League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.468.032
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
14 godina
Re: League Of Legends
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Nakon skoro 400 gameova,Gold V,priloženi promotion gameovi :D

EuNE:AnakinSW,WoT: BlackRainCRO
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Sviđa mi se tvoj score sa fiddle XD
'I od vlastite sjenke, on poćeo je bježati' Mel
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Bjež,igram supporta,sve ok.
Focus na mene stalno,ubijaju me,iako sam 0 golda.Uletim s Ultom,startam sve

teamfightove koje dobijemo,da bi na kraju Vlad throwal game jer je facecheckao bush kraj barona,kojeg

sam taman otisao wardat -.- 

EDIT:

I stavi me u Gold V {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.7.2013 19:46 (pandza94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Mislim da sam negdje procitao da je Runic Bulwark potpuno izbrisan na PBE-u, mislim da je bila stranica surrenderat20.com, probat cu naci link.

EDIT: Evo nasao link na fejsu od jednog frenda, nije ipak surrenderat20 ali nvm {#} http://www.reignofgaming.net/news/25087-air-only-patch-unofficial-pbe-patch-notes-for-7

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.7.2013 21:16 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

Bjež,igram supporta,sve ok.
Focus na mene stalno,ubijaju me,iako sam 0 golda.Uletim s Ultom,startam sve

teamfightove koje dobijemo,da bi na kraju Vlad throwal game jer je facecheckao bush kraj barona,kojeg

sam taman otisao wardat -.- 

EDIT:

I stavi me u Gold V {#}

To je riot fixo sad jer se abusalo... I da ovaj tvoj farm u 40-oj min... 70... ono dafuq? A ni ostali nisu bas nesto...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
15 godina
League Of Legends
a man , a city and a lighthouse |RIP Ryan Davis
Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
guls kaže...

Jest da je PBE, ali they must be joking...

Ma zivo s**nje.

Za 3v3 ionako nemamo nekakve MR iteme i samo tako te sjebe Blackfire torch. Ovo ce nas jos vise zajebat.

http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
14 godina
neaktivan

STa? moci ces ak kupis krivi item vratit sve pare nazad?

16 godina
Ferritin kaže...
guls kaže...

Jest da je PBE, ali they must be joking...

Ma zivo s**nje.

Za 3v3 ionako nemamo nekakve MR iteme i samo tako te sjebe Blackfire torch. Ovo ce nas jos vise zajebat.

takodjer dodaju nove MR iteme tako da se to "izbalansira"

15 godina
neaktivan
League Of Legends

@Inače sam bio support,tako da 70CS-ova je puno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
guls kaže...

Ne znam, uvijek sam volio dobru (a i lošu) zajebanciju, ali onako uletjeti među čeljad i praviti se nekakav frajer i pametnjaković... a škrbav, a ružan, glup ko sepet, a nema ga šta vidit, reko aj da je neki frajer pa ajde, ima stav, ima muda. Ovo ko da je pokušal od gliste slona napraviti...

E nemreš.

Mani se ti šuplje priče. Šta je s tobom? Ti si aktivan u ovoj temi a niko ti ni nick ne zna u igri Nevinašce

EUW: MushRoomD
13 godina
BannedOnThisForum kaže...

Mani se ti šuplje priče. Šta je s tobom? Ti si aktivan u ovoj temi a niko ti ni nick ne zna u igri Nevinašce

A baba ko baba, očito je da volim srat po ljudima, al po mom mišljenju je to zaslužio. Valjda zato kaj me iznerviraju na poslu pa se negdje moram ispucati :)

Dat ću ti nick ako mi obećaš da ćeš jedne predivne ljetne noći baciti duo sa mnom :) btw dao sam ga prije jedno 30ak stranica u temi... .

Fuck me I'm famous.
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Prije par dana san u gameu vidija skin 'Definitely not Blitzcrank'. Uglavnon, blitz je umaskiran u neko odijelo da ne izgleda ko blitz...ili tako nešto. Odakle sad odjednon taj skin? Igran LoL malo manje od godinu dana i nikad taj skin nisan vidija. Kupit ga se nemože, i nigdi nisan uspija pronać di ga ima za uzet... Zna li neko možda?

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
LadiesMan kaže...

Prije par dana san u gameu vidija skin 'Definitely not Blitzcrank'. Uglavnon, blitz je umaskiran u neko odijelo da ne izgleda ko blitz...ili tako nešto. Odakle sad odjednon taj skin? Igran LoL malo manje od godinu dana i nikad taj skin nisan vidija. Kupit ga se nemože, i nigdi nisan uspija pronać di ga ima za uzet... Zna li neko možda?

Imas te limited time only skinove koji su dobro placeni ;) poput pax tf-a i champion ship riven

15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...
LadiesMan kaže...

Imas te limited time only skinove koji su dobro placeni ;) poput pax tf-a i champion ship riven

ili one božićne skinove ugl to ili budu specijalni skinovi na promocijama ili ih samo možeš kupit u određeno vrijeme a kasnije više nisu dostupni

14 godina
neaktivan

Jel zna netko zasto bishu ne streama vise?

16 godina
Tkalle kaže...

Jel zna netko zasto bishu ne streama vise?

Koliko ja znam on je quito lol ili je otisao u aziju.

16 godina
neaktivan
guls kaže...

A baba ko baba, očito je da volim srat po ljudima, al po mom mišljenju je to zaslužio. Valjda zato kaj me iznerviraju na poslu pa se negdje moram ispucati :)

Dat ću ti nick ako mi obećašda ćeš jedne predivne ljetne noći baciti duo sa mnom :) btw dao sam ga prije jedno 30ak stranica u temi... .

Ovisi o diviziji, ako je prevelika razlika nađi mi acc približnog ela {#}

13 godina

Bronze V ofc, još sam vrlo mlada i neiskusna {#}

Fuck me I'm famous.
15 godina
League Of Legends

.

0-0-7 0-0-7
http://forum.gamerage.com/crossfire/forums/
Moj PC  
12 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Pozdrav

Moj frend, inacer ima preko 500h LOL-a ima problema sa ulogiravanjem u zadnje vrijeme. Nikome nije dao password, niti ga je mijenjao, a nemoze se ulogirat u account. Svaki put mu pokazuje poruku: "Invalid username, or nickname" (sigurno zna sve tocno).Posto se ne sjeća kojeg je championa prvoga, a kojega drugoga kupio, postoji li koji drugi nacin da pokusa promjeniti password ili nickname?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Mozda je stavio krivi server.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ako ima netko na EUW da želi malo duo, pošto imam sada tamo još jedan account.

Inače plat 5 EUNE, na EUW sam gold 5...odigrao prvi game danas, winali da je bilo ružno za gledati :)

acc name: Marijuana PUFF

moram promijeniti ime, jer je ogavno, but oh well :)

12 godina
neaktivan
Bruno Matejcic kaže...

Pozdrav

Moj frend, inacer ima preko 500h LOL-a ima problema sa ulogiravanjem u zadnje vrijeme. Nikome nije dao password, niti ga je mijenjao, a nemoze se ulogirat u account. Svaki put mu pokazuje poruku: "Invalid username, or nickname" (sigurno zna sve tocno).Posto se ne sjeća kojeg je championa prvoga, a kojega drugoga kupio, postoji li koji drugi nacin da pokusa promjeniti password ili nickname?

Je li aktivan u posljednje vrijeme? Bilo je neko ciscenje od strane RIOT-a gdje je svima koji nisu bili aktivni od 1.1.2013. izbrisan acc, ako se nisu ulogirali i odigrali barem 10 matcheva do kraja 6. mjeseca.

Pa nije valjda toliko, hmmm, glup da ne kuzi da mu je Caps Lock ukljucen mozda? {#}

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne znam dal je već netko stavio, ali ovo je najbolji video u zadnjih pola godine {#}

Koji car haha

fabbbyyy - The Gatekeeper

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ENFhNClHIOA

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
@gamerx9 nidu brisali acc samo summoner name ... nakon ponovnog logina ti sam ponudi da izaberes novi name i to je to... ja s svojr smurfove bez problema aktivirao opet
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
16 godina
League Of Legends

our malza- 215 ap

theyr malza- 800+ ap

=

GG -.-

#yolo
Moj PC  
0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
@gamerx9 nidu brisali acc samo summoner name ... nakon ponovnog logina ti sam ponudi da izaberes novi name i to je to... ja s svojr smurfove bez problema aktivirao opet

A, nisam znao. Mislio sam da su acc brisali. Onda nije to.{#}

16 godina
neaktivan
guls kaže...

Bronze V ofc, još sam vrlo mlada i neiskusna {#}

Dogovoreno - dodaj me u prijatelje, nađi acc da je bronze V i igramo u skoroj budućnosti Smijeh

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice