Life is Feudal: Your Own

poruka: 4
|
čitano: 1.421
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Life is Feudal: Your Own

U 9.mjesecu je izašla "early alfa" verzija ove igre što znači da je ostalo još puno toga za doraditi u igri, ali igra od tada preko Steama je prodana u više od 100 000 primjeraka ( http://www.bug.hr/master/vijesti/life-is-feudal-100000-prodanih-primjeraka/136970.aspx ).

Trenutno se prodaje za 30 eura ali do prije pardana bila je na popustu šta ne znači da opet neće biti.

Inače ja imam oko 130 sati u igri i moram reći da sam oduševljen iako igra još nije kompletirana a nađe se i poneki bug šta je normalno, game developeri često (prilično često) izbacuju patcheve i napredak je svakim patchom očit.

Da sad nebi pisao o igri kao igri dovoljno je staviti ovaj link: http://lifeisfeudal.com/Life-is-Feudal-like te još malo pogledati po njihovim stranicama, a tu je i nezaobilazni google i youtube sa brdom gameplayova.

Zašto sam uopće otvorio ovu temu? 

Zato da vas upoznam ukoliko još neznate za ovu igru a drugo ako neko već igra ovu igru nek se javi ovdje ili na steamu ( profil name: ditesacetine ) pa da možda nešto zajedno zaigramo, jer sam je stvarno teško igrat, gotovo nemoguće.

Eto, ja sam dočekao i pronašao igru koja kao da je rađena po mom receptu, a vjerovatno ima još istomišljenika.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Life is Feudal: Your Own
pošto ti je profil totalno private...neka hvala...
13 godina

Igra mi izgleda zanimljivo u konceptu,vidio sam je prije nekih mj. dana...Zanima me što će izaći iz toga,ali nisam fan early accessa i tako toga pa cu ipak pričekati cijeli proizvod.

11 godina
neaktivan

Evo igra je službeno izašla 17.11.

u odnosu na alphu je neprepoznatljiva jer je DX11 ..a early je bila DX9

nakon službene verzije 1.0 već su izbacili dvije zakrpe zbog grafičkih greškica i problema s fps-om (bio je prenizak) tako da sad skoro sve radi (još je ostalo nešto sitnih grafičkih problemčića i tu i tmo poneki crash ali to ovisi i o serveru na kojem se igra)

uglavnom eto ako neko igra ili će igrati ili traži guild membera nek me slobodno doda na steamu

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice