League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.450.624
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
Re: League Of Legends
Blizek kaže...
tommy2103 kaže...

Koja je točno razlika između Curse voice dragon/baron timera i MK jogo-vog protiv kojeg su svi tolko pričali? {#}

Curse voice promoviraju proovi i ljepše izgleda, MK jogo je relativno nepoznat. Oba su isto sr****, drugo pakovanje.

a i nudi voice chat usluge, sto mk jogo ne, sto je dosta fora, u champ selectu prepozna tko ima curse voice i s njim podijelis link i svi se spojite na taj server, isto kao ts. curse nema mogucnosti replaya, skinova i ostalih gluposti i ima timer samo za drake + baron

Respect the Raise...!
14 godina
neaktivan
Blizek kaže...
tommy2103 kaže...

Koja je točno razlika između Curse voice dragon/baron timera i MK jogo-vog protiv kojeg su svi tolko pričali? {#}

Curse voice promoviraju proovi i ljepše izgleda, MK jogo je relativno nepoznat. Oba su isto sr****, drugo pakovanje.

U potpunosti se slažem.

Ako vam mozak nije dovoljno razvijen da si upamtite timere, eh onda stvarno neznam kako da vas opisem....

Jer kako je i X-Plosiv rekao jednom prilikom na ts-u usred rasprave oko toga...

Nama je trebalo oko 2k game-ova da se naucimo cca sve ult cd-ove a sad neki scrub to ima s curse voicom.

xf:topnik15,EUNE :TkaŁŁe
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 13:54 (Tkalle).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Kaj je lose u tome da znas kad ti ljudi iz teama imaju ult?

Nemres rec ni nakon 100k gameova da tocno znas CD svakog u timu, jer ne vidis ni kad je svaki ult iskoristen. Kamo bi dosli da usred teamfighta idem racunat kad nasa Sona ima ult, kad Nocturne ima ult...

RIOT je rekao da je su dragon/baron timeri dopusteni u bilo kojem obliku, dok Blue/Red timeri nisu dozvoljeni. Zato je riotu CV > MK.

Osim toga citao sam da se CV vec koristi za komunikaciju na nekim LAN-ovima u americi, sponzoriranima od strane riota.

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 14:27 (GamerX9).
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Kaj je lose u tome da znas kad ti ljudi iz teama imaju ult?

Nemres rec ni nakon 100k gameova da tocno znas CD svakog u timu, jer ne vidis ni kad je svaki ult iskoristen. Kamo bi dosli da usred teamfighta idem racunat kad nasa Sona ima ult, kad Nocturne ima ult...

RIOT je rekao da je su dragon/baron timeri dopusteni u bilo kojem obliku, dok Blue/Red timeri nisu dozvoljeni. Zato je riotu CV > MK.

Osim toga citao sam da se CV vec koristi za komunikaciju na nekim LAN-ovima u americi, sponzoriranima od strane riota.

http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/23y1wc/crs_voice_banned_from_laslan_servers/

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
14 godina
neaktivan

Slazem se donekle s tim da nemozes znat tocan ult cd al zbog toga se bu i to malo komuniciranja s svojim timom, koje postoji, nestati.

Sumnjam da ce takvo nesto RIOT uvesti jer oni vise preferiraju komuniciranje u svojem comunity-u.

16 godina
neaktivan
League Of Legends

Zahvaljujem se kolegici Ahriiiii na Curse Voice beta keyu ;)

LOL EUNE: lolking.net/summoner/eune/32157899
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Nevjerojatno koliko debila igra ovu igru.. Sad sa Sorakom igram, u timu odmah 2 AFKera, 1 totalni troll (poljak ofc), enemy team nas dere, a ja moram solo mid protiv Ashe i Nidalee....

I ovo je vec 5. game za redom..

Je*em mater onome tko napravi ovakve debile... Na EUW mi jos gore nego na EUNE

1 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Nevjerojatno koliko debila igra ovu igru.. Sad sa Sorakom igram, u timu odmah 2 AFKera, 1 totalni troll (poljak ofc), enemy team nas dere, a ja moram solo mid protiv Ashe i Nidalee....

I ovo je vec 5. game za redom..

Je*em mater onome tko napravi ovakve debile... Na EUW mi jos gore nego na EUNE

Vjerojatno ovaj vikend ce biti povecana koncentracija noobica i idiota  na jednom mjestu zbog IP boosta tako da ili igras i trpis ili ugasis i cekas bolja vremena :D

Sve je to za ljude 

www.kireaki.com
11 godina
neaktivan
League Of Legends

Ma znam, ali nemoguce je trpiti ovoliku koncentraciju kompletne ciste ratardacije...

Evo na primer, dozivio sam da Ryze napada Barona na lvl 2. Dozivio sam masu debila koji igraju kao Ashe i zalecu se na turrete i na neprijatelje troduplo jace.  U svakoj igri su AFKeri, trollovi i quitteri. I zestoko sam uvjeren da tolike idiote treba zatvoriti da ne vide sunca sljedecih 20 godina..

Postalo je neigrivo, svaka igra mi je defeat jedva si championa od 1350 IP mogu priustiti zbog ovakvih idiota.. a XP jedva dobivam..

0 7 hvala 0
12 godina
neaktivan
$Mikulich$ kaže...

Ma znam, ali nemoguce je trpiti ovoliku koncentraciju kompletne ciste ratardacije...

Evo na primer, dozivio sam da Ryze napada Barona na lvl 2. Dozivio sam masu debila koji igraju kao Ashe i zalecu se na turrete i na neprijatelje troduplo jace.  U svakoj igri su AFKeri, trollovi i quitteri. I zestoko sam uvjeren da tolike idiote treba zatvoriti da ne vide sunca sljedecih 20 godina..

Postalo je neigrivo, svaka igra mi je defeat jedva si championa od 1350 IP mogu priustiti zbog ovakvih idiota.. a XP jedva dobivam..

Wow  jesi razmisljao da prvo krenes od svog stava... koliko god drugi bili losi zasto si se ti spustio na taj lvl na taj nacin nisi bas nista bolji od njih   {#}

www.kireaki.com
11 godina
neaktivan
League Of Legends
1. Daj postaj sliku, da vidim tvoje statse.
2. Ljudi su skloni preuvelicavanju.
3. Vrlo vjerojatno si vise pisao po chatu nego sto si igrao.
4.
5.
6.
I'm the best! Yo all suck. Now im gonna post this on LoL forum and they will say that u should be permabanned, permakilled, permacancered etc.
Klasicni stav jednog obicnog igraca.
Btw, trujete temu s takvim postovima.
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Odigrao 4/6 upao u silver 3. Ranked nikad prije nije igran. Poprilično sam zadovoljan gdje sam završio. Zasad mi je najlakse kerijat gejm s Yasuom.

Nebo je granica.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Vidim ja vi ste ovde svi jako dobri u igri a aj gnjavim sa nobovskim pitanjima {#}

Zasto su champovi u dominion modu mnogoooo slabiji od ovih u classic?? Pricam o Co-OP vs AI   ....i classic-u se moram dobro namuciti da na lvl 3 ubijem protivnika, a u dominion-u   napravim skor 18-1   i slicno 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vlado85 kaže...

Vidim ja vi ste ovde svi jako dobri u igri a aj gnjavim sa nobovskim pitanjima {#}

Zasto su champovi u dominion modu mnogoooo slabiji od ovih u classic?? Pricam o Co-OP vs AI   ....i classic-u se moram dobro namuciti da na lvl 3 ubijem protivnika, a u dominion-u   napravim skor 18-1   i slicno 

u zadnjem patchu su malo popravljeni AI protivnici, prave pametnije odluke, bolje buildove itd.

14 godina
neaktivan
vlado85 kaže...

Majstore,

Neustručavaj se upitati takva pitanja.

Mi koji smo malo duze na ovom forumu i u LoL svijetu....

Bumo ti radije pomogli nego ovima kaj QQ-aju o "noob" teamu .

13 godina
neaktivan
exorc1st kaže...
vlado85 kaže...

u zadnjem patchu su malo popravljeni AI protivnici, prave pametnije odluke, bolje buildove itd.

Pa odlicno je odradjen classic mod, pametan AI...ali Dominion  katastrofa, samo klikam  i oni padaju :D  .....nego ima li neko ko cesto igra, da mi malo pokaze objasni...trenutno  visim na racunaru non stop ( iz odradjenih razloga)  pa sam za 3 dan dogurao do lvl 14 :D  .....ali fale mi saigraci...kad  igram  nasumicno odabranim saigracima, obicno se posvadjaju ko ce na koju poziciju, uzas......

15 godina
neaktivan
League Of Legends

dodaj me: TomoRI, možemo igrati normal ili šta već igraš

EUNE LoL: TomoRi || Xfire: tomorijeka56
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Ima li netko curse voice key, bio bih veoma zahvalan!

0 0 hvala 0
13 godina
Tkalle kaže...
vlado85 kaže...

Majstore,

Neustručavaj se upitati takva pitanja.

Mi koji smo malo duze na ovom forumu i u LoL svijetu....

Bumo ti radije pomogli nego ovima kaj QQ-aju o "noob" teamu .

Ali smo svi njubovi prokleti :)

Anyway, ako si na EUNE, slobodno možeš dodati ShadowSneakDude (ja) i pitati nešto, jer sam obično dosta često online..a sada ću i vikendima biti online :)

Dosta ljudi koji igraju na EUNE su OK, ali ova tema ima i masu QQ igrača....

btw, ja razmišljam da za 2 tjedna u Srijedu u 20 00 opet odigramo koji custom..ali da se dogovorimo s par stvari:

1. Nema try hardanja...igra se, neka pobijedi bolji...ali ne da se vidi tko je ajmo reći bronze igrač u timu, i onda odluče samo na njega da se nafidaju na njemu, it's not cool.

2. Nema rejđanja...inače nikada nije bilo rejđanja, do prošlog puta kada su došli neki novi i malo po malo pi*zdili...

16 godina
$Mikulich$ kaže...

Evo na primer, dozivio sam da Ryze napada Barona na lvl 2.

Wait wat? Nisam igro neko vrijeme jel to moguce da baron spawna u 2. minuti.

14 godina
buco2 kaže...
$Mikulich$ kaže...

Evo na primer, dozivio sam da Ryze napada Barona na lvl 2.

Wait wat? Nisam igro neko vrijeme jel to moguce da baron spawna u 2. minuti.

Ma nije moguće, pusti ga.

Vidiš da gluposti priča.

Spawna se u 15. min ko i uvijek.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
League Of Legends

just another day...:D

1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

decki, ajmo iskoristit ovaj double weekend, tko je da danas siljimo? ja sam online cijeli dan! 

jel nas ima 10? flasajte da ako mislite doci i dodajte me - EUNE - definho

tamo oko 18-19 bi poceli, pase?

11 Da
3 Ne
Respect the Raise...!
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

pozelite mi srecu {#}

5 1 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Pozdrav ljudi, koliko vidim pravite te neke custom game-ove ali na EUNE, ima li igraca sa EUW da se nekad sastanemo cisto onako iz zezancije, evo ako ima ko pa dodajte : Adisprox , trenutno sam D4 :)))

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

znaci za sad nas je 6 stavilo da, jos ih se par javilo na lol chatu, nisam siguran jesu li stavili da ili ne, tako da ajde danas u 19:00 budite online tko misli igrat, dodajte mene - definho - pac u vidjet tko je sve tu i jel nas ima dosta! cu@rift

Respect the Raise...!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
League Of Legends

Poz. trebam savjet , šta mislite šta je bolje da se izgrdi prvo Hurrican ili phantom dancer. Dosad sa uvijek išo na PD ,ali nekako mi sad Hurrican bolje izgleda pošto udara više meta odjednom. Dali je ko probor Hurrican izgradit prvog i kako je išlo????

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
League Of Legends

Naravno, napravi Runaan. Pogodit ćeš više meta odjednom. Ja obožavam igrati Varusa s Runaanom. Napravim i Nashor's, just for the case.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
3 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
League Of Legends

ukoliko je možda ne'ko zainteresiran za jedan acc?

topic: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/lol-acc-zamjena/207917.aspx

sorry za spam, ne znam gdje postaviti.

SR3CKO
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

rito matchmaking OP{#} lel

6 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice