Samo pokreni program kad ti upljena igra, i kad izađeš iz kuče stisneš "insert"
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
a jel netko našao i car spawner bilo bi zgodno, ne??
Kad pokrenem Mafia 2 demo dobivam ovu grešku: physx SDK not initialized. A imam ATI grafičku, u čemu je problem?
instaliraj fiziku
Kažem imam ATI grafičku karticu. ATI kartice nemaju fiziku, tako da se ta greška nebi ni trebala pojavljivati, a ipak se pojavljuje.
Kažem imam ATI grafičku karticu. ATI kartice nemaju fiziku, tako da se ta greška nebi ni trebala pojavljivati, a ipak se pojavljuje.
da ali igra nemože raditi ako fizika nije instalirana,
lako ju u opcijama isključiš
zasto meni kad ukljucim physx fps padne na 11??
Zato sto je graficka preslaba da bi sve to mogla prozvakati uz neki normalan FPS
zasto meni kad ukljucim physx fps padne na 11??
Zato jer onda kartica mora računati i 'pravu' fiziku. Kao da si postavio veće detalje, isto tako i fizika otežava kartici
Zato sto je graficka preslaba da bi sve to mogla prozvakati uz neki normalan FPS
Mislim da je to fantastičan rezultat za integuršu by intel
Postoji li trainer za novce?
Oho našao i trainer za - infiite ammo, infinite money, enable/disable waterhover, visible/unvisible to police, hide HUD, crash game (wtf?!), infinite health, money editor. lol, sad sam Superemen
jel ja mogu ukljućiti fiziku na ati radeon hd 4870
Možeš, ali fiziku vrti CPU, a ne GPU.
Oho našao i trainer za - infiite ammo, infinite money, enable/disable waterhover, visible/unvisible to police, hide HUD, crash game (wtf?!), infinite health, money editor. lol, sad sam Superemen
Superemen, daj to podijeli s nama
A što upirete taj demo,dok dodje cijela igra već će vam dosadit. Prešao demo i ostavio jer neću da kad izađe cijela igra a ja imam već 50h igranja
Evo malo reviewa koji su obavljeni dosad
PC ZONE: 80%
OXM Australia: 8/10
OXM UK:7/10
OXM Italy: 9.5/10
OPM UK: 7/10
GameMaster: 84/100 - tu imate prepisan cijeli review iz časopisa
LEVEL Magazine: 7/10, Second Opinion 9/10
naišao sam na jednu zanimljivu sliku na steamu u vezi mafije. kao što se vidi na slici auto nema običnu boju nego neki custom paint. možda će se u full verziji moći stavljati takvi paintjobovi po želji.
Superemen, daj to podijeli s nama
Taj trainer sam ja dao na 41.stranici.
onda da stavim medium ako cpu to radi?
onda da stavim medium ako cpu to radi?
Barem Core i7 980X ti treba da vrtis tu fiziku pisanu za GPU. I to pomogucnosti overclockiran.
hardcore free-roam :)))
Kako realno i ljepo izgleda mafia iz zraka, a za oblake i nebo da ne govorim.
jedna stvar što me malo smeta je što ti policija svaki put oprosti kad ih podmitiš. po meni bi bilo bolje da koji put ti ili odbije lovu i uhapsi te ili ti uzme lovu i sve jedno te uhapsi, jer su policiajci stvarno bili jako korumpirani 50-ih.
jedna stvar što me malo smeta je što ti policija svaki put oprosti kad ih podmitiš. po meni bi bilo bolje da koji put ti ili odbije lovu i uhapsi te ili ti uzme lovu i sve jedno te uhapsi, jer su policiajci stvarno bili jako korumpirani 50-ih.
vjeruj mi i jos su i uvijek ostali
Netrebate samo platiti policiji, ja sam jednom nazvao sa telefona iz benziske postaje policiju i rješio se kazne. Naravno u planu mi je bilo pljačkanje benzinske, ali pošto je telefon blizu kase sasvim slučajno sam nazvao i rješio se kazne.
vjeruj mi i jos su i uvijek ostali
a to znam, ali mislim da bi bilo zgodno vidjet u igri da želiš podmititi pandura a da ti ovaj uzme lovu i glumi kao da nisi niš dao neg ote uhapsi. dalo bi još jači ugođaj igri.
@ sparrow: kako si uspio zvat policiju. ja svaki put kad idem na telefon kaže da nemam koga zvat?
i jedna zgodna slikica:
@ sparrow: kako si uspio zvat policiju. ja svaki put kad idem na telefon kaže da nemam koga zvat?
i jedna zgodna slikica:
odeš u npr. gun shop,ubiješ prodavača i odmah odeš do telefona u gunshopu...vito nazove i podmiti policiju...tada te policija neće naganjat i samo išetaš van