Low fps u svim igrama.

poruka: 8
|
čitano: 1.535
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Low fps u svim igrama.

Dobro vece novi sam na forumu i zelim samo da vam kazem da vam nema ravnih ! Nego da predjem na stvar.

Konfa je AMD Athlon 64 X2 5000

2GB DDR2 800MHz RAM

HD 5770 masno klokovana

CM Extreme Power+ 500W napajanje.

Naime ja se pozelio old shoola pa ja instaliram Pure i NFS Most Wanted ali problem je nizak fps.Pure mi nije stekao na max settings na satroj grafi HD 4350 nimalo al sad na ovoj svakih 2 sekunde frame drop,u NFS Most Wanted kad sve stavim na max 1280x1024,AA do kraja,AF do kraja i tu ima frame dropova. Trenutna temperatura proca u idlle-u je 58-60C o.O.

Znate li mozda gdje bi mogao biti problem,driveri su najnoviji 10.12ke.

HVALA UNAPRIJED.

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
Low fps u svim igrama.

Pitam se na koga me ovo "novi na forumu" i "masno klokovana hd5770" podsjećaju...

1 andromoljac_heh
0 windows_7
18 obozavam_slagati_konfiguracije
0 bobo_smrad?
Trollanje u duši.
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 21:51 (lukavg).

3 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Low fps u svim igrama.

Da ja sam,i kad asm slao mail bugu da mi vrate profil sheX zbog nepravde oni su mi rekli da nema vracanja i da moram napraviti novi acc i da postujem pravila.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Low fps u svim igrama.
Crni bomarder kaže...

Da ja sam,i kad asm slao mail bugu da mi vrate profil sheX zbog nepravde oni su mi rekli da nema vracanja i da moram napraviti novi acc i da postujem pravila.

Driveri?

Trollanje u duši.
17 godina
Crni bomarder kaže...

to nisu rekli sigurno, jer je multiacc zabranjen

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina
protjeran
lukavg kaže...
Crni bomarder kaže...

Driveri?

Kao sto sam napisao gore,driveri su najnoviji 10.12 skinuti sa oficijalne AMDove stranice.

16 godina
Crni bomarder kaže...

Jel to onaj profil s kojeg si pisao jednom forumašu na pm i gadno ga vrijeđao na nacionalnoj osnovi. Nekakvo klanje hrvata i slično?{#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.1.2011 21:59 (Kill Frenzy).
15 godina
protjeran
Moj PC  
2 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice