ma neću.sad sam skinuo future soldier i čekam prototype 2
evo dečki prešo igru.,sasvim je ok a malo je i teška...
hahaha igrica uopče nije teška...:D zaigraj Darksiders pa vidi šta je teško :D
Nije ako igras na najlakse.... jesi li igrao na hardcore?
igro sam na medium
Onda je do tebe, ne do igre.
hah, ma nije stvar u tome da je Max Payne 3 losa igra ali fali mu mnogo toga iz prva dva dijela..... igra se jednostavno trebala zvati drukcije i oda bi bilo bolje, ovako mi nikako ne moze biti bolja od MP1 i 2... eto, jedino mi je fizika bolja i to je to (shootdodge i sl.). Ista stvar sa novim Most Wantedom 2, nikakvu slicnost ne vidim s prvim dijelom, a prvi dio je jedna od najboljih NFS igara.... jos na novom MW2, na tablicama pise Burnout OMG OMG.. trebao je biti novi Burnout ili novi IP, a ne iskoristavati staru slavu originalnog MW-a.
čini mi se da je ovo zadnji dio,a i max payne 4 da izađe to bi bilo 54 gb a ne 27 ko trojka.tak da nek im je ovo zadnji serijač
čini mi se da je ovo zadnji dio,a i max payne 4 da izađe to bi bilo 54 gb a ne 27 ko trojka.tak da nek im je ovo zadnji serijač
Tada cemo mozda i imati optiku, vdsl2.... evo, vdsl2 bi vec trebao stici krajem 2012 - pocektom 2013 (vidi hakom.hr).
vidim da je to neki brzi internet,
ljudovi imam problem s maxom.imam original i odmah problemi.jednostavno smrzne slika i ni makac dalje.pa ako netko zna u čemu je stvar bio bih zahvalan.
Pomogla bi konfiguracija.
ljudovi imam problem s maxom.imam original i odmah problemi.jednostavno smrzne slika i ni makac dalje.pa ako netko zna u čemu je stvar bio bih zahvalan.
Ček da bacim pogled na kristalnu kuglu, ali ni to nije sve ako odma nazoveš besplatno ću ti reći budućnost!
Ček da bacim pogled na kristalnu kuglu, ali ni to nije sve ako odma nazoveš besplatno ću ti reći budućnost!
O cemu ti pricas? nemoj trolati po temama.... lik ima problema, isti problem je u piratskoj i originalnoj, samo sto je ze piratsku zasluzan stariji crack, on ima originalnu. Tako da, samo stavi zadnji patch 1.0.0.29 i probaj, igram MP tu i tamo (ne kod sebe doma).
BTW Samo zato sto se ne slazes s njim u drugoj temi ne znaci da moras ovdje sra** kada ima obicni/normalni problem, dokaz kakav si kao osoba.... ako ti jedna stvar ne pase kod njega, onda ti ne pase nista.
reci mi molim te odakle da skinem taj patch?i jesi li siguran da original ima taj problem sa smrzavanjem?
O cemu ti pricas? nemoj trolati po temama.... lik ima problema, isti problem je u piratskoj i originalnoj, samo sto je ze piratsku zasluzan stariji crack, on ima originalnu. Tako da, samo stavi zadnji patch 1.0.0.29 i probaj, igram MP tu i tamo (ne kod sebe doma).
BTW Samo zato sto se ne slazes s njim u drugoj temi ne znaci da moras ovdje sra** kada ima obicni/normalni problem, dokaz kakav si kao osoba.... ako ti jedna stvar ne pase kod njega, onda ti ne pase nista.
O čemu ti pričaš, lika vidim prvi put na forumu?
I pitanje se mora postavit potpuno, znači navest i koja se konfiguracija ima pa nismo vidoviti Milani pa da znamo odgovor. To je kao da dođeš doktoru i kažeš boli me a nekažeš gdje te boli.
Nekužite sarkazam. Pa zajebava ga xD. Nek ode na rockstar support i nek ih pita.
Raspakirao 4 parta... Instalacija stane na 11% i izbaci "It is not found any file specified for ISArcExtract" i prekine instalaciju... U čemu je problem?
O čemu ti pričaš, lika vidim prvi put na forumu?
I pitanje se mora postavit potpuno, znači navest i koja se konfiguracija ima pa nismo vidoviti Milani pa da znamo odgovor. To je kao da dođeš doktoru i kažeš boli me a nekažeš gdje te boli.
Zato sto valjda trolam, ili se**m..... samo da vidis na svojoj kozi.
OT: valjda zato sto sam imao taj problem, pratim R* newswire, ne? igrao originalnu i piratsku... nije vezano za hardver, jer da jest dosao bi mu error, a cisto sumnjam da mu GPU ne podrzava shader model 3.0... a rade mu druge igre, ne?
EDIT: Skines patch sa R* launchera, pusti da ti se update-a (nevezano je li pirat ili original), u slucaju da je pirat trebas crack, ako je original onda znas.
Igra je super (isto kao i predhodni dijelovi) jedino mi smeta što se razgovori i uvodi ne mogu prekinit.
jel i vama loading do poćetnog screena traje 5-6 minuta?
jel i vama loading do poćetnog screena traje 5-6 minuta?
Mislis dok je "cutscene"? prvi put kada pokrenes igru? onda da.... inace, svaki put poslije toga kada udem u igru, logiram se u Social Club i bude mi loading ali se brzo loada i dode do main menu-a. Ako prvi puta pokrenes igru, onda si prisiljen gledati uvodni cutscene (ne mozes prekinuti).
Ili mislis na Multiplayer? ako da, onda zna potrajati malo duze.... npr. 1min+ max, ali bas 5-6, ne!
mislim od trenutka kad pokreneš igru pa do glavnog izbornika.
mislim od trenutka kad pokreneš igru pa do glavnog izbornika.
Svaki put? logiras li se odmah u Social Club? ako da, probaj napraviti novi Social Club account pa vidi je li se dogada isto...
Inace, igra ti radi normalno ili ne?
radi,ali isto tu i tamo zamrzne slika i izbaci me iz igre.od rockstara nisam ni dobio odgovor.i rezoluciju sam stavio na 800 puta 600 i sve postavke na medium jer nemam jako računalo.
jel netko od vas zna kako skratiti ono vrijeme loadinga od trenutka pokretanja igre pa do glavnog izbornika?meni taj loading traje dobrih 6-7 minuta.
jel netko od vas zna kako skratiti ono vrijeme loadinga od trenutka pokretanja igre pa do glavnog izbornika?meni taj loading traje dobrih 6-7 minuta.
Mislim da se ne moze (ako mislis doslovno na ono "Loading" a ne na cutscene), koliko rama imas i koji CPU imas? sto vise/jaci = brzi loading.
imam 3 gb rama,win 7 32-bit,pentium(R) dual-core T4400 2.20 GHZ.možda mi zato smrzava slika a lovac?ne znam više šta da pokušam.:(
Evo i ja sam je napokon zaigrao.
Igra je dobra, odnosno prica je dobra. Igra i ne toliko.
MP1 i 2 su mi bili nekako bolji. Pogotovo mi fali sto nemos imat dual uzi kao izbor oruzja, nego samo pistolj + uzi, to mi je bila najdraza kombinacija.
U svakom slucaju, 7/10
I feel dumb :(