Ukrajinci,Rusi,svakako ekipa,koju respektiram..Kad se prihvate nečega i čestito naprave,to definitivno valja,naravno STALKER je ikona za sebe..
Metro 2033 je zaista bija odličan, a ono šta bi tija vidit u ovom nastavku jest:
- da glavni lik nije mutav! Osim Gordona Freemana, kad glavni lik šuti cilu igru malo mi je tupavo! Želim da vrisne, želim da psuje, da se prestraši, da jako diše kad je u strahu i sl.. (Kao šta su to napravili sa Dead Space 2 Isaacom kad je progovorija u nastavku!)
- da se dopusti malo lutanja tj. da bude koji side quest(ništa specijalno, čisto da se malo produže sati igranja)
- da ga moja konfa opet može ugodno igrat
Evo da samo ove dvi stvari šta su mi (jako) nedostajali u prvom djelu da sada budu, i neću tražit više..
Baš me zanima kako ce ovo izgledati na xboxu 360 i ps3 .
@comi123...
Kad igra konačno izlazi?
14 maj americko tržište , 17 maj ostatak svijeta .
14 maj americko tržište , 17 maj ostatak svijeta .
Tako je.
Službene specifikacije za PC:
Minimum
Windows: XP (32-Bit), Vista, 7 or 8
CPU: 2.2 GHz Dual Core e.g. Intel Core 2 Duo
RAM: 2GB
Direct X: 9.0c
Graphics Card: DirectX 9, Shader Model 3 compliant e.g. NVIDIA GTS 250 (or AMD equivalent e.g. HD Radeon 4000 series) or higher
For 3D Vision Support:
· NVIDIA GTX 275 or higher
· 120Hz Monitor
· NVIDIA 3D Vision kit for Windows Vista, 7 or 8
Recommended
Windows: Vista, 7 or 8
CPU: 2.6 GHz Quad Core e.g. Intel Core i5
RAM: 4GB
Direct X: 11
Graphics Card:
NVIDIA GTX 580/660 Ti (or AMD equivalent e.g. 7870) or higher
For 3D Vision Support:
· NVIDIA GTX 580/660Ti or higher
· 120Hz Monitor
Optimum
CPU: 3.4 GHz Multi-Core e.g. Intel Core i7
RAM: 8GB
Graphics Card:
NVIDIA GTX 690 / NVIDIA Titan
For 3D Vision Support:
· NVIDIA GTX 690
· 120Hz Monitor
Izvor:
http://www.geforce.com/games-applications/pc-games/metro-last-light/system-requirements
http://www.denofgeek.us/games/metro-last-light/99153/will-your-pc-run-metro-last-light-pc-specs-revealed
Službene specifikacije za PC:
Minimum
Windows: XP (32-Bit), Vista, 7 or 8
CPU: 2.2 GHz Dual Core e.g. Intel Core 2 Duo
RAM: 2GB
Direct X: 9.0c
Graphics Card: DirectX 9, Shader Model 3 compliant e.g. NVIDIA GTS 250 (or AMD equivalent e.g. HD Radeon 4000 series) or higher
For 3D Vision Support:
· NVIDIA GTX 275 or higher
· 120Hz Monitor
Recommended
CPU: 2.6 GHz Quad Core e.g. Intel Core i5
RAM: 4GB
Graphics Card:
NVIDIA GTX 580/660 Ti (or AMD equivalent e.g. 7870) or higher
For 3D Vision Support:
· NVIDIA GTX 580/660Ti or higher
· 120Hz Monitor
Nadajmo se da ce bolje ici od Metro-a 2033, ovaj je ipak malo zahtjevniji po specifikacijama.
gledam zadnju od ove tri slike,i pade mi na pamet da je to igrati na virtualnim glejsesima..ali vrhunskim..KA DA SI TAMO
ne svidjaju mi se ova nova oruzja...previse podsjecaju na cod...
sasvim logično,pošto je to prije METRO 2033. i još postoje velike zalihe novijeg i očuvanog oružja..tek kasnije slijedi "kućna radiona"
sasvim logično,pošto je to prije METRO 2033. i još postoje velike zalihe novijeg i očuvanog oružja..tek kasnije slijedi "kućna radiona"
Metro: Last Light se nastavlja godinu dana nakon 2033. Igra se trebala jos zvati Metro 2034, ali su programeri zbog nekog svog koncepta odlucili da je preimenuju i okrenu se nekom svom pristupu ne oslanjajuci se previse na knjigu, naravno pisac se slozio i pratio je razvoj Last Light-a i davao instrukcije... Za oruzije mogu reci da mi se dopada, i super je to sto cemo svakakva pomagala moci da kacimo, poput scope-a, prigusivaca i slicno, a mozda oruzija malo podsecaju na COD ali priznacete, ima tu i sopstvenog smeka, pogledajte ,,Swamp" gameplay i onu dvocevnu sacmu, kad se samo s onim unesemo u lice protivniku... Naravno, kucna radiona je znak fransize tako da ce i tu biti svasta nesto i to za svaciji ukus.
Ima li kakvih novih informacija? Igra izlazi za manje od mjesec dana a nista novo, osim PC specifikacija i par slicica, dobro ajde... Trebali bi jos malo da potpale masu.
Ima li kakvih novih informacija? Igra izlazi za manje od mjesec dana a nista novo, osim PC specifikacija i par slicica, dobro ajde... Trebali bi jos malo da potpale masu.
Trebaju izbaciti Chapter 3 video, mislim da ce tu pricati o oruzju. Slazem se da trebaju potpaliti masu, igra zasluzuje vecu paznju.
Aaaa sto su rusi zategli... Da li je moguce da ovako znaju da namaste igru? Koliko me vid sluzi, stalno se nesto desava na ekranu. Ovaj video me je oborio s nogu. Nego, evo sta sam primetio... Sta je sa Artyomom, upalio se nesto, naucio neke rucne poteze i na brutalan nacin eliminise one jadne ljude. Odlepio sam na kustomizaciju oruzija i kupovinu novog armora, onog helmeta i nocnih cvidzi, samo malo bolje pogledajte (to je ono sto mi je hvalilo u predhodniku a izgleda da su to i ubacili). Nemoguce dobro, oni uragani sto duvaju i pomeraju drvece i automobile a i prljaju masku, fizika neprijatelja je na profesionalnom nivou, nikad nesto slicno nisam video u nekoj igri, sve je tako nekako, stvarno... Stoji i ona da se trajleri uvek namazu kako bi izgledali bolje i privukli nas, ali ako je ovo zaista ovako, ova igra ima neverovatan skok u odnosu na predhodnu. Milion sitnih i zanimljivih inovacija. Neka se sve gamerske firme ugledaju na ovu i vide da se za dve do tri godine (sto u neku ruku i nije ogroman period za izlazak nastavka) mogu ispraviti i dodati novi dodaci koji igru cine zanimljivijom. Ovu igru jedino cekam i nista drugo vise ne igram... Boze daj optimizacije.
Metro je zvanicno usao u gold fazu. :D
Metro je zvanicno usao u gold fazu. :D
Aj sa srecom!
SPOILER:
Story details – especially of Metro 2033 ending – will be mentioned in this preview. So be warned. Now, let’s continue on to the desolate wastelands of Moscow.
http://www.capsulecomputers.asia/2013/04/hands-on-with-metro-last-light/
E sad koliko je ovo istinito?... Ko hoce nek pogleda, ko nece nemora. Tu smo da delimo nove informacije a i da upozorimo o cemu se radi. Dakle, spoiler je u pitanju.
Metro: Last Light, izlazi za PS4, dobija multiplayer i pet sluzbenih DLC paketa u kojim cemo, kako kazu, igrati sa likovima prateci pricu iz druge perspektive. Ideja DLC paketa mi se dopada, a forsiranje multiplayera potpuno besmisleno, kome je to potrebno neka igra CoD, BF i slicno... Treba da fransizu dizu na veci nivo u nekom drugom segmentu, a ne da je utrkuju multiplayerom koji i onako niko nece igrati. No dobro, ko mene pita?...
Izvori:
Da li ce jos biti Ranger Survival Guide gameplay-a?
Da li ce jos biti Ranger Survival Guide gameplay-a?
Milsim da nece. :/