Kakva dominacija Singeda i Anivie.
EDIT- Nerf Singed threads incoming, QQ SK Fans..
Kakva dominacija Singeda i Anivie.
EDIT- Nerf Singed threads incoming, QQ SK Fans..
Totalna dominacija Frosta vs SK. Shy i RapidStar ih uništavaju.
ja čekan neki neuobičajeni pick koji će postat FOTM posli turnira
(fail) support Lux incoming.. Bar za sada..
EDIT: "Holy cow. Currently hitting 416,000 viewers across all Own3d/Twitch streams, not counting the Tencent Chinese streams."
FML a tek je playoff
Da, stompali su ih odlično.
Kako je*ena publika, bolje bi bilo da se na velesajmu održava.
Umalo sam zaplakao kad su komentatori prije rekli "this light show is awesome, for you guys watching from home, sucks to be you" xD
cry b1tch cry
kako ih je clg outplayo..
Steta za SK.. (Vjerojatno) osto bez Ocea, sad navijam za Krepa lol
kako ih je clg outplayo..
Steta za SK.. (Vjerojatno) osto bez Ocea, sad navijam za Krepa lol
a muckog provokatora , minjas teamove kad najvjerojatnije ftvoji favoriti ispadaju ne vidin razlog zasto je doublelift toliko sr* po SK-u kad ovakve stvari iako su ovo uobicajne za CLG da ih na ovakav nacin jedino mogu pobjedit
Ne, ne, ne, krivo sam se izrazio, ako ostanem bez Ocea, navijam za Krepa jer moram za nekog igraca navijat posto nema CRSa tj. SVa..
Kako dobar start za CLG.NA :D
Ja bi radije reko dobar start za Azubu :D
EDIT: JAX OP !!!
EDIT: 15 min baron?! HAHAHAHA
Ja bi radije reko dobar start za Azubu :D
EDIT: JAX OP !!!
EDIT: 15 min baron?! HAHAHAHA
Dobar start kao dobre prve 3 minute igre, pogledaj kad sam napisao post.
A. Frost TOO STRONK!
Mmm, kako ovo lijepo izgleda, osim ovo sa ez-om deaths xD[trebo bi više last hitat sa ultom : /, previše assissta...], ali w/l ratio je tu :P
samo šteta što nije moj account elo negdje oko 1350, pokušavam dić do 1500....
Na low elo pokušaj biti nuker sa ezom. Jednostavno iz grma ultaj što više ljudi i iskoristi sve ostalo na najbližem squishy champu, njega se riješi i onda klasično skloni ostale. Kao ja tu.
Kao što ste mogli pročitati u prethodnim vijestima, za sada će se Cro4LoL kupovi održavati 2 puta mjesečno. Dok se ne sakupi dovoljno ekipa kako bi se bez problema mogli odvijati 64-slotni Cro4LoL kupovi svaki tjedan, odlučili smo tjedne između upotpuniti sa raznim Fun kupovima. Rotacija kupova će se vršiti s obzirom na mape, broj igrača te neke specifične izmjene u pravilima. Vrijeme je da najavimo drugi iz serije fun kupova - 5on5 ARAM Fun Cup #2!
http://www.esl.eu/hr/lol/news/205058/5on5-Proving-Grounds-ARAM-Fun-Cup-2/
Znači
AF: 3:0
IG: 1:2
SK: 1:2
CLG.NA: 1:2
Zadnji match odličan, dat ez :)
za koliko je sljedeći match ?
I jedno padobransko pitanje : Zar ne bi bilo više zanimljivo kad ne bi bilo draft picka nego kao u normal gameu ?
za koliko je sljedeći match ?
I jedno padobransko pitanje : Zar ne bi bilo više zanimljivo kad ne bi bilo draft picka nego kao u normal gameu ?
Ne bi, draft pick je potreban. Zašto? Zato što omogućava countere, kad bi bio blind pick onda bi bilo sve random, plus bilo bi vjerovatnoće za mirror lane, što je još gore.
Znači
SK 1:2? 0:3...
Također, izvučena su 2 para četvrtfinala, M5 vs IG i TSM VS AF.
Znači
SK 1:2? 0:3...
Također, izvučena su 2 para četvrtfinala, M5 vs IG i TSM VS AF.
Moja greška, sry. btw. kad igraju m5 i ig?
Moja greška, sry. btw. kad igraju m5 i ig?
Po rasporedu se sutra igraju 3 od 4 četvrtfinalna para, a 4. par se igra u subotu.
Ako sam dobro skužio, TSM vs AF bi trebao biti u 22h po našem vremenu, a M5 vs IG u 24h, dok prije toga, u 20h igra drugoplasirani iz B grupe vs jedan od regional championa.
Krepo and the gang
Dat irelia hahahahah
Maknoon dominirao!
Odoh spavati, očekujem komentare na sljedećih par game-ova ako neko ima volje da ostane budan i gleda :D
Jel moguce igdje pogledat bar koji replay