League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.440.099
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...

O ukusima se ne raspravlja, trenutno je LoL prešišao cifru WoW igrača za skoro duplo, te samim time postao najigranija igra na svijetu, ako ne igraš LoL i namjeravaš da pljuješ po njemu, zaobiđi temu.

Zapravo to nije uopce tocna informacija cak nije ni blizu istine ja mislim,razlog

1.Xfire kuca sate na LoL-u cim je launcher upaljen nemoras uopce biti ingame cim si ti launcher upalio on kuca sate,cak kuca kada otvoris i onaj launcher gdje trebas stisnuti play.

2.Prijatelji koji je igrao WoW dosta godina je rekao da vecina igraca ne korsiti Xifre jer im uopce ne treba.

@fila2208

Ti mi stvarno zelis reci da je bolja dota koju moja stara nokia n86  moze pokrenuti da ne pricam kako bi bilo sve fluidno na sadasnjoj Sony xperi S,o grafici da ne pricam nemozes prepoznati ko je heroj ko champ kamoli da vidim gdje lane ili nesto drugo.Come on

Onda pogledaj kako samo Riot ''polira'' LoL od popravka kontrola,rijesavanja buggova pa sve do nove grafike,kao sto je update cijele mape i popravljanja  modela chamiona kada je to zadnji put bilo u doti?

Trenuto Dotu i Lol nemozes porediti kada izade konacna verzija Dote 2 vrati se ponovo u forum pa cemo raspravljati.

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 21:07 (scarface797).
14 godina
League Of Legends

Kako ima glupih igrača to više nije normalno,i ranked i sve u pmmmmmmmmmmmmmm

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Trazim team , igram na Westu , najbolje mi leze ad carryi , ali mogu igrati i top.
Trenutno sam u elo hellu , no mislim da to nije neko mjerilo skilla ( pola gameova se gubi zbog trollova , leavera , feedera itd . )

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo sad sam odigrao jedan ranked sa akali, loss je i to zahvaljujući meni :/, mali mistake kada sam u mid/late šetao do barona da wardam pa su nas tu i ace-ali. Uz dosta priče sam uspio da promijenim stav tima, bilo je rage stanje na početku, kasnije su postali friendly, i otkako su postali friendly i igrali timski, sve je išlo lakše, dok eto, je*iga, ja nisam zaje*ao. Dokaz da rage-anje uzrokuje više grešaka te sami 100% loss.

Ovim stavom, uz malo skilla možeš bez beda doć do 1600 ratinga. Ja osobno izvučem toliki broj partija kad smirujem flamere i ublažujem situaciju da me skoro samo to dovuklo do 1700 ratinga. Na 1250 - 1500 ako tvoj team ne flama u all chatu, krenuti će protivnici, prije ili kasnije, i tada su gotovi :). Ljudi uopće nemaju pojma koliko je moral bitan u ovoj igri :).

Ps: na 1700 skoro uopće nema flamanja, svi koji konstantno ruše moral ne mogu daleko dogurat.

Ps2: E da, i nikad se ne surrenda, nema te partije koju ne možeš okrenut ako se umisle.

17 godina
Winchester01 kaže...
dmanz kaže...
ParaNO1d kaže...

Ne znam da li ste primjetili ali Evein passive je sada beskoristan. Stelthan sam i stojim u grmu i neprijatelji dođu u onak krug i vide me, a da nemam stelth ne vide me dok ne uđu u bush i oni sami... to je sada prejadno

to je valjda bug neki ili nesto pa ono wtf zas bi to napravili ne kuzim....

Meni se iz onog Phreakovog spotlighta učinilo da te vide kad im priđeš blizu, tj. passive se sam isključi... ili sam ja nešto krivo skužio...{#}

Da to mi je jasni za pasiv kada neprijatelj uđe u onaj radius da te vide ali je glupo ako te vidi kada si u grmu. Inače te ne vide ako i oni ne uđu u grm, a kada igraš Eve onda ako si u grmu i uđu u radius vide te, to je prejadno

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4f1b65bf668d2417491270
13 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

O ukusima se ne raspravlja, trenutno je LoL prešišao cifru WoW igrača za skoro duplo, te samim time postao najigranija igra na svijetu, ako ne igraš LoL i namjeravaš da pljuješ po njemu, zaobiđi temu.

Zapravo to nije uopce tocna informacija cak nije ni blizu istine ja mislim,razlog

1.Xfire kuca sate na LoL-u cim je launcher upaljen nemoras uopce biti ingame cim si ti launcher upalio on kuca sate,cak kuca kada otvoris i onaj launcher gdje trebas stisnuti play.

2.Prijatelji koji je igrao WoW dosta godina je rekao da vecina igraca ne korsiti Xifre jer im uopce ne treba.

o kakvon li ti xfireu pricas , LoL je pristiga wow i za dosta , nikakvo brojanje xfirea , a taj tvoj zakljucak da wow community ne koristi xfire odakle tebi da lol community koristi xfire? 

EU West: slimyyy
13 godina
neaktivan
League Of Legends

posaljite mi pm ako igrate na West serveru da vas dodam na friend listu :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
scarface797 kaže...

o kakvon li ti xfireu pricas , LoL je pristiga wow i za dosta , nikakvo brojanje xfirea , a taj tvoj zakljucak da wow community ne koristi xfire odakle tebi da lol community koristi xfire? 

Zato sto su ti podaci koje je on naveo bili mjereni xfireom from July 1, 2011 to June 30, 2012.Smartass {#}

http://www.forbes.com/sites/johngaudiosi/2012/07/11/riot-games-league-of-legends-officially-becomes-most-played-pc-game-in-the-world/

LoL-scarface797(EU-West)
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 22:10 (scarface797).
15 godina
scarface797 kaže...

nemozes prepoznati ko je heroj ko champ

Kak nemres prepoznat? Ak ti psuje na "nasem" onda je heroj, ak na engleskom onda je champion.. {#}

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
13 godina
neaktivan
scarface797 kaže...
Anzulolz kaže...
scarface797 kaže...

Zato sto su ti podaci koje je on naveo bili mjereni xfireom from July 1, 2011 to June 30, 2012.Smartass {#}

http://www.forbes.com/sites/johngaudiosi/2012/07/11/riot-games-league-of-legends-officially-becomes-most-played-pc-game-in-the-world/

nek ti bude ovaj put , na isto ti dode , moze bit to i tocno puno ljudi sta igraju wow kazu da ne koriste xfire , prvi ja ne koristin xfire dok igran lol a da ne prican da u wowu nakon max lvla ne radis doslovno nista nego cekas instancu da ti dode i onda afk po 30-ak minuti , pa stanke izmedu par bossove tako da nemaju sta govorit ljudi sta igraju wow da je lol puno udaljen od njih , iako bi da desnu ruku da lol nije ovako poznata igra dok san igra 2010 je bila fenomenalno da ne pocnen pricat sta mi se cak i u zadnjen gameu desilo dode mi muka {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 22:27 (Anzulolz).
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Ahhh ne znam kako vi, ali od kad je dosao novi patch ja nemam wina u history-u ... Evelyn se isprobava svaki match i gubi se jer je jos totalno useless... osobno sviđaju mi se spelovi, ali stealth nema smisla nikakog... iako igram duo premade dobijem po barem 2 retarda u timu koji ce nis ne radit ili junglera koji ce odustat od lovljenja 5%HPa eza da bi se okrenio i uzeo meni kao AD carryu kill iako taj nije nikako mogao pobjec :D buah zivcan sam ko pas jer evo 10ak partija za redom ispadam ko najveci njub dok me owna akali s 30CSa u 35min igre... i đaba sto ja igram mordea i nafarman sam ko zadnje muČko smece  ona me sabije bez pol mukeee xD

{#}

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: PokvarenaSarma
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Anzulolz kaže...

U wowu nakon max lvla ne radis doslovno nista nego cekas instancu da ti dode i onda afk po 30-ak minuti , pa stanke izmedu par bossove tako da nemaju sta govorit ljudi sta igraju wow da je lol puno udaljen od njih.

Nisam od tebe ocekivao da pises ovakve gluposti. {#} Dok cekas dungeon mozes questat, ili rjesavat daily questove za golde, bavit se World PvPom, ganjati achivemente za mount/petove farmati reputacije, pecati, kuhati, je*ati. Dok cekas raid mozes rokati BGove, ili mozda ubacit se u neku Arenu/RBG? To ako znas par ljudi koji neznaju sta bi pa sjede u Og/Stormwinu po 30 minuta ceskajuci mu** ne znaci da nema sadrzaja, nego da su oni ljeni. . .

Blizzard je za prvi kvartal 2012 objavio da ima 12000000 aktivnih Bnet accova, neznam kakva je situacija s RIOTOM ali kad bi srezali RAF smurfove ko zna koju bi brojkicu dobili.

LOL je odlicna igra, ali bilo kakva usporedba s WoW-om je smjesna.

Kad izadje Blizzard DOTA (takodje besplatna) onda se bavite time sta se vise igra/sta je bolje, ovako biIiIiatch please. . . {#}

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Poruka je uređivana zadnji put ned 22.7.2012 23:27 (D3ViL).
13 godina
neaktivan
D3ViL kaže...

Nisam od tebe ocekivao da pises ovakve gluposti. {#} Dok cekas dungeon mozes questat, ili rjesavat daily questove za golde, bavit se World PvPom, ganjati achivemente za mount/petove farmati reputacije, pecati, kuhati, je*ati. Dok cekas raid mozes rokati BGove, ili mozda ubacit se u neku Arenu/RBG? To ako znas par ljudi koji neznaju sta bi pa sjede u Og/Stormwinu po 30 minuta ceskajuci mu** ne znaci da nema sadrzaja, nego da su oni ljeni. . .

Blizzard je za prvi kvartal 2012 objavio da ima 12000000 aktivnih Bnet accova, neznam kakva je situacija s RIOTOM ali kad bi srezali RAF smurfove ko zna koju bi brojkicu dobili.

LOL je odlicna igra, ali bilo kakva usporedba s WoW-om je smjesna.

Kad izadje Blizzard DOTA (takodje besplatna) onda se bavite time sta se vise igra/sta je bolje, ovako biIiIiatch please. . . {#}

da mozes igrat PvP , trazenje rare petova toe isto doslovno cekat na jednome djelu i cekat dugo bas dugo da dode AKO dode , arena traje 1minutu(jedna borba ofc) , ima toga ne kazen ja al problem je sta cesto wow community govori da previse lol community nabacuje sate i da uopce nije velika igranosti igre dok se u wowu isto moze dosta stat afk , ja san tu malo pretjera dok si ti mene svatia doslovno 

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Odavno bolje slaganje i podršku u timu nisan ima...vidi se i rezultat ;)

Da je vise ovakvih gameova...

Nidalee Nidalee

http://epicfreeprizes.com/?ref=232347
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 0:23 (vOLT).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

dyrus hacked? trolololo

League of Legends EU West: Allrad
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

League of legends, po informacijama koje je riot već prije više mjeseca objavio ima cca 32 milijuna "aktivnih" accountova i trenutno je najpopularnija igra na svijetu.

O tome da je najigranija igra se da raspravljati, točne informacije je nemoguće prikupiti(bar zasad).

I vaše rasprave na tu temu nemaju smisla. 

two camels in a tiny car

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...

da mozes igrat PvP , trazenje rare petova toe isto doslovno cekat na jednome djelu i cekat dugo bas dugo da dode AKO dode , arena traje 1minutu(jedna borba ofc) , ima toga ne kazen ja al problem je sta cesto wow community govori da previse lol community nabacuje sate i da uopce nije velika igranosti igre dok se u wowu isto moze dosta stat afk , ja san tu malo pretjera dok si ti mene svatia doslovno 

Da ali moj point nije to bio, nego mi je bio point da xifre nemoze dati tocne informacija ni za wow niti lol sto se tice odigranih sati te da je onaj izvor bio netocan.

LoL-scarface797(EU-West)
17 godina
League Of Legends

...........

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 8:17 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends
1. Jel netko isprobao Cho'gatha i Warvicka? Misljenje? 2. Ima li neki nacin ili stil igre kako brze zaraditi one bodove da sto prije otkljucam neke champione koje zelim?
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...
1. Jel netko isprobao Cho'gatha i Warvicka? Misljenje? 2. Ima li neki nacin ili stil igre kako brze zaraditi one bodove da sto prije otkljucam neke champione koje zelim?

Ipjeve (bodovi kako ti kažeš) možeš brže skupljati tako da kupiš ip boost.. No, on ti se plaća rpovima (riot pointsima koje moraš kupiti, ili eventualno nekom prilikom ih besplatno dobiješ)....

Minecraft u srcu :) R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
neaktivan
luxxxfromhell kaže...
peterstern9 kaže...

Ipjeve (bodovi kako ti kažeš) možeš brže skupljati tako da kupiš ip boost.. No, on ti se plaća rpovima (riot pointsima koje moraš kupiti, ili eventualno nekom prilikom ih besplatno dobiješ)....

Aha ok, hvala na odgovoru, ipak cu samo igrati pa kad zaradim zaradim. ;) Jos jedna stvar me zanima...sad sam 6. level na West serveru, i po dobivenoj rundi dobijem cca 100 Ip...kad budem bio 15 lvl recimo, dal cu dobivat vise za dobivenu rundu?
14 godina
neaktivan
peterstern9 kaže...
luxxxfromhell kaže...
peterstern9 kaže...

Aha ok, hvala na odgovoru, ipak cu samo igrati pa kad zaradim zaradim. ;) Jos jedna stvar me zanima...sad sam 6. level na West serveru, i po dobivenoj rundi dobijem cca 100 Ip...kad budem bio 15 lvl recimo, dal cu dobivat vise za dobivenu rundu?

Ne

EUW. KaiseRxy
13 godina
League Of Legends

To ne ovisi o levelu, premda nemam pojma o čemu ovisi, nekad odigram prejadnu partiju i dobijem 260IP, nekad izownam ili isassistam i dobijem 76ip

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
guls kaže...

To ne ovisi o levelu, premda nemam pojma o čemu ovisi, nekad odigram prejadnu partiju i dobijem 260IP, nekad izownam ili isassistam i dobijem 76ip

Tada ti je aktivan first win of the day

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 10:27 (doktor1).
15 godina
League Of Legends

po cemu se gleda elo

MYM Czarujacy   141  64  2659
WinFakt Godbro   88  23  2521

zasto je ovaj prvi a ovaj winfakt drugi, kad on ima veci postotak pobjeda

ne kuzim taj princip, dali je winfakt losije kreno na pocetku kad se dobivalo vise eloa pa ga je to sje*alo ili je nesto drugo posrijedi?

★★★★★ ako sam ti pomogo stisni HVALA!!!★★★★★
Poruka je uređivana zadnji put pon 23.7.2012 10:44 (win4crazzy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
doktor1 kaže...

Tada ti je aktivan first win of the day

Ma nekada mi se desi i usred runde od 10ak partija, čisto neovisno o tome... Tko bi to znao.

Fuck me I'm famous.
16 godina
League Of Legends

Jel se moze ovaj build poboljsati za singeda?

singed singed
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sveupitni kaže...

Jel se moze ovaj build poboljsati za singeda?

Može i to dosta. Rod of Ages ti netreba, na početku samo uzmi philo stone i catalyst sa sustain za hp i manu. Nakon toga rushaj Rylais i Frozen Heart. Nakon toga je sve situacijski. Thornmail ne preporučujem osim ako nemaju dosta AD-ova i bar 2 od njih su nafidana, bolji ti je randuins. Force of Nature je dosta dobar. Evo ovo ti je guide najboljeg singed igrača po mom mišljenju(dyrus uči od njega to je već dovoljno) http://www.solomid.net/guides.php?g=19669

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
16 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

po cemu se gleda elo

ne kuzim taj princip, dali je winfakt losije kreno na pocetku kad se dobivalo vise eloa pa ga je to sje*alo ili je nesto drugo posrijedi?

Ne gleda se po postotku, već po razlici pobjeda/poraza.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
neaktivan
Blizek kaže...
win4crazzy kaže...

po cemu se gleda elo

Ne gleda se po postotku, već po razlici pobjeda/poraza.

I ovo može biti jedan od razloga. Czaru je možda krenuo bolje i dobivao više eloa na početku ili je GodBro krenuo lošije.

LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice