League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.441.859
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
League Of Legends

Imam jedno pitanje, sljedeci vikend je dabl ip, pa me zanima ako uzmem ip boost hoce mi bit x4 ip?

EUW - pomijac ... http://www.flickr.com/photos/95668587@N06/

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

The meaning of solo queue. vrlo zabavan game

EUNE: Kaíer

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Treba te govnare banat na min. 100 dana

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 14:39 (DinoIX).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Mislim da da, al neces dobivat x2 pa onda jos x2 od toga, nego ces dobivat ono kaj bi inace dobivao 2 puta po duplo. Znaci neces dobivat npr. 60 x 2 = 120 pa jos 120 x 2 = 240 tj. ukupno 360, nego ces dobivat 120 i jos 120. Barem mislim da je tak oduvijek bilo.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: League Of Legends
xKaiseRx kaže...

The meaning of solo queue. vrlo zabavan game

https://pbs.twimg.com/media/BcxsRM_CYAAogsp.jpg:large

Darko
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 16:02 (DarkoKwon).
11 godina
neaktivan

mislim da ce vec u iducem patchu bit nerfana. {#}

16 godina
neaktivan
DarkoKwon kaže...

Kalista mi izgleda OP heroj, kao jaca verzija Vayna, dobar ADC igrac moze sa njom napraviti cuda. Gledam Doublelift vec napravio pentu, nije me nimalo cudilo. Kalista ce biti mnogo nerfana, samo dok je nauce igrati i dok se uvidi koliko je jak.

Nije jača od Vayne, Vayne je definitivno jača. Kalista ima samo veći potencijal za dodganje spellova (hej, pasiv joj je noob-friendly za dodganje), te ima smite kao E. Pardon, 2-3 smite-a na E.

Ljudi ne shvataju zašto je Vayne najbroken adc u pravim rukama.

Osoba koja može perfektno orb walkati kao Vayne, jednostavno ne može izgubiti lane, pogotovo game.

Dakle, šta to Vayne omogućava da bude bog i batina adc role? Da, ima slabiji early jer joj se sav poke svodi na aa, ali uz pravilno igranje može pobijediti i caitlyn/lucian/tristana na lane-u, naravno uz kooperaciju supporta. Champion koji ima onako broken pasiv, broken cd na Q (tumble), broken damage na W (klasični item build bi trebao da vas dovede na 1,93~ attack speeda u team fightu) jedini adc sa stunom u igri, koji iako težak za korištenje, u nekim situacijama može biti veoma lagan i ključni je spell zbog kojeg Vayne ima nevjerovatan 1v1, 1v2 te čak i 1v3 potencijal (čitaj, sezona 2 vayne je imala 1v5 potencijal da siluje protivničku ekipu). Te ult, koji ti na 1,3 cd spellu daje stealth od 1 sekundu, ako ga pravilno koristite (full duration stealtha), te pratite položaj protivnika u teamfightu, možete biti nedodirljivi, bolestan bonus na AD i pasiv 3x nećemo komentarisati, self explanatory je.

Čisto zbog stealtha, broken boosta na pasivu i ad-u, stunu te consistent % hp dmg-u Kalista nije bolja od Vayne. 

Usput da dodam da ne preporučujem pickanje Vayne u rankedu ukoliko nemate iskustva s mehanikama, izvježbajte to u normalima slobodno, orbwalking se može i tamo vježbati, čak i lakše jer ljudi imaju tendenciju da vas ganjaju u nedogled za razliku od rankeda (ovisi o elou) :)

Peace!

EUW: Dorans Dildo
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 19:22 (BannedOnThisForum).
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne znam kako ti, al danas odigrao 4 gejma u svih 4 gejma Kalista nafidana ko stoka.. Šta god da joj napravim ona mene ubi u 3 poteza ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Ne znam kako ti, al danas odigrao 4 gejma u svih 4 gejma Kalista nafidana ko stoka.. Šta god da joj napravim ona mene ubi u 3 poteza ;)

Govori ti neko ko maina Vayne od release-a (imam oko 3000 gejmova s njom u totalu), te adc main kojem je peak elo bio Diamond 1. Kalista nije jača od Vayne, uzmi u obzir da će dobiti blage nerfove uskoro i pročitaj moj post iznad koji sam editovao.

Kalista je bila nafidana jer se ljudi još privikavaju na njene mehanike, dok ljudi prokuže kako igrati protiv nje, te kako je igrati, doći će to sve u normalu :)

15 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
DarkoKwon kaže...

Osoba koja može perfektno orb walkati kao Vayne, jednostavno ne može izgubiti lane, pogotovo game.

Nisam znao da postoji orb-walking u lolu? Ili se varam?

LoL acc THCJoshi
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Varas se, orb walking je cesta stvar.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju. | LoL EUNE: iScream | http://eune.op.gg/summoner/userName=iScream
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
DarkoKwon kaže...

Takoder mainam Vayne i djeluje mi puno jaca od Kaliste, jedino je taj dash izvlaci. Nekako mi fali nesto u 1v1 situacijama ili je to zbog tog sto  sam je  tek 5-6 put igro :D...

Gejm od maloprije, malo me zbunjuje da sam ovoliki dmg na kraju uradio.

15 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Moze malo pojasnjenja, jer neznam a igram lol vec duugo!

LoL acc THCJoshi
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Moze pojasnjenje?Kako i zasto?I kako da sad prebacim regiju? ^^

http://tinypic.com/r/20fophh/8

Hip-hop is not dead

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...
GamerX9 kaže...

Moze malo pojasnjenja, jer neznam a igram lol vec duugo!

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa to je kiteanje, orb walking je totalno deseta stvar. U doti je orb walk kada imas neki orb effect item ili spell i mozes harrasat protivnika bez da aggroas creepove. Posto u lolu nema orb effecta predpostavljam da ni nema orb walkanja.

LoL acc THCJoshi
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 22:14 (Jonja).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Pa to je kiteanje, orb walking je totalno deseta stvar. U doti je orb walk kada imas neki orb effect item ili spell i mozes harrasat protivnika bez da aggroas creepove. Posto u lolu nema orb effecta predpostavljam da ni nema orb walkanja.

U lolu se to zove orb walking, kretati se, okrenuti i auto attackati, te nastaviti kretati bez trošenja milisekunde vremena, iskorištavanje svakog potencijalnog auto attacka bježajući. Za masteranje toga, ovdje je potrebno poznavati aa animaciju champa, te to syncati sa attack speedom i movement speedom.

Kite-ati može svako, orb walkati u lolu ne može svako..

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.11.2014 22:15 (BannedOnThisForum).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Samo kazem da to nije orb walking, to je onda stutter step ili kako se vec zove, na koncu konca to je samo usavrseno kite-anje.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Samo kazem da to nije orb walking, to je onda stutter step ili kako se vec zove, na koncu konca to je samo usavrseno kite-anje.

Žalim, ali to je poznato kao orb walking u league communityu, čak se koliko znam i skripte za to zovu orbwalk {#}

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Imam ogroman problem od zadnjeg 4.20 patcha. Kad je nova mapa bila u open beti sve je bilo u redu te nije bilo nikakvih bugova ali otkad je došao ovaj novi patch igra mi je prepuna bugova. Glavni problem je da kada targetam bilo sto na mapi oko tog unita mi se stvara kvadratic u boji tima tog unita te je to praceno masivnim fps dropom (s 60 na 15) tako da je igra got ovo neigriva. Driveri su up to date. Javalja li se ikome ovakav problem i kako ste ga riješili?

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
bibi007 kaže...

Imam ogroman problem od zadnjeg 4.20 patcha. Kad je nova mapa bila u open beti sve je bilo u redu te nije bilo nikakvih bugova ali otkad je došao ovaj novi patch igra mi je prepuna bugova. Glavni problem je da kada targetam bilo sto na mapi oko tog unita mi se stvara kvadratic u boji tima tog unita te je to praceno masivnim fps dropom (s 60 na 15) tako da je igra got ovo neigriva. Driveri su up to date. Javalja li se ikome ovakav problem i kako ste ga riješili?

Meni se to kod turreta javlja, svaki turret mi ima neke kvadrate i kad se oni počnu okretat onda gubim FPS

Al ja imam drugi problem, kad ALT - TAB narpavim onda mi obavezno crasha igrica..

13 godina
Hrvek1909 kaže...

NHF, ali neki do nas imaju ovdje po par tisuća odigranih gejmova, i u rankedu smo izašli više od silvera i golda...Banned ti je recimo vrhunski adc.

14 godina
odjavljen
League Of Legends

Nista se nije promjenilo od kad sam usao u Gold, nisam siguran jesam li u bronzi ili u goldu.

http://matchhistory.eune.leagueoflegends.com/en/#match-details/EUN1/1032161854/39732124?tab=overview

Darko

0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

Što se tiče ove "nuspojave" novog patcha.

Probajte izbrisati config file.

Takve gluposti se inaće događaju dok se koristi onaj ref boost, ali možda je isti problem.

LoL mapa -> Config.

Izbrišite sve osim Champions.

EUW :Cpt DANEvious
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Znam da mrzite ova pitanja, al jedino mi vi mozete pomoci. Ja sam odustao od igranja LoL-a vec prije 6-7 mjeseci, zanima me koliko mogu dobiti novaca za ovaj profil?

GOLD V DIVIZIJA

-> 53 Championa

- Akali

- Alistar

- Amumu

- Annie

- Ashe

- Brand

- Caitlyn

- Cho'Gath

- Diana

- Dr. MUndo 

- Elise

- Evelynn

- Ezreal

- Fiddlesticks

- Fizz

- Garen

- Gragas

- Hecarim

- Janna

- Jax

- Kayle

- Kennen

- Kha'Zix

- Lee SIn

- Lux

- Master Yi

- Morgana

- Nasus

- Nidalee

- Nunu

- Orianna

- Pantheon

- Poppy

- Renekton

- Rengar

- Riven

- Ryze

- Sivir

- Sona

- Soraka

- Teemo

- Tristana

- Tryndamere

- Twisted Fate

- Twitch

- Udyr

- Vayne

- Vi

- Warwick

- Yasuo

- Zed

- Ziggs

-> 18 Skinova:

- UNCHAINED Alistar

- ARCADE Hecarim

- BATTLEBORN Kayle

- ACOLYTE Lee Sin

- STEEL LEGION Lux

- ASSASSIN Master Yi

- VICTORIOUS Morgana

- PHARAOH Nasus

- PHARAOH Nidalee

- SEWN CHAOS Orianna

- RUTHLESS Pantheon

- DRAGONBLADE Riven

- RIOT GIRL Tristana

- MUSKETEER Twisted Fate

- ARISTOCRAT Vayne

- HIGH NOON Yasuo

- SHOCKBLADE Zed

- POOL PARTY Ziggs

-> Runovi: AD i AP 

IP:   5015
RP:  75 

Imam i par rijetkih ikonica al sumnjam da je to vrijedno spomena.

EUNE: RayzCRO

0 4 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kiting -> napadati i micati se tako da naizmenicno klikcemo na target koji zelimo napast i na poziciju na koju se zelimo pomaknuti.

orb walking -> desni click + shift (il nest takvog) di samo klikcemo poziciju a champion ce napadat najbliži target.

Btw. ova kalista se čini fun, makar moro bi ju još malo isprobati da vidim da je fakat tak jaka kak ljudi misle. A ovo da je vayne najbroken adc u dobrim rukama, meh. Vayne je squishy adc koji tesko preživljava early game, ima malen range kao heroj kojemu su svi skillovi povezani sa AA (osim E).

Može ona biti vrlo korisna al sam u određenim teamcompovima i kad protivnici nemaju heroje koji te razvele u sekundu ak napravis jedan krivi pokret. Recimo meni protiv syndre je bilo gotovo nemoguće igrat, a svi poke championi ti hrpu hp-a skinu ak te sa ičim pogode kad je tolko squishy. Dobra je vayne, al nemoš ju baš igrat bilo kad ma kak god jako dobar bio sa njom.

lol [eu]east: cpt z0mbiePL

0 0 hvala 1
15 godina
Rayz00 kaže...

Dam burek/cevape  i pivo za taj acc.

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | http://pastebin.com/kheqY90X http://pastebin.com/xrfBayiE |Quidquid latine dictum sit, altum sonatur/ http://pastebin.com/jC7WFb8N /
15 godina
hari85 kaže...
Rayz00 kaže...

Dam burek/cevape  i pivo za taj acc.

Cevapi s kajmakom i Beck's i imamo deal.. :)

Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
11 godina
League Of Legends

Ovako imam problem pri pokretanju lola uopce se nece pokrenut samo stoji ona ikonica i ugasi se i nece se pokrenut,reinstaliro sam lol ali opet ista stvar zna li ko u cemu je stvar?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Popravio sam onaj problem. Samo nisam siguran šta tocno ga je popravilo posto sam napravio 2 stvari izmedu testiranja. Ugl ako imate slican problem probajte skinut CCleaner i počistiti registar i/ili izbrisati u lol mapi config sve osim champions mape.

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice