League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.469.123
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
17 godina
League Of Legends

Ima nas 8 već sad spremnih, tek je 22:00h, jednu možeš do 23h :P 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 21:49 (tommy2103).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ufffff j*bate...nema me 5 dana i odmah haos xD

two camels in a tiny car

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
tommy2103 kaže...

Ima nas 8 već sad spremnih, tek je 22:00h, jednu možeš do 23h :P 

nemogu sad, al kad se sjetim proslog ljeta xD no lifanje uz mmorpg-ove po 3 dana ne spanja xD cant wait xD

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 21:57 (Tkalle).
15 godina
neaktivan
Slimy stavi ovdje na forum il negdje kad bi to bilo al nemoj sad 2 sata prije stavit jer trebam se dogovorit sa svojima(agente nadam se da ćeš igrat zbog ugleda :D)
LoL EU West: Juky844, Steam Trade više info na pp.
14 godina
neaktivan
League Of Legends

1350 ELO EUW . trazim neku ekipicu 

add me : ajdeopetmeban

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

ja bi se isto priključil tom egzibicijskom gameu :D

javite ak bude nekaj od toga...

neki me imaju dodanog na lolu pa mogu i tam 

LoL nick: armenx3m ---------- BF3 armenx3m

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
League Of Legends

Da li se isplati kupit Kassadina?

RHCP
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Veco97 kaže...

Definitivno ne ako igraš ranked, u 99% partija je banan.

14 godina
neaktivan
Doxy_CRO kaže...
Veco97 kaže...

Definitivno ne ako igraš ranked, u 99% partija je banan.

Vrlo rijetko...

RHCP
13 godina
protjeran
Veco97 kaže...

ako mislis ozbiljno s njim igrat onda je odgovor ne. zasto? zato sto je banan u 90% matcheva, na nizem elu vjerojatno jos i vise...

EDIT: preduhitrio me covjek...

Vrlo malo razumiju oni koji razumiju samo ono sto se moze objasniti
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 22:35 (R4sput1n).
16 godina
League Of Legends

Jel must have imat working mic za te vaše custom 5v5?

Ja bi mogao jednu u petak s vama ako planirate i onda igrati.

btw. Ne igram bas previše, sad nisam već 2 tjedna igrao (I guess) tako da ne očekujete previše.

LoL EU West - KingNothing666
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KingNothing kaže...

btw. Ne igram bas previše, sad nisam već 2 tjedna igrao (I guess) tako da ne očekujete previše.

Nah, odigrali smo jednu, ekipe random, kak se posloži u custom kad uđeš, samo malo se rasporedili, bilo je zabavno dok se Jax nije nafeedao {#}

sutra planiramo isto valjda. 

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (EU West)
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.5.2012 23:44 (tommy2103).
13 godina
neaktivan
KingNothing kaže...

nije bas da to igramo cesto , to tek tako nekad odigramo , mozemo se dogovorit neki dan da svi dodemo jer smo sad igrali sa 3 lika bas koja nisu bili sa bug foruma , u tocnu uru da netribamo cekat po ure da ovaj jede , ovaj uci , ovaj pomaze materi prat sude i tako koga zanima scar je opet izgubia od mog tima {#}

EU West: slimyyy
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Count me in kurve, doslo je vrijeme da i ja odigram koju za dobra stara vremena :)

LoL EU west : citizen,ZoRz1; EU E/N: kraisch
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

count me,ja mogu tacno kad kazete,osim ako mi neiskljuce net narawno {#}

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moze neka preporuka za nocturnove iteme?
16 godina
neaktivan
League Of Legends

znaci ovaj alex ich ima 530cs-a u 40 minuta, najveci farmer ikad, lik je u 20 minuta imo 280 cs-a pa nije normalan fraer haha, kak su rastavili sypher

Vrane nebom šestare
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Ner0 kaže...

znaci ovaj alex ich ima 530cs-a u 40 minuta, najveci farmer ikad, lik je u 20 minuta imo 280 cs-a pa nije normalan fraer haha, kak su rastavili sypher

kaj fakat?

16 godina
neaktivan
Ner0 kaže...

Ovo je nemoguće da ima baš toliko puno, prije bi rekao 230-240 u 20 min i 450 u 40 minuta ali inače su on i Darien najbolji farmeri i to je još jedna dodatna kvaliteta M5-a- ako te ne rasuju odmah na početku nekom brutalnom taktikom, bolje ti njih rasuj što prije jer će se prebrzo nafarmati...

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
15 godina
Blizek kaže...
Ner0 kaže...

Ovo je nemoguće da ima baš toliko puno, prije bi rekao 230-240 u 20 min i 450 u 40 minuta ali inače su on i Darien najbolji farmeri i to je još jedna dodatna kvaliteta M5-a- ako te ne rasuju odmah na početku nekom brutalnom taktikom, bolje ti njih rasuj što prije jer će se prebrzo nafarmati...

http://www.lolstatistics.com/player/eu/19315465

Zadnji game, kad zbrojis neutralne i normalne 526cs..

Na Lovrincu Split je cili.. LoL nick West: Strongtoni
15 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
Blizek kaže...
Ner0 kaže...

http://www.lolstatistics.com/player/eu/19315465

Zadnji game, kad zbrojis neutralne i normalne 526cs..

Baš mu gledam profil i vidim da mu je avg npr za ad carria oko 180/200 cs po igri, za ap mida 150/180. I dalje je to visiko, ali nije ništa ne realno poput 250 cs u 20min, to jedino ako imaš idealne uvjete.... ne odeš u bazu niti te netko genka, niti si zoniran, tj. afk farm

17 godina
neaktivan
League Of Legends

Bok ekipa, dogurao i ja do 30 lvl-a sa svojim njubskim mejtovima :D

Nisam se još okušao u rankedu, a preferiram ap carry mid il ad carry.

Zanima me: kako s Vayne što efikasnije lejnati, koje rune, iteme, spellove?  

Često se nađem u situaciji da u lane fazi ne nafarmam dovoljno da bi bio pravi carry za tim. 

Koliko sam skužio jedino što mi pomaže, u slučaju da teško counteram protivničkog carrya je dobar support na lejnu. 

btw slobodno dodajte, na eastu sam, replik91

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Evo ovo je moj stil igranja vayne: uvijek prvo maxas q sto ces sljedece ovisi o njihovom timu,ako ih je nekoliko nafidano i imaju neke jače armor/hp iteme sljedece je w, ako ti dominiras uzimas e.za rune ima vise opcija ad/armpen marks(ja preferiram ad), armor seals, mr/lvl glyphs(moram jos testirati as glyphs jer sam vidio yellowpetea da ih koristi), te ad/armpen quints. Sto se tice laning phasea najbolji supportovi u lejnu su alistar i taric iako i nunu odlicno funkcionira. Probaj s njima biti agresivan i ako uspiješ dobiti kill ili zoneati protivnika na početnim lvlima farmaj i što brže buildaj iteme, jer što vayne brže dobije iteme brže dođe to svog hypercarry statusa. Za iteme bih preporučio start sa boots 3 pots u laneu probaj skupiti oko 1500-1600golda za 2 doransa, as boots i vamp scepter. Sljedeći item potpuno ovisi o tome kako ide tebi i tvome timu. Ako zaostaješ kupi bt i što brže dođi do max stackova, ako dobivate uzmi infinity. Sljedeći item je phantom dancer. Treći uzmi last whisper(možeš i black cleaver ako ne stackaju puno armora ali lw je bolji) četvrti item je onaj kojeg nisi kupio prvog(ie ili bt) ili defensive item kojega možeš uzeti i ranije po potrebi(qss ili guardian angel). Summoner spellovi su heal i flash iako protiv timova sa puno cc-a znam uzeti i cleanse
15 godina
neaktivan
Evo ovo je moj stil igranja vayne: uvijek prvo maxas q sto ces sljedece ovisi o njihovom timu,ako ih je nekoliko nafidano i imaju neke jače armor/hp iteme sljedece je w, ako ti dominiras uzimas e.za rune ima vise opcija ad/armpen marks(ja preferiram ad), armor seals, mr/lvl glyphs(moram jos testirati as glyphs jer sam vidio yellowpetea da ih koristi), te ad/armpen quints. Sto se tice laning phasea najbolji supportovi u lejnu su alistar i taric iako i nunu odlicno funkcionira. Probaj s njima biti agresivan i ako uspiješ dobiti kill ili zoneati protivnika na početnim lvlima farmaj i što brže buildaj iteme, jer što vayne brže dobije iteme brže dođe to svog hypercarry statusa. Za iteme bih preporučio start sa boots 3 pots u laneu probaj skupiti oko 1500-1600golda za 2 doransa, as boots i vamp scepter. Sljedeći item potpuno ovisi o tome kako ide tebi i tvome timu. Ako zaostaješ kupi bt i što brže dođi do max stackova, ako dobivate uzmi infinity. Sljedeći item je phantom dancer. Treći uzmi last whisper(možeš i black cleaver ako ne stackaju puno armora ali lw je bolji) četvrti item je onaj kojeg nisi kupio prvog(ie ili bt) ili defensive item kojega možeš uzeti i ranije po potrebi(qss ili guardian angel). Summoner spellovi su heal i flash iako protiv timova sa puno cc-a znam uzeti i cleanse. Nadam se da sam ti pomogao i uživaj sa vayne(moj najdraži ad carry) ako imaš još pitanja vezano za vayne ili ad carrye slobodno me pitaj ovdje ili u pp
17 godina
League Of Legends

Drugi champion s jednim skinom na dan izlaska RIOT stedi resurse.

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4c9cd93fca6d2687966453
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

El zna netko kad ce sezona bit gotova? jedan frend mi reko u 6. mejsecu negdje... pa pitam vas za misljenje

xf:topnik15,West acc:TkaŁŁe,CoD 2 nick :j1zz
14 godina
protjeran
Tkalle kaže...

El zna netko kad ce sezona bit gotova? jedan frend mi reko u 6. mejsecu negdje... pa pitam vas za misljenje

finale season 2 u 12 mjesecu

15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Ako je suditi po prvoj sezoni...ne prije travnja 2013.
Moguce je da ce promjeniti sustav za ovu sezonu. 

two camels in a tiny car
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 12:27 (Lord Nofak).
16 godina
neaktivan
League Of Legends

Dečki imali ode neka grupica, ranked teams clan da treba junglera :)... Ali s 1000 elo nažalost ili duo tako nešto slično, ali naravno ozbiljne teamwork playere ne neke failove...:)

vorpen
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.5.2012 15:32 (ris).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...

Bok ekipa, dogurao i ja do 30 lvl-a sa svojim njubskim mejtovima :D

Nisam se još okušao u rankedu, a preferiram ap carry mid il ad carry.

Zanima me: kako s Vayne što efikasnije lejnati, koje rune, iteme, spellove?  

Često se nađem u situaciji da u lane fazi ne nafarmam dovoljno da bi bio pravi carry za tim. 

Koliko sam skužio jedino što mi pomaže, u slučaju da teško counteram protivničkog carrya je dobar support na lejnu. 

btw slobodno dodajte, na eastu sam, replik91

najbitnije ti je ali ono NAJ nauciti se kretati sa vayne,jer u slucaju da to neznas,mozes ih spasavati umjesto da ih ubijas,a kretanje ces steci samo igrom,znaci nemoj odma u ranked,makar 10 gejmova,isto tako ako te alistar supporta,to moze bit God like il epic fail,tj da obadvoje tjerate od sebe umjesto da ubijate {#} jbg nisam bas najbolje napisao,al skontat ces o cemu se radi {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice