segment upravo odbio...
15 godina
neaktivan
covijece pogledo ja sad na youtubu snimku lika kako igra online protiv nekog n00ba i onda se jos hvali, a n00b mu predo high ground, iso u juris direktno s konjicom na one kolce, nije napao ogroman red riflemana koji su ga masakrirali, mislim jasno da je pobijedio al da se hvalis nakon toga...
15 godina
neaktivan
4Ucker jel ti prosla ona strategija???
16 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
4Ucker jel ti prosla ona strategija???

Jesam uspio sam. :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice