Najdraža puška u COD-u

poruka: 115
|
čitano: 43.810
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Najdraža puška u COD-u

uz MP5 mi je još i sniper rifle

Shady in the house

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Najdraža puška u COD-u

igram samo cod4 najboljeoružje desert eagle i barett  .50 cal

16 godina
neaktivan
Najdraža puška u COD-u

mini kalas (no att) i onaj prvi snip..

a u 2.. thomson ofc i mp40 ili 44 sve zavisi od nerviranja ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najdraža puška u COD-u

kar98 i scooped kar98

a u cod4 AK47 i desert eagle

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najdraža puška u COD-u

bar, a u COD 4 P90 I MP5(silenced)

CPU:Athlon 64X2 6000+@3.12GHZ,MEM:1GB PATRIOT@800MHZ X2,VGA:Gecube x1950pro 621/1418,PSU:Fortron blue storm 2 atx2 500w,HDD:400GB WD SATA2,MBO:Asrock Alivedual-eSATA2
Poruka je uređivana zadnji put sub 2.8.2008 10:15 (gamer1911).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

P90 i M4

17 godina
neaktivan
Najdraža puška u COD-u

M1 Garand u CoD 2, au CoD 4 Mp5 SD.

Matija Cerovec
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Shady kaže...

uz MP5 mi je još i sniper rifle

Eh, da, hvala, podsjetio si me! Pogotovo Magnum! MUAHAHAA!
MP5 Silenced MP5 Silenced
Magnum Sniper Rifle Magnum Sniper Rifle
Try not to become a man of success but rather to become a man of value - Albert Einstein
16 godina
neaktivan

G3 za granade launcherom i beretka .50

Imam 55 level Cool

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.9.2008 22:15 (PC Street Hacker).
17 godina

U cod 4 ak47 (overkill oruzje) no attachment no perks i desert eagle zlatni

17 godina
protjeran
toxic kaže...

U cod 4 ak47 (overkill oruzje) no attachment no perks i desert eagle zlatni

Ej toxic care!
Vidjeli smo se u ingame :D
[S]NatanC4 :P
Mama hocu 4870!
17 godina
Najdraža puška u COD-u

od SMG-a MP5 red dot sight  bandolier, slight of hand i stady aim

od assaulta M4 Carbine s stopping power i deep impact....mozda ste me vdli u igri [SS]Joker ili [SS]NoMercy

AMD Athlon 64 X2 5600+ AM2 BOX, ATI Radeon HD 2900 Pro 512 MB, Transcent DDR 2 2x2GB, MSI K9N NEO F, WDC 500GB 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

igram samo COD4, pa evo:

AK47, stari dobri kalash, naravno bez icega, s bandolierom i stopping power, jedini perkovi na cbu

jos volim i s M40A3, onaj prvi snip, isti perkovi, samo mi je sniper fix glup, prelako :P

moze i Ak74u, mali kalash :P, na malim dinamicnim mapama ( npr. Vacant)

i naravno, najbolje oruzje igre, DESERT EAGLE <3

a sve ostalo je za nubove s public servera koji vrhunac skilla smatraju P90,i pogotovo spray&pray perkove: 3xFrag, marty, dbl tap, sonic boom, gaymorice...

naravno igra se samo normal, hardcore je za one koji se boje izravnog susreta, ili nedaj boze potrositi vise od 3 metka iz mp5 za ubit nekog s 30 metara

Kako možeš reći da te živcira P90 i slično noobovsko oružje i onda igrati sa Desert Eagle, koji je u igri napravljen tako da u 3 sekune možeš isplait cijeli spremnik, što bi u normalnom životu bilo nemoguće jer bi ti se ruka rascvala kao cvijet!!
@ toxic: Kako to možeš imati deset eagle sa Overkill perkom kad je to perk za dva primarna oružja tj. dvije puške ili puška i snajp??
17 godina
neaktivan

pa, zapravo su svs single fire oruzja napravljena da mogu pucati koliko ti brzo pritišćeš tipku na mišu, tako da i sa coltom možeš pucati jednako brzo kao i s DEaglom, a ako ne vjeruješ, odi u controls, i za pucanje namjesti da ti bude mouse wheel up i mouse wheel down, zatim u igri vrti kotačić na mišu gore-dole i sa svim single fire oružjima ( g3, svi pištolji, barret .50...) ćeš moći pucati sk0oro jednako brzo kao i s automatik ;)

17 godina
neaktivan
Najdraža puška u COD-u

ma od svih oružja mi je KAR 98 nema mi bolje

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najdraža puška u COD-u

Za malo vece udaljenosti mi je najbolji scoped Springfield M1903, a za medium to long range ruski SVT40..

Fas est et ab hoste doceri!!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

pa, zapravo su svs single fire oruzja napravljena da mogu pucati koliko ti brzo pritišćeš tipku na mišu, tako da i sa coltom možeš pucati jednako brzo kao i s DEaglom, a ako ne vjeruješ, odi u controls, i za pucanje namjesti da ti bude mouse wheel up i mouse wheel down, zatim u igri vrti kotačić na mišu gore-dole i sa svim single fire oružjima ( g3, svi pištolji, barret .50...) ćeš moći pucati sk0oro jednako brzo kao i s automatik ;)

Znam ali to je preglupo i nemoguće u pravom životu!!
17 godina
Najdraža puška u COD-u

uu, to ovisi o vrsti igre, mapi i nacinu na koji igram. al inace je to karina98 i mp44, dok u alliesa thompon ili lee:)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najdraža puška u COD-u

G36C i G3 (red doght sight , overkill) 

te su mi najdraže al često mijenjam oružje sve zavisi od staze i koliko ljudi igra.

tell me and I will tell you

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najdraža puška u COD-u

M4 Carbine sa prigušivačem - sviđa mi se kod ove pljuce što ne moram sto godina pucat u protivnika u MP na običnim serverima, da bi ga ubio. Jer tako to inače i bude pa se naživciram i lijepo odem na HC server i naigram se...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najdraža puška u COD-u

U COD 4, hmm... M4, a uz njega još i G3, neznam zašto, i naravno ona kokoška od snipera Osmijeh

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najdraža puška u COD-u

U CoD-u 4, M-16 i kalašnjikov, a u petici Mg-42(prenosivi), colt 45 i ona japanska prenosiva strojnica kaj izgleda kao bren gun, ne znam kak se zove.

If death of one man can save thousand lives,then that one sacrifice is worth it!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najdraža puška u COD-u

M1 Grand

0 0 hvala 0
17 godina
Najdraža puška u COD-u

Ja to ne igram pa ne znam no jedan dobar Tetejac i M-48 bi svakako trebali bit u arsenalu se razme!!!Šutim

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najdraža puška u COD-u

ma najbolja e duplenka sa brenekom 12

AMD Duron 800 Mhz, 128 Mb SDRAM, GeForce2 32 Mb, WIN 98 .... Crysis neradi, da je možda problem u konfi, al ja mislim kad bi gore stavio Vistu da bi sve radilo...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najdraža puška u COD-u

stg 44

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3.... Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najdraža puška u COD-u

AK-47

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najdraža puška u COD-u

Ma ubjedljivo kar98 i garand....... zavisi da li sam svabo ili amer uzimam od ovog... i naravno od mrtvaca Namigiva

Sve što možeš sad ostavi za kasnije

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najdraža puška u COD-u

CoD2:Scopped Kar98

CoD4:MP-5 Silenced,perkovi:zolja(Smijeh),Stopping power i zadnji steady aim

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najdraža puška u COD-u

cod4: G3 sa red dotom ili G3 sa silencerom ovisi o mapi i P90 sa red dotom