Mafia 2

poruka: 4.886
|
čitano: 1.278.307
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: Mafia 2
dex3108 kaže...

http://www.ustream.tv/recorded/9289372

na 5:27 se vidi da ipak nije nas mali, zato bez panike Smijeh

15 godina
neaktivan
Mafia 2

imam pitanje..kada se obavlja ona misija po mraku

-4:30..jel je ima u mafii II..uopce?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

lik umjesto auta uzme pusku, pocne pucat po autu i onda se budala dere " TAKE THAT CAR, TAKE THAT CAR !!! ", " I was distracting you with my talking " Izlanuo se

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
15 godina
neaktivan
Mafia 2

koliko vrsta oružja ima na ch-5 sam i imam ona 2 pištolja,sačmaricu i tommy gun??

errando discimus Ła§t
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Mafia 2

Kad ubacim DLC u foldere, zašto ih u igri nemogu pokrenuti? Samo stoje na listi.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OPF Fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Weky kaže...

Kad ubacim DLC u foldere, zašto ih u igri nemogu pokrenuti? Samo stoje na listi.

pa ovi koji su dosad izašli nisu za pokretanje, smao donose novu odjeću i automobile unutar same igre

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Nažalost nema te misije

ma da
16 godina

Šteta što dosta toga nisu stavili u igru.Možda pola napravljenog nisu stavili.

Gimnazija Antuna Gustava Matoša
15 godina
neaktivan
emerik kaže...

Šteta što dosta toga nisu stavili u igru.Možda pola napravljenog nisu stavili.

To me čudi s obzirom kako su kratku igru napravili, i još se svi žale na to. Ali to je njima dio plana sigurno će oni još tih dlc paketa prodati,lopovi jedni sve za lovu i onda sam ja lopov kada skinem pirat verziju,pa nebi je kupio iz inata.

ma da
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 9:52 (XXL Gamer).
17 godina
neaktivan
Mafia 2

A kad se sjetim da sam imao najozbiljiniju namjeru da je kupim...strašno

Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
Mafia 2

jel mi moze ko dat link za onaj free roam mode? hvala

http://adf.ly/5Wok http://adf.ly/5Wol
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Dobra misija bi bila. Steta su ju izbacili.

Nemozemo pristupiti ni onoj vili, ni predgradju a bome ni brani...imaju oni ovdje dosta prostora za jos par misija za ubaciti. Sad, jedino da ih slaba prodaja "prekine" u izbacivanju dlc-ova.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 12:25 (zeex).
15 godina
neaktivan
zeex kaže...
Tommy_123 kaže...

Dobra misija bi bila. Steta su ju izbacili.

Nemozemo pristupiti ni onoj vili, ni predgradju a bome ni brani...imaju oni ovdje dosta prostora za jos par misija za ubaciti. Sad, jedino da ih slaba prodaja "prekine" u izbacivanju dlc-ova.

bas sam se ponadao..jel misija je zakon..al..nakraju..

i tu na drugoj slici moram skupit 27500?.kaj ne?

malo glupiranja.. malo glupiranja..
haha..:D haha..:D
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 12:32 (Tommy_123).
15 godina
protjeran
Weky kaže...

lol, mozak organizacije, nema šta :))), pa to ti je samo lista, dlci su dodani u igru, odijela  u ormare, auti u garažu itd

Dinamo živi vječno
14 godina
neaktivan
Mafia 2
Tommy_123 kaže...

bas sam se ponadao..jel misija je zakon..al..nakraju..

i tu na drugoj slici moram skupit 27500?.kaj ne?

tocno

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 12:44 (zeex).

0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Mafia 2

neznam zbilja zašto je toliko popljuvana igra? Slažem se, dosta je neiskorišten prostor, i možda je malo prekratka igra, ali grafika je odlična, priča također, a to je meni osobno najvažnije, igra je sasvim ok.

Dinamo živi vječno

3 2 hvala 0
15 godina
odjavljen
Kora kaže...
Weky kaže...

lol, mozak organizacije, nema šta :))), pa to ti je samo lista, dlci su dodani u igru, odijela  u ormare, auti u garažu itd

Nepostoje glupa pitanja, vec samo odgovori, a jedan od njih je upravo tvoj.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
16 godina

Imam problem, ( konfiguracija pod moj PC ) igram mafiu II recimo 1h i onda mi se pojavi program is not responding i zatvori se :( . Zatim skype prestane raditi i boje su cudne, rockeddock je šareni sve se pomjesa, kad restartam komp sve normalno. Zna netko u cem je problem ? Hvala

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
15 godina
odjavljen
tony THE Noob kaže...

Imam problem, ( konfiguracija pod moj PC ) igram mafiu II recimo 1h i onda mi se pojavi program is not responding i zatvori se :( . Zatim skype prestane raditi i boje su cudne, rockeddock je šareni sve se pomjesa, kad restartam komp sve normalno. Zna netko u cem je problem ? Hvala

Probaj s novim driverima. Takoder pokušaj pogasiti te programe za promjenu sučelja, te se vratiti na clasic temu jer vrlo lako moguce mogu i oni uzrokovati probleme.

I na kraju, nadam se da imaš kakav takav antivirus i da je updatean.

One death is tragedy, but million deaths is statistics - Joseph Staljin [One to all Units Let's toast some russians - By James Gastovski ] // OFP Fan
16 godina
Weky kaže...

Probaj s novim driverima. Takoder pokušaj pogasiti te programe za promjenu sučelja, te se vratiti na clasic temu jer vrlo lako moguce mogu i oni uzrokovati probleme.

I na kraju, nadam se da imaš kakav takav antivirus i da je updatean.

Imam nove drivere, antivirus imam avg, sad skeniram s malwarebytesom, pomjesale su mi se boje sve je bilo u sarenim kockicama cjeli ekran, onda sam isao pokrenut drugu igricu i šumili su zvučnici, stalno se neki error pojavljivao, kad sam pokrenuo bilo kuju aplikaciju gdje se mjenja rezolucija odmah je bacalo error i cudne crtice :(

EDIT: Jucer sam skidao drivere za gf 200 serije i imao je 122mb sad ima 153 :S Kad te instaliram onda cu probari...Moze biti prasina uzrok mjesanja boje ? 

ⓑⓤⓖ░░▒▓███✰✰►◕‿◕◄✰✰███▓▒░░ⓑⓤⓖ
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 14:46 (tony THE Noob).
15 godina
protjeran
Mafia 2

Baš sam izašao iz zatvora... Mislio sam da će duže trajati :) Inaće misija prije toga je slićna onoj u demo verziji no nema veze super je... Onaj Pogled iz prvoga lica me je posjetio na cod 4, a i super je osjećaj iz prvoga lica gledati kako te mlate lol :D... Pre super je misija u zatvoru, svako malo šore (namlatim ih uvijek :P)... Sviđa mi se ti djelovi u zatvoru...

Reading spoil vision, see only an illiterate :) http://crotrailers.co.cc/
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
Mafia 2

Ova igra Mafia II nije uopste toliko losa kolko je vi hakate. Trenutno se od svakog velikog naslova ocekuje savrsenstvo sklad ofo ono ... sta vec ne. Igra meni bas ima onaj stari '' Kum '' smek i to sto ona ima puno DLCova to je normalno jer svaka velika kompanija sa vecim naslovom pokusava vise zaradit za igru koju je radila 6 godina i za koju je potrosila toliko novca. I krajnji je dblizam da je usporedjujete sa COD MW2 ili AC2, mogli ste je s pesom usporedit ili fifom ( to su veoma dinamicne igre jakooo...) , neznam dje je tim likovima pamet al eto... svakom svoje

Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mafia 2

kako da prodam auto borskom..kak se vec zove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

kako da prodam auto borskom..kak se vec zove?

samo ga uvezes u presu i pokrenes ju, pare odmah sjednu na racun Bogataš

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 16:03 (zeex).
14 godina
neaktivan
Mafia 2

strojovodja je garant u birtiju skoknuo, cim je prazan i upaljen

chu chuuuuuuu chu chuuuuuuu

0 0 hvala 0
16 godina
Mafia 2

Prešao ! :) Jadan Joe :( Bit će sigurno i trojka jer ne znamo tko je 3. u autu ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Prešao ! :) Jadan Joe :( Bit će sigurno i trojka jer ne znamo tko je 3. u autu ?

ili 3. dio ili postepeno na kapaljku misije preko DLCa

15 godina
neaktivan
Mafia 2

jel zna tko kolko para poberem u gun shopu-.-

cijeli grad sam skoro poljackao...samo se bojim kad opljackam ducan s odjecom da me ona dva cigica ne ubiju.-.-

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 16:45 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
zeex kaže...
perkoxcar kaže...

ili 3. dio ili postepeno na kapaljku misije preko DLCa

Vjerojatnije da će nas derat 100 kn za misiju. LOL

16 godina
Tommy_123 kaže...

jel zna tko kolko para poberem u gun shopu-.-

cijeli grad sam skoro poljackao...samo se bojim kad opljackam ducan s odjecom da me ona dva cigica ne ubiju.-.-

Koristi spoiler !

Ja sam opljačkao jedan Guun Shop i pobrao 700 + auto do B + tam je još jedan auto i to je to .

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice