Middle-earth: Shadow Of Mordor

poruka: 160
|
čitano: 36.281
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Nisam siguran sto bih ti rekao za firepro karticu, to je profesionalna kartica, i u biti jako skupa. Bolje ti je onda uzet nvidia titan (ako imas love) pa ne moras razmisljat o ovome.

Problem je sto ce se ovo dogadjat na igrama neko vrijeme, valjda do 2016-17 jer su navodno konzole (pogotovo PS4) radjene sa 8GB sheranog RAM-a, gdje se moze alocirat 6GB za grafiku, 2GB za ostatak. To ce znacit da se neko vrijeme, za punu grafiku, mora imat konzole... Sto je u biti glupost, buduci da su slabije od PC-a, ali eto... pronasli su nacin kako sje. PC korisnike i opravdat kupovinu "next gen" konzola i PC gamerima.

Moj PC  
3 1 hvala 1
14 godina
odjavljen

ne pada mi na pamet nista mjenjat dok ne izađe DDR4 i amd izbaci novu cpu generaciju,il dok se ne standarizira kod atijevih kartica vram,zato jer danas je normalno 2gb dok neke posebne verzije kartica kao 270x toxic nude 4gb vrama,kupujem cpu/memoriju/gpu samo kad se napravi neki drastičan pomak,kao šta sam 2008 uzeo 4870x2...Prosle godine sam eto samo zamjenio napajanje i uzeo corsair 1050 HX,tako da sam spreman za doček nove generacije...Al sad da cu mjenjat djelove svako 2 godine e taj film neće gledat...

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da li je netko probao?

vidim da igra ima ok ocjene

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Middle-earth: Shadow Of Mordor

Vidjeh review od TB-a,a izgleda ok. cini se da su mehanike solidne. To je najbitnije. :)

Ali 6gb vrama za ultra teksture i 3gb za high.. de bjezi covjece

i igra ima 35 giga,+9 za HD texture pack.

LOL

15 godina
neaktivan

Ja sam kupio igru i meni je super.Igram vec par sati i tek sam prosao par misija.

Samo hodam okolo i koljem orke.Borba je malo teza nego u Assassins creed serijalu.Grafika je odlicna i ide 

bez ikakvih trzanja na mojoj konfiguraciji.Igram sa xbox 360 gamepadom tako da neznam kakve su kontorle sa tipkovnicom i misom.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
Rocinante2112 kaže...

Vidjeh review od TB-a,a izgleda ok. cini se da su mehanike solidne. To je najbitnije. :)

Ali 6gb vrama za ultra teksture i 3gb za high.. de bjezi covjece

i igra ima 35 giga,+9 za HD texture pack.

LOL

kenjaju, Lirik sa 3gb Vrama vrti igru na 70 fps average max settings... po tome bi moja 7870xt trebala biti čisto dovoljna

17 godina
odjavljen

Evo detaljne analize različitih garaf i procesora...ništa specijalno zahtjevno.

http://gamegpu.ru/rpg/rollevye/middle-earth-shadow-of-mordor-test-gpu.html

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Meni rade high teksture sa 2 gige vrama, sve ostalo max  1080p, znaci malo su pretjerali s onim zahtjevima.

Moj PC  
0 0 hvala 2
15 godina

meni je na ultra sa dodatnim ultra detaljima na 1440p i mogu reci da sam ipresioniran grafikom.. predobro. fps se krece od 80 pa padne do 55 minimalnih

H2O Forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

MINIMUM:
Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
Memory: 3 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 | AMD Radeon HD 5850
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 25 GB available space

Sta bre koj K***c treba da ulozim u masinu pare ko u more da bi igrao ovo..

Znaci sa fx 4100 i 5850 da zaboravim ovo..{#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
cardadule kaže...

MINIMUM:
Processor: Intel Core i5-750, 2.67 GHz | AMD Phenom II X4 965, 3.4 GHz
Memory: 3 GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 460 | AMD Radeon HD 5850
DirectX: Version 11
Network: Broadband Internet connection
Hard Drive: 25 GB available space

Sta bre koj K***c treba da ulozim u masinu pare ko u more da bi igrao ovo..

Znaci sa fx 4100 i 5850 da zaboravim ovo..{#}

....ma možeš igrati na ugodnim postavkama. Ja sam instalirao na svoju kantu iz potpisa,koja je na default postavkama,nije ništa OC-ano,repack verziju od 17 GB i baš odvrtio Bench koji dođe u igri i rezultati su dolje na slikama tako da se možete otprilike orijentisati - postavke: HIGH.

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.10.2014 20:10 (lion002).
17 godina
lion002 kaže...

....ma možeš igrati na ugodnim postavkama. Ja sam instalirao na svoju kantu iz potpisa,koja je na default postavkama,nije ništa OC-ano,repack verziju od 17 GB i baš odvrtio Bench koji dođe u igri i rezultati su dolje na slikama tako da se možete otprilike orijentisati - postavke: HIGH.

Stvar je u rezoluciji.. Igraš na jako niskoj rezoluciji te i nije baš mjerodavno za današnjh 1080p...

17 godina

..to stoji, ali su pretjerali malo sa zahtjevima..ma nema veze, igra je extra...  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Dobro je optimizirana. na mojoj gtx 760 i fx6300 radi odlicno! iznad 60 fpsa,na high. neke postavke sam stavio medium da sacuvam vram,texture su na high i radi jaaako fino! :)

16 godina

Kad se skine budemo probali na ultra da vidimo dali je 3gb dosta!

StariGad_HR @battlefield
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 12:18 (Butcher).
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Zabavna igra! Borba je vrhunska i mehanika napredovanja orkova, uruga ili kako se već zovu... U borbi likovi djeluju "kao od mesa" i ta interakcija je odlična.
Mnošto upgradea što lika, što oružja...

Usporedbe sa Assassins Creedom? Ne!
Usporedbe s Batmanom? Da!
Sistemski zahtjevi? Preseravanje!
(Phenom II x4 955BE @ 4.2 / 8GB DDR3 / GTX 750 Ti 2GB --- Ultra/High/1080p --- 45 FPS avg ---[i]**sa teksturama na High za šta piše da treba grafička sa 3GB VRAMa[/i])
Grafički igra izgleda sasvim dobro! Nije vrh, ali nije ni loše kao šta neki kažu

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Super mi je sto HD texture nisu ni usle u igru nego se naknadno moraju skinut, zahtjevaju 6GB VRAM, a nitko ne zna zasto... ima hrpu takvih komentara na webu.

Igra mi je djelovala OK, gledao sam total biscuita i jos nekoliko "gameplay" i "let's play" videa, ali mi sve to lici konceptualno na assassin's creed - moras se suljat, al u biti ne moras, trebao bi moc ubit 2-3 orca bez problema, ali ako dodje i njih 15 na tebe nebu nemoguce pobijedit, dapace. Ima stealthy killova, ali i otvorena borba je sasvim OK. Otkljucavaju se tornjevi...

Svi usporeduju borbu vise sa batmanom, i vjerujem da je tako, ali sve skupa do sada vidjeno mi djeluje kao da je cijela igra vise-manje ista, uz iznimku da imas vise skilova u arsenalu kako napredujes.

Elven wraith mi se nikako ne uklapa, ali imaju kakvo takvo objasnjenje, nesto novo morali su ubacit... Kroz 2 tjedna cu igru definitivno isprobat, nadam se do tada da cu iskompletirat konfu novu, neda mi se sa starom grafo zah*bavat sa novijim igrama.

Mounted kombat ne djeluje impresivno iako "on foot" djeluje jako zabavno, samo me zanima kad se igra po 4-5 sati kontinuirano da li ima kakvih promjena ili je sve u biti jedno te isto sa malim varijacijama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ok..sad kad znamo da igra radi i bez quad sli/cf'a i dual i7mica zelim cuti vase dojmove :).

Meni ovaj kombat i pikanje, nabadanje, a i odrubljivanje stvaraju osjecaj zadovoljstva. Pogotovo kad se fajtam sa nekim uber kapetanom koji ima 5 tjelohranitelja i onda mi dodu jos dva "manja" kapetana..bjezo sam ko zec lol.

Dok s druge strane sibam sestoricu i napravim nekakav combo di jednog ispikam na podu i onda taman nafilam combo da aktiviram f i u sekundi ode drugom glava....ostalih cetvero bjezi i jos se popikavaju. Ili di jednom zabijam mac kroz vrat do guzice, a frend mu u strahu bjezi.. Epic sht :D
------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
13 godina

Fora je što s vremenom postane naporan kombat,jer stalno te jedno te isto. nabiješ combo bar da imas execution, rinse repeat. Još mi nije dosadio,nadam se da ce pacing bit takav da taman kad mi dosadi budem vec pred kraj igre.

Što recimo kod AC il batmana nije bio slucaj jer mi je pun kufer više countera i comboa vec na pola igre.

12 godina

34gb lol

pa nece mi se ovo downloadati jos godinama..

kolike je velicine download preko steama? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Da, ovo sto je Rocinnante napisao je ono sto sam se ja pitao gore... nije li cijela igra jedno te isto i onda ti pukne film. Previse slicnih sam igrao. Skyrim je jedno te isto od prve minute, ali je krajolik raznolik, questovi i slicno... Do sada sve sto sam vidio u online filmovima je jedan te isti pristup problemu, jedan te isti combat i "nedovoljno" price da sve skupa ne bi dosadilo.

Znam da cu igru probat, previse se prica o njoj da ne bih, ali bojim se da ce mi dojadit brzo ko i AC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Rhodin kaže...

Da, ovo sto je Rocinnante napisao je ono sto sam se ja pitao gore... nije li cijela igra jedno te isto i onda ti pukne film.

Da! I veliki problem je monotonost dizajna! Sve je IDENTIČNO!!

Ne stoje mi one 5/5 i 9.5/10 ocjene!

Likovi nepamtljivi, priča meh, odlična borba, (koja je 99% igre te postane repetativno) i napredovanje orkova...

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.10.2014 15:08 (doktor1).
13 godina
doktor1 kaže...
Rhodin kaže...

Da, ovo sto je Rocinnante napisao je ono sto sam se ja pitao gore... nije li cijela igra jedno te isto i onda ti pukne film.

Da! I veliki problem je monotonost dizajna! Sve je IDENTIČNO!!

Ne stoje mi one 5/5 i 9.5/10 ocjene!

Likovi nepamtljivi, priča meh, odlična borba, (koja je 99% igre te postane repetativno) i napredovanje orkova...

ruku na srce,koliko kreativan mozes bit s okolinom? pa to je mordor.

ko je citao knjige zna kako mordor izgleda. nemres tu bit previše šaren ili neznam šta.

Priča je ok zasad,negdje na pola igre sam. Voice acting je ODLIČAN i doprinosi imersiji,takodjer death mehanika je jeftina fora ali tako dobro sjeda. Pasem ju žešće. Nije kao druge igre,umres pa game over i reload from last save ili checkpoint. Besmrtan si,umres ali te tjera da dalje nastavis igrat jer se stvari odvijaju kad umres. Jedan Grunt me bio ubio tijekom fajta,napredovao je nakraju do Chieftana. nisam ga dirao cijelo vrijeme da vidim dokud ce doci,spletkama i ambushima se popeo korak do warchiefa. Onda sam ga tek ubio.

Jeftina mehanika al te drzi i dalje zaintrigiranim, nije da te odma prekida,pa reload.

Combat je ok,al nisam nikad bio fan Batmana i AC jer se prakticki sam igra. Klikni counter,udaraj malo okolo,executaj pa rinse repeat. Mada,animacije su ODLIČNE pa je flow combata filmski,dobro je i sound napravljen pa je podnosljivo,mislim da ce mi taman dopeezdit kad dodjem do kraja.

17 godina

Slažem se da je to Mordor i da mora biti tako, ali to ne ubija činjenicu monotonog dizajna! Osvjetljenje je ljepo ako ništa...

Ajde, nakon još više vremena ću pametovat, probat ću još malo trčakrat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

preko 30 giga je prvo sto me odbilo. druga stvar su graficki zahtjevi (ako su uopce tocni)

volim tolkeina i lotr/hobbit trikove ali da skidam igru tolike velicine pa onda da se mislim hocu li pokrenit ili ne... nije vrijedno. radije cu stavit igru na neki spisak da je odigram kasnije nakon sto witcher 3 izade kad nabavim novu kantu.

It's not who u are, it's who u know.
13 godina

zahtjevi su pretjerani,odma cu ti reć. :)

i port je sasvim solidno napravljen,da barem druge kompanije tako rade. graficki meni je super,cak t i i nudi objasnjenja što što radi i koliko vrama ti bude pocuclalo itd.

a texture zahtijevi su pretjerani,pise da treba 3gb za high,ja sa 2 gb vrtim na cca 70-80,nekad padne na 50 al to mora bit neznam što na ekranu. Jako smooth experience je igra.

A i neizgleda loše,ima momenata di kiša fino sjedne,pa tu i tamo koji god ray i lightning efekt opali...

11 godina

nisu pretjerani ako se igra na 2.5k i 4k rezu mozda i treba više od 2 gb vrama{#}

na neke ljude je grijeh lupit ignore tipku...komedije su kažu božanstvene...
15 godina

eto jedno popodne igranja i meni dojadio kombat {#}  

e sad il sam ja vec prestar ili je kombat zamoran.. ;)

H2O Forever
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
zagy15061984 kaže...

eto jedno popodne igranja i meni dojadio kombat {#}  

e sad il sam ja vec prestar ili je kombat zamoran.. ;)

hah nisi :)

to je fora s takvom vrstom kombata,lijepo izgleda i fluentan je al jaaako brzo dopeezdi :D

ja ga koristim samo kad moram i pokusavam sto vise stvari iskombinirat odma,shadow strike,combat brand,par likova strijelom skinem i onda daggeri pa exec,i onda bjezim dalje i trazim quest da napravim i to je to.

13 godina
neaktivan

Kolko je dugacka?

Nebo je granica.
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice