neznam za te tvoje iduce 3 godine al vidio sam u enciklopediji da se namjereva raditi 2011
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ili možda će oni za dvije godine... Tko će ga znat...
Ili možda će oni za dvije godine... Tko će ga znat...
kakav respawn oni nemaju veze sa call of duty
COD je propao nakon petog, šestog nastavka. Izdaje se samo zbog love i ničeg više. Novij Call of Duty neće biti niti blizu neke solidne igre. Reciklaža i izadvanje zbog novaca.
Najveci problem je što ce biti opet idiota koji ce i to kupiti.
ovaj MOH ima grafiku koda je izasa 2008
nemogu proć ono sa helićem,dođem do one zgrade i svaki put me pogodi...znači onaj dio gdje ona ženska nešto govori da će označavat mete a ja samo gađat...je*em ti igru
Problem oko pokretanja MOHA
ovo mi se svaki put pojavi kada stisnem moh.exe
http://img513.imageshack.us/img513/1976/40138039.png
Koliko sam čuo na drugim forumima, pa nešto sam pročitao i na ovome da se taj Respawn Entertainment (West i Zampella)
prihvatio radnje MW3. (Ili nekog drugog nastavka, nisam siguran, jer se to već pretvara u petak 13.)
No, gdje smo mi sada otišli, tema je MoH
Koliko sam čuo na drugim forumima, pa nešto sam pročitao i na ovome da se taj Respawn Entertainment (West i Zampella)
prihvatio radnje MW3.
Krivo si čuo.
Activision ima sva prava na CoD i MW serijale.
Oni će raditi na sasvim novom projektu.
bilo kako bilo nisu ni tribali radit moderni rat za MOH trebali su jos napravit nesto kao drugi svijetski rat...........jedna mi stvar nikako nije jasna.....zas svi rade igre na bazi 2. svijetskog rata zas ne naprave 1. svijetski rat bilo bi puno zabavnije sa onim starim starcatim pukama i strojnicama u obliku cijevi
ili, možemo se vratiti 200 godina u nazad i gađati se kamenjem
2. svjetski rat je ispričan milijun puta, sad su druga vremena, postavljaju se novi standardi, a brzo će i modern warfare dosaditi, nebi se čudio da MW3 ode koju godinu u budućnost
ili, možemo se vratiti 200 godina u nazad i gađati se kamenjem
2. svjetski rat je ispričan milijun puta, sad su druga vremena, postavljaju se novi standardi, a brzo će i modern warfare dosaditi, nebi se čudio da MW3 ode koju godinu u budućnost
da to s kamenjem hahhaha, pa i postoje sa vremenom 200 god unazad kao npr call of juarez, red dead redemption i jos neke
Malo me razočarala igra. Definitivno je prekratka, grafika je OK, zvukovi isto, počeo sam je igrati jučer popodne, i sada završio. Definitivno prekratko, nadam se da je bar MP bolji.
Malo me razočarala igra. Definitivno je prekratka, grafika je OK, zvukovi isto, počeo sam je igrati jučer popodne, i sada završio. Definitivno prekratko, nadam se da je bar MP bolji.
svi tvrde da je mp bolji pa pokusaj
svi tvrde da je mp bolji pa pokusaj
Vjerujem ti, ali prvo moram kupiti key.
Drži tipku 4......
HM .. a krug poslije? krug sa 2 apacha, potamanim sve one po selu ali onu kuća na kat sa RPGovima nju nikako da počistim, rokaju sa rpgovima preczno a ne vidiš ih. Gdje griješim?
nemogu proć ono sa helićem,dođem do one zgrade i svaki put me pogodi...znači onaj dio gdje ona ženska nešto govori da će označavat mete a ja samo gađat...je*em ti igru
Drži tipku 4......
HM .. a krug poslije? krug sa 2 apacha, potamanim sve one po selu ali onu kuća na kat sa RPGovima nju nikako da počistim, rokaju sa rpgovima preczno a ne vidiš ih. Gdje griješim?
to i mene muči,fucking rpg...kad dođem do one kuće i ženska počne trabunjat da će nešto označavat i samo mision failed
Rokajte 'ko ludi sa desnim klikom, odnosno raketama po tom gradiću ako znam na kaj mislite?
Rokajte 'ko ludi sa desnim klikom, odnosno raketama po tom gradiću ako znam na kaj mislite?
mislim da mi radi samo lijeva tipka,desna niša ne baca
probao sa desnim klikom ništa se ne dešava. ..... bum :)
Pregledajte onda kontrole, na desnom kliku vam moraju biti rakete.
riješeno, restore na pocetak i ne oznacavaj nista na desni klik (meni je bio sprint) hvala
bilo kako bilo nisu ni tribali radit moderni rat za MOH trebali su jos napravit nesto kao drugi svijetski rat...........jedna mi stvar nikako nije jasna.....zas svi rade igre na bazi 2. svijetskog rata zas ne naprave 1. svijetski rat bilo bi puno zabavnije sa onim starim starcatim pukama i strojnicama u obliku cijevi
Igra na temu WW1, hahaha, to bi ubijalo od dosade.
Bojište bi bilo blatnjavo ravno polje s bodljikavom žicom a vidljivost ne bi bila veća od 20 metara zbog dima i magle. Znači grafika stara 10 godina bi bila dovoljna.
Borba bi se svodila na mahnito jurišanje preko ravnice u nadi da te ne pogodi rafal iz strojnice. U najuzbudljivijem slučaju morao bi pažljivo držati razmak između sebe i paljbe vlastite artiljerije i ubijati one koje artiljerija nije uspjela dokrajčiti. A vožnja vozilima, ako bi postojala, bi se svela na jahanje konja ili vožnju tenkova koji se kreću maximalnom brzinom od 5km/h daleko iza prve linije i čiste gnjezda s strojnicama koje pješadija nije uspjela očistiti.
Uglavnom takva igra nije napravljena s razlogom. Samo nek se oni drže sadašnjih tema.
ajd majketi koda ti znas kako bi bilo....
ajd majketi koda ti znas kako bi bilo....
Tarankula uzvraca udarac xD
hahhahaha...nezelim vise nis rec moga bi mi opet doletit koji zuti kartoncic za bezvezice
Hahaha, odi si pogledaj par dokumetaraca od NGa o WW1, posebno preporučam neki o vojnim taktikama. Pa onda opet razmisli da bi to bila zabavna video igra.
Hahaha, odi si pogledaj par dokumetaraca od NGa o WW1, posebno preporučam neki o vojnim taktikama. Pa onda opet razmisli da bi to bila zabavna video igra.
dobro, dobro ti sve znas
Prešao sam igru i mogu reći da uopće nije loša; jest da je priča mogla biti bolja alisasvim ok.
P.S. Poor Rabbit.
Dali se isplati kupiti ovu igru, original?