League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.467.025
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Kakav fail od novog champa. Ajde nije on cijeli fail ali je njegov ulti fail na kvadrat. koliko bude kseva s njegovim ultijem. Več vidim za 2-3-4 stranice da će se pisat kak je neko napravio sve i da je lik došao i ks-nuo s ultijem. 

0 2 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
@agent47
Nebitno ako tjeraju od sebe protivnike minioni su mi farm :D farm farm i samo farm :3
LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: FoF I Westa I
13 godina
noodle kaže...

Kakav fail od novog champa. Ajde nije on cijeli fail ali je njegov ulti fail na kvadrat. koliko bude kseva s njegovim ultijem. Več vidim za 2-3-4 stranice da će se pisat kak je neko napravio sve i da je lik došao i ks-nuo s ultijem. 

Hm, očito ne shvaćam ovaj LoL. Cilj igre je skupiti čim više killova po igraču? {#}

Ne znam što svi cvile na taj ks, zna se tko dobiva killove u timu. Ne postoji nešto poput ks. Ne računa se na kraju čiji je veći penis i tko je napravio više killova, nego se gleda jel tim pobijedio ili izgubio. Nafidan AD carry je odličan put prema pobjedi ili njihovoj predaji. Ako imamo solo top, jungler, ap, ad i support u timu (prema nekoj nepisanoj špranci), onda se zna kome idu killovi. Carry mora ubijati, mora buildati iteme za dmg, inače njegov naziv AD gubi svrhu. 

Znači cilj je skupiti više IP-ova, a ne više killova :)

Fuck me I'm famous.
17 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...

najbitnije ti je ali ono NAJ nauciti se kretati sa vayne,jer u slucaju da to neznas,mozes ih spasavati umjesto da ih ubijas,a kretanje ces steci samo igrom,znaci nemoj odma u ranked,makar 10 gejmova,isto tako ako te alistar supporta,to moze bit God like il epic fail,tj da obadvoje tjerate od sebe umjesto da ubijate  {#}  jbg nisam bas najbolje napisao,al skontat ces o cemu se radi  {#}

Ma skužio sam što misliš, uvijek nastojim prvo tumble s Q kako bi se pozicionirao, pa ga stunnat u zid sa E, jer E je praktički beskorisna ako ga tjeraš od sebe, damage je zanemariv...

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 15:48 (FlyBoy).
15 godina
neaktivan

Da ja ga vidim kao dobrog junglera, i sad kad bude neko junglao s njim bude ks-o ad carry-a. Tu vidim problem. Znam da najbolje killi dođu ap i ad carry-u (nisam bezveze odigrao preko 3000-4000 partija dote/hona/lola).

13 godina
League Of Legends

To onda odmah treba riješiti na početku partije s timom, odabrati junglera i on mora znati što i kako raditi. Premda bi ja Dariusa upotrijebio kao jedinog carryja u timu.

Fuck me I'm famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Evo jedna lijepa s Volijem :D 

Dodajte me eu n&e Vratax

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Keiichi kaže...
@agent47
Nebitno ako tjeraju od sebe protivnike minioni su mi farm :D farm farm i samo farm :3

nisi shvatio sta pisem,dakle ima ljudi koji posve pogresno igraju vayne,pa e koriste kao izvor dmga,a on je mnogo vise od toga,a bilo je i alistara koji su nabijali protivnike od vayne pa im pomognu pobjeci,umjesto da dobiju kill

13 godina
neaktivan
agent47thehitman kaže...
Keiichi kaže...
@agent47

nisi shvatio sta pisem,dakle ima ljudi koji posve pogresno igraju vayne,pa e koriste kao izvor dmga,a on je mnogo vise od toga,a bilo je i alistara koji su nabijali protivnike od vayne pa im pomognu pobjeci,umjesto da dobiju kill

condemn moze bit izvor dmg-a i to velik , ovisno protiv kojeg ad carrya i supporta igras maxas vayne spellove 

EU West: slimyyy
13 godina
neaktivan
Anzulolz kaže...
agent47thehitman kaže...
Keiichi kaže...
@agent47

condemn moze bit izvor dmg-a i to velik , ovisno protiv kojeg ad carrya i supporta igras maxas vayne spellove 

ja nisam rekao da nije,nego da je mnogo vise od samo dmga {#} i ofanzivni i defanzivni skill ako ga znas koristit

15 godina
neaktivan
noodle kaže...

Ajde daj molim te objasni mi po cemu je fail champ,sto ulti dobiva cd ako sa njim last hitas?Nisi ga ni igrao a vec nesto zakljucujes,mozda jesi na PBE,a i tamo ides duo top totalni nered,tako da neznas kakav je champ kako ce i gdje najbolje funkcionirati.Tak da smiri malo sa tim zakljucivanjem bez cinjenica.

LoL-scarface797(EU)
17 godina
neaktivan
scarface797 kaže...

Ajde daj molim te objasni mi po cemu je fail champ,sto ulti dobiva cd ako sa njim last hitas?Nisi ga ni igrao a vec nesto zakljucujes,mozda jesi na PBE,a i tamo ides duo top totalni nered,tako da neznas kakav je champ kako ce i gdje najbolje funkcionirati.Tak da smiri malo sa tim zakljucivanjem bez cinjenica.

Koliko sam skužio ulta radi true dmg? Jel istina? 

Bit će killer za tenkove, buildat na arm penetration uz to i gg no_re

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 18:49 (FlyBoy).
15 godina
neaktivan
ERROR1911 kaže...

Dodajte me eu n&e Vratax

Zeal? Zar ne Wits end.?

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
13 godina
neaktivan
Bera kaže...
ERROR1911 kaže...

Dodajte me eu n&e Vratax

Zeal? Zar ne Wits end.?

sto ce mu wits end? samo teemo radi ap,nit je to neki prevelik dmg,sasvim su bootsi i rune dovoljni,pusti se guidova,gledaj njihovu ekipu,cega imaju,pa prema tome buildaj mozda ces failat nekoliko puta,ali jedino tako ces postat bolji.npr nekad guide ima u sebi frozen heart,zekes herald,koji nema potrebe da imaju jos 2-3 covjeka u timu {#} 

btw ja nekazem da wits end nevalja,nego nije bilo neke pretjerane potrebe za njim ovaj gajm sa slike

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 19:12 (agent47thehitman).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Jedan stvarno ljep game sa Kennyjem

EUW. KaiseRxy

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
scarface797 kaže...

Koliko sam skužio ulta radi true dmg? Jel istina? 

Bit će killer za tenkove, buildat na arm penetration uz to i gg no_re

Sto se tice armor pena buildati ces na njemu ja mislim samo onda kada par protivnika ima dosta armora,jer mu E skill passivno daje 25% armor pena na lvl5,tj.moze se razmatrati brutalizer early game i onda u mid game  youmuu's,dok ja mislim da za last whisper nece biti potrebe osim u nekim extremnim slucajevima.

LoL-scarface797(EU)
13 godina
League Of Legends

hmmm.

9 AP Master Yi
26 AD Master Yi
LOL EU Nordic and East: InvisoO

0 0 hvala 0
16 godina
bullyq14 kaže...

hmmm.

jungle Master Yi ( AD naravno )

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 20:27 (buco2).
14 godina
neaktivan
League Of Legends

dajem poduke iz LoL-a 

http://i46.tinypic.com/2z5kq37.jpg

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 21:07 (AOMB).

0 11 hvala 0
14 godina
protjeran
AOMB kaže...

dajem poduke iz LoL-a 

http://i46.tinypic.com/2z5kq37.jpg

u kiddin me?

13 godina
neaktivan
noodle kaže...

I opet se našao genijalac koji sudi prije utakmice

Još očito ljudi puno spominju KS, samo da znaš da ta riječ ne postoji kod timova visokog ranga, pa čak ako i support dobi kill nikome NIŠTA, a ne kod naših lvl-a ( čitaj ne ranked games i trolovi, da igrači doslovno polude dok slučajno uzmeš kill umjesto njih i maltretiraju te verbalno ostatak gejma )

Ulti nije OP po mom mišljenju, je više orijentiran na tenkove ali okvirno nije prejak. 160True dmg lvl 1 ulti za SINGLE target je tebi puno i kao lako KS-at njime (kažem 160 jer ako kažeš KS nisi očito nešto napravio protivniku pa nemaš dodatni % dmg-a), a i ulti košta dosta mane kod lika koji je nema previše, pa ne možeš skakati jedan do drugog kao zečić.

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo ako nekoga zanima GmanBob ce igrati cijelu vecer Dariusa na americkom serveru pa mozete pogledati.

LoL-scarface797(EU)
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

jel ides po kucama ili mi moramo doc? 

14 godina
neaktivan
League Of Legends

jel moze darius pullat dragon

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
deathlegend kaže...

nemoze ga nitko, jedino se malo odmaknes tamo na pola rjeke pa on dodge tamo s vama da vam ga nitko nemoze smitat s druge strane npr..

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
15 godina
neaktivan
deathlegend kaže...

Dragon and baron are immune  to pulls,drags since 1970.

LoL-scarface797(EU)
14 godina
neaktivan

blitz moze pa san misli da moze i darius

15 godina
scarface797 kaže...
deathlegend kaže...

baron se mogao pullat u beti , a  pullanje dragona je maknuto tek prije nesto vise od godinu dana.

Shazbot !
13 godina
neaktivan
hari85 kaže...
scarface797 kaže...
deathlegend kaže...

baron se mogao pullat u beti , a  pullanje dragona je maknuto tek prije nesto vise od godinu dana.

ja sam pullo dragona sa blitzom {#}

13 godina
neaktivan
League Of Legends

opet radin isto ka i jucer custom game svi sa buga fali nan jos 3 igraca , ako iko zeli igrat javite mi se ingame nemojte ode dok ja procitan vec naden nove ljude 

EU West: slimyyy

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice