- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

12 u nizu. Več sam sam sebi dosadan. Dobro je dok me ide.
Drago mi je za tebe, ali ne moraš nas nakon svakog wina izvještavat, rađe postaj ss kad prekineš niz da se vidi koliki je bio i gg.
Drago mi je za tebe, ali ne moraš nas nakon svakog wina izvještavat, rađe postaj ss kad prekineš niz da se vidi koliki je bio i gg.
ma pusti covjeka neka lijepi, pogotovo ako ga veseli - ionako nece vise dugo
Moji gameovi :D
nice own sa gravesom
meni je najbolji win streak bio kad sam krenuo igrat champove koje nisam odavno,dosao sam do 17 winova,i 18 game nakon sat i po igre izgubim radi krtena u timu,bili dobri likovi ali jedan feeder u pocetku se vidilo da nije znao igrat,i kad smo mu rekla sta da radi,da neide sam ...,on nista kreten samo sam iso,skor mu na kraju bio 4/23/6,i recite da je to dobro,itemi su fail zesci,ja dotad gore osobe nisam bio vidio
Ako ima netko zainteresiran da nam odigra par game-ova na poziciji ad carry-a, nek doda in game:NinjEEEk(east). Potrebno je imati ts3 i mic ofc. Nije potreban nikakav poseban skill, samo da dobro poznajete igru i da ste timski igrač.
U jelly?
HAHAHAHAHAHAHAHAHAH
ja san ima 14 ili 15 na početku ovog miseca
Ovakvi igraci igraju lol.Strasno,uzeo sam first blood na midu i onda je krenulo njihovo feedanje.Vayne i Shyvana su otisle afk na lvl4 i samo spamale po chatu(da team ide da igra normal da ranked nije za team itd).Onda su presli na mid i zavrsili game do 22 minute.
zalosno je to,al meni se stalno dogadja,al eto neke sam srece pa zadnja 2 dana 10 winova,i jednu partiju koju sam nakon dugo vremena ja izgubio,jbg neke stvari treba testirati prije botova,prije nego odes igrat
Ima li još koji dobar AP lik da probam s njim AD carry? Malo trollanja uvik dobro dođe... Možda Brand?
Winchester01
kennen ti je dosta dobar...a i s aniviom sam jednom probao i nije bilo previše loše
a u pm i riot, opet serveri ne rade
EU Nordic... piše mi 5 minuta da moram čekat da se spoji... Nadam se da će biti free RP-a ili nešto zbog svih tih potešloća
EU Nordic... piše mi 5 minuta da moram čekat da se spoji... Nadam se da će biti free RP-a ili nešto zbog svih tih potešloća
RP-ovi jer je riot ima poteskoca sa serveron na par uri? dok je cak i par ljudi koji su se logirali prije problema jos ingame i mogu igrat normal dok je ranked iskljucen , previse zelis
RP-ovi jer je riot ima poteskoca sa serveron na par uri? dok je cak i par ljudi koji su se logirali prije problema jos ingame i mogu igrat normal dok je ranked iskljucen , previse zelis
Pa daj šta ti nebi free RP :D btw ni Tribunal danima ne radi
A dobra je i Anivia, ima solidan range, slow, stun, wall.
What he said
AD Anivia: velik range, carry sa stunom, wall-om, AoE slowom, ugrađenim Guardian Angelom. Kupiš još Guardian i imaš carrya sa tonu CC-a i 3 života. Problem hejteri?
Ima li još koji dobar AP lik da probam s njim AD carry? Malo trollanja uvik dobro dođe... Možda Brand?
onda pola foruma place kako ljudi njih trollaju , a ode se dogovarate i dajete tipove koji je AP carry dobar ic na physical damage iteme
onda pola foruma place kako ljudi njih trollaju , a ode se dogovarate i dajete tipove koji je AP carry dobar ic na physical damage iteme
To nije je*eni troll, anivia kao ad je genijalna, jedan phantom dancer joj također i poboljša onaj usrani speed.
Mislim kupiti Dariusa, kakav je? Znam da se dosta žali na njega, NERF NERF NERF i tako dalje. Ali uvijek je tako, i za Fioru, Volibeara.....
What he said
AD Anivia: velik range, carry sa stunom, wall-om, AoE slowom, ugrađenim Guardian Angelom. Kupiš još Guardian i imaš carrya sa tonu CC-a i 3 života. Problem hejteri?
Problem je što nemam ni Annie ni Aniviu. :D
Problem je što nemam ni Annie ni Aniviu. :D
Annie je must have, pa 450 IP-a dođe svega ako se ne varam.
@ Anivia: Bolje je da se igra AP. Nebi htio vidjeti u teamu ad aniviu kao troll (vjerujem niti vi).
@ Darius: Nije OP kao char. Samo mu je ulti OP. Vjerujem da nakon kojih 2-3 mj kad padne prodaja za njega bude slijedio patch di bude ulti ili koštao više mane ili bude kad se ubije champ neki manji CD tipa 5-10 s.
BTW 13 ranked u nizu..
EDIT: Anivia je 3150 IP-a