League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.467.594
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
neaktivan
League Of Legends

jos mi nitko nije objasnio sta je smartcast :/

Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
Re: League Of Legends
Pandzinho kaže...

jos mi nitko nije objasnio sta je smartcast :/

Smartcast: gdje ti je cursor tu ti ide spell, smanji jedan click i traženje kamo ga hoćeš baciti.

League of Legends Nick (EAST): i tata bi sine
13 godina
League Of Legends

Evo pand,

da naučiš što je smartcast

Moj PC  
1 0 hvala 4
13 godina
neaktivan
League Of Legends

hvala obojici :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

pa ovo nije više normalno...znači ovaj ranked mi je više do******..nikako da izađem iz Bronze League V da ga hebeš...ili dobijem troll pickere, ili sve dobro krene pa onda počnu trollat, ili afkeri pa ovo nije normalno..eo za primjer zadnji gejm koji sam dobio je bio sa gravesom 19/9/6 i dobio sam 16LP...a sad zadnji gejm što sam igro prije 10 minuta i di sam se nafido i imo full build i igro sat i 10 minuta izgubim sa skorom 20/8/16 I IZGUBIM 30LP...dal itko može pomoć da izađem iz ovog "LEAGUE HELL-a" jer ne mogu više ovako igrat, definitivno više nema smisla...

Moj PC  
0 8 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pogledaj VoD sa NA LCS, game coL vs GGU pa ces vidjet da "elohell" "ima" i u competitive playu :D
15 godina
neaktivan
doublepost: I ako se ne mozes maknut sa bronze 5 ni ne zaskuzujes vise! Nemoj se izvlacit na teammatee! Ako ja(prije liga ovih) sam mogo sa 600 ELOa na 1000 na susjedovom accu(trollo je s2, htio je doc do 0 xD, dosao je do ~320) u 10 gameova sa vladom(placement matchevi) i od tih 10, 10 winova(ne, nije nikakav lucky streak), onda ces i ti ako si dovoljno dobar naravno izac iz bronce!
16 godina
cro)kiselo_mlijeko kaže...
Pogledaj VoD sa NA LCS, game coL vs GGU pa ces vidjet da "elohell" "ima" i u competitive playu :D

znam, gledam sad...

16 godina
cro)kiselo_mlijeko kaže...
doublepost: I ako se ne mozes maknut sa bronze 5 ni ne zaskuzujes vise! Nemoj se izvlacit na teammatee! Ako ja(prije liga ovih) sam mogo sa 600 ELOa na 1000 na susjedovom accu(trollo je s2, htio je doc do 0 xD, dosao je do ~320) u 10 gameova sa vladom(placement matchevi) i od tih 10, 10 winova(ne, nije nikakav lucky streak), onda ces i ti ako si dovoljno dobar naravno izac iz bronce!

al care ja se svaki gejm nafidam i moj team dobro krene, invejdamo dobijemo koji kill sve super i onda oni počnu trollat, livat pa ne mogu ja bit kriv za to ako ja igram normalno...

16 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...

pa ovo nije više normalno...znači ovaj ranked mi je više do******..nikako da izađem iz Bronze League V da ga hebeš...ili dobijem troll pickere, ili sve dobro krene pa onda počnu trollat, ili afkeri pa ovo nije normalno..eo za primjer zadnji gejm koji sam dobio je bio sa gravesom 19/9/6 i dobio sam 16LP...a sad zadnji gejm što sam igro prije 10 minuta i di sam se nafido i imo full build i igro sat i 10 minuta izgubim sa skorom 20/8/16 I IZGUBIM 30LP...dal itko može pomoć da izađem iz ovog "LEAGUE HELL-a" jer ne mogu više ovako igrat, definitivno više nema smisla...

E da je meni bronze V.... Duo q sa prijateljem i onda ide zabava, malo safe igranja na botu, par killova i udri, kako bi rekli na naški "karanje" :D

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
13 godina
neaktivan
ray_OGF kaže...

razumijem te, meni se desava prakticki ista stvar, jednu pobijedim, jednu izgubim i tako u krug...

zadnju igru prije 5min sam zavrsio sa varusom otprilike 12-5, cijeli moj team je imao duboko negativan score s tim da nismo imali supporta jer je lik uzeo gravesa koji je htio igrat midd -.- , i sad pitanje za ove "pro" igrace, nek mi neko objasni kako bi on to dobio game u kojem igras prakticki solo protiv 4-5 nafidana lika (blitz, renekton, cait i jos netko) ako kazete da se ne mozemo izvlacit na teammate i da ne zasluzujemo nista vise od bronze5...? ma dajte molim vas...

kako uopce moze netko tako nesto reci kad je LoL timska igra, pa da jedan moze sam dobit igru nebi se igralo 5v5 jer nebi imalo smisla, rade onda 1v1...

onaj koji jesam
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 4:30 (shimeface).
17 godina
League Of Legends

Gle, istina to što kažeš, nemreš svaki game pobijediti sam ak ostatak teama ne funkcionira kak ti opisuješ. 

Ovaj dio da ak si stvarno bolji od divizije u kojoj se nalaziš da ćeš carryati se odnosi na normalne gameove, znači bez afkera, bez trolova bez nekog ko se stalno dca;

normalni 5vs5 gdje tvom teamu fali neko ko zna koga i kako fokusirati, gdje počinjati teamfightove, dal se isplati splitpushati, i slično, tu bi se trebao istaknuti u tvom teamu da ga vodiš i u tom slučaju bi trebao moći se maknuti više u diviziji.

A sad kad dobiješ afkere i slično, tu nema baš neke pomoći, rijetko kad ceš naići na tak nesposobne timove da ih možeš pobijediti 4vs5, znači u takvim slučajevima, svi smo osuđeni na isto.

Pokušati ne rageati i progurati do kraja runde. Ja sam izgubio dvije ranked za redom jer je mid koji je prosio i molio da igra mid dc'ao na početku i tako ostao;

a jedan ili dva gamea su mi falila da dođem u challenger za sliver 5.

Jbg, nisam imao sreće kak i mnogi ostali. 

Bitno je samo da iskoristiš one gameove gdje se može pomoći i zadržati cool head :) 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
League Of Legends
Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

4 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

http://www.chewgame.com/en/chew/

gg dis riot and their ideas ^^

Edit : Dis ninja blizek {#}

Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 11:40 (hari85).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
ray_OGF kaže...

E da je meni bronze V.... Duo q sa prijateljem i onda ide zabava, malo safe igranja na botu, par killova i udri, kako bi rekli na naški "karanje" :D

Nije ti to bas neka taktika jer botom lane sada bas nije neki carry lane.. vise su mid i top...

xf:topnik15,EU West :TkaŁŁe
16 godina
neaktivan
hari85 kaže...

http://www.chewgame.com/en/chew/

gg dis riot and their ideas ^^

Edit : Dis ninja blizek {#}

HUE ALL HAIL OUR GREAT LEADER TEEMO!

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
League Of Legends
Normality is a paved road.It is comfortable to walk but no flowers grow on it. - Vincent van Gogh
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Nije ti to bas neka taktika jer botom lane sada bas nije neki carry lane.. vise su mid i top...

U bronze je i support carry .

www.twitch.tv/tourdeleague http://www.tourdeleagueinfo.tk/
16 godina
neaktivan
shimeface kaže...
ray_OGF kaže...

razumijem te, meni se desava prakticki ista stvar, jednu pobijedim, jednu izgubim i tako u krug...

zadnju igru prije 5min sam zavrsio sa varusom otprilike 12-5, cijeli moj team je imao duboko negativan score s tim da nismo imali supporta jer je lik uzeo gravesa koji je htio igrat midd -.- , i sad pitanje za ove "pro" igrace, nek mi neko objasni kako bi on to dobio game u kojem igras prakticki solo protiv 4-5 nafidana lika (blitz, renekton, cait i jos netko) ako kazete da se ne mozemo izvlacit na teammate i da ne zasluzujemo nista vise od bronze5...? ma dajte molim vas...

kako uopce moze netko tako nesto reci kad je LoL timska igra, pa da jedan moze sam dobit igru nebi se igralo 5v5 jer nebi imalo smisla, rade onda 1v1...

Normalno je da svaki game nečeš dobiti dobar team, al sigurno ćeš katkad dobiti game u kojem si i ti loše igrao. Evo igro zadnja 3 dana na gold II elo smurfu. Da budem iskren, mislio sam da će biti puno lakše carryati, al ipak nisu više igrači tako loši na tom mid elo-u. U 3 dana igranja u nekih 20-etak gameova došo sam od gold II do gold I 75 pointova. Pobijeđivo sam lane u 95% slučajeva al jbg nebreš svaku pobijediti. Al eto potrajalo duže neg sam planirao, al u totalu 175 pointova + winan promotion. Tak da ak se izvlačiš na loš team konstantno (pogotovo u bronze V ) onda si ti taj koji je jako loš. Dam se kladit da bi bez korištenja tipkovnice carryo gameove na bronze V :D .

lol [eu]east: Xz0mbieX
17 godina
League Of Legends

Ajde ajde ljudi, mislim da se malo pretjeriva što se tiče podcjenjivanja Bronzea :) 

Nije baš tako loše, svi govore kao da se tamo igra protiv lvl 11 likova. {#}

Nagledao sam se u zadnje vrijeme dosta streamova na goldu i slično, i kad sam vidio kolko ljudi nezna kam wardove stavljati, ili uopće igrati supporte.

Nidalee i Lux supportaju bez ijednog warda, pa se žale na gankove, top isto tako, pogine na isti način od gankova valjda 3,4 puta zaredom itd. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 13:11 (tommy2103).

3 0 hvala 0
15 godina
tommy2103 kaže...

Ajde ajde ljudi, mislim da se malo pretjeriva što se tiče podcjenjivanja Bronzea :) 

Nisu puno bolji od toga {#}

14 godina
League Of Legends

U zadnje vrijeme mi cesto crasha LoL nakon gamea, tj. ne pojavi mi se prozorcic sa statsima.. jel ima neko slican problem.. jel moguce da je to zbog lol replaya?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
tommy2103 kaže...

Nagledao sam se u zadnje vrijeme dosta streamova na goldu i slično, i kad sam vidio kolko ljudi nezna kam wardove stavljati, ili uopće igrati supporte.

Nidalee i Lux supportaju bez ijednog warda, pa se žale na gankove, top isto tako, pogine na isti način od gankova valjda 3,4 puta zaredom itd. 

Obožavam Nidalee support početak doran ring {#}

13 godina
League Of Legends

who does dat :)

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
X-Plosiv kaže...
tommy2103 kaže...

Obožavam Nidalee support početak doran ring {#}

Ček ček, support doran ring start +ignite {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 14:07 (tommy2103).
12 godina
protjeran
League Of Legends

ova broca je presmijesna samo stojim i napravim pentu {#}

0 10 hvala 0
15 godina
Prelose kaže...

Video or gtfo

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
12 godina
protjeran
Don Strongtoni kaže...
Prelose kaže...

Video or gtfo

ne hvala prejeo sam se kolaca :) neda mi se uploadat nikad nisam uploadao video i brijem da necu nikad,sad pobjeda u 14 minuti. savjet za broncase uzmite neki strol za ubijanje tipa fizz xin naucite ih hebeno igrat i dizete se

edit:ne mozete carryat ak ste supp i ak igrate 4 vs 5

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2013 15:31 (Prelose).
13 godina
League Of Legends

ne pratim inace jako lcs i turnire, al gledao sam european, zatinm u.s., pa di su americki timovi od europskih? pa cak ja ne radim greske koje neki likovi rade na turnirima {#}

LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice