Level-R

poruka: 18
|
čitano: 2.440
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Level-R

(ako postoji tema nisam ju vidio)

Znaci ovo je online besplatna igra u kojoj se utrkujete sa drugima, auti se mogu ''nabrijavat'' (slicno kao NFS underground), ima vise modova utrke kad vam dojadi obican arcade. Igra je jos u razvoju jer je ustvari ova igra isto sto i Project Torque(americka verzija), Level-R(europska verzija tek prije 1-2 mjeseca upogonjena ima neke drugacije stvari nego americka  i jos moraju dodat kroz neko vrijeme neke stvari, europska verzija mi je bolja)

U IGRI SAM NAPRAVIO CREW (ekipa) POD NAZIVOM APOCALYPSE-DRIVERS PA SLOBODNO SE PRIDRUZITE JER NEMOGU NAC NIKOGA IZ EX-YU DA IGRA PA NAS JE SAMO DVOJE, SAMO STISNETE NA CREW LIST I UPISETE NAZIV CREWA

JA SAM U IGRI APOCALYPSEDRIVER

Evo link pa pogledajte sami: http://levelr.gamigo.com/  na youtubu pogledajte kak izgleda igra da sad tu ne lijepim linkove,

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2009 18:59 (Jari).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Level-R

Ja cu igrati samo mozes li mi dati link za download?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Level-R
pero1111 kaže...

Ja cu igrati samo mozes li mi dati link za download?

jel tolko teško otić na homepage, pa naći download? i onda odabereš server koji hoćeš

Atomska bubamara. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
neaktivan
Jari kaže...

(ako postoji tema nisam ju vidio)

Znaci ovo je online besplatna igra u kojoj se utrkujete sa drugima, auti se mogu ''nabrijavat'' (slicno kao NFS underground), ima vise modova utrke kad vam dojadi obican arcade. Igra je jos u razvoju jer je ustvari ova igra isto sto i Project Torque(americka verzija), Level-R(europska verzija tek prije 1-2 mjeseca upogonjena ima neke drugacije stvari nego americka  i jos moraju dodat kroz neko vrijeme neke stvari, europska verzija mi je bolja)

U IGRI SAM NAPRAVIO CREW (ekipa) POD NAZIVOM APOCALYPSE-DRIVERS PA SLOBODNO SE PRIDRUZITE JER NEMOGU NAC NIKOGA IZ EX-YU DA IGRA PA NAS JE SAMO DVOJE, SAMO STISNETE NA CREW LIST I UPISETE NAZIV CREWA

Evo link pa pogledajte sami: http://levelr.gamigo.com/  na youtubu pogledajte kak izgleda igra da sad tu ne lijepim linkove,

NAPOMENA: postoje RP bodovi(bodovi koje dobivate u igri) i GP bodovi(bodovi koje kupujete za prave novce) za koje kupujete stvari i aute, ako neka stvar kosta npr 2000RP i 50GP onda mozete kupit tu stvar za RP iako pise da se moze i za GP, a ako an stvari pise samo 50GP onda mozete iskljucivo sa GP bodovima

17 godina
neaktivan
Level-R

molio bi moderatora da izbrise prethodni post tj. da ga kopira u moj prvi post slucajno sam iso citiraj umjesto uredi, XD

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.11.2009 0:48 (Jari).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Level-R

ja sam poceo igrati

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pero1111 kaže...

ja sam poceo igrati

kak se zoves u igri

16 godina
neaktivan
Level-R

upravo sam napravio acc zovem se pero1111

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Level-R

stavio da se skida igra pa kad sve sredim cu se jojnat u apocalypse drivers crew ak moze?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Magnum1654 kaže...

stavio da se skida igra pa kad sve sredim cu se jojnat u apocalypse drivers crew ak moze?

pa zato sam i reko da se pridruzite hehe, netrebas pitat jel moze

16 godina
neaktivan

evo meni update na 50%

Tko je to tamo
16 godina
neaktivan
Level-R

koji auto imas?

Tko je to tamo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Level-R

ok

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
pero1111 kaže...

koji auto imas?

Ma corusa, i cobru coupe

16 godina
neaktivan
Level-R

evo igra se updatea  i za par minuta ju palim

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Čini se dobra igra, probat ću.

ceRina:)
17 godina
neaktivan
Level-R

ljudi jel igrate sta ovu igru?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Level-R

Skidam igru polako posto imam skroz spor net pa kad skinem i sve zavrsi pridruzujem se

Nemam potpis osim na licnoj
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice