Left 4 Dead 2

poruka: 1.342
|
čitano: 382.744
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Jel igra još ko ovo čudo?

Nabavio sam na Božićnom popustu na Steamu ovo + Half-life Complete Pack za 9€  (većinom zbog HL-a) i tek onda skužio da je igra zakon (pogotovo za tako sitne novce). Jedino mi malo ide na živce što stalno nabasam na random kretene koji sebe healaju sa +75 health na +99 dok ja umirem kraj njih  i koji čim ih jednom slučajno okrzneš metkom to shvate kao smrtnu uvredu i idu te klat meleejem... da ne govorim o onima koji dođu ispred safe rooma i onda se odluče protrčat unatrag kroz nivo. Jučer su mi jedni pogotovo digli tlak kad sam u zadnjoj misiji u "Passing" ulio 14 od onih 16 kanistera dok se ekipa budalasala okolo i žderala first aid-ove ko da su džabe, jedva doteturao sa defibrilatorom do auta za bijeg sa već debelo crno-bijelim ekranom, zamolio ekipu da me ožive prije nego završe i krepo - da bi frajer dotrčao do mene, skupio defib, preskočio moj leš, otrčao na drugi kraj mape, zamjenio defib za first aid... i onda se vratio do auta i završio misiju. {#}

Tak da ak ima normalnih ljudi kojima se igra normalna kampanja na normal i fali im igrač.. in-game ime je McFly pa me dodajte. Nemam previše vremena za klanje zombija al tu i tamo sam gore. :)

0 0 hvala 0
17 godina
Left 4 Dead 2

Dodaj me - tnakir

igramo svaki dan nas par, uvik fali igraca

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!

2 0 hvala 0
17 godina
Left 4 Dead 2

goodye na steamu i ingame, takoder igram, iako sam zadnaj dva dana bio pijan pa sam malo falio :D

budi online oko 21-22 tada se sastaje

(samo nemoj previse dusiti preko slusalice) C.P.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Left 4 Dead 2
baba kaže...

Dodaj 

m0rphaza

Ekipa sa buga svakodnevno igra

Pa nabaci s nama :)

Što versus- što kampanju

Kakve sam ja sreće nebih se ni ozračio da sam bio u Černobilu 86 (c) Mind_Challenge
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.1.2011 16:59 (Hambrle).
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Daklem.

Igram Dark Carnival i furam onog debilnog Gnoma sa sobom jer eto, why not. Igram sa tri random frajera, dva koja znaju šta rade i nekim labfoxom kojeg pola vremena moraš dizat i liječit jer se stalno odvaja od grupe, pada sa rollercoastera i sl.

Zadnja bitka - onaj koncert -  dolazi helikopter, skupim gnoma, nas trojica se zatrčimo ali ovaj debilko trči na suprotnu stranu, padne. Meni ga žao, otrčim do njega, health totalno u crvenom, podignem ga, frajer me spraši shotgunom u facu, pokupi gnoma i otrči do helikoptera.

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Bem ti igru.

0 0 hvala 0
17 godina
baba kaže...
podignem ga, frajer me spraši shotgunom u facu, pokupi gnoma i otrči do helikoptera.

{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}{#}

Bem ti igru.

jao, pa zatukao bi ga...

Kojih sve kretena ima, ja neki dan igram na nekom random vserusu, i nosim defib. sa sobom ako neko padne da ga mogu dignuti a ostavim medic, i mene uhvate i ubiju i kreteni ne znaju uzeti defib i dignuti me, neko se zaljeci uze def i ode dalje. pa kojih sve kretena ima to nije za vjerovati

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
protjeran
goodye kaže...

goodye na steamu i ingame, takoder igram, iako sam zadnaj dva dana bio pijan pa sam malo falio :D

Sta neigrate ranije?!

Jbt meni starci polude kad vide me tako kasno za kompom prije skole xD

Prodajem captcha bypass za lockerz!Kontakt na PM
17 godina
Perkan777 kaže...
goodye kaže...

Sta neigrate ranije?!

Ja igram nekad popodne oko 5... ali najcesce igram oko 23 pa nadalje jer potiram curu spavat. Jbg i ja se budim svako jutro u 6 al ne idem spavt prije 2.

17 godina
Perkan777 kaže...
goodye kaže...

Sta neigrate ranije?!

Ja s posla dodem u 4.30, e sada

i ovako mi zena ludi jer kad sjednem onda igram do 2-3, ne mogu bas odmah s posla za komp pa tuci l4d, ipak je trudna, a kad budes imao trudnu zenu znat ces o cemu pricam, i treba prvog malca cuvati i sve jos nesto. Tako da mi je slobodno vrijeme tamo nekad poslje 22 kad oni idu spavati, iako nekad kad me cimaju i onda vidi smiluje mi se pa kaze aj idi igraj :D lol

jbg i ja ujutro u 6 idem na posao pa igram do nekih doba, samo da bih igrao

Ti si u skoli mozes po danu, uvjek se moze naci ekipa, idi na grupu u steamu l4d2 hrvata i tamo dodaji ljude koji igraju uvjek ce se potrefiti netko da igra kada si ti online.

A sto se staraca tice, malo popravis ocjene i gotovo nemaju ti sta pregovarati hihihi

15 godina
neaktivan

Kad sam ja išao u školu onda se do sitnih jutarnjih sati igrao Pirates! na C64 i Civ 1 na narandžastom monitoru. {#}

A nać vrijeme za igranje sada nije lako; preko dana treba nakon posla zabavljat curu, radit po stanu i još odvojit vrijeme za ekipu/teretanu/ostale RL stvari, da ne govorim koliko obožavam sablažnjive komentare cure koja samo što ne povraća kad vidi L4D, a noćni termini mi nisu baš dragi jer prvo-volim spavat a drugo-zna me igra tako nabrijat da onda ne mogu zaspat. Jučer mi je ovaj gnom toliko digao tlak da sam do 2 ujutro razmišljao o šarolikim i inventivnim stvarima koje bih radio labfoxu da ga pronađem...

16 godina
protjeran
goodye kaže...
Perkan777 kaže...
goodye kaže...

Sta neigrate ranije?!

Ja s posla dodem u 4.30, e sada

i ovako mi zena ludi jer kad sjednem onda igram do 2-3, ne mogu bas odmah s posla za komp pa tuci l4d, ipak je trudna, a kad budes imao trudnu zenu znat ces o cemu pricam, i treba prvog malca cuvati i sve jos nesto. Tako da mi je slobodno vrijeme tamo nekad poslje 22 kad oni idu spavati, iako nekad kad me cimaju i onda vidi smiluje mi se pa kaze aj idi igraj :D lol

jbg i ja ujutro u 6 idem na posao pa igram do nekih doba, samo da bih igrao

Ti si u skoli mozes po danu, uvjek se moze naci ekipa, idi na grupu u steamu l4d2 hrvata i tamo dodaji ljude koji igraju uvjek ce se potrefiti netko da igra kada si ti online.

A sto se staraca tice, malo popravis ocjene i gotovo nemaju ti sta pregovarati hihihi

LOL po svim komentarima mi se cini da nikad nije jednostavno.Nije jednostavno kad imas skolu,curu,posao itd.

Za curu i skolu znam (zato je cura dobila kantu xD to ostavljam za ljeto) jos da vidim kako je to sa poslom.

17 godina
Perkan777 kaže...
LOL po svim komentarima mi se cini da nikad nije jednostavno.Nije jednostavno kad imas skolu,curu,posao itd.

Za curu i skolu znam (zato je cura dobila kantu xD to ostavljam za ljeto) jos da vidim kako je to sa poslom.

Sa curom ti je najjednostavnije. Moras je slusat i bit ce ti dobro :)

16 godina
protjeran
tnakir kaže...
Perkan777 kaže...

Sa curom ti je najjednostavnije. Moras je slusat i bit ce ti dobro :)

LOL da nebi dosta mi je stara!

16 godina
protjeran
Left 4 Dead 2

Moze li netko tocno reci ili dati link kako se zove hrvatsa l4d2 grupa?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

zanima me ima li neke ekipe aktivne u l4d2? neki klan sa foruma ili nesto?

Semper *Phobos Crew* Fidelis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Perkan777 kaže...

Moze li netko tocno reci ili dati link kako se zove hrvatsa l4d2 grupa?!

Grupa na Steamu se zove Left4Dead2 Croatia

skajzak kaže...

zanima me ima li neke ekipe aktivne u l4d2? neki klan sa foruma ili nesto?

Nema klan ili bilo sta slicno, ali ima ti ekipica koja igra skoro svaku vecer, pa uvjek mozes nekoga uhvatiti.

Imas na temu u kojoj pisu nickovi i steam nickovi sviju s BUG-a koji igraju l4d2, pa dodaj i gledaj tko igra.

15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Evo ako nekog zanima kako igra radi "ispod haube": {#}

http://www.valvesoftware.com/publications/2009/ai_systems_of_l4d_mike_booth.pdf

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Left 4 Dead 2 anyone?

The best things in life aren't things.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Pozdrav, jel ima još aktivne ekipa u ovoj igri ? Ja sam friško počeo :)

[url=http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1567767][img]http://valid.canardpc.com/cache/banner/1567767.png[/img][/url]

0 0 hvala 0
17 godina
Left 4 Dead 2

Ja sam sada na flajt simulatoru :) Ali zaigram di koji put

0 0 hvala 0
15 godina
Left 4 Dead 2

Evo, ja baš jučer malo počeo. Odigrao nekih pol sata singleplay, probao malo multiplay, kickali me sa servera jer sam n00b i tak.. {#}

And I assure you, I did not have sexual relations with that woman!
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Svaku noc se redovno okupi ekipa na l4d2. Steam: garamel12 pa me dodaj te :D

Eto malo zabave :D

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Garamel kaže...

Svaku noc se redovno okupi ekipa na l4d2. Steam: garamel12 pa me dodaj te :D

Eto malo zabave :D

Nice move!!!

14 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Hehehe, uvijek nam fali igraca pa ih tesko nademo pa me dodaj te ako zelite da se prikljucite ekipi :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Left 4 Dead 2

Sinoc sam pola sata trazion normalni lobby ili server sa normalnim pingom i na kraju sam odustao. Ili uletim na modani server, ili naletim na retaja od lobby leadera ili naletim na server pinga 200ms... Brrrrrrrrrrrrrrrr

0 0 hvala 0
16 godina
Left 4 Dead 2

ovako može mi netko reć koliko košta igra i gdje je nanjeftinija

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Left 4 Dead 2
oo7 kaže...

ovako može mi netko reć koliko košta igra i gdje je nanjeftinija

na steamu znaju bit ljetna,bozicna, uskrsna,halloween....snizenja,ako ubace i l4d, a uglavnom ubace,mozes kupit za nekih 3,4 eura...to je po meni najjeftinija opcija sto sam vidio...{#}

16 godina
Left 4 Dead 2

ma našo sam kupit ću od jednog lika za 40kn

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Čekajte neku akciju jer se isplati. Frend je kupio igru prije par mjeseci i uz svoju je dobio još 3 kopije igre. Jednu sam ja dobio.

Dakle ako ubodeš akciju, proslijediš svojoj ekipi i nabacite navečer kad vam se da ;-)

Μολὼν λαβέ!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Left 4 Dead 2

Jel ima itko tko zeli "lovit" achivmente?

malada
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Left 4 Dead 2 nickovi - da se ekipa lakše okupi, The Sacrifice dolazi idućeg tjedna
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice