ae add za play http://www.lolking.net/summoner/eune/26522973
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Bjež,igram supporta,sve ok.
Focus na mene stalno,ubijaju me,iako sam 0 golda.Uletim s Ultom,startam sve
teamfightove koje dobijemo,da bi na kraju Vlad throwal game jer je facecheckao bush kraj barona,kojeg
sam taman otisao wardat -.-
EDIT:
I stavi me u Gold V
Mislim da sam negdje procitao da je Runic Bulwark potpuno izbrisan na PBE-u, mislim da je bila stranica surrenderat20.com, probat cu naci link.
EDIT: Evo nasao link na fejsu od jednog frenda, nije ipak surrenderat20 ali nvm http://www.reignofgaming.net/news/25087-air-only-patch-unofficial-pbe-patch-notes-for-7
Bjež,igram supporta,sve ok.
Focus na mene stalno,ubijaju me,iako sam 0 golda.Uletim s Ultom,startam sve
teamfightove koje dobijemo,da bi na kraju Vlad throwal game jer je facecheckao bush kraj barona,kojeg
sam taman otisao wardat -.-
EDIT:
I stavi me u Gold V
To je riot fixo sad jer se abusalo... I da ovaj tvoj farm u 40-oj min... 70... ono dafuq? A ni ostali nisu bas nesto...
Jest da je PBE, ali they must be joking...
Ma zivo s**nje.
Za 3v3 ionako nemamo nekakve MR iteme i samo tako te sjebe Blackfire torch. Ovo ce nas jos vise zajebat.
STa? moci ces ak kupis krivi item vratit sve pare nazad?
Jest da je PBE, ali they must be joking...
Ma zivo s**nje.
Za 3v3 ionako nemamo nekakve MR iteme i samo tako te sjebe Blackfire torch. Ovo ce nas jos vise zajebat.
takodjer dodaju nove MR iteme tako da se to "izbalansira"
@Inače sam bio support,tako da 70CS-ova je puno.
Ne znam, uvijek sam volio dobru (a i lošu) zajebanciju, ali onako uletjeti među čeljad i praviti se nekakav frajer i pametnjaković... a škrbav, a ružan, glup ko sepet, a nema ga šta vidit, reko aj da je neki frajer pa ajde, ima stav, ima muda. Ovo ko da je pokušal od gliste slona napraviti...
E nemreš.
Mani se ti šuplje priče. Šta je s tobom? Ti si aktivan u ovoj temi a niko ti ni nick ne zna u igri
Mani se ti šuplje priče. Šta je s tobom? Ti si aktivan u ovoj temi a niko ti ni nick ne zna u igri
A baba ko baba, očito je da volim srat po ljudima, al po mom mišljenju je to zaslužio. Valjda zato kaj me iznerviraju na poslu pa se negdje moram ispucati :)
Dat ću ti nick ako mi obećaš da ćeš jedne predivne ljetne noći baciti duo sa mnom :) btw dao sam ga prije jedno 30ak stranica u temi... .
Prije par dana san u gameu vidija skin 'Definitely not Blitzcrank'. Uglavnon, blitz je umaskiran u neko odijelo da ne izgleda ko blitz...ili tako nešto. Odakle sad odjednon taj skin? Igran LoL malo manje od godinu dana i nikad taj skin nisan vidija. Kupit ga se nemože, i nigdi nisan uspija pronać di ga ima za uzet... Zna li neko možda?
Prije par dana san u gameu vidija skin 'Definitely not Blitzcrank'. Uglavnon, blitz je umaskiran u neko odijelo da ne izgleda ko blitz...ili tako nešto. Odakle sad odjednon taj skin? Igran LoL malo manje od godinu dana i nikad taj skin nisan vidija. Kupit ga se nemože, i nigdi nisan uspija pronać di ga ima za uzet... Zna li neko možda?
Imas te limited time only skinove koji su dobro placeni ;) poput pax tf-a i champion ship riven
Imas te limited time only skinove koji su dobro placeni ;) poput pax tf-a i champion ship riven
ili one božićne skinove ugl to ili budu specijalni skinovi na promocijama ili ih samo možeš kupit u određeno vrijeme a kasnije više nisu dostupni
Jel zna netko zasto bishu ne streama vise?
Jel zna netko zasto bishu ne streama vise?
Koliko ja znam on je quito lol ili je otisao u aziju.
A baba ko baba, očito je da volim srat po ljudima, al po mom mišljenju je to zaslužio. Valjda zato kaj me iznerviraju na poslu pa se negdje moram ispucati :)
Dat ću ti nick ako mi obećašda ćeš jedne predivne ljetne noći baciti duo sa mnom :) btw dao sam ga prije jedno 30ak stranica u temi... .
Ovisi o diviziji, ako je prevelika razlika nađi mi acc približnog ela
Bronze V ofc, još sam vrlo mlada i neiskusna
Pozdrav
Moj frend, inacer ima preko 500h LOL-a ima problema sa ulogiravanjem u zadnje vrijeme. Nikome nije dao password, niti ga je mijenjao, a nemoze se ulogirat u account. Svaki put mu pokazuje poruku: "Invalid username, or nickname" (sigurno zna sve tocno).Posto se ne sjeća kojeg je championa prvoga, a kojega drugoga kupio, postoji li koji drugi nacin da pokusa promjeniti password ili nickname?
Mozda je stavio krivi server.
Ako ima netko na EUW da želi malo duo, pošto imam sada tamo još jedan account.
Inače plat 5 EUNE, na EUW sam gold 5...odigrao prvi game danas, winali da je bilo ružno za gledati :)
acc name: Marijuana PUFF
moram promijeniti ime, jer je ogavno, but oh well :)
Pozdrav
Moj frend, inacer ima preko 500h LOL-a ima problema sa ulogiravanjem u zadnje vrijeme. Nikome nije dao password, niti ga je mijenjao, a nemoze se ulogirat u account. Svaki put mu pokazuje poruku: "Invalid username, or nickname" (sigurno zna sve tocno).Posto se ne sjeća kojeg je championa prvoga, a kojega drugoga kupio, postoji li koji drugi nacin da pokusa promjeniti password ili nickname?
Je li aktivan u posljednje vrijeme? Bilo je neko ciscenje od strane RIOT-a gdje je svima koji nisu bili aktivni od 1.1.2013. izbrisan acc, ako se nisu ulogirali i odigrali barem 10 matcheva do kraja 6. mjeseca.
Pa nije valjda toliko, hmmm, glup da ne kuzi da mu je Caps Lock ukljucen mozda?
Ne znam dal je već netko stavio, ali ovo je najbolji video u zadnjih pola godine
Koji car haha
fabbbyyy - The Gatekeeper
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ENFhNClHIOA

our malza- 215 ap
theyr malza- 800+ ap
=
GG -.-
A, nisam znao. Mislio sam da su acc brisali. Onda nije to.
Bronze V ofc, još sam vrlo mlada i neiskusna
Dogovoreno - dodaj me u prijatelje, nađi acc da je bronze V i igramo u skoroj budućnosti