- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja cu popi**iti sa ovom igrom..tek sam jucer krenuo i neznam dali da nastavim ili ne...stalno umirem, igram sa ashe i donekele sam OK, ali dode mi frajer i ubije me za 5 sekundi, a statse ima malo bolje od mene...neznam, ili sam hendikepiran ili glup
Dali ima na Westu takvih noob-ova kojima je cilj s......bti cijeli game?
Ljudi su ljudi, i svugdje će razmaženi klinci biti razmaženi klinci, pa tako i na westu
2k h , 1000+ winova s rankedima..
Ma daj opet cait free po već koji put kako glupo više to i da btw jel ima tko da igra na eastu imam 1k sati u 420 winova
Lulz pokusavate mjeriti Lol sate sa xf-om sto je nemoguce jer on otkucava sate kada je Lol launcher upaljen a ne kada tek udes u game.
Uz 420 pobjeda imaš i otprilike toliko poraza.
Pretpostavimo da imaš ukupno 1k odigranih partija značilo bi da ti svaka partija traje 60 minuta. Teško
ja cu popi**iti sa ovom igrom..tek sam jucer krenuo i neznam dali da nastavim ili ne...stalno umirem, igram sa ashe i donekele sam OK, ali dode mi frajer i ubije me za 5 sekundi, a statse ima malo bolje od mene...neznam, ili sam hendikepiran ili glup
Igraj protiv botova (Co-op vs. Al.)
Ako te i tamo ubiju u 5 sekundi onda se ubiji...
Ma ne uopće... kod mene EUN nekidan... igramo i 2 lika iz mog tima kaže da neće pushat dok ne budu imali cijeli build i ja napišem da ćemo prije tako izgubit jer će i oni bit gotovi s buildom jer su vodili u turetima i za par kilova pogotovo što su imali Volija, a mi nismo imali tenka nego 2 suporta -.- i naravno da smo izgubili...
zanima me kad ce doci novi patch jer vidim na livestreamovima da ga vec imaju duze vrijeme....-.-"
2900 winova, najvisi broj koji sam vidio
a build genijalan, attack speed boots na olafa... i avarice blade...
Nešto loše u tome?
Avarice balde-isa je na yommus ghostblade
Attack speed boots sta je tu loše?
Nešto loše u tome?
Avarice balde-isa je na yommus ghostblade
Attack speed boots sta je tu loše?
To da su nepotrebne i merc threads ili ninja tabi puno bolji
sad sam gledal Dyrusa kak igra neku novu igru "SMITE" slična je LoL-u
čini se jako zanimljiva i dinamična :D
ima neko da ju je igral i ak da kak mu se čini?
sad sam gledal Dyrusa kak igra neku novu igru "SMITE" slična je LoL-u
čini se jako zanimljiva i dinamična :D
ima neko da ju je igral i ak da kak mu se čini?
Jučer je TotalBiscuit napravio WTF is Smite i igra se čini fakat zabavna. Prijavio sam se na par mjesta za closed betu, a open jedva čekam
ja imam key za SMITE, ali me baš ne privlači, nevolim mobu iz 3 lica. ptičja perspektiva ftw.
Upravo sam odigrao RANKED mec s Xinom koji je pravio AP/AS iteme u 8 minuta umro 11 puta i ima HUN na kraju svog je*enog nicka! Lik ne komunicira na engleskom nego iskljucivo odgovara svima na madjarskom, rusha sve pod turret, feeda, faila -15 elo radi konja. . ..
ja imam key za SMITE, ali me baš ne privlači, nevolim mobu iz 3 lica. ptičja perspektiva ftw.
Igrao si?
Jel riječ o novom f2p-u ili?
Damn i poso i kaj nemrem na jubito čekirat gameplay
Upravo sam odigrao RANKED mec s Xinom koji je pravio AP/AS iteme u 8 minuta umro 11 puta i ima HUN na kraju svog je*enog nicka! Lik ne komunicira na engleskom nego iskljucivo odgovara svima na madjarskom, rusha sve pod turret, feeda, faila -15 elo radi konja. . ..
Naj se sikirat
koji je build najbolji za master yi-a?
Igrao si?
Naj se sikirat
Izgleda jako zanimljivo,nada se da cu i ja dobiti key da probam
ja idem ovako
Berserkes graves
2x Bloodthirster
2x Phantom Dancer
i Infinity Edge
Bas jucer sam napravio quadru. Ofc ne idu tim redosljedom i ovisno koju poziciju igram top ili jungler. Za top krecem s bootsama kad se vratim uzmem dorans blade da mogu dulje izdrzat u laneu i radim onda phantom pa blood zatim opet phantom pa blood i onda IE ako stignem. Mozes kombinirat sad redosljed po zeljama...
Igrao si?
nisam ni probao, gameplay po video-vima mi se ne sviđa... nekak mi je kaos na ekranu.
Igrao si?
Naj se sikirat
Izgleda jako zanimljivo,nada se da cu i ja dobiti key da probam
Forumaš "AOMB" ima 3 keya, a zahvaljujem se forumašu "null" jer mi je dao closed beta key! hvala ti još jednom!
Ako želiš biti glass-canon koji ima tonu dmga i nula survivabilitija,uzmi Infinity Edge, 2* Phantom Dancer i 2* Bloodthirster. Ali ako neigraš protiv lvl 10 igrača i želiš biti koristan timu,preporučam ti Youmuu, Frozen Mallet, Atma i onda si uzmi Infinity.
Evo ako neko hoće imam 2 smite keya pa javite se u pp da vam pošaljem.
EDIT: ošli svi ključevi. možda ih uspijem nabavit još, ako uspijem stavit ću u Smite temu s obzirom da tom nije mjesto u lol temi
za ad rune je bolje mr per level ili obicne
za ap?
za supp?
za jungle?
Darius, ali imaš puno boljih izbora. Nije valjda da imaš sve ostale top champione kad si suzio izbor na tih 5 :D.
Ma nemam, ali suzio sam izbor na ovih 5. Moga san još jedino Fioru dodati.
Volibear mi je odličan, iman 3-0 omjer na rankedu još dok je bio free. Dariusa san isproba na normal pa san napravio totalni pokolj u nekoliko partija, samo je problem što ga sad svi banaju na rankedu. Sejuani, Wukong i Skarner san odigra nekoliko partija i nekako mi se najbolji čini Wukong od njih troje...
ja igram mundo solo top, mozes ostat dugo u lejnu i u team fightovima samo napadas magicare i ad caryy-e, imam preko 70% pobjeda sa njim od 100+ partija
a i nije skup mislim da kosta 1350