uz MP5 mi je još i sniper rifle
igram samo cod4 najboljeoružje desert eagle i barett .50 cal
mini kalas (no att) i onaj prvi snip..
a u 2.. thomson ofc i mp40 ili 44 sve zavisi od nerviranja ;)
kar98 i scooped kar98
a u cod4 AK47 i desert eagle
bar, a u COD 4 P90 I MP5(silenced)
P90 i M4
M1 Garand u CoD 2, au CoD 4 Mp5 SD.
G3 za granade launcherom i beretka .50
Imam 55 level
U cod 4 ak47 (overkill oruzje) no attachment no perks i desert eagle zlatni
U cod 4 ak47 (overkill oruzje) no attachment no perks i desert eagle zlatni
od SMG-a MP5 red dot sight bandolier, slight of hand i stady aim
od assaulta M4 Carbine s stopping power i deep impact....mozda ste me vdli u igri [SS]Joker ili [SS]NoMercy
igram samo COD4, pa evo:
AK47, stari dobri kalash, naravno bez icega, s bandolierom i stopping power, jedini perkovi na cbu
jos volim i s M40A3, onaj prvi snip, isti perkovi, samo mi je sniper fix glup, prelako :P
moze i Ak74u, mali kalash :P, na malim dinamicnim mapama ( npr. Vacant)
i naravno, najbolje oruzje igre, DESERT EAGLE <3
a sve ostalo je za nubove s public servera koji vrhunac skilla smatraju P90,i pogotovo spray&pray perkove: 3xFrag, marty, dbl tap, sonic boom, gaymorice...
naravno igra se samo normal, hardcore je za one koji se boje izravnog susreta, ili nedaj boze potrositi vise od 3 metka iz mp5 za ubit nekog s 30 metara
pa, zapravo su svs single fire oruzja napravljena da mogu pucati koliko ti brzo pritišćeš tipku na mišu, tako da i sa coltom možeš pucati jednako brzo kao i s DEaglom, a ako ne vjeruješ, odi u controls, i za pucanje namjesti da ti bude mouse wheel up i mouse wheel down, zatim u igri vrti kotačić na mišu gore-dole i sa svim single fire oružjima ( g3, svi pištolji, barret .50...) ćeš moći pucati sk0oro jednako brzo kao i s automatik ;)
ma od svih oružja mi je KAR 98 nema mi bolje
Za malo vece udaljenosti mi je najbolji scoped Springfield M1903, a za medium to long range ruski SVT40..
pa, zapravo su svs single fire oruzja napravljena da mogu pucati koliko ti brzo pritišćeš tipku na mišu, tako da i sa coltom možeš pucati jednako brzo kao i s DEaglom, a ako ne vjeruješ, odi u controls, i za pucanje namjesti da ti bude mouse wheel up i mouse wheel down, zatim u igri vrti kotačić na mišu gore-dole i sa svim single fire oružjima ( g3, svi pištolji, barret .50...) ćeš moći pucati sk0oro jednako brzo kao i s automatik ;)
uu, to ovisi o vrsti igre, mapi i nacinu na koji igram. al inace je to karina98 i mp44, dok u alliesa thompon ili lee:)
G36C i G3 (red doght sight , overkill)
te su mi najdraže al često mijenjam oružje sve zavisi od staze i koliko ljudi igra.
M4 Carbine sa prigušivačem - sviđa mi se kod ove pljuce što ne moram sto godina pucat u protivnika u MP na običnim serverima, da bi ga ubio. Jer tako to inače i bude pa se naživciram i lijepo odem na HC server i naigram se...
U COD 4, hmm... M4, a uz njega još i G3, neznam zašto, i naravno ona kokoška od snipera
U CoD-u 4, M-16 i kalašnjikov, a u petici Mg-42(prenosivi), colt 45 i ona japanska prenosiva strojnica kaj izgleda kao bren gun, ne znam kak se zove.
M1 Grand
Ja to ne igram pa ne znam no jedan dobar Tetejac i M-48 bi svakako trebali bit u arsenalu se razme!!!
ma najbolja e duplenka sa brenekom 12
stg 44
AK-47
Ma ubjedljivo kar98 i garand....... zavisi da li sam svabo ili amer uzimam od ovog... i naravno od mrtvaca
CoD2:Scopped Kar98
CoD4:MP-5 Silenced,perkovi:zolja(),Stopping power i zadnji steady aim
cod4: G3 sa red dotom ili G3 sa silencerom ovisi o mapi i P90 sa red dotom