League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.437.140
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Znam da je netko tu na forumu ne tako davno izjavio da ako nije D1/Challenger, onda nije dobra Nidalee. Sumnjam da si u tom elou, pa i nije problem igrat protiv Nidalee. Ja sam Plat IV, a kad se jos igrala na AP padao mi je mrak na oci kad su ju pickali u mojem timu. Plat II igrac sa 180 gejmova sa Nidom u ovoj sezoni, a nesposoban je, nema pojma o poziciji, ne zna odigrat lane i ne zna buildat. To i Lee Sin su mi dva najgora picka bila. Jednom sam gledao zadnjih 50 matcheva, pickali su Leeja u 28, izgubio sam u 23. Lee ni u jednom nije imao bolji KDA od 2.0, bilo win, bilo lose. Npr. TkaŁŁe je jedan od rijetkih koje znam da su dobri sa Nidalee, ali iskreno ima i on svojih momenata kad zasere. (No hejt TkaŁŁe pls <3)

A sto se tice builda, samo sam prenosio build od tipa koji ima vise matcheva sa nidalee nego vecina nas sve zajedno u LoLu.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 23:14 (GamerX9).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Ušo sam u ogromnu lovu :D {#}

3.75 $ al necu se zalit posto sam se tek jucer registriral na taj ingato 3.75 $ al necu se zalit posto sam se tek jucer registriral na taj ingato
7 teamova 7 teamova
finale finale
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: League Of Legends
Bubabug kaže...

3.75x5=/= 25 

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
16 godina
hari85 kaže...
Bubabug kaže...

3.75x5=/= 25 

:) Mah i ja kad sam se prijavio na turnir sam mislio da svaki igrac dobiva 25$, a to je ukupni fond bio  ^^

Uglavnom tim koji osvoji prvo mjesto 18.75 $,   3.75$ po igracu 

drugo 6.25$ , 1.25 po igracu

Ima jako puno diamonda,  tu i tamo koji challanger, tak da mi je stvarno zabavno bilo igrat. 

12 godina
neaktivan
League Of Legends

A ovaj ADC vam je rank 10 u Challengeru tako nesto, znam ga sa hrvatskih turnira.

Nego, ako nekome treba igrac ili nesto, samo zovni :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hobbss kaže...

Uskoro ljubilarni 1000ti game haha,malo je žalosno da sam nakon toliko gejmova i 6 mjeseci igranja u Gold4,al jbg......

bokte s toliko bi gejmova ja dosad u challengeru bio

EUW: iPLAY Murloc
16 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Ne znam koji je elo taj tvoj adc, ali youmuus je sad core item na lucianu.

14 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Znam da je netko tu na forumu ne tako davno izjavio da ako nije D1/Challenger, onda nije dobra Nidalee. Sumnjam da si u tom elou, pa i nije problem igrat protiv Nidalee. Ja sam Plat IV, a kad se jos igrala na AP padao mi je mrak na oci kad su ju pickali u mojem timu. Plat II igrac sa 180 gejmova sa Nidom u ovoj sezoni, a nesposoban je, nema pojma o poziciji, ne zna odigrat lane i ne zna buildat. To i Lee Sin su mi dva najgora picka bila. Jednom sam gledao zadnjih 50 matcheva, pickali su Leeja u 28, izgubio sam u 23. Lee ni u jednom nije imao bolji KDA od 2.0, bilo win, bilo lose. Npr. TkaŁŁe je jedan od rijetkih koje znam da su dobri sa Nidalee, ali iskreno ima i on svojih momenata kad zasere. (No hejt TkaŁŁe pls <3)

A sto se tice builda, samo sam prenosio build od tipa koji ima vise matcheva sa nidalee nego vecina nas sve zajedno u LoLu.

NIje više TkaŁŁe, sad je Cpt DANEvious .

NO ugl, još uvijek mainam nidalee, doduše ne na rankedima jer si neču sprčit KDA, al eto, dok dođe vrijeme....

Istina, imal sam i ja svojih failova kaj sam se štel ubiti(jer sam riknul pa sam rage-al...).

U večini slučajeva buildam morelo, a ovo ostalo je nepromijenjeno, osim što sam počeo, radi reworka, uzimati LB umijesto Rylai's Crystal Scepter (Prije sam uzimal Rylai's jer kad si pogodio spear, usproavao je, pa dok si puknuo adc-a/apc-a, jednostavno nije više mogel pobijeći).

Makar smatram da je ad nida, puno jača nego kaj je bila prije, ipak mi je draže dok mi koplje, sad poslje reworka, skida barem pola hp-a.

(Jesam ko Kanađanin {#})

xf:topnik15,EUNE :Cpt DANEvious
12 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Bubabug kaže...

http://prntscr.com/3zld4d

16 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

Igro sam jucer na smurfu i bas iso isprobati taj build na lucianu, iskreno ne svida mi se yomuu nimalo na njemu, vidim da svi proovi to buildaju al fakat ne kuzim razlog, prodo sam na kraju taj yomuu i uzeo trinity, bursto sam duplo brze ljude neg sa yomuom.

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...
Bubabug kaže...

Igro sam jucer na smurfu i bas iso isprobati taj build na lucianu, iskreno ne svida mi se yomuu nimalo na njemu, vidim da svi proovi to buildaju al fakat ne kuzim razlog, prodo sam na kraju taj yomuu i uzeo trinity, bursto sam duplo brze ljude neg sa yomuom.

Razlog? Juče sam, samo nafarman, sa botrk, youmuus i infinity, u diamond 3 ubio lissandru 100-0% samo ultom zbog youmuus, eto zato :D a i daje ti taj armor pen zbog kojeg ti ne treba last whisper poslije njega odmah

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 13:49 (BannedOnThisForum).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Posto Zombie prica o buildovima...

http://i.imgur.com/vOIuxgl.png

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat

5 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Prolazim promo prijateljici za plat

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 14:27 (BannedOnThisForum).
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Braum nerfed, my ass.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 15:04 (GamerX9).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

I kaj budes dobil zauzvrat? {#}

I fuuu nofak, to je bilo stjecajem okolnosti XD

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
16 godina
neaktivan
death_zombi kaže...

I kaj budes dobil zauzvrat? {#}

I fuuu nofak, to je bilo stjecajem okolnosti XD

Uhm, nije za javnost {#}

13 godina
League Of Legends

I tata bi sine je challenger? sjećam ga se još odavno...wp

moram malo pogledati koji championi i što se builda, igram rijetko i trollam većinom jer mi se ne da više igrati igru...

ako netko zna tko bi htio kupiti d5 acc, 70 lp atm, pao sam iz d4 :D

80tak championa

40tak skinova

cca 12 rune page

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

evo, ak nekom treba, by gosu

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Chat grupa na eune: Bug Online

Da se dongeri/ice lakše skupe za pokoji normal, aram, ili u najgorem slučaju dominion

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 17:54 (glikoprotein).
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Posao obavljen, sad D1 pa challenger ako ce biti srece :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.7.2014 18:28 (monsieur).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
monsieur kaže...

Posao obavljen, sad D1 pa challenger ako ce biti srece :D

Sretno, i cuvaj zivce, to je sve sto imam za reci. Nije diamond ono kako si ga zamisljao {#}

14 godina

Np, lani sam dosao do d2

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ima li neko ovdje high elo da maina jungle da mi pomogne oko evelynn jungle, da napise par savjeta i build, core iteme i tako..  ?

hvala {#}

0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Evo zanima me koga da kupim za mid, nekog AP-a. Nije bitno kolko IP-a dođe, mislio sam LB ili Cass, ali vi bolje znate od mene pa molim pomoć. Hvala {#}

VISCA BARCA

0 0 hvala 0
14 godina
Jack Black kaže...

Evo zanima me koga da kupim za mid, nekog AP-a. Nije bitno kolko IP-a dođe, mislio sam LB ili Cass, ali vi bolje znate od mene pa molim pomoć. Hvala {#}

Hm, ja Cass obožavam igrat, ali je dosta teška i riskantna za igrat/pickat. Jako opasna na prvim levelima, što zbog toga jer ima i burst i sustained damage, a i rijetko se bira tako da ljudi baš nemaju iskustva s njom. Problem je što s njom nemaš kako pobjeći, ja sam par puta uspio dobit double kill kad su me gankali, ali to zahtjeva malo više sreće i iskustva. S druge strane Leblanc protiv koje mrzim igrat, možeš oneshatat skoro svakog, možeš ulovit skoro svakog i pobjeć skoro svakom, problem je što se ne možeš farmat, ali rijedak je game u kojem se LB ne nafida, za soloq super champion.

[IMG]http://i.imgur.com/Dc2wkuJ.jpg[/IMG]

Evo partija sa Shenom, znam da više nije popularan, ali ovo kad imam full tank build i onda im treba cijela armija da me ubiju + ako imam dobrog adc-a super je za peelat, randuin + e + q, a još je i splitpush opasnost, volim te malo oldschool champove :D

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Gosu approves :)

0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

igro sam sa youmuus na vayne i nikako mi ne pase, ne znam dali mi treba vremena da se naviknem na taj item al bez PD mi fali ms i as koji krase vayne

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

igro sam sa youmuus na vayne i nikako mi ne pase, ne znam dali mi treba vremena da se naviknem na taj item al bez PD mi fali ms i as koji krase vayne

evo i ja sam sad probao, i nije to to..ipak ostajem vjeran starom buildu..{#}

14 godina
neaktivan
League Of Legends

krenuo bih opet igrati lol, pa bi zamolio nekoga ako ima da mi posudi acc na eastu ili proda ako ima :)

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
X-Plosiv kaže...

I tata bi sine je challenger? sjećam ga se još odavno...wp

moram malo pogledati koji championi i što se builda, igram rijetko i trollam većinom jer mi se ne da više igrati igru...

ako netko zna tko bi htio kupiti d5 acc, 70 lp atm, pao sam iz d4 :D

80tak championa

40tak skinova

cca 12 rune page

strbi kaže...

krenuo bih opet igrati lol, pa bi zamolio nekoga ako ima da mi posudi acc na eastu ili proda ako ima :)

evo nasao sam ti ga
x-plosiv, zelim 10% provizije 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice