League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.467.026
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
16 godina
protjeran
League Of Legends

Evo postoji nacin umetanja costum skinova u igru i evo stranica di se oni mogu skidati i uploadati click (upute za umetanje na stranici).

Ima i upute za izradu vlastitog skina (nista tesko ja sam vec napravil neki bezvezni, jedino vam se treba dat crtat Belji se).
Naravno ti skinovi mijenjaju "klasicne" skinove i vidite ih samo vi.

Ima nekih dosta dobrih skinova kao npr. BlitzShaco i rammus.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.4.2010 20:31 (Lasta).

1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
League Of Legends

na ovoj stranici ce pokazat novog heroja

http://www.xfire.com/stream_series/

u 6.00 pm 9.4.

Jel zna neko kolko je to kod nas??

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: League Of Legends
.Pinc kaže...

na ovoj stranici ce pokazat novog heroja

u 6.00 pm 9.4.

Jel zna neko kolko je to kod nas??

desetorica ce osvojit riot bodove u vrijednosti od 10$ Smijeh.

imas converter, ak sam ja to dobro uneso podatke oko 22h. Belji se

cini mi se da sam ipak pogrjesio ovdje pise 7h razlike click.

Nek neko drugi pokusa neznam ni sam kaj bi uneso jer ni neznam ak sam dobro skuzil tu drugu stranicu Iznenađen.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.4.2010 10:23 (Lasta).
17 godina
League Of Legends

Evo snimke onog videa o novom heroju pretstavljenom na x-fire kanalu

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
League Of Legends

jel netko ima problema sa novim patchom

jogurt nema kičmu

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Unimatrix 007 kaže...

Evo snimke onog videa o novom heroju pretstavljenom na x-fire kanalu

ma to... jos jedan tenk s kojim morem na dmg :)

Svijet je na mladima , a mladi na drogama.
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Nek stave nekog heroja od 450 pointsa,mislim da bi već bilo vrijeme.

Također,volio bih da uvedu nekog championa koji npr. ima passive da kad napadne protivničkom championa,da mu uzme 1 gold. Npr. neki bandit.

Guide za Soraku, League of Legends: http://leaguecraft.com/strategies/guide/655,Soraka-Healing+Powa!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Također,volio bih da uvedu nekog championa koji npr. ima passive da kad napadne protivničkom championa,da mu uzme 1 gold. Npr. neki bandit.

slabo je 1 gold, treba vise, 10 ili 20 goldi, ako ne i vise

15 godina
protjeran
Blizek kaže...

pa odi na forum njihov i predlozi to

jogurt nema kičmu
16 godina
protjeran

pa si ti normalan... pa on bi bio jak ko hurac..fate ima passive.. extra gold svim u timu poslije killa

17 godina
League Of Legends

Ovaj novi heroj mi se sviđa i definitivno ga kupujem, samo što mi se sve nekako čini da će koštati 6300 IP-a.... prvi skill mu je super kad se kombinira s trećim....korisno za tower dive.....

BUG je IT biblija!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
League Of Legends

Rammus mi je trenutno najjači heroj. 300 Armora, 190 Attack, luđački skillovi kojima sijem smrt po bojištu.

Ljubomorne duše, neka mi popuše!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

u on je odlican... kad imas v timu nekoga ko zna igrati..al kad dobis MAGE protivnike.. malo si u bedu... :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
killer4987 kaže...

u on je odlican... kad imas v timu nekoga ko zna igrati..al kad dobis MAGE protivnike.. malo si u bedu... :D

Ma najteže mi protiv Ryze igrati...al kad nabijem Magic resistance na 150 i on mi može posisati. Tak da ni magovi nemaju neko jako oružje protiv njega. Čak i 1 vs 2 s njim bez problema ide. Jedino gine u blizini tureta i 1 vs 3 ...

Ljubomorne duše, neka mi popuše!
15 godina
neaktivan

koji bed?... banshee, force of nature, shild i pwn

17 godina

ha ha ne moze to tako kako ti kazes .. to znaci da si sebe sveo samo ne def a to nije dobro ako nisi tenk :-) (koje ja igram inace)

rzy se kontrira sa gankom i ranim harasom ili ako si tenk sa MR/HP buildom ali samo ako si tenk inace si beskoristan svom timu ..

inace ima heroja koji rzyea pokidaju samo tako .. eh da i treba znat kako i što protiv njega .. ali nije neki bed tako veliki ...

kao i svi heroji ako se nafeeda .. je nezaustavljiv bez obzira na MR jer kombo spelova je zastrašujuć .. kako što rekoh .. treba znat protiv njega

eh da informacije neko se hvalio (doxy) ako se ne varam da je TT zavrsio u 15:xx min .. pa dragi moji Pacijent i ja (+1) smo TT zavrsili u 13:34 :-)

15 godina
neaktivan
League Of Legends

ovaj lik daxy danfa ili kako vec sto je samoprozvani PRO...nasmijao me kao nikad u zivotu...jedno 10 puta je reko da mu je brat igrao na accountu i slicne izlike...ma tko je tebi rekao da si dobar?? Neka jos veca nobina od tebe sve m ise cini..

na cijeloj ovoj temi jedini pa metan je infernoxcro... a onaj doxy isto sto je pisao za hon nasmijao me od srca...kaze nema gameplaya neki brojevi lete posvuda i kaze najbolji je demogod(igrao sam ga 30 sekundi..duze je instalcija trajala) 

Lol je strava sve te rune masteries championi ali to je za mene djecja igra..nema taktiziranja(ni niceg slicnog)

onda dalje netko je prigovarao za onaj recall??? gdje ti je to u doti???? jesam li ja bio slijep svih ovih godina igranja????

Lol jedino nalikuje na dotu...eto kad sam ga prvi puta pokrenuo rekao sam da slici doti...nakon 10 minuta svatih da je to nesto potpuno novo tako da nemozete reci da je to pravi nasljednik dote...

I nezelim da cujem da neki zagrebchanec tu blati inferna...istina tema je LOL ali ljudi vas treba uputit!!!!

Sve kritike i slicna pljuvanja na moje ime su dobrodosla!

CAO

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
League Of Legends

zasitio sam se lola pa mi je sad i hon dobar Cool pyromancer i jedino kad mi je ekipa na okupu... jer je previse livera

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

zasitio sam se lola pa mi je sad i hon dobar Cool pyromancer i jedino kad mi je ekipa na okupu... jer je previse livera

Pa zapravo uopće nema livera,jedino ako igraš no stats game,logično je da nikad game nećeš završit sa 10 ljudi..prvih 100 gameova ti je dopušteno 5 puta livat,nakon 100 gameova 5% ti je max,a i većina gameova je leaver protected tako da..meni se možda par puta dogodilo da je neko livo,isfrustriran porazom i slično,u biti niko ti neće livat usred gamea..

16 godina
protjeran
League Of Legends

a dobro...meni bar u svakoj 3 neko liva.... ovdje nije ko u lolu..jednostavno.. samo jednog nahranis... svi su propali.. dok to nije tako u lolu

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

da, meni dok sam lol igrao svaku igru barem jedan leaver. u honu cesto zna bit leavera, ali sto visi psr to manje leavera ima. jos kad igra izide pa ljudi nece moc napravit novi acc svaki tjedan onda ce bit jaaaako malo leavera. ako nahranis tdl il chronosa ocito da si gotov, al cesto se dogada da gubimo cijelu igru i onda u zadnjih 10 min izvucemo pobjedu

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
killer4987 kaže...

a dobro...meni bar u svakoj 3 neko liva.... ovdje nije ko u lolu..jednostavno.. samo jednog nahranis... svi su propali.. dok to nije tako u lolu

Pa koliko psra imaš??

A što se tiče feeda,sve ti ovisi,za HoN ti jednostavno treba visok skill,pa da vidiš gameove onda,dođeš li do 1700 + psra znat ćeš o čemu pričam :)

16 godina
protjeran
League Of Legends

nisam u toku... koji su likovi izlasli poslije shena.. i koji dolaze?

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
killer4987 kaže...

nisam u toku... koji su likovi izlasli poslije shena.. i koji dolaze?

Izašel je Kennen, isto mala ninja kao i Shen, ali ne igra ulogu tenka nego je DPS, iako ga neki igraju kao AP lika.....naravno koristi energiju i malo je OP zasad. Slijedeći lik koji dolazi je Garen, link na video o njemu sam stavio par postova iznad....to bude hibrid između tenka i DPS-a.....nema mane kao ni Katarina, skillovi mu ne koštaju ništa....

Kennen košta 6300 IP-a, a vjerujem da će i Garen toliko. Ali mislim da se isplati jer su jako moćni likovi, barem dok ih ne srežu malo kasnije...

BUG je IT biblija!
16 godina
protjeran
League Of Legends

a dosel je mali jebac... jazzzzz...

Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
League Of Legends

jax rules :D

sto se tice livera, naviknes se jbga... kao kad mi dodju 2 n00ba nemos nist..jednostavno fedas protivnika da brze zavsi :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 13:52 (paci).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Trenutno derem po Asheu i Mordekaiseru... imam ubitačne buildove za njih,za Ashe sam sam kreirao build kroz 40-ak normal gamea s njom i s njom nisam izgubio već 5-10 puta. Mordekaiser build možete pogledati na http://forum.leaguecraft.com/showthread.php?tid=1209&page=1 i taj sunfire cape build je zbilja fenomenalan!

Guide za Soraku, League of Legends: http://leaguecraft.com/strategies/guide/655,Soraka-Healing+Powa!

1 0 hvala 1
16 godina
protjeran
League Of Legends

poceo sam igrat 3 na 3.... netreba ti opce lifesteal i igram s likovima samo na dmg.. bas su mi fora...  :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Blizek kaže...

Trenutno derem po Asheu i Mordekaiseru... imam ubitačne buildove za njih,za Ashe sam sam kreirao build kroz 40-ak normal gamea s njom i s njom nisam izgubio već 5-10 puta. Mordekaiser build možete pogledati na http://forum.leaguecraft.com/showthread.php?tid=1209&page=1 i taj sunfire cape build je zbilja fenomenalan!

Ja isto igram s Mordekaiserom od kad je izašao i moram reći da je lik fenomenalan, tvoj build je ok, ali ja imam malo drugačiji. 

1. Warmog's armor
2. Spirit Visage
3. Boots of swiftness
4. Atma's impaler (da dobijem oko 220 - 250 dmg) 
5. Last Whisper (attack speed i armor penetration....ubojito za turrete sa ovim dmg-om)

6. E sad.....zadnji item ovisi o situaciji, npr. :

- ako igram protiv puno AP likova onda Force of nature
      - ako igram protiv jakih DPS likova onda Sunfire's Cape, ili u krajnjem slučaju Thornmail
      - ali item koji preporučam kao zadnji i veoma koristan je naravno Guardian Angel jer dobije se armor, magic resist i ono najvažnije drugi život.

Sa ovim buildom ja sam tenk sa 3200 HP, 1.3 atck speedom, 220-250 dmg (ovisno koliko HP-a je napunjeno sa Warmogovim pasivom), armor od 150 do 250 ovisno o zadnjem itemu, i movement speed od 432 ako se odlučite za Force of nature item. Ako u borbama padne moj tim, i barem 3 njihovi ja lako sredim dvojicu ili napadnem turret sam.

S njim imam duplo više pobjeda od poraza, gotovo sam uvijek vodeći u timu jer je lik skoro pa neuništiv ako se pravilno igra. Warmog plus Spirit Visage rezultira odličnim HP regenom te se uopće ne osjeti korištenje HP-a za abilityje.

Za spellove koristim heal koji mi lika čini još jačim i izdržljivim, tako da se gotovo nitko ne zaletava na mene 1 na 1, i kao drugi spell koristim Ignite koji je jednostavno must have na Mordekaiseru jer u kombinaciji s ultijem garantira 90- 95% killova.

Napravit ću build na league craftu kad ću imat vremena, možda još danas pa da malo vidite, naravno popratit ću to sa SS-ovima iz sljedećih par rundi, a možda nabacim i koji video.

BUG je IT biblija!
16 godina
protjeran
League Of Legends

de naj srati :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice