Mass Effect - veliki problem

poruka: 11
|
čitano: 2.243
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Mass Effect veliki problem!!!

Molim vas za pomoc ljudi. Bas kad sam dosao u razoreni citadel, nakon napada getha, mozda 5 min hodanja poceo je jedan video sa sarenom i onda me je chrashalo. Od tada mi izbacuje ovaj error.

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.10.2009 22:07 (Living.Dead).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Stvarno nitko? Molim vas, dosao sam tako daleko i sad ovo. :(

http://h-sim.forumotion.net/forum.htm

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Ako imaš original odi na,"Mass Effect for PC Technical Support (Self Help)".   Ako nemaš original, hebiga.

http://meforums.bioware.com/

http://www.youtube.com/watch?v=icIygHdSGFc&feature=PlayList&p=04E802B01DFA9487
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.10.2009 21:20 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

patch 1.1 + novi cr**kŠutim

0 0 hvala 0
18 godina
neaktivan

Imam ti ja saveove. Daj mi mail na pm pa ti pošaljem. Samo, imam ti save koji počinje nakon par manjih fightova(poslije ovog gdje si ti stao) i na Ilosu prije kraja.

Normal's overrated!
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2009 16:16 (Horagio).
Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Imam jedno pitanje, nemojte se smijati nego pomozite. Instalirao sam DLC Pinnacle Station. Zanima me kako pokrenuti taj quest? Gdje se taj Station nalazi? Znam da za Bring Down The Sky treba ići na onaj asteroid, ali što sa Pinnacle Station?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Mass Effect - veliki problem
Igor kaže...

Imam jedno pitanje, nemojte se smijati nego pomozite. Instalirao sam DLC Pinnacle Station. Zanima me kako pokrenuti taj quest? Gdje se taj Station nalazi? Znam da za Bring Down The Sky treba ići na onaj asteroid, ali što sa Pinnacle Station?

Evo, pogledaj na ovoj mapi.

18 godina
brogus kaže...
Igor kaže...

Ne pomaže. Meni nema toga na mapi, kao da nisam uopće instalirao taj DLC, a jesam. Jel zna netko u čemu je problem?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
Igor kaže...
brogus kaže...
Igor kaže...

Ne pomaže. Meni nema toga na mapi, kao da nisam uopće instalirao taj DLC, a jesam. Jel zna netko u čemu je problem?

Možeš probati instalirati zadnji patch, ako ga još nisi (mislim da mora biti instaliran prije Pinnacle Stationa).

Ako nije ni to, onda mi se javi na PM.

18 godina
brogus kaže...
Igor kaže...
brogus kaže...
Igor kaže...

Možeš probati instalirati zadnji patch, ako ga još nisi (mislim da mora biti instaliran prije Pinnacle Stationa).

Ako nije ni to, onda mi se javi na PM.

A koji je to patch? Našao sam.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2010 23:05 (Igor).
15 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi neznam dali če netko vidjeti ovaj post ali ako vidi molim za pomoć.

Instalirao sam oba dlc-a za mass effect. Čim instaliram 1.02 patch bring down the sky nestane kao da uopče nije instaliran. ako netko zna u čemu bi mogao biti problem molio bih da pomogne.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice