Mafia 3

poruka: 523
|
čitano: 86.606
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Mafia 3
evo nakon patcha radi mi od 40 do 60 fps-a, depth of field i motion blur staviti na of, AntiA na low i onda donekle izgleda bolje igra, ili ovo kaj je kolega prije posto reshade kopirat u game folder onda izgleda dobro
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Mafia 3
Lako za grafiku, vidim da se ekipa žali na gameplay? Zar je tako loše? Nisam pratio ovo, ali sam igrao 1 i 2 i bile su mi ok...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Moloch kaže...
Lako za grafiku, vidim da se ekipa žali na gameplay? Zar je tako loše? Nisam pratio ovo, ali sam igrao 1 i 2 i bile su mi ok...

Imaš više regija/kvartova u igri a sve ide ovako:

Uhvati nekog lika koji cinka gdje su skladišta, kad to napraviš idi uništi njihov alkohol/drogu po skladištima kako bi ti se otkrio pod boss, kad njega riješiš onda idi ubiti drugog bossa koji te vodi k glavnom bossu. Kad njega rokneš dobiješ taj kvart kojeg dodjeliš jednom svom liku.

Sporedne stvari pak se svode na to da hakiraš telefonsku centralu u nekoj regiji kako bi ti se otkrili posteri, časipisi itd.

Dakle kao da igraš ubisoftov open world naslov, ono copy/paste je velika večina misija.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2016 14:55 (Jack Sparrow).
13 godina
Mafia 3

Ljudi, instalirajte Nyclixov reshade (https://sfx.thelazy.net/games/preset/6205/) i settingse postavite fps na unlimited, vsync na on, reflections i occlusion na low, sve ostalo može high. Ja na svojoj pili na gtx 970 vrtim gotovo posve stabilnih 60 fps, ako maknem v-sync ide do 75 čak ali imam tearing pa ipak uključim v-sync. Reflections setting u igri uzima 15-20 frameova u usporedbi low i high, a vizualno ne mijenja ništa posebno. Naravno, igra i dalje izgleda kao nešto od prije nekoliko godina, ali je s ovakvim settingsima i reshadeom barem moguće igrati.

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Mafia 3

Ja sam sad malo prije instalirao patch. I obrisao mi je save game... Nebitno nisam dugo igro... Al je problem na prvoj cut sceni cim odem na skip. Pc mi se ugasi 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mafia 3

Stvarno šteta šta to nisu tehnički ispolirali još koji mjesec! Mogli su pobrat i pokoju nagradu...

Priča, likovi, voice acting te muzika su fantastični... Kada na početku nakon pljačke krenu djelit novac i počne muzika, odmah mi se je osmjeh pojavio na licu!

Vožnja i napucavanje također vrlo dobri; oružja imaju recoil, a tu je i destrukcija...

Da su uzeli polir pastu mogli smo imat 9/10 igru. Ovako to ne zaslužuju radi tehničkih problema...

Par slika...

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...

Stvarno šteta šta to nisu tehnički ispolirali još koji mjesec! Mogli su pobrat i pokoju nagradu...

Priča, likovi, voice acting te muzika su fantastični... Kada na početku nakon pljačke krenu djelit novac i počne muzika, odmah mi se je osmjeh pojavio na licu!

Vožnja i napucavanje također vrlo dobri; oružja imaju recoil, a tu je i destrukcija...

Da su uzeli polir pastu mogli smo imat 9/10 igru. Ovako to ne zaslužuju radi tehničkih problema...

Par slika...

Na prvu grafika super... dodem do predzadnje slike i vidim onaj zuti auto.. wtf od glinamola napravili 

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2016 18:02 (Fake_Alert).
15 godina
Evo probao malo i užas je optimizacija, ne mogu dobiti više od 30 fpsa na pristojnim detaljima unatoč patchu, a kad smanjiš detalje uopće se i ne vidi neka razlika u grafici.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mafia 3

Iz fore stavio na fhd i grafika je uzas! hitno to treba jos ispolirat 

bdw igram na gamepadu vec godinama ali ovaj lik je mutav i raspone je katastrofaln

stisnem y za cover u zizi dogadjanja i tek se za pola sec sagne 

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2016 18:15 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Mafia 3

teksture ce kasnje doci, kao ekspanzija 

http://www.youtube.com/user/Megatr0nHR

1 0 hvala 0
16 godina
alien20 kaže...

teksture ce kasnje doci, kao ekspanzija 

Možda zvuči ludo, ali takvo što je došlo posebno u Rainbow Six Siege. Ako želiš HD teksture moraš skinuti besplatni pack od dodatnih 15-20gb.

15 godina
Mafia 3

GAMESPOT - Mafia III - Review in Progress

IGN - Mafia 3 Review in Progress

0 0 hvala 0
12 godina
Zanimljiv video u cemu je mafia 1 bolja
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Mafia 3

Igram 20 minuta, stavio grafiku na OPTIMAL da imam cim veci fps i izbaci me na desktop nakon 20 minuta :D

Smijeh, uninstall...vidimo se ponovo za jedno 5 patcheva.

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
Mafia 3

stavljam samo ovaj post da za godinu dana(kad izađe jedno 10 patcheva i svi DLCovi) kad počmem igrat da znam odakle se updejt o igri...

1 0 hvala 0
14 godina
Mafia 3

Neka meni neko objasni zašto se igra ne ispolira kako treba pa tek onda izbaci? Pa šta ne shvaćaju da si time samo štete zato što izbace nedovršenu igru?! Gledam sad na steamu... igra ima 55% ocjenu. Ovo je samo još jedna pouka svima da ne prednaručuju igre. Ono što sam malo gledao, priča se čini ok te facijalne ekspresije su vrhunske i voice acting je jako dobar, ali ovo ostalo što sam vidio je očajno. S obzirom da je ovo 2016. god., što nije bilo pametno ubaciti sve dobre karakteristike iz mafie 1 + nadodati neke nove "inovacije" u igru? Uglavnom, da ne se*em više, sve ste vidjeli. Jedino mi neki ovdje nisu jasni, valjda imate niske standarde pa vama ništa ne smeta  Žalosno mi je vidjeti što u mafia I (14 god. staroj igri) nakon rafala ostaju čahure metaka na podu, dok u ovoj novoj igri to nije slučaj ili npr. da liku noge propadnu kroz krov auta kada ide skočiti na auto.

Ja bih definitivno tražio refund da sam kupio igru, jer trenutno ne vrijedi tih para. Što bih tek pisao da sam i zaigrao igru 

Battlenet ID: Mogy#21781 Steam: Mogy (gremlin za avatar)
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 9:13 (Baldurion).
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
Da se nadovežem na @Balduriona jer ne mogu citirat preko moba, odmah u prvoj ili drugoj misiji kad moras ove ljude razvozat po gradu, malo sam se zahebavo i ludovo po gradu i počela me policija vijat, u međuvremenu mi se zapalio auto i morao sam neki ukrasti, ukradem drugi i tip kojeg treba odvest negdje uđe u auto i počne pucat po policiji, te ga odjednom, ne znam kako ni zašto, prebaci van iza auta, jedno pet metara od auta, u razini gepeka, tamo se taj like ne miče, tek kad sam spucao auto lik je odjednom završio na suvozačevom mjestu hahaah

Zbilja mi je žao što nisam stigao uslikat...
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mafia 3

nisam ni ja skroz zadovoljan, odigra nekih 6h igre, kao što se gore spominje, dok pucaš, niti čahure padaju, nema pokazivač goriva u autu, to mi je sama pomisao na mafiu kad kazes, dok vozim auto i gledam mu u zadnji kraj osjecam ka da je timelapse nekakvi a ne realna brzina, sudari bi trebali biti dosta realniji, zabijem se sa 90 u auto pukne svitlo prednje i branik visi... Više su radili na priči i muzici nego na detaljima u igri. Ako to ne poprave mislim da se nece ugodno pisat po svjetskim gamer stranicama ... Npr eksplozije zapaljivih bačava, kao da si bacia pirat petardu za novu godinu i nakon 5 sek se ugasi. Prvi put da nisam 100% zadovoljan sa igrom a preordao je. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mafia 3

Ni sa novim pathcem nema igranja na Phenom II procesorima. Ima li itko informacije hoće li to biti popravljeno?

Naš mentalitet ima jedan kvalitet, da te jebe u zdrav mozak sve dok ima imunitet! Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Mafia 3

Na twitteru su developeri rekli da istražuju taj problem...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Baldurion kaže...

Neka meni neko objasni zašto se igra ne ispolira kako treba pa tek onda izbaci? Pa šta ne shvaćaju da si time samo štete zato što izbace nedovršenu igru?! Gledam sad na steamu... igra ima 55% ocjenu. Ovo je samo još jedna pouka svima da ne prednaručuju igre. Ono što sam malo gledao, priča se čini ok te facijalne ekspresije su vrhunske i voice acting je jako dobar, ali ovo ostalo što sam vidio je očajno. S obzirom da je ovo 2016. god., što nije bilo pametno ubaciti sve dobre karakteristike iz mafie 1 + nadodati neke nove "inovacije" u igru? Uglavnom, da ne se*em više, sve ste vidjeli. Jedino mi neki ovdje nisu jasni, valjda imate niske standarde pa vama ništa ne smeta  Žalosno mi je vidjeti što u mafia I (14 god. staroj igri) nakon rafala ostaju čahure metaka na podu, dok u ovoj novoj igri to nije slučaj ili npr. da liku noge propadnu kroz krov auta kada ide skočiti na auto.

Ja bih definitivno tražio refund da sam kupio igru, jer trenutno ne vrijedi tih para. Što bih tek pisao da sam i zaigrao igru 

Ono što je bitnije da je Mafia 1 svojevremeno bila vrh. Grafički puno realističnije izgledala od GTA, a pogotovo funkcije koje je igra imala i pažnja nekim detaljima. Dosta stvari koje je mafia imala već prije su igre tek za par godina počele reklamirati kao neka nova funkcija ili je to uzeto kao neki standard. Dvojka isto jako dobro izgledala i uvela neke svoje stvari, a ovo je čisti downgrade u aspektu funkcija, a grafički zaostaje za dvojkom, a kamo li igrama u 2016.

Mafia 2 je meni već bila malo slabija od jedinice, ali i dalje dosljedna prvom djelu jer je imala dosta toga iz prvog. Odnosno bila je samo dobro nadograđena jedinica, a detlji po gradu i u igri da ne pričamo.

Ovo je sad pokušaj da se igrali prilagodi masama, pa su ubacili malo ubisoft open world, malo gta i malo mafije. Na kraju je igra ispala ništa i ne sviđa se ni jednoj od tih publika jer su napravili miks svega. Umjesto trebali su se fokusirati na publiku koja već voli mafiju i samo nadograđivati tamo gdje je dvojka stala.

Šteta što nisu uzeli malo više vremena i poboljšali grafiku, optimizirali igru i dodali neke funkcije koje su nužne jer igru sam prešao dosta daleko i igraj je zabavna i dobra kad se zanemare te mane u njoj. Priča, soundtrack i cutscene su vrh, napucavanje isto dobro, uz dodatnih par mjeseci igra je mogla biti ono gdje je drugi dio stao, bez beda bi igra imala 90% na steamu, ali samo da su si uzeli vremena.

17 godina
Jack Sparrow kaže...

Šteta što nisu uzeli malo više vremena i poboljšali grafiku, optimizirali igru i dodali neke funkcije koje su nužne jer igru sam prešao dosta daleko i igraj je zabavna i dobra kad se zanemare te mane u njoj. Priča, soundtrack i cutscene su vrh, napucavanje isto dobro, uz dodatnih par mjeseci igra je mogla biti ono gdje je drugi dio stao, bez beda bi igra imala 90% na steamu, ali samo da su si uzeli vremena.

To i ja kažem... Da su izbacili igru u kakvoj veljači 2017 sa dotatnim poliranjem imali bi 90% ocjenu na metacriticu, a znamo da je to izdavačima jako bitno!

No oni su vjerovatno htjeli kraj godine za izbacit igru; razdoblje u kojem izlaze veliki hitnovi...

Tako atmosferično može biti u igri čak i bez fantastični glavnih likova, kada vidiš da panduri maltretiraju "crnčugu" u zabačenoj ulici, onda onaj zabavni park itd...

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2016 10:06 (doktor1).
13 godina
Mafia 3

Kupio je u petak na dan izlaska i igrao do sinoć na PS4 (valjda nije bed ako ovdje pišem budući da nisam na PCu)...

Uglavnom, po meni zamjerke idu ovim redosljedom:

- osrednja i na momente podosta loša grafika (mislio sam da su me GTA V i Uncharted 4 previše razmazili, ali ovo stvarno nije dobro..)

- predugačak loading time (pogotovo kada me ubiju...s time da nakon uvoda i scene gdje Lincoln "zaradi" svoj ožiljak na glavi, morao sam restartati konzolu jer se nije htio dalje učitati)

- vožnja...ne znam, nekako mi nije to-to...znam da su to stare rage od prije 40-50 godina, ali sve nekako plovi i nerealno je...

+ stvari:

- izvrsna priča,zanimljivi likovi i bez obzira na grafiku, ambijent....močvara,krokodili i sl..

- soundtrack

Uglavnom, igrica dovšena na 75-80% sa iznimnim potencijalom.....šteta...

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mafia 3

Zanimljivo mi je gledati forume, youtube komentare i opcenito komentare na drustvenim mrezama diljem interneta. Hrpa fanboy klinaca skace na glave ljudima koji pisu opravdane kritike na igru, a vidim i ovdje je slicno na topicu. Ovo je nedovrsen, neispoliran proizvod koji je vjerojatno trebao biti u razvoju jos barem pola godine.

Voznja je ocajna, vozni model Mafie II je fantastican u usporedbi s ovim. Auti se tresu kao igracke, ubrzavaju i koce kao bolidi F1. Grafika za AA naslov iz 2016. je katastrofalna (pogotovo nebo koje vec ismijavaju na netu), jedino su facijalne animacije odlicne i lifelike. Borba je po meni zabavnija u proslom nastavku, tu je glavni lik kao neki buldozer koji moze probit zid, zakucava ljude o pod bez p'o frke. Ok ima poboljsanja, poput prirodnijih animacija kretanja likova i interakcije s okolinom, ali i tu su manjkave neke opcije koje su u proslom nastavku bile dodane. Recimo (ajde glupi su primjeri) u Mafiji II se moglu pustit vodu na slivniku, u toaletu, otvorit prtljaznik auta i haubu, frizider pa popit sok, pivu, sendvic pojest...Sitnice ali bitne za opci dojam.

Takoder cijeli taj period odvijanja radnje mi je nekako atmosferom slabo prenesen, dok su 50-e u Mafiji II bile bas odlicno docarane. Fali mi i humora malo, ajde prica je mracnija, ali i prica GTA IV je bila mracna pa su ostali likovi pricali i radili gluposti pa je bilo smijanja, ovdje je sve ozbiljnije masu...

Just when i thought i was out..they pull me back in...

3 0 hvala 0
17 godina
Henryj kaže...
ali i tu su manjkave neke opcije koje su u proslom nastavku bile dodane. Recimo (ajde glupi su primjeri) u Mafiji II se moglu pustit vodu na slivniku, u toaletu, otvorit prtljaznik auta i haubu, frizider pa popit sok, pivu, sendvic pojest...Sitnice ali bitne za opci dojam.

Slažem se da treba biti samo bolje i da je ovo tehnički nered...

Ali koliko si puta pustio vodu u WC školjci ili popio pivu iz frižidera kada si igro Mafiu 2?

12 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
doktor1 kaže...
Henryj kaže...
ali i tu su manjkave neke opcije koje su u proslom nastavku bile dodane. Recimo (ajde glupi su primjeri) u Mafiji II se moglu pustit vodu na slivniku, u toaletu, otvorit prtljaznik auta i haubu, frizider pa popit sok, pivu, sendvic pojest...Sitnice ali bitne za opci dojam.

Ali koliko si puta pustio vodu u WC školjci ili popio pivu iz frižidera kada si igro Mafiu 2?

Pošto sam igrao na hard glavnu igru i DLCove, često sam skrenuo u da popije sok, pjedem nešto ne mora biti kuća, nego i restoran, čisto da si napuni health do kraja jer je na hard ostao na pola kad su te izrešetali. Pogotovo sam to radio u DLCovima.

13 godina
doktor1 kaže...
Henryj kaže...

Ja jesam puno puta... možda ne puštao vodu na WC školjki ali česti bih poslije misije fino odšetao do kuhinje, otvorio prozor, pojeo si nešto i popio pivu... jbg, male stvari ali pridonose itekako doživljaju.

Što se otvaranja gepeka tiče, to je ostatak izbačenog featura gdje je u biti gepek bio predviđen za držanje raznih oružja.

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
14 godina
Ekipa sa Phenomima: žao mi je ali odustanite. I da omoguće pokretanje ne možete igrati jer je i najjači Phenom debelo preslab. Minimum requirement je i5 2500K, i fakat ispod toga se ne može igrat ni na 30fps.
Bratić mi ima Athlon 860K, GTX 960 i 8GB rama. klokao sam mu proc na 4,2ghz ali i dalje čim uđe u grad pada ispod 30fpsa, u autu ispod 20. Proc dođe na 100% loada i jbga.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Mafia 3

Samo nek mi netko kaže da ostatak misija neće bit kao, od8i tamo npravi nered za 15k$ pa će se pojavit neki bolid pa njega smakni i tako više manje sve?

Ako su takve neću dalje ni igrati već možda i skinuti mafiu 1 opet i prisjetiti se te igre, tih misija i te moćne igre koja je kad je izašla djelila djecu i prave gejmere...

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice