O ukusima se ne raspravlja, trenutno je LoL prešišao cifru WoW igrača za skoro duplo, te samim time postao najigranija igra na svijetu, ako ne igraš LoL i namjeravaš da pljuješ po njemu, zaobiđi temu.
Zapravo to nije uopce tocna informacija cak nije ni blizu istine ja mislim,razlog
1.Xfire kuca sate na LoL-u cim je launcher upaljen nemoras uopce biti ingame cim si ti launcher upalio on kuca sate,cak kuca kada otvoris i onaj launcher gdje trebas stisnuti play.
2.Prijatelji koji je igrao WoW dosta godina je rekao da vecina igraca ne korsiti Xifre jer im uopce ne treba.
@fila2208
Ti mi stvarno zelis reci da je bolja dota koju moja stara nokia n86 moze pokrenuti da ne pricam kako bi bilo sve fluidno na sadasnjoj Sony xperi S,o grafici da ne pricam nemozes prepoznati ko je heroj ko champ kamoli da vidim gdje lane ili nesto drugo.Come on
Onda pogledaj kako samo Riot ''polira'' LoL od popravka kontrola,rijesavanja buggova pa sve do nove grafike,kao sto je update cijele mape i popravljanja modela chamiona kada je to zadnji put bilo u doti?
Trenuto Dotu i Lol nemozes porediti kada izade konacna verzija Dote 2 vrati se ponovo u forum pa cemo raspravljati.