League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.445.902
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedno pitanje za ove koji su vec dugo u LoL-u i kuze puno stvari :)

Vec me dugo muci to, ako radim rune za late game championa, uzimam li onda flat ili scaling rune?

Na primjer Kassadin koji je late game beast, ali mu je early los. Jel onda za njega uzmem flat AP da barem malo popravim taj slabi early, ili da uzmem scaling AP i da sve ulozim u late game.

Konkretno se radi o ADC-ima, i to late game tipa Vayne, Kog'Maw, Tristana. Da uzmem scaling HP ili flat HP rune? Imam osjecaj da bi mi flat HP rune puno pomogle u early tradeanju i kad igram protiv poke championa, a opet sa scaling runama bi imao oko 2200 HP u late gameu. + još banshee i dodjemo do 2700, ko me oneshota kupim mu skin haha.

Jos uvijek imam S3 rune i 10 rune pageova pa sam krenul u obnovu malo :)

EDIT: Imam jednu stranicu full LS, jednu bez LS-a. Kad uzimam scaling HP, a kad flat HP? IMO bez LS-a bi trebalo flat HP, a full LS scaling HP ili?

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 13:14 (GamerX9).
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
Re: League Of Legends
GamerX9 kaže...

Vec me dugo muci to, ako radim rune za late game championa, uzimam li onda flat ili scaling rune?

Na primjer Kassadin koji je late game beast, ali mu je early los. Jel onda za njega uzmem flat AP da barem malo popravim taj slabi early, ili da uzmem scaling AP i da sve ulozim u late game.

Konkretno se radi o ADC-ima, i to late game tipa Vayne, Kog'Maw, Tristana. Da uzmem scaling HP ili flat HP rune? Imam osjecaj da bi mi flat HP rune puno pomogle u early tradeanju i kad igram protiv poke championa, a opet sa scaling runama bi imao oko 2200 HP u late gameu. + još banshee i dodjemo do 2700, ko me oneshota kupim mu skin haha.

EDIT: Imam jednu stranicu full LS, jednu bez LS-a. Kad uzimam scaling HP, a kad flat HP? IMO bez LS-a bi trebalo flat HP, a full LS scaling HP ili?

Kassadin je early game loš? U kojem ti svijetu živiš? Koja si ti divizija, di je to kassadin loš early?

A šta se tiče runa, idi odma flat sve i riješija si problem.

steam: bevis6
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.7.2014 14:33 (Bevis).
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Meni su flat rune uvijek bile draze, probao sam igrat sa scaling runama i jednostavno ne osjetim taj runski boost, tako da flat all the way sto se mene tice.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bevis kaže...
GamerX9 kaže...

Kassadin je early game loš? U kojem ti svijetu živiš? Koja si ti divizija, di je to kassadin loš early?

A šta se tiče runa, idi odma flat sve i riješija si problem.

Reci jednog champa kojeg Kassadina dobiva u 1 v 1 tradeanju early game. Kassadinu treba nesto AP-a i ult da bude efektivan, a ni jedno od toga nemas early game.

Prosli tjedan na turniru sam igrao protiv D1 Kassadina sa Oriannom koji je bio cijeli laning phase 20 - 40 cs behind i imao je 0/2. Kupio je RoA i Rabadon i pokupio je pentu sa 0/3 u 25. minuti, a game je zavrsio sa 10/3/8. Kassadina svatko stompa u laneu, a glupost je kaj mu nist ne treba da bude jak. Lik nije imao killove i 160 cs, on je pentu pokupio boze dragi. A ja s 3/1 i 200 cs Oriannom i jednim itemom vise mogao sam mu k***c pusit.

12 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

koga za top?

hocu nesto izmedju zabave i OP-nessa {#}

moze neko objasnjenje, jos uvijek ne znam koga..

11 godina
neaktivan
League Of Legends

od scaling runa koristim samo za cdr na riven ili rengo, ostala ekipa samo flat. ne znam koji sam qrac uopće kupovao sve scaling rune{#}

ma da nekad naletim na pokoji meč kada poželim scaling, al to je većinom kad naletim na dobrog junglera koji zna kako i kad gankat, al ti je više iznimka.

Last bastion of real motorsport - Isle of Man TT
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Kassadin je podosta los u early jer nema taj broken ult i jos mora lasthitat sa melee rangom, i sad vise nema silence. Posle postane zvijer i zato ga treba banat jer je jeb*** retardiran champ kojeg zbog nekog razloga ne zele ostaviti nerfanog i beskorisnog kakav je jedno kratko vrijeme bil. Ne kuzim sta ne reworkaju/buffaju vikotra,xeratha,branda itd champove neg se stalnov vrte s promjenama oko jedno te istih champova.

ADC rune. Sve zavisi kak se naviknes, na slabijim herojima u early game tipa vayne, kogmaw, tristana i sl mozda bolje ici flat HP da lakse prezivis lane, al ak mislis da ti lane nece biti problem onda uzmi HP per level. LS quinte nemoj koristit, nisu vise dobre, uzmi si 3 flat ad za npr luciana/corkija, 2 att speed + 1 ad za champove tipa cait,kogmaw i sl.

Za top champa uzmi si kaj god ti se čini najbolje, sva tri koja si nabrojal su ok champovi, s tim ja bi rade kupio ireliu/renektona jer su nekakvi polutankovi i dobri su u tf-ovima , a riven je vise champ sa kojim moras napraviti prednost da bi bio koristan kasnije.

lol [eu]east: cpt z0mbiePL

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Odigral 3 gejma s hajrom.......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fap fap fap fap fap fap fap {#}

xf:topnik15,EUNE :Cpt DANEvious
13 godina
League Of Legends

Iskreno, ja radije idem na FLAT rune...lakše mi je u lejnu + mogu dobiti kill...dok s scaling ne osjetim taj neki boost..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovo je strasno kako su igraci postali jadni, znaci igramo 3v5 uz 2 livera i mec traje 40 minuta i mi izgubimo, i svi pisu gg sorry for afk i nadje se neki retard koji napise gg easy, i onda se ljudi cude sto pojedini ne igraju ranked zbog takvih ljudi..Mislim da ga je i njegov i nas tim reportao...

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

Ovo je strasno kako su igraci postali jadni, znaci igramo 3v5 uz 2 livera i mec traje 40 minuta i mi izgubimo, i svi pisu gg sorry for afk i nadje se neki retard koji napise gg easy, i onda se ljudi cude sto pojedini ne igraju ranked zbog takvih ljudi..Mislim da ga je i njegov i nas tim reportao...

Čudno mi je uopče kako se igra takav game.

Ja dok sam znal imati livere, jednostavno smo svi otišli afk i rekli im da pušaju mid.

Zašto uopće gubit vrijeme jer se takav game nemože pobijedit ako nisi dia smurf u npr bronci...

12 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
exorc1st kaže...

Čudno mi je uopče kako se igra takav game.

Ja dok sam znal imati livere, jednostavno smo svi otišli afk i rekli im da pušaju mid.

Zašto uopće gubit vrijeme jer se takav game nemože pobijedit ako nisi dia smurf u npr bronci...

Ma nas trojica sto smo ostali stvarno smo dobro igrali, mislim da je bilo 4v5 da bi pobjedili, al ipak 3v5 je previse jos fale support i top..

16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Odigral 3 gejma s hajrom.......aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fap fap fap fap fap fap fap {#}

A mene ne spominjes...?

EUW: iPLAY Murloc
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Tkalle kaže...

A mene ne spominjes...?

I ti si igral, al hajro je hajro {#}

16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

I ti si igral, al hajro je hajro {#}

Hajro je uvijek prisutan za igre, ne znam gdje ti gledas {#}

EUW: iPLAY Murloc
15 godina
League Of Legends

Mozda me vidis, a mozda i ne, ALI sam uvijek prisutan... Ja sam Batman {#}

http://pastebin.com/DXwqCPC6 | You are a Faraday cage dreaming of being a man. Break your path to ground and learn to float.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
hari85 kaže...

Mozda me vidis, a mozda i ne, ALI sam uvijek prisutan... Ja sam Batman {#}

NO IM BATMAN! hue hue

13 godina
protjeran
League Of Legends

the best annie eu. malo boostam prijatelja dok je on na moru. ukupan skor 101-10.

EDIT: tkalle ovo je razlog zasto sam ti gore rekao da mainas annie :) i u platinumu mozes gaziti s njom,inace ovo je silver

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 8:42 (kexzoR).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Uskoro ljubilarni 1000ti game haha,malo je žalosno da sam nakon toliko gejmova i 6 mjeseci igranja u Gold4,al jbg......

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 2:50 (Hobbss).

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Malo smo se zaigrali nije ni trebalo doc do tog fighta.... ali... onda ne bi bilo zanimljivo :D

www.kireaki.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 13:22 (Ahriiiii).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ahriiiii kaže...

Malo smo se zaigrali nije ni trebalo doc do tog fighta.... ali... onda ne bi bilo zanimljivo :D

2 savjeta:

1. Ovo je bilo lijepo zabijanje u zid, ali vayne se nije kretala i to ju je skoro ubilo, treba bit konstantno u pokretu i onda bi to bio kill sigurno.

2. Isto tako, čini mi se da diže W, ja puno više preferiram Q zbog manjeg CD-a koji omogućuje veći movement i više vremena provedenog u stealthu tijekom ultija.

Ovi clutch bindingi i shieldovi su bili odlični {#}

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Ahriiiii kaže...

2 savjeta:

1. Ovo je bilo lijepo zabijanje u zid, ali vayne se nije kretala i to ju je skoro ubilo, treba bit konstantno u pokretu i onda bi to bio kill sigurno.

2. Isto tako, čini mi se da diže W, ja puno više preferiram Q zbog manjeg CD-a koji omogućuje veći movement i više vremena provedenog u stealthu tijekom ultija.

Ovi clutch bindingi i shieldovi su bili odlični {#}

Da to je ono sto dobro pogledat svoj play i  vidjeti greske i popravit se, recimo da sad se dogodi ta situacija sigurno bi drugacije reagirali, ali u tom trenutku ....

Posto igram samo supporta mogu bit ponosna na reakciju :D tek se ucim igrat morg kao i sto se i vayne tek vjezba :D 

www.kireaki.com
15 godina
League Of Legends

kako si snimila sa tolikim zoom out-om?

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Pitanje za malo iskusnije i high elo igrače....jel mislite da je nidalee top broken atm?Igral sam danas protiv renektona i poslije šestoga levela ubijem ga sa: Q-R-W-E-Q x2 combojem dok on meni se svojim combojem niti pol hpa ne uzme lel

0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

IMO Nidalee je free elo trenutno. Ako znas kako odigrati i sto raditi. Ne znam ko ju moze dobiti u laneu, niti AP casteri niti bruiseri. Jedino sto joj je teamfight dosta los i tu dolazi do izrazaja ono "ako znas kako odigrati".

Dogovoris se s timom prije da split pushas cijeli game. Jucer sam ju igrao i kad je pantheon otisao iz lanea u roku od minutu sam uzeo dva towera.

I da, pogledaj si na twitchu RF Legendary. Igra AD Nidalee vec 2 sezone, a osim toga stream mu je odlican i pratim ga vec dugo iako ne igram puno top lane.

Moj PC  
0 0 hvala 2
12 godina
neaktivan

Ma igrao sam ju ap mid(280+ gejmova) prije nego što su ju reworkali(nije da je loša nego mi se njezin rework nekako ne uklapa u ap nidalee,osuđenost na dajvanje da bi se kompenzirao nerf na q)..da dosad na topu nisam s njom nikad izgubio lejn.Možda ako sam pregreedy pa me ubiju al kasnije nema šanse više,outdmga svakoga.

Pitanjce za ad build.Koji je ono core item?Prije sam išao na trinity force,ali sada krećem na iceborn gauntlet zbog tog slowa.Jel ima netko bolju ideju?

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Imas 2 builda, ovisno ako se fokusiras vise na range ili melee. To ovisi najvise o enemy teamu.

Prvi build za range je BoTRK -> Iceborn -> Spirit Visage -> Randuins -> Trinity ili jos jedan def item + Merc treads. Iceborn + BoTRK je dobar za kite i duelanje i sustain u laneu.

Drugi za melee je Iceborn -> Spirit Visage -> Ravenous Hydra -> Randuins -> Trinity ili jos jedan def item + Merc treads. Trebas prvo dva def itema (IG + SV) jer si fokusiran na melee i diveanje na njihov backline, Hydra je tu za dmg. Iceborn i Hydra rage ogroman AoE dmg.

Btw. online je. http://www.twitch.tv/rflegendary

Moj PC  
0 1 hvala 1
14 godina
League Of Legends

RF Legendary osobno je jako dobar igrac, ali mi dopiz*i njegov stream jako brzo jer ima uzasno iritantan glas

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Nezz, meni je njegov stream predobar. Pratim ga vec godinu dana, al svako malo iznenadi s necim. Npr. ovo: 

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nidalee mi na topu samo moze mahat kopljem dok ju koljem.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
1 4 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice