Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.278.319
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Mafia 2
john_ryder kaže...

kinezi u zatvoru su svi isti ,WTF? to mi je jedini fail u igrici zasad,ostalo sve 10/10

šta će bezveze se trudit oko kineza. Ionako izgledaju svi isti kao.. (neću reć da se ne bi protivia pravilima)...

http://gtabalkan.com
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Pozz svim "mafljozama" Cool Imam jedno samo pitanje u vezi igre....Dobio sam je tek neki dan i pitam vas sada  kakve ce mi moci biti postavke na igri sto se tice detalja??? Imam INTEL quad core 2,4 / 3GB 800Hz / GEFORCE 8800GTX 768MB / ...

Koje bi mi bile postavke "moguce" da igra ide kako treba ...Rezol....i ostalo ....? Hvala vam unaprijed...

0 0 hvala 0
15 godina
Dodi NAPALMIKUS kaže...
Nobles kaže...
john_ryder kaže...

kinezi u zatvoru su svi isti ,WTF? to mi je jedini fail u igrici zasad,ostalo sve 10/10

oni su i u stvarnom životu svi isti Belji se

LOL

istina :P

a nije baš da su svi isti,trebalo je bar napravit neke razlike,makar sitne,no dobro

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 11:52 (john_ryder).
15 godina
neaktivan
SPY kaže...

Pozz svim "mafljozama" Cool Imam jedno samo pitanje u vezi igre....Dobio sam je tek neki dan i pitam vas sada  kakve ce mi moci biti postavke na igri sto se tice detalja??? Imam INTEL quad core 2,4 / 3GB 800Hz / GEFORCE 8800GTX 768MB / ...

Koje bi mi bile postavke "moguce" da igra ide kako treba ...Rezol....i ostalo ....? Hvala vam unaprijed...

Moći ćeš sve na high igrat..i na največoj rezoluciji..možda ćeš se začudit ali ja imam Intel dual core 2.6 GHz i grafičku 8800gt 512 mb i sve vrtim na max...:))

16 godina
neaktivan
SPY kaže...

pa kad si je dobio instaliraj i igraj.. Ako ti trokaje sve na very high smanjiš na high/medium i to je to.. Iskljućiš fiziku i sam malo kemijaš sve dok ne dobiješ dobar fps

http://gtabalkan.com
15 godina
neaktivan
blackchoco kaže...
SPY kaže...

Moći ćeš sve na high igrat..i na največoj rezoluciji..možda ćeš se začudit ali ja imam Intel dual core 2.6 GHz i grafičku 8800gt 512 mb i sve vrtim na max...:))

e da..zab sam napisat da meni fizika nije uključena..pa mi ništa ne šteka..:))

16 godina
neaktivan
Mafia 2

Nisam je jos instalirao jer sam jako tanak sa prostorom na hardu imam vec kane & lynch 2 instaliran i jos nesto cim to izbrisem cu da stavim....Cisto iz znatizelje sam pitao da znam na cemu sam u startu he he....joze , blackchoco hvala vam na veoma brzom odgovoru ...Ako tako brzo potezete thomson kad neko pita ne bih volio biti sa druge strane....Namigiva

1 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Mafia 2

Čitao sam na webu kako je igra podbacila, mogla bi lako biti epic fail kako su stvari krenule.Barem financijski, šest godina razvoja, da bi igra na metacriticu skupila jadnih 74 %.Uglavonom su dobili ono što su i zaslužili sa igrom koja u principu ne nudi ništa novoga u vidu grafike i mehanike igranja, igra je još samo jedan solidan TPS.Priča je ok, ali to je sve, misija je malo, igra je skriptirana i linearna koliko to jedna igra može i biti, umjetna inteligencija kiksa itd...

Nije mafija Starcraft serijal, pa da može živjeti na staroj slavi.Da se razumijemo, i Stacraft 2 je isto tako rađen po receptu Mafije 2, ziheraški, no Stracraft 2 je ipak multiplayer RTS koji čak i da ne pokrije troškove izrade u većini svijeta, pokriti će ih u Aziji gdje su ludi za tom igrom.

Svaki politički sustav je idila.A idila je po svojoj prirodi svijet za sve.Stoga oni koji ne žele živjeti u toj idili, su negatori idile kojima je mjesto u zatvoru.
Moj PC  
5 1 hvala 0
17 godina
Mafia 2

Prešao sam Mafiju i igra je odlična, kraj me nije razočarao, ostavio je dosta mjesta za nastavak priče.

BTW, vjerujem da će se Joe izvući Namigiva

BC2 ingame: Dorjan_CRO
Moj PC  
4 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Dodinho kaže...

Prešao sam Mafiju i igra je odlična, kraj me nije razočarao, ostavio je dosta mjesta za nastavak priče.

BTW, vjerujem da će se Joe izvući Namigiva

ma nastavak me uopće ne privlači

pogriješili su šta su radili mafiu 2 kao nastavak mafie 1

trebali su napravit nešto novo šta nema veze sa mafiom 1... u nekom modernijem prostoru i vremenu

16 godina
neaktivan
Mafia 2

onda nebi bila mafia 2

:D

Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
10 0 hvala 0
16 godina
RE: Mafia 2?

Sad sam još jednom prešao igru i mislim da sam shvatio kraj.Mislim da su ipak ubili Joea kad je Leo rekel da on nije dio dogovora,a dogovorili su se da pošto su oni krivi za svo sranje u gradu,da ako Vito ubije Carla neće biti ubijen,ali to nije vrijedilo za Joea.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Sad sam još jednom prešao igru i mislim da sam shvatio kraj.Mislim da su ipak ubili Joea kad je Leo rekel da on nije dio dogovora,a dogovorili su se da pošto su oni krivi za svo sranje u gradu,da ako Vito ubije Carla neće biti ubijen,ali to nije vrijedilo za Joea.

hvala ti kriste da napokon neko kuzi zavrsetak...

16 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
emerik kaže...

hvala ti kriste da napokon neko kuzi zavrsetak...

to je sarkazam? Belji se

[URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MRmxfLuNto&NR=1"]Odgovor na 90% postova[/URL]
15 godina
neaktivan
Baotica kaže...

Čitao sam na webu kako je igra podbacila, mogla bi lako biti epic fail kako su stvari krenule.Barem financijski, šest godina razvoja, da bi igra na metacriticu skupila jadnih 74 %.Uglavonom su dobili ono što su i zaslužili sa igrom koja u principu ne nudi ništa novoga u vidu grafike i mehanike igranja, igra je još samo jedan solidan TPS.Priča je ok, ali to je sve, misija je malo, igra je skriptirana i linearna koliko to jedna igra može i biti, umjetna inteligencija kiksa itd...

Nije mafija Starcraft serijal, pa da može živjeti na staroj slavi.Da se razumijemo, i Stacraft 2 je isto tako rađen po receptu Mafije 2, ziheraški, no Stracraft 2 je ipak multiplayer RTS koji čak i da ne pokrije troškove izrade u većini svijeta, pokriti će ih u Aziji gdje su ludi za tom igrom.

da,danas je veliki rizik raditi samo singleplayer igru,trebali su staviti nekakav multiplayer u mafiu 2,barem bi joj produžili trajanje

16 godina
neaktivan
Mafia 2

Što se dogodi nakon što Viti zapale kuću?

Range (R)over

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
iCOOKIE kaže...

pobjegne kog Joe-a i uhvate onu koji su zapalili mu kucu i ube.gaa

16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
iCOOKIE kaže...

A gdje onda kupi novu kuću? Ako je kupi!

Range (R)over
15 godina
neaktivan
iCOOKIE kaže...
Tommy_123 kaže...
iCOOKIE kaže...

dobi ju..ja mislim..

16 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
iCOOKIE kaže...
Tommy_123 kaže...
iCOOKIE kaže...

dobi ju..ja mislim..

U kojem dijelu grada? Je li bolja od stare?

Range (R)over
15 godina
neaktivan
iCOOKIE kaže...
Tommy_123 kaže...
iCOOKIE kaže...
Tommy_123 kaže...
iCOOKIE kaže...

dobi ju..ja mislim..

U kojem dijelu grada? Je li bolja od stare?

bas i nije..xD

15 godina
neaktivan
Mafia 2

Dobije od Martya apartman. Skratite citate!Smijeh

Slavonija u ♥ ;;;---;;; Ako se dogode 2 faila istovremeno, dali se oni međusobno poništavaju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
nidjo123 kaže...

Dobije od Martya apartman. Skratite citate!Smijeh

Vidi, vidi što naređuje lik....jesi ti neka vrsta BUGove ono, internal affairs?

Dinamo živi vječno
16 godina

ohladi malo!

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
15 godina
neaktivan
Mafia 2

Trebali bi otvorit jedan topic Mafia 2 Spoilers Only, pa pričat normalno ko ljudi Smijeh

www.crobadcompany.com
Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SPY kaže...

Nisam je jos instalirao jer sam jako tanak sa prostorom na hardu imam vec kane & lynch 2 instaliran i jos nesto cim to izbrisem cu da stavim....Cisto iz znatizelje sam pitao da znam na cemu sam u startu he he....joze , blackchoco hvala vam na veoma brzom odgovoru ...Ako tako brzo potezete thomson kad neko pita ne bih volio biti sa druge strane....Namigiva

kakv je taj kane & lynch? vidio sam da je dobio lose ocjene...

16 godina

Citat Gamereporta : Kane & Lynch 2 je jedinstveni hibrid između žestoke pucačine i 'prljavo' snimljenog dokumentarca. evo i clanak i rezencija, s tim da je Gamereport dao ocjenu 4/5 a GameLand 45/100.

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Poruka je uređivana zadnji put pet 3.9.2010 17:42 (marinn95).
16 godina
neaktivan
Mafia 2

Prica se da je Jimmy Vendetta viden u susjednoj Sloveniji ;)

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

I ja sam ga vidiou Sloveniji, ali ne na svom PCu.

0 0 hvala 0
16 godina

Igra je dobra ali automobili se lose voze, losa fizika :(    7/10

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice