Za sada će se Cro4LoL kupovi u održavati 2 puta mjesečno. Dok se ne sakupi dovoljno ekipa kako bi se bez problema mogli odvijati 64-slotni Cro4LoL kupovi svaki tjedan, odlučili smo tjedne između upotpuniti sa raznim Fun kupovima. Rotacija kupova će se vršiti s obzirom na mape, broj igrača te neke specifične izmjene u pravilima. Vrijeme je da najavimo prvi iz serije Fun kupova - Proving Grounds 2on2 Fun Cup #1! Sve potrebne informacije vezane za prijave i sudjelovanje na turniru pronadite na linku ispod
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Malphite OP... šteta što nisam stigao dovršiti Warmong's
Nema ti smisla na njemu GA buildat, radije si uzmi Randuins, i samo se prilipiš za AD carrija, ili koga već. A ti taj tim protiv koga ste igrali samo većinom AP, mozda si mogo Abysall scepter uzet.
Nisam ga dugo igrao pa sam isprobavao build... Ugl. nisu me mogu baš lako ubit osim ako sam ne ostanem pa rekoh dobar je build :D
Baš sam nekidan razmišljao da bi fora bilo da botovi imaju random skinove i eto ga :D sve u svemu dobar patch :D samo mislim da će se taj honor sistem iskorištavat malo previše
Btw dal netko zna zašto više nema spectate moda?
Baš sam nekidan razmišljao da bi fora bilo da botovi imaju random skinove i eto ga :D sve u svemu dobar patch :D samo mislim da će se taj honor sistem iskorištavat malo previše
Ako misliš na onih 5 matcheva koji su bili prikazani u lol clientu...to su maknuli jer je bilo zbugano nakon syndrinog patcha.
Ako misliš na onih 5 matcheva koji su bili prikazani u lol clientu...to su maknuli jer je bilo zbugano nakon syndrinog patcha.
Da, nadam se da će to vratiti bilo je stvarno dobrih mečeva. Kada inspektam nekog s frend liste onda tu bede Ez sa 600 pobjeda koji promaši ulti na način ne da promaši champa nego se slučajno okreno od njega i pukne ulti prema svojoj bazi -.-
Kada inspektam nekog s frend liste onda tu bede Ez sa 600 pobjeda koji promaši ulti na način ne da promaši champa nego se slučajno okreno od njega i pukne ulti prema svojoj bazi -.-
To se svakom može desiti.
http://www.twitch.tv/lrapsterl
Korean qualifier; sljedeće na rasporedu: Najin Sword vs Azubu Blaze game 3
Igra se BO5, 1-1 za sad
Kada inspektam nekog s frend liste onda tu bede Ez sa 600 pobjeda koji promaši ulti na način ne da promaši champa nego se slučajno okreno od njega i pukne ulti prema svojoj bazi -.-
To se svakom može desiti.
Ma znam :D Ugl. sada sam igrao i lik s moje liste 800 pobjeda uzme Teemu, a trebao nam je AD carry i on ide AP bot samnom supportom i ajd ok. Sve super dobro smo pushali i vodili i sve i frajer od jednom ode farmat i prestane nam pomagat, nafarmo je 486 miniona za 46 minuata igre... i nismo 4 na 5 mogli sami kada su Jayce i Oriana bili nafidani i sada što je najbolja stvar taj Teemo idiot neće dobit ban iako nam uopće nije pomagao i na chatu smo mu pisali da nam pomogne i on je samo ignorirao... Živcira me LOL zbog takvih debila koji ako nemaju loš score i ako nisu bili AFK šta god radili neće im se ništa dogoditi
Pogledaj samo taj ad ratio base dmg i cd na Q i kako samo prej*beno izgleda,new main.
Pogledaj samo taj ad ratio base dmg i cd na Q i kako samo prej*beno izgleda,new main.
Ma to će biti nerfano nakon tjedan dana.
Kaj da gradim na Ez-u?
da rusham trinity odmah ili prvo BT?
Kaj da gradim na Ez-u?
Ja uzemem sheen pa vampiric scepter i onda idem lagano trinity pa poslje bt
Kaj da gradim na Ez-u?
Zavisi ako se snowballas u laneu Trinity obavezno, mada u zadnje vrime na streamu gledam svaki Ezreal kupi Phage, onda ide na BT, tek poslje dovrši TF.
a nije fora u tome da je trinity early game dominance item, onda ne vidim smisao zavrsiti ga poslije
Kaj da gradim na Ez-u?
Puno je korisniji Phage pogotovo ako maxas W. Phage ti je daje health(ako imas 2 dorana uz phage imat ces hpa vise nego bilo koji ad carry u early gameu) nesto ada i onaj njegov op slow.
Kaj da gradim na Ez-u?
Puno je korisniji Phage pogotovo ako maxas W. Phage ti je daje health(ako imas 2 dorana uz phage imat ces hpa vise nego bilo koji ad carry u early gameu) nesto ada i onaj njegov op slow.
Pa da vecinom uzmem 1. boots +3 pots,2 dorana,bersekers graves, phage/sheen,vampiric itd.
Ako netko želi igrati neka doda buu33
Rating je 1154 ( -.-'''''' )

imam jednu ludu ideju,koja bi rijesila svo rageanje u lolu,i vecinu svadja pitate se kako? jednostavno,pocni naplacivati svaku rijec u all chatu sa ipom
vecina rejdjanja upravo pocinje sa suparnickom ekipom,tak da ono 50 ip po recenici,i bum,izvolite se svadjati cijeli dan
cak i 100 ip,jer mi idu na onu stvar oni izi,tutorial trollovi,a partija traje 50 i kusur minuta
imam jednu ludu ideju,koja bi rijesila svo rageanje u lolu,i vecinu svadja pitate se kako? jednostavno,pocni naplacivati svaku rijec u all chatu sa ipom
vecina rejdjanja upravo pocinje sa suparnickom ekipom,tak da ono 50 ip po recenici,i bum,izvolite se svadjati cijeli dan
cak i 100 ip,jer mi idu na onu stvar oni izi,tutorial trollovi,a partija traje 50 i kusur minuta
ne sviđa mi se to nikako, onda bi ja mora platit oko 1k IP-a po partiji jer moran zabavit kolege sa suparničke strane sa svojin zabavnin i humorističnin doskočicama, E PA NEĆEŠ RAZBOJNIČE
svojin zabavnin i humorističnin doskočicama
Jel ti lazes sebe ili nas?
svojin zabavnin i humorističnin doskočicama
haris bi po partiji mogao heroja kupiti
Teamovi su bolesni. Fali samo Azubu Blaze i bolesniji ne mogu biti.
Ono što mi je glupo je taj sustav. OK, 4 od 5 regional championa je odmah prošlo u knockout stage, i to donekle kužim (iako nikako nije fer prema 5. regionalu).
Ali da se u skupinama igra bo1, dakle na 1 game, mi nema nikakve logike. Pa to su tolike pare u pitanju, i jedan game odlučuje. Svakome se može zalomiti neki luck na početku, dalje snowball i realno puno lošiji team prođe dalje, trebalo je to bo3.
A i općenito bi bilo bolje da su napravili 2 grupe po 6, ili 4 po 3, i prvi(prva dva) prolaze dalje u knockout.
Fer prema svima.
lažen općenito ovaj napaćeni narod
ljudi evo ja sam u LoLu noob, u stvari još nisam ni to jer ga nisam počeo igrat. Sve što znam, o ovoj igri je da je iz trečeg lica i da ju večina frendova (i frendica ;) igraju pa bi i a želio krenut. Dakle, što mi treba da bi ga igrao. Može neko dat link na kojem mogu skinut LoL (Admine, nije piratstvo, može i u PM). I neda mi se sad čitat ovih 800+ stranica pa bi molio ak bi neko bio dobar pa objasni neke pojmove koji se U LoLu koriste. Unaprijed zahvaljujem :)
Teamovi su bolesni. Fali samo Azubu Blaze i bolesniji ne mogu biti.
Ono što mi je glupo je taj sustav. OK, 4 od 5 regional championa je odmah prošlo u knockout stage, i to donekle kužim (iako nikako nije fer prema 5. regionalu).
Ali da se u skupinama igra bo1, dakle na 1 game, mi nema nikakve logike. Pa to su tolike pare u pitanju, i jedan game odlučuje. Svakome se može zalomiti neki luck na početku, dalje snowball i realno puno lošiji team prođe dalje, trebalo je to bo3.
A i općenito bi bilo bolje da su napravili 2 grupe po 6, ili 4 po 3, i prvi(prva dva) prolaze dalje u knockout.
Fer prema svima.
Kad se na svjetskom prvenstvu u nogometu bude u grupama igralo Bo3 pocet ce se igrat i na svjetskom prvenstvu u LoLu. Bo1 je jedino pravo rjesenje. Bolji si pobjedi, slabiji si izgubi. U LOLU NEMA LUCKA SVE JE DO SKILLA I MATEMATIKE