Jel igra još ko ovo čudo?
Nabavio sam na Božićnom popustu na Steamu ovo + Half-life Complete Pack za 9€ (većinom zbog HL-a) i tek onda skužio da je igra zakon (pogotovo za tako sitne novce). Jedino mi malo ide na živce što stalno nabasam na random kretene koji sebe healaju sa +75 health na +99 dok ja umirem kraj njih i koji čim ih jednom slučajno okrzneš metkom to shvate kao smrtnu uvredu i idu te klat meleejem... da ne govorim o onima koji dođu ispred safe rooma i onda se odluče protrčat unatrag kroz nivo. Jučer su mi jedni pogotovo digli tlak kad sam u zadnjoj misiji u "Passing" ulio 14 od onih 16 kanistera dok se ekipa budalasala okolo i žderala first aid-ove ko da su džabe, jedva doteturao sa defibrilatorom do auta za bijeg sa već debelo crno-bijelim ekranom, zamolio ekipu da me ožive prije nego završe i krepo - da bi frajer dotrčao do mene, skupio defib, preskočio moj leš, otrčao na drugi kraj mape, zamjenio defib za first aid... i onda se vratio do auta i završio misiju.
Tak da ak ima normalnih ljudi kojima se igra normalna kampanja na normal i fali im igrač.. in-game ime je McFly pa me dodajte. Nemam previše vremena za klanje zombija al tu i tamo sam gore. :)