Life is Hard

poruka: 1.197
|
čitano: 114.553
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Life is Hard
CoLdPlay kaže...
Ivan_hacker kaže...
mar123 kaže...

kad ce to bit ispravljeno?

Citat ColdPlay:

Sutra ili eventualno prekosutra ćemo ti riješiti :)

Hvala kao i uvijek što pomažeš :)

Nema problema

ako sam ti ikako pomagao,stisni hvala\\\\\\\\\\\\http://life-is-hard.co.cc
15 godina
neaktivan
Life is Hard

E zabri da stavis u igru unreal 3 engine {#}{#}

windows was unable to detect your keyboard press f1 to retry or f2 to aboart
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Mali update :

Nabacio sam Win 7 na drugu particiju i njega ću isključivo koristit za rad na projektima, također vjerovatno večeras ću vam upload mali level od par MB da isprobaju oni sa 64bitnim i vide da li radi :) 

Također nove slike će biti ubrzo :D

Stay tunned  {#}

Life is Hard :)
Moj PC  
1 0 hvala 2
16 godina
Life is Hard

A,bilo je i vrijeme XD

Već sam pomislio da si nas "povlaštene" s x64 OS-om zaboravio{#}

Old Insomniac
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

A,bilo je i vrijeme XD

Već sam pomislio da si nas "povlaštene" s x64 OS-om zaboravio{#}

Naravno da nisam, samo sam imao previše posla ovih dana pa nisam stizao sve završiti.

Izdat ću x9 verziju i x10, x10 verzija će moći 100% ja mislim, dok će za x9 biti možda problema, ali vidjet ćemo :)

Najava nove igre samo što nije {#}

14 godina
neaktivan
Life is Hard

Razvoj igre je odgođen do daljnjeg radi problema pri pokretanju.

Nadam se i sam da ću to riješit brzo, ali kako teče situacija bit će teško, čim napravim obavijestit ću vas.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Problemi pri pokretanju FPS Creatora ili pokretanje igre?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...

Problemi pri pokretanju FPS Creatora ili pokretanje igre?

FPS Creatora :)

15 godina
neaktivan
Life is Hard

Jucer dosla HD 4890 power collor (256 bit gddr5)  pa idem vidjet kakaf ce biti fps.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kewin kaže...

Jucer dosla HD 4890 power collor (256 bit gddr5)  pa idem vidjet kakaf ce biti fps.

Ja mislim da neće biti nekakve velike razlike. 

Life is Hard sam potpuno zanemario jer sam spetljao sve, te sada kažem da nastavljam sa radom, ali na potpuno novom projektu :)

Ako neko ima neke ideje ili nešto slično bilo bi sjajno i dobro bi mi došlo :D

15 godina
neaktivan
Life is Hard

Jedva cekam full verziju!  bolje nego BF3 {#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 19:33 (Kewin).
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kewin kaže...

HAHAH :) Pitanje je kad će biti LF full verzija, prije će biti da će izaći potpuno nova igra, bez ikakvih beta testiranje ili demo-a, igra od nekih 10-15 velikih misija.

Ako neko ima mašte za smišljanje dobrih i zanimljivih priča bilo bi izvrsno i neka mi se javi na PM :)

15 godina
neaktivan
CoLdPlay kaže...
Kewin kaže...

HAHAH :) Pitanje je kad će biti LF full verzija, prije će biti da će izaći potpuno nova igra, bez ikakvih beta testiranje ili demo-a, igra od nekih 10-15 velikih misija.

Ako neko ima mašte za smišljanje dobrih i zanimljivih priča bilo bi izvrsno i neka mi se javi na PM :)

Trebal bi minimalnu i preporucenu konfiguraciju napravit {#}

16 godina
Life is Hard
Ma nece nista od toga bit. Autor nije u stanju naravit life is hard s tri misije(sto svu vec ocekujemo i on sad dođe i kaze nista od toga a vi mu i dalje dajite TU i podrzavajte ga) a di ce tek napravit nesto s 15 misija. A ovaj sto kaze da treba rec preporucenu i minimalnu konfiguraciju, pa sto ce ti kad ce ta igra izac (ako uopce izađe) 2015. Kad cemo svi imat druge kompove. Ukratko: autor teme me razocaro jer smo svi Iscekivali tu igru a ti samo nahednom kazes "nista od toga". Tolko od mene Lp
Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Ma nece nista od toga bit. Autor nije u stanju naravit life is hard s tri misije(sto svu vec ocekujemo i on sad dođe i kaze nista od toga a vi mu i dalje dajite TU i podrzavajte ga) a di ce tek napravit nesto s 15 misija. A ovaj sto kaze da treba rec preporucenu i minimalnu konfiguraciju, pa sto ce ti kad ce ta igra izac (ako uopce izađe) 2015. Kad cemo svi imat druge kompove. Ukratko: autor teme me razocaro jer smo svi Iscekivali tu igru a ti samo nahednom kazes "nista od toga". Tolko od mene Lp

Neću napraviti istu grešku pa reći da nemaš pravo ovako šta govoriti, naravno da imaš :) Ovi problemi nisu do meni nego do kompaktibilnosti sa Windowsima i to se ne može riješiti sa moje strane, nego sa strane proizvođača FPSC-a. Ja obećavam da ću napraviti 10-15 misija i sposoban sam to uraditi i više nego dobro jer znam svoje mogućnosti i znam koliko mogu. Life is Hard je bila prva moja igra na ovom programu i logično je da sam naišao na mnogo problema, to se ipak i očekivalo i ako ti je toliko stalo ja mogu napraviti i treću misiju i upakirati, ali mislim da taj projekat nije dovoljno povezan i bolje bi bilo da radim na drugom projektu kojem ću sve više posvetiti. Ako već nisi vidio, već sam najavio svoju igru u temi "FPS Creator Igre Bugovaca" i 100% sam siguran da će ispasti kako sam planirao. Meni je žao ako sam te bilo kako razočarao, ali šta si ti mislio da se ovo lahko radi ? Vjeruj mi nikako nije. Ja tek počinjem raditi na ovom programu i u budućem vremenu planiram izdati još veliki broj kvalitetnih igara, a da li će se tebi sviđati i da li ćeš me podržavati to je tvoja stvar apsolutno. 

Volio bih čuti i tvoj odgovor {#}

EDIT :

Slobodno ako neko još ima nešto da kaže volio bih čuti, premalo ljudi komentariše ovu temu, svaki komentar je dobrodošao bio dobar po mene ili loš, apsolutno nije bitno :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.8.2011 22:05 (CoLdPlay).
16 godina
Life is Hard

ma ok ja cu bit sretan ako ti napravis igru, samo ocu rec da vise nista ne ocekujem :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Life is Hard

Komentar?

Evo ga:

Nije u redu da sad poslje svega odustaneš od tog Life is Hard projekta.

Naišao si na par problema i "skinuo gaće" bez borbe.

Da rezimiramo:

Ako ti je 1. alpha Teather misije radila na svim platformama,

ako ti je radila i pre-Beta druge misije radila na svim platformama...

onda ne vidim kako ti prava Beta igre neće raditi.

I nije fer,eto ja bih baš volio kad sam se zakačio na to sve....

odigrati i kompletnu igru.

U najmanju ruku zvuči neozbiljno s tvoje strane najavljivati 

kudikamo veći i ozbiljniji projekt a nisi u stanju završiti

niti ovih par misija.Činjenica je,ne vrijeđam.

Old Insomniac
Moj PC  
6 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ma ok ja cu bit sretan ako ti napravis igru, samo ocu rec da vise nista ne ocekujem :)

Nema problema i obećavam da više neću ništa postat vezano za igru dok ne završim sve planirane misije :D

fromcelltohell kaže...

Komentar?

Evo ga:

Nije u redu da sad poslje svega odustaneš od tog Life is Hard projekta.

Naišao si na par problema i "skinuo gaće" bez borbe.

Da rezimiramo:

Ako ti je 1. alpha Teather misije radila na svim platformama,

ako ti je radila i pre-Beta druge misije radila na svim platformama...

onda ne vidim kako ti prava Beta igre neće raditi.

I nije fer,eto ja bih baš volio kad sam se zakačio na to sve....

odigrati i kompletnu igru.

U najmanju ruku zvuči neozbiljno s tvoje strane najavljivati 

kudikamo veći i ozbiljniji projekt a nisi u stanju završiti

niti ovih par misija.Činjenica je,ne vrijeđam.

Da, par problema, ali veoma teških problema i očito je jedina opcija da izbacim dvije verzije, jednu za x32, a drugu za x64.

Uredu onda ako tako želite Life is Hard će ugledati svjetlo dana, nadam se ubrzo i da će konačno raditi na svim platformama.

Problem je vjerovatno u tome što beta zauzimala najviše Memory Cap-a i nije mogla na x64, samo se bojim da ako i završim da ponovno neće moći raditi na nekoj platformi i eto opet problema, ali vjerujem da će sve riještiti :)

15 godina
neaktivan
Life is Hard

Slažem se donekle sa cellom, bio bi red da to završiš!

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Slažem se donekle sa cellom, bio bi red da to završiš!

Da, završit ću, sa malim redizajnom Metro Theatra, druge misije i pravljenjem čitave treće :)

Nema me na netu negdje do utorka vjerovatno, tako da bi tada trebalo biti i završeno jer ću u tim danima do utorka posvetiti pažnju na FPSC :D

14 godina
neaktivan
Life is Hard

Završen je redizajn Metro Theatra, sada idem da ispravim bugove u drugoj misiji, a za treću vas molim da date neke prijedloge jer sam ostao bez ideja, u ovoj igri nema neke priče, jer sam već rekao da je sve zapetljano, tako da bilo koji prijedlog je dobrodošao.

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Life is Hard

evo mog komentara:

mislim da se codlplay trudi i sve da igra bude brže gotova ali ima i on svoj život!!

pa nemoze radit 0-24h

meni je ova njegova igra super!

ima nekih problema i to ali mu je prva igra

sigurno ce popraviti te probleme

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
oo7 kaže...

evo mog komentara:

mislim da se codlplay trudi i sve da igra bude brže gotova ali ima i on svoj život!!

pa nemoze radit 0-24h

meni je ova njegova igra super!

ima nekih problema i to ali mu je prva igra

sigurno ce popraviti te probleme

Konačno je me je neko i shvatio :) Ja se trudim maksimalno, radim što više vremena mogu, ali nekad totalno poludim radi silnih problema, ali opet se vraćam da se sukobim sa njima i da ih riješim. Pored FPSC, naravno imam svoj život, trening, grad, djevojke, znate kako to već ide xD i pored svega toga vrijedi napomenuti da radim i modeliranje i tu su dodatni problemi. Prva igra mi je kao što si i rekao i meni je super, vjerujem da ću vremenom i napredovati.

Hvala oo7 :)

Da napomenem da bi ubrzo trebao izaći potpuno novi installer za FPSC, koji će prije install provjeravati da li imate valjanu konfiguraciju za pokrenuti igru i da li imate valjanji directx, tako da bi to trebalo olakšati situaciju.

15 godina
neaktivan
Life is Hard

Naravno, nismo mi ni mislili da radiš 24/7, što se mene tiče završi za 2 mjeseca, ali završi. Kada za 20 godina budeš pisao svoju dugaču biografiju da možeš napisati kako ti prvi projekt nije propao :).

Mes que un Club! FCBarcelona!
Moj PC  
4 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
Life is Hard

Take your time bro! {#}

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Naravno, nismo mi ni mislili da radiš 24/7, što se mene tiče završi za 2 mjeseca, ali završi. Kada za 20 godina budeš pisao svoju dugaču biografiju da možeš napisati kako ti prvi projekt nije propao :).

Hvala, mislim da sam sebi stvorio pritisak, ali kad malo razmislim neću ni žuriti, neću da loše uradim :)

Kewin kaže...

Take your time bro! {#}

I will bro {#}

14 godina
neaktivan
Life is Hard

Tester sam ovog installera o kojem sam vam pričao i možda on riješi neke probleme sa x64 Winsima, jer će automatski provjeriti directx i update-ti ga. Vjerujem da će mnogo olakšati stvar.

Evo jedna slika, nije moja :)

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Life is Hard

Dokle je napredovalo?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Ivan_hacker kaže...

Dokle je napredovalo?

Poprilično je dosta napredovala nova igra, dok Life is Hard polahko pravim i ispravljam bugove, čekam da mi dođe neka inspiracija za treću misiju :)
Svakako vrijedi napomenuti da nova igra ide poprilično dobro i ovo će biti nešto drugačije za razliku od LF. 

14 godina
neaktivan
Life is Hard

Drago mi je to čuti

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice