This build is Amazing
Edit : 220 armor 15 mins in against jax
Epic troll is epic ...
Pobjedio na kraju, imao 350 armora, 200 mresista i dosta jak dmg...
This build is Amazing
Epic troll is epic ...
Pobjedio na kraju, imao 350 armora, 200 mresista i dosta jak dmg...
This build is Amazing
Epic troll is epic ...
...
Ovaj Ryze je tolko "bolestan" champ da je to za nevirovat
Hmm svaka cast za score ali ja mislim da je tear na ryze neizostavan item.
Pa gle, nije ti isto kad imas 27/21, ako si u početku ownao ali je tvoj team nafeedao nekog pa su te izfocusali i kad u početku feedas, ali kasnije nekako uspijes doci do killova. Po meni ovo prvo onda nije feedanje.
Ocemo danas jedan custom 5v5? oko 9.... ko je za nek ostavim ingame ime (eu west)
Ovaj vikend IP BOOST 100%, od petka (danas) do ponedjeljka, ali pocne negdje u podne (americko vrijeme -.-)
znam da vam je dosta zaljenja al ovaj ranked se vise nemoze normalno odigrat.. sad imo najgoru vayne ikad :S nezna se pozicionirat uopce, annivia nam zadnji fight s*ebe s zidom... makne me od svih i sad nek ja tu nes napravim :S
Pa gle, nije ti isto kad imas 27/21, ako si u početku ownao ali je tvoj team nafeedao nekog pa su te izfocusali i kad u početku feedas, ali kasnije nekako uspijes doci do killova. Po meni ovo prvo onda nije feedanje.
Ne, što god bilo - 21 death je feedanje.
Kolko god se protivnički tim nafidao na nekom drugom trebaš se prilagodit, igrat defenzivnije, a ne nastavit igrat isto pa krivit druge.
Uf ovaj draven je tako bolesno zabavan za igrat <3
btw ulta ima global range :D ( im not kidding )
Actually i am, or maybe i am not :DDD
btw new Ahri skin is <3 http://i.imgur.com/QByQm.jpg
Život mi je gotov, gotov je. BANNAN SAM!!! NEEEE!!!! """" DEATH R:I:P UNTIL 7.6/2012"""""""""Da, stvarno sam tužan :p xD
Gdje se nalazi Riot Games studio, centar što god? Koja adresa
Zbog čega su te banali?
Haha, potpuno se slažem, ult je prezabavan, lako pofarmaš lane ako si i u bazi, heroj je veoma zabavan i bit će dosta jak u bot lane-u, težak za gankati zbog E abilityja i ima mi najbolje animacije u igri trenutno.
Haha, potpuno se slažem, ult je prezabavan, lako pofarmaš lane ako si i u bazi, heroj je veoma zabavan i bit će dosta jak u bot lane-u, težak za gankati zbog E abilityja i ima mi najbolje animacije u igri trenutno.
ult je fkt fkt mocan,ali je q daleko jaci,bukvalno igram odbojke u lolu
Ljudi trebala bi mi pomoć kojeg championa da uzmem, trenutno imam 2403 ip-a(pošto je double ip vikend lako ću nafarmati ip-e). Nisam igrao pun k... LoL tako da se trebam ušaltati opet. Posjedujem na acc-u master yi-a i annie. Nije mi bitno dal je ranged ili meele, samo da nije tanker i da je naravno jak i da je zabavno igrati sa njim
Hvala Vam na pomoći.
Jel iko dobia ovaj IP boost od vas koji ste na eastu?
Pa ja evo sad igran vec 5 partija za redon nema nista vise ip nego inace
Pa ja evo sad igran vec 5 partija za redon nema nista vise ip nego inace
evo pogledaj, ja dobivam duplo nego inace... ovo mi je smurf
edit: ili mozda ne, tek sad vidim mislim da ne dobivam vise
da nisam citao, pise da to pocinje danas 7pm PST, a to jos nije tak da strpi se ovo je pacific time
Zbog čega su te banali?
Nisam baš previše pristojan prema strani poljskih igrača. Sedam dana mi dali, oh weelll lets make some smurf accs :D. Jel se dobiva i Double xp?
Zbog čega su te banali?
Nisam baš previše pristojan prema strani poljskih igrača. Sedam dana mi dali, oh weelll lets make some smurf accs :D. Jel se dobiva i Double xp?
ne, to ja imam boost
Onda čekam do čet. lol. Idem napravit sad lvl 1 i pentu jednu haha :D
Jungle Kayle...OMFG kako OP, nisam vjerovao dok nisam probao.
Wtf? haha
Slobodno nabaciš replay da i mi vidimo, ovo se čini interesantno, pogotovo jer kažeš da je OP pa...
Prvo probajte pa onda pametujte.
Pa čovjek te lijepo pitao replay ako tvrdiš da je tako op.
Jel ti imaš mentalnih problema ili zajebavaš? Nitko ti nije pametovao, lijepo sam tražio replay jer nikad to nisam vidio, a ti to hvališ pa me zanima... koji je kur@c svima na ovom forumu u zadnje vrijeme...