- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stvarno nitko? Molim vas, dosao sam tako daleko i sad ovo. :(
Ako imaš original odi na,"Mass Effect for PC Technical Support (Self Help)". Ako nemaš original, hebiga.
patch 1.1 + novi cr**k
Imam ti ja saveove. Daj mi mail na pm pa ti pošaljem. Samo, imam ti save koji počinje nakon par manjih fightova(poslije ovog gdje si ti stao) i na Ilosu prije kraja.
Imam jedno pitanje, nemojte se smijati nego pomozite. Instalirao sam DLC Pinnacle Station. Zanima me kako pokrenuti taj quest? Gdje se taj Station nalazi? Znam da za Bring Down The Sky treba ići na onaj asteroid, ali što sa Pinnacle Station?
Imam jedno pitanje, nemojte se smijati nego pomozite. Instalirao sam DLC Pinnacle Station. Zanima me kako pokrenuti taj quest? Gdje se taj Station nalazi? Znam da za Bring Down The Sky treba ići na onaj asteroid, ali što sa Pinnacle Station?
Evo, pogledaj na ovoj mapi.
Ne pomaže. Meni nema toga na mapi, kao da nisam uopće instalirao taj DLC, a jesam. Jel zna netko u čemu je problem?
Ne pomaže. Meni nema toga na mapi, kao da nisam uopće instalirao taj DLC, a jesam. Jel zna netko u čemu je problem?
Možeš probati instalirati zadnji patch, ako ga još nisi (mislim da mora biti instaliran prije Pinnacle Stationa).
Ako nije ni to, onda mi se javi na PM.
Možeš probati instalirati zadnji patch, ako ga još nisi (mislim da mora biti instaliran prije Pinnacle Stationa).
Ako nije ni to, onda mi se javi na PM.
A koji je to patch? Našao sam.
Pozdrav ljudi neznam dali če netko vidjeti ovaj post ali ako vidi molim za pomoć.
Instalirao sam oba dlc-a za mass effect. Čim instaliram 1.02 patch bring down the sky nestane kao da uopče nije instaliran. ako netko zna u čemu bi mogao biti problem molio bih da pomogne.