League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.467.273
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
bullyq14 kaže...

ne pratim inace jako lcs i turnire, al gledao sam european, zatinm u.s., pa di su americki timovi od europskih? pa cak ja ne radim greske koje neki likovi rade na turnirima {#}

Jedno je spectat drugo je igrat.

Sve se cini banalno i lako kad treba gledat,ali dok se igra drugacije je,vjeruj mi.

Moja maksima:-Ignorantia metais non excusat
13 godina
neaktivan
League Of Legends

dali je singed viable s obzirom na onaj nerf ? :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
tommy2103 kaže...
X-Plosiv kaže...
tommy2103 kaže...

Ajde ajde ljudi, mislim da se malo pretjeriva što se tiče podcjenjivanja Bronzea :) 

Nije baš tako loše, svi govore kao da se tamo igra protiv lvl 11 likova. {#}

Nagledao sam se u zadnje vrijeme dosta streamova na goldu i slično, i kad sam vidio kolko ljudi nezna kam wardove stavljati, ili uopće igrati supporte.

Nidalee i Lux supportaju bez ijednog warda, pa se žale na gankove, top isto tako, pogine na isti način od gankova valjda 3,4 puta zaredom itd. 

Obožavam Nidalee support početak doran ring {#}

Ček ček, support doran ring start +ignite {#}

pure win botlane. :D

15 godina
neaktivan
Pandzinho kaže...

dali je singed viable s obzirom na onaj nerf ? :D

on je i dalje dobar makar kad sam na lcs-u vidio ga nisu ga nešta promjenilii a singed je uvjek bio op 

13 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...

pa ovo nije više normalno...znači ovaj ranked mi je više do******..nikako da izađem iz Bronze League V da ga hebeš...ili dobijem troll pickere, ili sve dobro krene pa onda počnu trollat, ili afkeri pa ovo nije normalno..eo za primjer zadnji gejm koji sam dobio je bio sa gravesom 19/9/6 i dobio sam 16LP...a sad zadnji gejm što sam igro prije 10 minuta i di sam se nafido i imo full build i igro sat i 10 minuta izgubim sa skorom 20/8/16 I IZGUBIM 30LP...dal itko može pomoć da izađem iz ovog "LEAGUE HELL-a" jer ne mogu više ovako igrat, definitivno više nema smisla...

4 gamea = 26 LP , tako da je to usporedbi sa menon fenomenalno

EU West: slimyyy
15 godina
Anzulolz kaže...

4 gamea = 26 LP , tako da je to usporedbi sa menon fenomenalno

meni se to pocelo desavati cim sam usao i silver 1, i ona trakica za veteran se ne odnosi na diviziju nego na ligu(ja ju dobio u silver 3), ono sto se prica da kad si 100 gejmova u 1 diviziji da dobijas manje bodova nije istina, ja sam od bronze 1 do silver 1 u svakom gameu dobio po 20-30 lp i isto toliko gubio, a sad u silver 1 dobijem po 6-9 i isto toliko izgubim

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
16 godina
neaktivan
Lord Nofak kaže...
bullyq14 kaže...

ne pratim inace jako lcs i turnire, al gledao sam european, zatinm u.s., pa di su americki timovi od europskih? pa cak ja ne radim greske koje neki likovi rade na turnirima  {#}

Jedno je spectat drugo je igrat.

Sve se cini banalno i lako kad treba gledat,ali dok se igra drugacije je,vjeruj mi.

Slažem se, dok to gledaš često se čini ko da oni ne igraju tak nešt puno bolje od nas običnih igrača, ali nije baš tako. I meni se tak činilo, al onda sam prije nekih mjesec dana naišo na jedan team koji se takmičio za ulazak u lcs il neki veliki turnir (neznam točno)  al nisu uspjeli makar su dosta daleko došli. Jedini chalanger team na istu su bili i nisam dosad nikad igro niti protiv približno tako teškog teama. Mi smo jedva došli do 20-te minute, izownali su nas ko konje, a mi smo svi diamond I igrači. Ako nas koji smo relativno solidni igrači izowna team kojega pobjeđuju teamovi tipa MYM, AAA itd onda ne želim nit znat kak bi to izgledalo protiv nekog LCS teama. Tak da ko god misli da su ovi teamovi s lcs-a loši, dam se kladit da nit protiv 8-mog teama nebi izdržali nit 20min u igri protiv njih.

lol [eu]east: Xz0mbieX
17 godina
Da se okupite ovdje 5 diamond 1 igraca, odigrate 30 partija zajedno, napravite taktike i kliknete... imali bi jako puno sansi. Ali treba se posvetit, puno radno vrijeme...
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
15 godina
League Of Legends
Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
6 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Za vas koji govorite da su bronze, silver i gold preteski mislin da je stvar u vama. Slazen se da nemos uvik sam carryat game, al na ovome elo-u mozes bez problema ako si bolji od divizije u koju te stavilo. Ja i slimy smo poceli duoq (ja san na drugon acc-u) i diga san u 3 dana oko 400 lp-a, skippa divizije 2 puta i sa silver 5 i 0 pointsa dosa do silver 1 i 31 points, nekih 6 smo duo ostalo san solo q. Vjerojatno cu doc do gold 5 samo sa win streakon, oko 20-ak pobjeda i 0 izgubljenih. Sta je najgore slimy jos uvik dobija po 3-6 lp-a, ja oko 30-35 i sad san uspia dignit veci hidden elo nego on hahah :D Ugl. budemo last pickovi pa idemo bot.

'You can lead a fool to wisdom, bu you can't make him think.'
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 20:49 (puls4R).

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Kad vec pricamo o manjim divizijama evo mojih zadnjih 7 meceva u rankedu na frendovom accountu.

Za sad imam 11-2 score i ta dva meca sam izgubio djelomicno svojom krivicom i glupim pogreskama.

Ljudi tu rade greske ko ludi i samo ih treba iskoristit.

Samo igrajte opusteno i vjezbajte jos, doc ce te do visih rankova.

EDIT: ovo je bronze, doso sam iz bronze 4 u bronze 1, sad ce mi promotion mecevi.

EUNE: vR Kaiser
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 21:34 (xKaiseRx).

2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Koliko trebam odigrat ranked gejmova da me svrsta u ligu ?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Toni241 kaže...

Koliko trebam odigrat ranked gejmova da me svrsta u ligu ?

10

EUNE: vR Kaiser
15 godina
neaktivan
hari85 kaže...

New main 

Bitch Please

http://lol.ingame.de/pingu-the-defiler-has-surfaced/

LoL-scarface797(EU-West)
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako je netko zaa DuoQue neka mi se posalje PM za detalje.

Mozemo odigrat 2-3 za probu.

Na Westu sam.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

da pitam nesto mene naime zanima ako je akali u stealthu , u isto vrijeme kada je i twich jeli se oni međusobno vidi dok su u stealthu {#}

BTW :  ja sam sada na kvalifikaciji za silver 3 , imam 1 win i  sada imam jos 2 puta da odigram gejm , koliko treba proci period ako NE IGRAM  lol  ( za te kvalifikacije )  da mi pise da nisam uspio se kvalificirati za silver 3 ,jer sam quit lol na 2 i pol mjeseca ;(  {#} ,koliko treba proci dana da mi se maknu te kvalifikac, posto nisam aktualan sa igriciom ? ;)

eune : Flaeryy

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Super flaeryy kaže...

da pitam nesto mene naime zanima ako je akali u stealthu , u isto vrijeme kada je i twich jeli se oni međusobno vidi dok su u stealthu {#}

BTW :  ja sam sada na kvalifikaciji za silver 3 , imam 1 win i  sada imam jos 2 puta da odigram gejm , koliko treba proci period ako NE IGRAM  lol  ( za te kvalifikacije )  da mi pise da nisam uspio se kvalificirati za silver 3 ,jer sam quit lol na 2 i pol mjeseca ;(  {#} ,koliko treba proci dana da mi se maknu te kvalifikac, posto nisam aktualan sa igriciom ? ;)

vide* 

Ne vide.

14 godina
League Of Legends

Vide se samo ako su u istom teamu ili ako neko ima vision ward / oracle :P

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

nisi razumijo , ja sam mislio akali vs twich i  oboje koriste stealth jel se oni medusobno vise, posto znam da vayne sa svojim Q ,sve koji su u stealthu moze vidjeti ( ako je ultatala)

eune : Flaeryy
12 godina
protjeran
Super flaeryy kaže...
KiCo77 kaže...

nisi razumijo , ja sam mislio akali vs twich i  oboje koriste stealth jel se oni medusobno vise, posto znam da vayne sa svojim Q ,sve koji su u stealthu moze vidjeti ( ako je ultatala)

ne mogu se vidjeti

edit: @Super flaeryy koliko dugo igras lol?

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 1:00 (Prelose).
13 godina
neaktivan
xKaiseRx kaže...

Kad vec pricamo o manjim divizijama evo mojih zadnjih 7 meceva u rankedu na frendovom accountu.

Za sad imam 11-2 score i ta dva meca sam izgubio djelomicno svojom krivicom i glupim pogreskama.

EDIT: ovo je bronze, doso sam iz bronze 4 u bronze 1, sad ce mi promotion mecevi.

a koje su to greske? :)

EDIT: koliko cesto se mogu refoundat championi?

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 1:05 (shimeface).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Tek sad primjetio da je dodan i Russian region, pa tko će tamo igrati?{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Eto što se događa kad ti je dosadno u team rankedu jer si sabio protivnike i oni se ne mogu vratiti. I PRESENT YOU: Splitpush madness jungle devourer Lulu! Još sam uz ovo imao Eleisu Miracle {#}

EDIT: 

build of the century build of the century
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 1:15 (Blizek).

0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
shimeface kaže...
xKaiseRx kaže...

svakakve greske,wardovi,itemi(to pogotovo),gankovi itd itd

koliko znam imas samo 3 refunda

15 godina
League Of Legends
Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
7 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Prelose kaže...
shimeface kaže...
xKaiseRx kaže...

svakakve greske,wardovi,itemi(to pogotovo),gankovi itd itd

koliko znam imas samo 3 refunda

samo 3 refounda? kad ih iskoristis to je to ili se obnove?

onaj koji jesam
12 godina
protjeran
shimeface kaže...
Prelose kaže...
shimeface kaže...
xKaiseRx kaže...

samo 3 refounda? kad ih iskoristis to je to ili se obnove?

samo ta 3 imas to je to

13 godina
neaktivan
League Of Legends

bezveze...

kad napravis ranked duo, jel onda i u protivnickom timu duo?

onaj koji jesam
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
protjeran
shimeface kaže...

bezveze...

kad napravis ranked duo, jel onda i u protivnickom timu duo?

Moze biti i nemora biti,daj ak imas pitanja napisi sve u jednom postu nego ovako svake sekunde drugi post

16 godina
League Of Legends
Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice