A već s prva dva itema je unkillable early mid game, pa si valjda čovjek dao malo oduška i iskerijao game.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ee pozz eto ja skinuo lil al nekuziom bas puno tek sam lvl 3 xD ako ima koga da mi objasni preko skypa ili koga vec..igra izgleda super...al kako se veli početak je najgori :)
Tkalle, baj d vej, ju ar fri of čardžs
http://www.reddit.com/r/leagueoflegends/comments/1nzcfc/riot_allows_5x_vs_5y_for_now_no_bans_folks_red/
Ma mutavo bi bilo da su banali jer vjerojatno je neko iz riota reko za tu metodu jer nitko se bas nebavi tim stvarima kolko mi se cini, a i morali bi banat pol comunity-a xD
pogodite koji server ne radi
koliko pokusaja imamo?
LAS - Latin America South?

East?
ruski
Neznam tko je rekao za Twitter i skinove, evo još od sinoć sam na Twitteru, i na Twitchu, i uspio sam dobiti samo Full Metal Rammus.
Najviše bi htio Riot Blitzcranka, Championship Thresha i Riot Gravesa, al nemogu ništa nać. :c
Oh yes
Hajro guzice dobiješ ako ja imam skin, a ovako ništa nažalost Potrudi se da nabaviš skin pa me možda i kresneš
Oh yes
Hajro guzice dobiješ ako ja imam skin, a ovako ništa nažalost Potrudi se da nabaviš skin pa me možda i kresneš
On kreše analno svaki dan ;) Samo onaj zabranjeni spol .
On kreše analno svaki dan ;) Samo onaj zabranjeni spol .
Kakve li slučajnosti i ja sam baš tog spola
Nie cak ni lose, al sta im se strgalo da tak neke naprave?
I nezz el je cudno al zamjetio sam da ovaj champ nece ima super duper nabrijane grudi ko ostali zenski champovi, vjerojatno kad je djete il sta li vec...
Nie cak ni lose, al sta im se strgalo da tak neke naprave?
I nezz el je cudno al zamjetio sam da ovaj champ nece ima super duper nabrijane grudi ko ostali zenski champovi, vjerojatno kad je djete il sta li vec...
Wut, receno je cak da je starija od Vi... Ne treba svaka zena C cup
Oh yes
Zadnja Championship Riven je na ebay-u prodata za 600 funti, tak da mislim da su ti sanse nikakve.Btw Hajro nije jedini koji je te srece :D
Zadnja Championship Riven je na ebay-u prodata za 600 funti, tak da mislim da su ti sanse nikakve.Btw Hajro nije jedini koji je te srece :D
Ma ima ih po 300 dolara ali nema šane da dam toliko para... Nudim 50 eura ko mi nabavi kod i to je zadnje...
Kako se uopće dobivala ta Championship Riven ?
preko koda, prije 3 dana se dijelio ch riven na fejsu ali sam zakasnio bio
Preko koda koji se dijelio na S2 finalu ili 975 RP-a mogla se normalno kupiti 1-2 tjedna.
Preko koda koji se dijelio na S2 finalu ili 975 RP-a mogla se normalno kupiti 1-2 tjedna.
Dijelio se? Ja mislim da su nam dali samo ikonu... A skin je bio 975 RP-a.
prije 3 dana covjek na fejsu dijelio codove za riven, i ljudi postali SS gdje su aktivirali
Sad ce svi htjet igrat sa Jinx i vjerojatno midd s njom
https://docs.google.com/document/d/1fu42dce_9C2lv5wf27pt5t2gZvlPaoL7GvwUI-2uxVI/edit?usp=sharing
1$ podloga za miša( sami si ju kreirate, pa si stavite neku sliku lol tematike ili nešto drugo). Veliki je tekst pa sam ga stavio na u doc. Sve piše unutra!
Sad ce svi htjet igrat sa Jinx i vjerojatno midd s njom
Pa? Dosta ljudi igraju Vayne/Ezreal na mid i topu, ne vidim i čemu je problem.